مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 615 بازدید
اولین و مهم ترین نکته دوستان اینه که زمانی قرار در خط فرمان ترمینال دستوری بزنید باید و باید در اول فرمانتون از کلمه sudo استفاده کنید دومین مورد که من خودم روز های اول باهاش درگیر بودم وقتی فرمان اینتر می کردم ازم پسورد می خواست و وقتی پسورد میزدم چیزی نمینوشته ک بعدا فهمیدم این از امنیت این سیستمه و با زدن کلید پسورد تایپ میشه و با زدن اینتر هم اون فرمان اجرا در ضمن در هنگام زدن پسورد توجه داشته باشید زبان en باشه که اگه نباشه در اکثر اوقات ارور تکرار پسورد میزنه.یاعلی
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 985 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvsEcuRitY برای انلاک تمامی قفل ها G900H برای اولین بار در دنیای جی اس ام این کرنل کارش چیه انلاک کد پین پترن پسورد اثرانگشت مدل G900H تمامی نسخه های اندروید نحوه استفاده ...؟ فلش با اودین و انتخاب گزینه FIX CODE ... لینک دانلود : >[/font][/color]http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL0c5MDBI[color=#101010][font=BYekan] دوستان بنده این رو روی 4.4.2 ---4.4.4 تست کردم ولی برای تمامی نسخه های اندروید فیکس شده ... موفق باشید و ماندگار این فایل اختصاصی کاربران VIP و…
آخرین پاسخ توسط ghalbehamed, -
- 1 پاسخ
- 933 بازدید
سلام میخواستم بدونم که چطور میتونم رام زیر را که یک نسخه غیررسمی از رام lineageOS هست و دیگه آپدیت نمیشه رو به آخرین نسخه از lineageOS آپدیت کنم؟ https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/orig-development/rom-cyanogenmod-14-0-n7100-t3487568 و یا این که از کد منبع رام lineageOS برای مدل n7100 رام کوک کنم (نسخه n7105 که نسخه 4g این موبایل میباشد توسط lineageOS پشتیبانی میشه)
آخرین پاسخ توسط mhk2012, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان چندی قبل با استفاده از آموزش گویای زیر توانستیم با استفاده از hexeditor بیت رام را به دست آوریم >http://forum.gsm-developers.com/thread14184.html حال در این آموزش به نکته بسیار مهمی اشاره میکنیم که بدون نیاز به هکز ادیتور و ... بیت رام گوشی های سامسونگ را بر اساس سی پی یو به دست آوریم. گوشی هایی که با پردازنده اسنپ دراگون و گوالکام (quallcomm , snapdragon ) راهی بازار میشوند رامشان 28 بیتی (28bit) و گوشی هایی که با پردازنده اگزینوس (exynos) وارد بازار میشوند بیت رام آنها 32 بیتی هست موفق باشید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 987 بازدید
Ubuntu یکی از توزیع*های لینوکس است که بر اساس دبیان پایه*گذاری شده *است اما در چندین مورد با دبیان تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم افریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» (Humanity Towards Others) گرفته شده*است. اوبونتو هر شش ماه یک بار نسخه جدیدی را به بازار عرضه می*کند. علاوه بر این برای هر نسخه از اوبونتو، تا ۱۸ ماه پس از انتشار آن نسخه، پشتیبانی ارائه می*شود. برای نسخه LTS مثل 8.04 (Hardy)، به جای پشتیبانی ۱۸ ماهه، سه سال پشتیبانی برای نسخه ویژه رایانه*های شخصی و پنج سال پشتیبانی برای نسخه*های سرور ارائه می شود.یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی*سازی است. به همین منظور این نرم*افزار برای تمام ملیت*ها موجود است. کار کردن با…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 990 بازدید
باسلام خدمت همکاران محترم رام فول فارسی LENOVO A516 CPU MTK 6572 ANDROID 4.2.2 فایل در حال آپلود میباشد...............
