مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
لینک مقاله : http://www.gsm-developers.com/connect-adb-via-wifi/ موفق باشید / SYS113
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 0 پاسخ
- 989 بازدید
برای پورت رام یا ساخت رام باید آن ار دئودکس کرد یک ابزار بروز دئودکس را امروز به شما معرفی میکنیم نام این ابزار Fulmics Deodexer می باشد که تحت ویندوز می باشد این برنامه بر اساس باینریهای baksmali و smali تمام فایلهای *.odex و *.oat در سیستم را دئودکس می کند برای اجرای برنامه نیاز به نصب بودن .NET Framework 4.5 و جاوا دارید همچنین نصب بودن Baksmali/Smali از ورژن 2.2 به بالا راهنمایی استفاده از برنامه برنامه را اجرا کرده به تنظیمات بروید و مسیر فایلهای baksmali/smali را به برنامه بدهید پوشه ای که می خواهید دئودکس کنید را انتخاب کنید بر روی دئودکس کلیک کنید برای دانلود ابزار Fulmics Deodexer از لی…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 3.6k بازدید
برای اضافه کردن نام خود و نام رام در تنظیمات با ما همراه باشید ممکن قبلا چنین اموزشی گذاشته باشیم ولی بخاطر تنوع بالا در رامهای اندروید و ورژنهای مختلف اندروید ممکن کمی فرق داشته باشند فایل Settings.apk را دیکامپایل کنید به مسیر res\xml بروید و فایل device_info_settings.xml را باز کنید اکنون مکانی که می خواهید نام خود و رام را بگذارید انتخاب کنید برای راحتر انجام دادن کار می توانید یکی از گزینه ها را کپی کنید و ویرایشش کنید به android:title و android:summary نیاز داریم که در strings.xml دیده شوند ما به android:key نیاز داریم که برای راحتی کار همون android:title را نگه دارید به عنوان نمونه کد زیر را براتون میذارم > <…
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
حتما در تمام کاستوم رامها مشاهده کردید که در منوی درباره گوشی اطلاعات سازنده و رام را اضافه می کنند. امروز نیز ما در این آموزش چگونگی اضافه کردن این اطلاعات را توضیح می دهیم با ما همراه باشید. لینک آموزش در پرتال سایت
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام آموزشهای زیادی در رابطه با ساخت فایل زیپ در سایت قرار دارد و آموزشهای ساخت رام و غیره امروز ابزاری رو براتون معرفی میکنم که راحت فایلهای زیپ خود را قبل از فلش بر روی گوشی تست کنید این برنامه در ویندوز اجرا می شود و بعنوان یک شبیه ساز فایلهای زیپ را تست می کند ظاهر این شبیه ساز مانند ریکاوریCWM می باشد از گزینه install zip می تونید فایل زیپ خود را انتخاب و تست بکیند برنامه در ورژن اولیه می باشد و از فایلهای آروما پشتیبانی نمی کند مواردی که برنامه بررسی میکند برای سالم بودن فایلتون به شرح زیر هستند >Supported syntax - (#) comments (ui_print) printing (package_extract_file) extracting files (package_extract_directo…
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام برای ساخت UPDATE.ZIP نسبت به نوع کاری که می خواهید انجام بدید متفاوت می باشد نصب برنامه،پاک کردن برنامه،کپی کردن برنامه،نصب رام و نصب ریکاوری و غیره یکی از ساده ترین کارها استفاده از فایلهای قبلا ساخته شده برای گوشیتان است در این اینجا یک آموزش کلی قرار میدهم از چگونگی ساخت یک فایل UPDATE.ZIP برای شروع کار اول از همه فایل زیر را دانلود کنید update.zip–for-Android-Devices–master بعد از دانلود می توانید نام آن را update.zip یا هر نامی که می خواهید بزارید این نکته را نیز اضافه کنم برای ساین کردن در آخر کار از SignApk که در پکیج APKTOOL سایت هست می تونید استفاده کنید با کد زیر ساین کنید >java -jar signapk.jar certi…
