مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یک گوشی ال جی مدل h324t دارم که میخوام رام kdz انپک کنم و تبدیل کنم به فایل اسکاتر فلش تولز چون cpu mtk هستش لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 959 بازدید
با سلام خدمت اقا ایلیا عزیز و دوستان من این نرم افزار رو دانلود کردم همه اموزش ها رو خوندم اما مشکلاتی دارم امید وارم به این مشکلات توجه بکنید. مشکلاتی که هست تک تک مینویسم: اول از همه یه پیشنهاد دارم اینه که اگه برنامه رو به صورت گام به گام بزارید خیلی خوبتر میشه برا کسانی که مثل من تازه کارند در کوک کردن مثلا اینطور که من از اموزش ها فهمیدم باید بعد از ویرایش کامل ما بیایم کامپیل کنیم در صورتی که در برنامه اموزش تو سومین گزینه شما گذاشتین کامپایل رامهای سامسونگ که هرکسی برا اولین بار میاد رو برنامه مقدمه رو که خوند همراه با نحوه خروج فایل های تار اینو میخونه سر در گم میشه که چطور هنوز کاری انجام ندادم رسید به کامپایل 2: تو بیشتر قسمت ها گفتیتن ویرایش بشه یا استخراج ب…
آخرین پاسخ توسط سیوان, -
- 5 پاسخ
- 959 بازدید
دوستان کسی اطلاعاتی درباره ساخت modified recovery در محیط ویندوز داره؟
- 2 پاسخ
- 952 بازدید
خسته نباشید دوستان چطور باید boot رو درست کرد که ارور dm-verity برطرف بشه
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 0 پاسخ
- 952 بازدید
برای ساخت فایل فلش و روت شده یک آموزش براتون تدارک دیدم که با آشپزخانه اندروید انجام می گیرد برای دانلود آشپزخانه و نصب به پست زیر مراجعه نمایید آموزش نصب و دانلود dsixda’s Android Kitchen پس از دانلود و نصب آشپزخانه (توصیه میشه با روش Cygwin راه اندازی بشه) اول از همه فایلهای ریکاوری سیستم رام خود را بصورت img استخراج کنید فایلها را درون مکان آشپزخانه قرار بدهید اکنون Cygwin را باز کنید و آشپزخانه اندروید را اجرا کنید مانند تصویر زیر بعد از آن منوی آشپزخانه مانند زیر نمایان می شود اکنون 1 را بزنید تا پوشه کار برای رام خود بسازید در اینجا طبق گزینه ها می توانید کار دلخواه خود ر…
- 5 پاسخ
- 951 بازدید
با سلام این رام رو انپک کردم و ویرایش کردم اما الان که میخوام ریپک کنم این خطا رو میده نمیدونم مشکل از کجاس یه بارم برای تست فایل رو انپک کردم و بدون تغییر ریپک کردم ،ریپک می شد اما الان بعد از اینکه گزینه y رو زدم و حجم فایل رو که زدم این خطا میاد و ریپک نمیشه ممنون اگه راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط سیوان, -
- 4 پاسخ
- 951 بازدید
سلام من هنوز نتونستم فایل اودین بسازم.با اون برنامه جدید که نیاز به روت گوشی داشت هم میسازم حجم هم از گوشی میگیره بیت هم اوکیه .کلا همه چیزو درست میرم ولی وقت رایت ارور میده ایلیا جان روش خاصی داره ساخت فایل کوک شده که با اودین رایت شه؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 1 پاسخ
- 949 بازدید
با سلام همکاران اگه نمیتونن این سیستم عامل رو نصب کنن میتونن آنلاین اونو تجربه کنن فقط یکم سرعت نت داشته باشید خوبه=))=)) Ubuntu
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 948 بازدید
سلام عرض خسته نباشيد همكاران گرامي. دوستان سوالم در رابطه ب فارسي سازي گوشيهاي كه اصلا فارسي پشتيباني نميكنند گوشيهاي خارجي... دوستان من فايلهاي Framework-apk و SecSetting وTwframwor رو يا فارسي اظافه كردم با Apktool يا هم از يه رام فارسي پورت كردم ولي به هرصورت تو سيتينگ گوشي بخش زبان ها فارسي اومد و منو و خود سيتينگ فارسي نشد لطفا فايلهاي كه اساسا بايد پورت بشن براي فارسي سازي با ادرس پوشه به هم معرفي كنيد پيشاپيش لايك?
