مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
mount کردن و یا ساخت درایو مجازی برای دیدن محتویات فایل های iso, .img, .dmg, etc و فایل های فشرده است و بدون نیاز به extract کردن یک فایل می تونیم محتویات اون رو ببینیم و استفاده کنیم ! نرم افزار کوچک Mounty در اوبونتو قابلیت mount کردن فایل های iso, .img, .dmg, etc را داره . برای نصب mounty با هجم کمتر از ۰٫۵ mb دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید : ( Alt + Ctrl + T ) sudo add-apt-repository ppa:kokoto-java/omgubuntu-stuff sudo apt-get update sudo apt-get install mounty 171.jpg 26-300x152.jpg 36.png
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام امروز برنامه ای را براتون معرفی می کنم که دارایی رابط کاربری برای ساین کردن می باشد برنامه بر پایه کدهای signapk.jar می باشد و با کشیدن و رها کردن فایل به راحتی کار می کند برنامه با چهار کلید مختلف ساین می کند Test, Platform, Media, Shared برای کار با برنامه نخست فایل برنامه را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و اجرا بکنید میتوانید فایلها را بکشید درون برنامه یا با زدن دکمه Choose Apk فایل خود را انتخاب نمایید در منوی تنظیمات نیز مانند زیر می باشد مسیر ذخیره فایل رو می تونید انتخاب کنید مسیر رو خالی بزارید همان پوشه فایل ذخیره می شود حالت ساین سریع هم اگر ف…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سوال طریقه ساخت فایل فایل اجرایی بچ . exe یا bat به چه صورت هست چه برنامه این کار رو انجام میدهد
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 965 بازدید
سلام و خسته نباشین.من از چند نفر سوال پرسیدم که برای کوک رام لینوکس بهتره.یکی میگه ubuntu و دیگه میگه با kitchen واسه کوک جواب میدن.خودم تو این وسط گیج شدم که کدوم واسه کوک رام بهتره و اگر ubuntu ساده رو نصب کنم چه برنامه هایی لازمه؟؟ چون روی kitchen خودش superR نصبه. از مدیر سایت و اساتید سایت لطفا منو یاری کنن با تشکر
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام برنامه جلسه 51 آموزش ارسال sms را روي گوشي خود نصب كردم گوشي من دو سيم كارت مي باشد و پيش فرض سيم كارت اول كه همراه اول ميباشد فعال براي ارسال sms مي باشد. وقتي با اين برنامه sms مي فرستم sms از سيم كارت دوم كه ايرانسل ميباشد ارسال مي شود ؟ با توجه به اينكه پيش فرض سيم كارت اول ميباشد. قابل توجه اينكه وقتي كه با برنامه ارسال sms گوشي استفاده مي كنم sms از سيم كارت اول ارسال مي شود.
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 5 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت اساتید.چند تا سوال برنامه نویسی داشتم. 1.تو سی شارپ میشه به هر برنامه مقدار حافظه مشخصی تخصیص داد؟ ۲. وقتی یه پنجره جدید میسازی با چه کدی فرم رو ببندیم که حافظه به سیستم برگرده. من پنجره یا منو ها رو که میبندم حافظه ازاد نمیشه با دستور this.close و destroyed .امتحان کردم نشد.