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
A >alias ایجاد کردن یک نام مستعار apropos جست و جوی صفحات راهنما (man -k) awk جست و جو و جایگزینی متن، طبقه بندی/تایید اعتبار/فهرست کردن بانک اطلاعاتی B > bash GNU Bourne-Again SHell bc دقت اختیاری زبان محاسبات bg ارسال به پس زمینه break خارج شدن از حلقه builtin اجرای یک پوسته خط فرمان توکار bzip2 فشرده یا از حالت فشرده خارج کردن فایل ها C >cal نمایش تقویم case انجام دادن یک دستور با شرط cat نمایش محتوای یک فایل cd تغییر مسیر (دایرکتوری) cfdisk بازوی مکانیکی پارتیشن تیبل ها برای لینوکس chgrp تغییر مالکیت گروه ها chmod تغییر سطوح دسترسی chown تغییر مالک و گروه فایل chroot اجرای دستور با یک دایرکتوریه مدیر متفاوت cksum نشان دادن CRC…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 635 بازدید
سلام خدمت ایلیا جان و دیگر مدیران من یه فایل system.img.ext4 انپک میکنم تغییرات انجام میدم ریپک میکنم اما موقع فلش ارور میده آندورید این فایل 6.01 هستش کارهای ک انجام دادم تقریبا اموزشها رو همه رو امتحان کردم از این آموزش برای آنپک http://forum.gsm-developers.com/thread11176.html از این آموزشها هم برای ریپک استفاده کردم http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html ولی جواب نمیده در ضمن 28 بیتی هستش هرچند مدل های 32 بیت هم تست کردم بازم نشد سوالی ک اینجا میپرسم اینه اول وقتی ما پسوند ext4 رو به صورت دستی برداریم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ برای تبدیل دوباره میدونم باید از دستوری ک قرار دادی استفاده کنیمولی برای تبدیل به imgچی؟ فایل اصلی مثلا 2.92Gهستش بعد انپک و ریپک …
آخرین پاسخ توسط badinan, -
- 0 پاسخ
- 737 بازدید
سلام خدمت شما ببخشید من تازه شروع کردم میخوام بدونم چطور میتونم یک قسمت سکه و یا امتیاز برای کاربرا درست کنم؟ که مثلا با انجام دادن کاری بهش اضافه بشه یا کیلیک روی یک دکمه؟ و چطور میتونم قفل برای یک دکمه یا یک قسمت بزارم که از سکه یا امتیازش کم کنه و ورود کنه به اون قسمت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط Aliartor, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
با سلام خدمت شما عزیزان این پست در جهت اعلام مشکلات و نظرات شما عزیزان در بخش رام های کوک شده ایجاد شده همکاران گرامی لطفا فقط در این پست مشکلات و نظرات خودتون رو ارائه بکنید. درغیر این صورت و اعلام در بخش های دیگر رسیدگی نخواهد شد. موفق باشید. gsm - developers
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 587 بازدید
دستگاهای زیادی وجود دارند که برای رفع اشکالات و کارکرد بهتر هسته اندروید با سورس سیانوژن باید پچ بشوند.در این آموزش ما درباره پچ کردن از دو سایت github و Gerrit Code Review صحیبت می کنیم. آموزش چگونگی پچ کردن سورس سیانوژن
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام در ادامه آموزش ساخت کاستوم رام سامسونگ در خدمت شما هستیم در این پست آموزش مودینگ BUILD.PROP را آموزش می دهیم اگر قسمتهای اول آموزش را نخوانده اید توصیه میکنم از لینکهای زیر حتما آنها را مطالعه نمایید نیت از اضافه کردن مود این است که قابلیتهای که در رام استوک نیستند را به رام اضافه کنیم برخی قابلیتها نیز در رام استوک غیرفعال هستند در سایت آموزشهای بسیار زیادی موجود هست برای مودینگ فایلهای سیستمی استخراج فایلهای سیستمی و اضافه کردن مودهای زیاد ما اینجا درباره مودهای build.prop صحبت می کنیم این مدها را می توان با یک خط ساده اضافه کرد برای این کار کیچن ASSAYYED KITCHEN را اجرا …