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 2 پاسخ
- 947 بازدید
سلام خدمت همگی این فایل بدون مشکل پنل اعلان میباشد(حتی در صورتی که مشکل پنل اعلان داشته باشین با رایت این فایل مشکل حل خواهد شد) موفق باشین download
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 7 پاسخ
- 947 بازدید
سلام بنده مبخاستم از خودگوشی رام تهیه کنم و از پارتیشن ها بکاپ بگیرم و تونستم اما فقط یه مشکلی دارم وقتی از سیستم گوشی بکاپ میگیرم به صورت ایمیج و میخام از فست بوت رایت کنم با ارور زیر مواجه میشم invalid sparse file format at header magi fastboot ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
- 0 پاسخ
- 947 بازدید
WadalhrTool.7z
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
مشکل framframework
توسط سیوان- 3 پاسخ
- 947 بازدید
با سلام و خسته نباشد خدمت دوستان من یه رام MTK رو با MTK EXTRACTOR سیستمشو دی کامپایل کردم الان با apktool تمامی برنامه ها ستینگ اس ام اس و گالری وفایل منیجر تو دستورات cmd کامپایل و دی کام پایل میشه اما فرام ورک مشکل داره و اونجور که نشون میده خطا جاوا میده در صورتی که نصبه و برای بقیه برنامه ها مشکل نداره فقط برای این مشکل داره ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر عکس
- 2 پاسخ
- 946 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل RvSecuRitY S7562 CSC MODE UNLOCK ALL CODE برای انلاک تمامی قفل های S7562 با یک کلیک بدون نیاز به روت نصب ریکاوری و فعال بودن دیباگ فلش به صورت CSC مود با اودین بدون پاک شدن اطلاعات برای اولین بار توسط ILYA20 ین فایل کارش چیست ؟ انلاک پین - پترن - پسورد و... بدون از دست دادن اطلاعات اسکرین شات نحوه استفاده از این فایل در قسمت PDA اودین فلش کنید و به هیچی دست نزنید ... گوشی انلاک شده و بالا خواهد اومد ... لینک دانلود : >[/font][/color][/right] http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL1M3…
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 946 بازدید
با برنامه Tickle My Android می توان آیکونها را به سادگی تغییر داد با Tickle My Android می توان آیکونهای باتری،وای فای،سیگنال،اعلانیه،کلیدهای ناوبری،قفل صفحه و حتی شکلکهای موبایل را تغییر داد برای دانلود Tickle My Android از لینک زیر استفاده کنید معرفی ابزار بی نظیر Tickle My Android آموزش دیکامپایل و کامپایل برنامه با Tickle My Android از لینک بالا نیز می توانید برای دیکامپایل و کامپایل برنامه استفاده کنید تغییر آیکون باتری برای نمونه آیکون باتری را تغییر می دهیم بقیه نیز تقریبا با همین روش تغییر می کنند برنامه Tickle My Android را اجرا و به قسمت Theming Menu بروید اکنون گزینه Pull Files From D…
- 1 پاسخ
- 940 بازدید
داخل چند سایت فارسی کردن گوشی گذاشتن بدون روت بدون حذف csc و مورلوکال و باریست هم پاک نمیشه اساتید میتونید راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
unfortunately stopped after repack rom مشکل در جابجایی فایلهای apk در رام ویرایش شده
توسط xdadeveloper- 5 پاسخ