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 1 پاسخ
- 775 بازدید
سلام برای آنپک و ریپک فایل در لینوکس از simg2img استفاده میشه یه فایل دیگه هم هست img2simg ممنون میشم در رابطه با این دو فایل توضیح بدین.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 639 بازدید
با سلام خدمت اقا ایلیا و تمامی عزیزان .درخواست من از اقا ایلیا اینه که ماچند ماه میشه جهت اموزش کوک کردن رام اقدام به خرید کردم اموزش ها رو دنبال کردم و خیلی وقت هم گذاشتم مرور کردم رو چند تا رام هم پیدا کردم اما هنوز موفق به کوک کردن و اضافه کردن فارسی به یه رام سامسونگ نشدم خیلی برام ضروریه که اموزش رو کامل یاد بگیرم میدونم شما هم مشغول هستین و زحمت میکشید اما واقعا نیاز به اموزش جز به جز تر داریم من الان در نحوه تغیر و فارسی کردن در برنامه های سیستمی مثل تنظیمات مخاطبین و اس ام اس و و... و همچنین نحوه اضافه کردن فارسی و دست کاری کردن پوشه raw , valus تا بعد به ریپک رسیدن مشکل دارم در اینجای اموزش به نظرم باید توجه بیشتری بشه وجزئ تر بهش پرداخته بشه مشکل ما حل میشه خوا…
- 1 پاسخ
- 890 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ... امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvSecuRitY برای انلاک تمامی قفل های NOT3 N9005 برای اولین بار در دنیای جی اس ام کار این کرنل چیست انلاک کد | پین | پترن | پسورد بدون پاک کردن اطلاعات و بدون اسیب رساندن به بخش های امنیتی در کمترین زمان اسکرین شات: حوه استفاده از این کرنل : فلش با اودین و انتخاب گزینه fix code DOWNLOAD LINK: >http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL045MDA1 بر روی نسخه های 4.4.2-4.4.4 تست شده موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
سلام آیا میشه رام رسمی گلگسی نوت4 مدل n910c را به روی نوت4 مدل n910s پورت کرد اگه میشه خواهش رهنمای کنید
لطفا آموزش تبدیل رام های flash tools گوشی های مدیا تک به فرمت zip برای نصب از طریق ریکاوری را در انجمن قرار بدید.
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام امروز ساخت کرنل را براتون آماده کردم این آموزش بیشتر بر روی گوشیهای سونی تمرکز میکند ولی میشود برای دستگاهای دیگر نیز استفاده شود آموزش بر روی سیستم اوبنتو میباشد پس نسخه به روز اوبنتو نصب باشد برای شروع نیاز به دانلود سورس کرنل می باشد از لینکهای زیر سورس کرنل را دانلود کنید اگر گوشیتون مدل دیگه ای هست با یک جستجوی ساده می تونید سورس رو پیدا کنید با دقت به فریمور گوشی خود در تنظیمات کرنل متناسب را دانلود کنید نصب کتابخانه ها و آماده سازی محیط برای شروع باید محیط سیستم عامل را آماده کنیم برای این کار ترمینال را باز کنید کد زیر را وارد کنید >sudo apt-get install -y b…
آخرین پاسخ توسط setareh724, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده فایل cache مدل c7000 رو ویرایش و دستور نمایش زبان فارسی رو بهش اضافه میکنم و با برنامه tool 32bitاقدام به ریپک میکنم ولی وقتی رایت میکنم زبان فارسی بهش اضافه نمیشه مشکل کار از کجاست دوستان؟ رام هم مال منطقه هنگ کنگ هست که دارای فارسی میباشد
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
در بخش اول آموزش به چگونگی قرار دادن یک برنامه در تنظیمات بعنوان یک گزینه پرداختیم در این بخش قرار دادن گزینه در منو فرعی تنظیمات می پردازیم آموزش اضافه کردن برنامه یا گزینه به تنظیمات(بخش اول) در این آموزش ما در منوی فرعی display settings برنامه On-screen-buttons را اضافه می کنیم در اینجا ما به یک منبع اضافی نیاز داریم به نام android:key که کلید اصلی هر برنامه ای است اگر android:key اصلی را نیافتید،مقدار android:key را در مرجع ids.xml می دهیم برای شروع اول برنامه On screen button را دیکامپایل کنید دنبال منابع میریم در AndroidManifest.xml همان طور که می بینید ما android:targetPackage=”cn.kyle.gn.Nav…
- 1 پاسخ
- 709 بازدید
آموزشهای مختلفی برای پورت انواع ریکاوری گذاشته بودیم اما اکنون با آموزش ساخت کامل از کدهای منبع در خدمتتان هستیم که در پنج بخش بصورت قدم به قدم براتون آماده کردیم تا بتوانید ریکاوری خودتان را بسازید. لینک آموزشها در پرتال سایت بخش اول بخش دوم بخش سوم بخش چهارم بخش پنجم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
فايل سيستمي که ريپک کرديد رو توسط ابزار alzip اد کنيد به فايل اصلي و روي فايل ريپک شده که در alzip اد کرديد چپ کليک کنيد روي گزينه rename و پسوند دلخواه خود را اضافه کنيد و اينتر بزنيد تمام
آخرین پاسخ توسط rahman3914, -