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام خدمت همراهان همیشگی سایت با آموزش تغییر لگو ابتدایی گوشیهای جدید سامسونگ در خدمت شما هستیم این لگو فقط بعد از روت گوشی قابل تغییر است بعد از روت چند اخطار بوتلودر ظاهر میشه اینجا طریقه تغییر یا حذف کلی این پیامها را می دهیم بعد از روت گوشیهای جدید سری A سامسونگ موقع روشن شدن گوشی با اخطارهای مواجه می شوید ظاهر خوبی ندارند این اخطارها با آموزش زیر میتواند آنها را کلا حذف یا به شکل دلخواه تغییر بدهید برای شروع نیاز به نرم افزار زیر دارید ابتدا آنرا دانلود نمایید بعد از دانلود نسخه متناسب با سیستم خود برنامه را نصب کنید فایل BL از …
- 0 پاسخ
- 605 بازدید
سلام علیک مشکل در انپک فایل سیستم مدل گوشی n920c با چند نرم افزار تست کرذم فقط 12 برنامه رو اکستراکت میکند وبعد 30 دقیقه صبر کردم هیچی خطا نمیده و همین جوری میمونه ممنون الیا جان راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
سلام بنده تمام مراحل را انجام می دهم و فقط در قسمت آرشیو کردن آن دچار مشکل هستم / از آموزش تبدیل فایل به .md5.tar هم استفاده کردم اما متاسفانه فایل ها کامل آرشیو نمیشه و بعد از رایت گوشی رو آرم میمونه . درخواستم از اساتید این هستش که بگین چه طبق تصویر زیر فایل ها را تبدیل فایل .tar کنم بدون کاهش حجم و بتونم به راحتی تو ادین فلش کنم . چون به صورت معمولی هم پک میکنم نمیشه با برنامه alzip هم این کار کردم اما بازهم نشد . ممنون میشم راهنمایی کنید . دانلود عکس Download jpg از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 0 پاسخ
- 10.9k بازدید
با سلام در بسیاری از آموزشهای سایت حتما دو کلمه دئودکس و اودکس را دیده اید معمولا برای ساخت کاستوم رامها آنها را دئودکس می کنیم اودکس: در سیستم اودکس فایلهای با فرمت .odex در کنار فایلهای APK هستند این کار برای بهینه شدن دالویک فایل اجرایی می باشد مثلا در کنار فایل Browser.apk یک فایل با نام browser.odex وجود دارد خوب حالا مهمترین کاری که این فایل browser.odex انجام میده چیست؟ این فایل ساختار سیستم را مدیریت می کند و اطلاعاتی نظیر اجرایی برنامه،مقدار استفاده برنامه و غیره را ذخیره می کند فایل اودکس به سیستم اندروید اجازه می دهیدکه بدون جستجو و باز کردن فایل APK به این اطلاعات دسترسی پیدا کند فالهای Odex در کش دالویک ذخیره …
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
بررسی اختصاصی کاستوم رام MIUI8 mohsen 1396/01/28 کاستوم رام ها 5 دیدگاه 479 بازدید یکی از خصوصیات بارز اندروید کاستوم رامهای آن می باشد با کاستوم رام گوشی شما حال و هوایی تازه ای میگیرد و تنوع بسیار خوبی می باشد خود بنده علاقه خاصی به تعویض کاستوم رام هر چند وقت یکبار دارم برای همین تصمیم گرفتم که کاستوم رامهای که بر روی گوشی خودم نصب می کنم را با عکس برای شما معرفی کنم و اگر دوستانی نیز رامی دارن و وقت اینو دارن که عکس همراه با توضیح آماده کنند برای من بغرستند با نام خودشون در سایت در…
- 0 پاسخ
- 618 بازدید
با سلام امروز با آموزشی دیگر در خدمتتان هستیم،با ما همراه باشید در این آموزش انواع ویرایش های مورد نیاز برای فایل Settings.apk را قرار می دهم ولی یک توسعه دهنده نباید فقط به این کدها بسنده کند با دیدن انواع فایلهای ستینگ در کاستوم رامهای دیگر می توان از نبوغ خود استفاده و تغییرات زیادی را بدهید. لینک آموزش در پرتال