آخرین پاسخ توسط arash-developer, -
سوال در مورد حل مشکل متوقف شدن تنظیمات هنگام تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی 1 2
توسط mohsen_mahdavi- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام ببخشید من وقتی میخوام قسمت ساعت و تاریخ رو به صورت دستی تنظیم کنم ارور متوقف شده است میده (تنظیمات) چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟ لطفا اساتید توسعه دهنده راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
خسته نباشید این آموزش ساخت دانگل رو کی شروع میکنید؟ آموزش به چه صورت هستش؟ مممنون بابت تمامی زحماتتون
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
- 0 پاسخ
- 5.7k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز این فایل mxl مال مدل c5000 هست همینطور که می بینید حالت شبکه فقط cdma داره ولی در تنظیمات شوو نیست دوستانی که در این مورد تجربه ای دارند ممنون میشم تجربه هاشون رو درمیون بزارن
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده فایل cache مدل c7000 رو ویرایش و دستور نمایش زبان فارسی رو بهش اضافه میکنم و با برنامه tool 32bitاقدام به ریپک میکنم ولی وقتی رایت میکنم زبان فارسی بهش اضافه نمیشه مشکل کار از کجاست دوستان؟ رام هم مال منطقه هنگ کنگ هست که دارای فارسی میباشد
- 0 پاسخ
- 840 بازدید
سلام و وقت بخیر. بنده آموزش ساخت بنر رو مطالعه کردم ولی به یه مشکل برخوردم و سوالم این هست: بنده system.img رو از رام کشیدم بیرون و با برنامه all in one extractor آنپک کردم و یک پوشه به نام همون سیستم ساخته شد. بعد برنامه settingsReciver.apk رو پیدا و دکامپایل کردم و محتویات فایل res رو در همون پوشه systemReciver/res ریختم. در آموزش نوشته شده که : اکنون به مسیر res/xml بروید فایل device_info_settings.xml را باز کنید(با برنامه نوت پد ++) ولی بنده همچین مسیر و فایلی رو پیدا نمیکنم و در پوشه res اصلا xml نیست و فایل device_info_settings.xml هم نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.خیلی نیاز دارم.
آخرین پاسخ توسط vss3001, -
- 15 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام علت اینکه نمیتونیم خود فایل فلش رو باز کنیم و ویرایش کنیم چیه؟ و باید یه گوشی باشه تا فایل های فریمورک رو از خود استخراج کرده و سپس کوک کنیم؟ و یا اگه همچین امکانی هست ممنون میشم توضیح بدید
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 976 بازدید
با سلام در آموزشز 7 که مربوط به ساختار پارتیشن ها بوده به چند سوال برخوردم که خواستم بصورت خیلی خیلی ساده و روان بیان بشود مثل: محتوای ramdiskچیست؟ کرنل چیست؟ بایتری های بومی؟ deamonچیست؟ توضیح دایرکتوری xbin و همچنین مثال مرتبط؟ مثالی برای دایرکتوری framwork? منظور از کنسول چیست ؟ پارتیشن کش در این اموزش نوشته شده در محیط ریکاوری و ADBمورد استفاده توسعه دهندگان برای اعمال تغییرات برروی گوشی مورد استفاده قرار میگیرد منظور چیست و بطور ساده کاربرد این پارتیشن علاوه بر توضیحی که در آموزش بیان کردید چیست
آخرین پاسخ توسط narsis92, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
دوستان تو xda یه مطالبی درباره ترجمه برنامه های سیستمی برای تغییر زبان در گوشی های روت شده خوندم ولی به هیچ جا نرسیدم / سورس کدی یا نرم افزاری که واقعا کار کنه هست تو این زمینه؟ مثله یک لابرواتور تقریبا بشه تغییرات داد بدون پورت از فایل های گوشی دیگه
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 882 بازدید
فیوشا (Fuchsia) یک سیستم عامل منبع باز است که در حال حاضر توسط گوگل در حال توسعه است. این سیستم عامل به این صورت مشهور شد که این پروژه در اوت ۲۰۱۶ و بدون هیچ گونه اعلامیه رسمی در قالب گیت خود ظاهر شد. این نام به معنای "صورتی + بنفش = Fuchsia فیوشا است که اشاره ای به رنگ صورتی (اولین تلاش اپل در یک سیستم عامل مبتنی بر میکرو هسته بر روی شی گرا) و بنفش (نام رمز اصلی آیفون) است. بر خلاف سیستم عاملهای قبلی توسعه یافته گوگل مانند سیستم عامل کروم و اندروید که مبتنی بر هسته ی لینوکس هستند، فیوشا بر اساس هسته جدیدی به نام Zircon(زیرکون) بنا شدهاست. به گفته ی سوندرا پیچای مدیر عامل شرکت گوگل و پریسا تبریز مدیر ارشد امنیت گوگل این سیستم عامل به زودی بر سیستم عامل اندروید و …
آخرین پاسخ توسط abargsm, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
اوبونتو ( Ubuntu ) یک توزیع گنو/لینوکس است که بر مبنای توزیع دبیان پایه* گذاری شده*است؛ اما با آن تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم آفریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» ( Humanity Towards Others ) گرفته شده*است. از ویژگی*های بارز اوبونتو می*توان به کاربرپسند بودن، سادگی، زیبایی، سرعت و عدم نیاز به سخت*افزار پیچیده اشاره کرد. ویژگی* ها ی اوبونتو یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی*سازی است. به همین منظور این نرم*افزار برای تمام ملیت*ها موجود است. کار کردن با آن بسیار راحت است و حتی کاربران ناآشنا هم، به راحتی به محیط آن عادت می*کنند. همچنین پروژه*ای با نام ادوبونتو وجود دارد که این سیستم*عامل همان*طور که ا…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام بنده پس از حذف تلگرام و نصب مجدد آن دیگر موفق دریافت کد فعال سازی نمی شوم و در صفحه phone verification گیر می کند. اگر امکانش هست راهنمائی بفرمائید.