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز یک نرم افزار را به شما معرفی میکنم که میتوانید به صورت دستی فایلهایی مانند string.xml معرفی کرده سپس با یک کلیک فارسی کنید. ما قبلا آموزش هایی ارایه دادیم که میتوانید در سریعترین زمان گوشی ها را به روش جایگزینی سریعا زبان اضافه کنید ولی اون روش فقط به توسعه رام ها محدود میشه و هیچ کارایی در توسعه اپلیکیشن های عمومی ندارد. خب بریم سر آموزش نرم افزار Xml Content Translator را از سایت رسمیش دانلود کنید. http://www.nikse.dk/XmlContentTranslator اپلیکیشن اندرویدی را با استفاده از روش های موجود در سایت دیکامپایل کنید. نرم افزار Xml Content Translator را اجرا کرده سپس از قسمت FILE > OPEN اقدام به انتخاب فایل کنید (می…
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 1 پاسخ
- 967 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . رامهای huawei معمولا با فرمت update.app ارایه میشوند و برای دسترسی به محتوای این نوع رامها و ویرایش هر یک از اعظای رامهای update.app نیاز به انپک و ریپک آنها میباشد. در این اموزش یاد خواهید گرفت چطور میشه رامهای huawei با فرمت update.app را آنپک و ریپک کنید. با ما همراه باشید. 1- ابزار زیر را دانلود و نصب کنید. >http://support.gsm-developers.ir/dl11/book/Huawei_Hacker_Toolkit_v1.4.zip 2- Huawei Hacker Toolkit را اجرا کرده سپس از سربرگ Tools>unpack>update.app را انتخاب کنید. 3- فایلی که میخواهید استخراج کنید را از مسیرش انتخاب کنید . سپس منتظر بمانید تا عملیات استخرا…
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 1 پاسخ
- 833 بازدید
درخواست ابزار وبرنامه های لازم برای کوک رام در ویندوز 10
- 1 پاسخ
- 799 بازدید
سلام موقع ريپك كردن فايل هاي سيستمي اخطار هاي از اين شكل نمايش داده ميشه لطفا توضيح بديد در موقع نصب مشكلي ايجاد مي كنند يا نه ؟ تشكر
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
دوستان چنروز پیش مایکروسافت ورژن پایدار استودیو قدرتمندشو ارائه داد که میتونید از لینک زیر با سرعت بالا دانلود کنید ویژگی های این نسخه: >[color=#555555][font=&]Designed with macOS in mind[/font][/color][color=#555555][font=&]Rather than porting over the Windows version of macOS, Microsoft has developed Visual Studio from the ground up to suit the workflow. The User Interface has been flattened, icons have been improved and shortcuts mapped perfectly to fit with existing ones on macOS.[/font][/color] [color=#555555][font=&]Collaboration Services like GitHub come included[/font][/color] [color=#555555][font=&]Microsoft wants its Visu…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
با سلام امرزو آموزش ساخت ریکاوری TWRP را برایتان داریم که این روزها در بین ریکاوری ها حرف اول را میزنه و دارایی امکانات فراوانی می باشد. لینک آموزش در پرتال
- 0 پاسخ
- 716 بازدید
از اساتید کسی میدونه چجوری میتونم گوشیو با هر وسیله ای به مودم وصل کنم؟
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 0 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان . عزیزانی که برنامه نویسی با اندروید استودیو رو انجام میدن شاید متوجه این شدند که با وارد کردن کمی الگوریتم و... و build کردن نرم افزار حجم سورس به صورت وسیعی بالا میره و در صورتی که بخوایم سورس نرم افزارمون رو به کسی بدیم به مشکل برمیخوریم . نتیجه میگیریم که در سورس نرم افزارمون فایل هایی وجود دارد که اصلا نیازی به آنها نیست و صرفا کش ها و build های gradle هستند که حذف کردن آنها هیچ آسیبی به اپلیکیشنمون وارد نمیکنه. دایرکتوری های اضافی و زائد : خب به پوشه ای که به هنگام ایجاد کردن پروژتون ساخته اید وارد شوید و دایرکتوری های زیر را حذف کنید. پوشه: >build از داخل پوشه app پوشه build را حذف کنید. پوشه: …
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
mount کردن و یا ساخت درایو مجازی برای دیدن محتویات فایل های iso, .img, .dmg, etc و فایل های فشرده است و بدون نیاز به extract کردن یک فایل می تونیم محتویات اون رو ببینیم و استفاده کنیم ! نرم افزار کوچک Mounty در اوبونتو قابلیت mount کردن فایل های iso, .img, .dmg, etc را داره . برای نصب mounty با هجم کمتر از ۰٫۵ mb دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید : ( Alt + Ctrl + T ) sudo add-apt-repository ppa:kokoto-java/omgubuntu-stuff sudo apt-get update sudo apt-get install mounty 171.jpg 26-300x152.jpg 36.png
آخرین پاسخ توسط e30-851,