- 0 پاسخ
- 5.7k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز این فایل mxl مال مدل c5000 هست همینطور که می بینید حالت شبکه فقط cdma داره ولی در تنظیمات شوو نیست دوستانی که در این مورد تجربه ای دارند ممنون میشم تجربه هاشون رو درمیون بزارن
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
نقشه ایرانی مپ
توسط behnam1991- 0 پاسخ
- 1k بازدید
بازم سلام براتون مطلبی اماده کردم شاید به کارتون بیاد مپ (Map.ir) سرویس جدید نقشه ایرانی است که به همت مهندسین و کارشناسان بخش خصوصی راه اندازی شده و با توجه به امکانات، نام و ویژگیهای خوبی که در خود دارد، افق روشنی را میتوان برای آن تصور کرد، چرا که با توجه به محدودیتهای ویز و گوگل مپ، وجود نقشه کاملی همانند “مپ” میتواند گزینه خوبی برای کاربران ایرانی باشد. این سرویس با امکانات نسبتا کاملی به کاربران ارایه خدمت میکند که جالبترین نکته، بخشی است که فعلا برای تهران راه اندازی شده و کاربران تهرانی میتوانند نقاط امن در هنگام زلزله را مشاهده نمایند که اوج ایرانی سازی نقشه در بین اپلیکیشنهای مشابه است. نکته دیگری که در این سامان…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
فرمت : dat رو با چه ابزاری آنپک و ری پک بکنیم . هر کاری میکنم نمیشه با چند نمونه از ابزارها مثل : Auto Tool Unpack Repack .DAT & .IMG For Windows v2.0 Tool Unpack Repack DAT + IMG v3 x64 For Windows BY MTK THAI Developers Boot-And-Recovery-Unpack System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam امتحان کردم نمیشه .
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
سلام دوستان ی نوکیا ta-1046 هست میخواتسم فلش کنم رام و اموزش فلش میخواستم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام برای بیشتر ویرایشهای رام نیاز به ادیت فایلهای Smali می باشد با ابزار این پست به راحتی هر چه تمام فایلهای Smali خود را مدیریت کنید از لینک زیر ابزار را دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید بر روی Baksmali_tool.bat کلیک کنید اجرا شود تا پوشه های مورد نیاز درست شوند فایل APK یا جار را در پوشه put-file-here قرار دهید از برنامه عدد یک را بزنید فایلها در پوشه project بوجود می آیند تغییرات خود را در این پوشه انجام دهید در آخر برای اسمبل کردن فایل از عدد 2 استفاده کنید اگر همه چی به خوبی پیش برود فایل شما در پوشه finish ساخته می شود دقت داشته باشید که نسخه های Baksmal…
- 0 پاسخ
- 3.5k بازدید
بهترین رامهای سفارشی mohsen 1395/09/23 ویکی جی اس ام ارسال دیدگاه 223 بازدید امروز در خدمتتان هستیم با معرفی بهترین رامهای سفارشی موجود برای اندروید در این معرفی ما رامهای را معرفی میکنیم که بیشتر از بیس AOSP ساخته می شوند و رامهای بر پایه رامهای شرکتی مانند رام miui در لیست ما نیست با اینکه قبل از اینکه مختص گوشیهای شرکت شیاومی یک رام سفارشی بوده است. مدیریت رامها با ROM Manager قبل از معرفی توضیح مختصری و ساده ای درباره چگونگی نصب رامها بدهیم،اول از همه باید بوتلودر گوشی خود را باز کنید و گوشی را روت …
- 0 پاسخ
- 841 بازدید
سلام در قسمت رفع باگ پورت رام برای گوشی های mtk به باگ عدم اتصال به اینترنت و یا وصل شدن به اینترنت و نشناختن شبکه های 4g و 3g اشاره نشده لطفا در این مورد هم آموزشی قرار بدید .
آخرین پاسخ توسط saberkhan73,