آخرین پاسخ توسط asghar1986, -
فارسی ساز g928v
توسط K47EH- 0 پاسخ
- 698 بازدید
سلام علیکم دوستان لطفا اقا الیا یا راهنمایی در مورد پک رام system.img بدید یا به روش جایگزینی اگه زحمت نمیشه رام این مدل رو برامون فارسی کنید شدیدا احنیاج دار م ممنون با تشکر خیلی واجبه
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 1 پاسخ
- 924 بازدید
فارسی سازی desire 526g , desire 526h بدون رام و فلش#-o فایل رو دانلود کنید اموزش داخل فایل زیپ هست:dddddd حالشو ببرید فارسی سازی desire 526h- 526g بدون نیاز به رایت رام و فلش به صورت دایمی هرگونه سوال داشتید در ادامه بپرسید...
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با فارسی سازی G6-U00 QUALLCOM حل مشکل بهم ریختگی ایکون تاریخ و ساعت و... برای اولین بار توسط ILYA20 دوستان در جریان هستن این مدل سفارش چین هستش و قطعا نه رام فارسی و نه عربی برای این مدل ارایه نشده با نرم افزار مورلوکال و پچ یک کیلوبایتی که جناب مجید قرار دادند فارسی میشه ولی مشکل ساعت و تاریخ بهم ریختگی ایکون نرم افزارها و بهم ریختی نوتیفیکیشن و پریدن سریال و .... بوجود میاد برای این مدل قطعا رام فارسی توسعه نشده و برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز میباشد ... نحوه رایت : پس از دانلوذ این فایل دوتا پوشه خواهید دید به ترتیب زیر dload-install …
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
فارسی سازی n920v
توسط m62gsm- 1 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام وخسته نباشید به همه اساتید والا من چند روز دارم تو این بخش مطالعه میکنم تا بتونم یه گوشی N920V رو فارسی کنم اما سر رشته رو پیدا نمیکنم باید چطوری این کار رو بکنم از کجا شروع کنم و چطوری ادامه بدم اگه ممکنه اساتید کمک کنند تا من اولین رامم رو توسط این سایت فارسی کنم تنها کاری که من کردم اینه که فایل N920VVRS3BQA1 رو دانلود کردم پسوند فایل AP رو زیپ کردم و فایل system رو ازش خارج کردم حالا شما بفرمایید ادامه کار رو چی کار کنم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
در خدمتتان هستم با فایلی برای فارسی سازی دایمی y560-l01-02 تمامی بیلدنامبرا لینک دانلود
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام من میخوام رام سامسونگ فارسی کنم ولی باgoogle translate toolkit تمومش رو فارسی نمیکنه و بخوام تکی معنی کنم زمان میبره.راه حلی ندارین برای سریع ترجمه کردن؟
آخرین پاسخ توسط omidheidaryan1, -
- 5 پاسخ
- 945 بازدید
خسته نباشید من برنامه ها رو فارسی میکنم بدون هیچ مشکلی framework رو هم فارسی میکنم و باقی برنامه ها که لازمه مانند ستینگ و گالری و sms وچند تا دیگه ولی وقتی انتقال میدم توی گوشی زبان فارسی نمیاد بالا.فکتوری ریست هم کردم ولی باز همین مشکل هستش. نباید تغییر دیگه ای داد؟ csc نباید تغییری داده بشه؟ ولی تغییری توی framework میدم ایجاد میشه ولی فقط زبان نمیاد بالا ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
Lenovo TB-7304I FRP.rar
آخرین پاسخ توسط alizarei72,