- 938 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم. مشکل من فقط محدود به یک سری از مدلها میشه و درتمام گوشیها این مشکل رو ندارم. جریان از این قراره که وقتی یک APK رو میخوام جابجا کنم پس از فلش رام و بالا اومدن گوشی اون اپلیکیشن یا وجود نداره یا به طور ناقص نشون داده میشه. بحث کامپایل و دیکامپایل هم نیست چون apk اورجینال رو کپی میکنم (یعنی با یکبار کپی کردن برنامه به هم میریزه با اینکه پرمیشن هم درسته) به عنوان مثال بنده اینجا اپ سیستمی ستینگ رو به پوشه دیگر کپی کردم sudo cp /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-app/SecSettings2/SecSettings2.apk /home/xda/Desktop/o/SecSettings2.apk و در اینجا همون اپ رو حذف کردم sudo rm /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-…
- 3 پاسخ
- 936 بازدید
با سلام برنامه ای هست بنام coinpot که برای جمع اوری بیتکوین استفاده میشه متاسفانه سایتهایی که قرار داده یا ادرسشون عوض شده و یا فیلتر، واسه همین باز نمیشن ایا امکانش هست که ما بتونیم ادرس این سایتها رو عوض و اصلاح کنیم؟ یا دکمه های بیشتری اضافه کنیم؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 934 بازدید
سلام من یه رام کوک شده مال g610-u00 رم خواستم برای تمیرین باز کرده و داخلشو ویرایش کنم اما ارور زیر رو میده در حل این ارور هم شما در اموزشها نوشتین که یا رام قابلیت ریسورس نداره که شامل مشکلم نمیشه چون رام ویرایش شده هست و قبلا کوک کردن پس قابلیت داشته که رام ویرایش شده دومی هم اشاره کردین به ورژن apktool که اونم ورژنی هست که شما معرفی کردین و آخرین ورژن هست مشکل از کجا میتونه باشه؟ حالا من فایل های لازمو آپلود کردم تا خودتونم یه بررسی بکنید دانلود فایل های مورد نیاز
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 2 پاسخ
- 933 بازدید
دستور tar gnu tar محبوب*ترین و پر استفاده*ترین برنامه برای فشرده*سازی و استخراج بسته*های مختلف به فرمت*های گوناگون است. در اینجا چند مثال از این برنامه را خواهید دید: ساخت یک فايل بایگانی با فرمت tar. کد: [انتخاب] >tar cvf directory_name.tar directory_name_path/ استخراج یک آرشیو با فرمت tar. کد: [انتخاب] >tar xvf file_name.tar اما گاهی پیش می*آید که مي*خواهيم مطلع شويم درون یک فایل فشرده چه فایل*ها و پوشه*هایی وجود دارد. ساده*ترین راه*حل استخراج این فایل و مشاهده محتویات آن است اما زمانی که حجم فایل سنگین باشد و هارددیسک فضاي کافي نداشته باشد؛ این راه*حل عملی نیست. راه*حل حرفه*ای*تر استفاده از tar به همراه سو…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 933 بازدید
سلام میخواستم بدونم که چطور میتونم رام زیر را که یک نسخه غیررسمی از رام lineageOS هست و دیگه آپدیت نمیشه رو به آخرین نسخه از lineageOS آپدیت کنم؟ https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/orig-development/rom-cyanogenmod-14-0-n7100-t3487568 و یا این که از کد منبع رام lineageOS برای مدل n7100 رام کوک کنم (نسخه n7105 که نسخه 4g این موبایل میباشد توسط lineageOS پشتیبانی میشه)
آخرین پاسخ توسط mhk2012, -
- 6 پاسخ
- 932 بازدید
با سلام من وقتی میخوام فایل settings از رام مدیاتک هواوی رو کامپایل کنم خطای زیرو میده [codewarning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. warning: string 'wimax_settings_summary' has no default translation. D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\daydream_custom_action_bar.xml:11: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\preference_header_switch_item.xml:11: error: Error: No resource found that matches the giv en name (at 'style' …
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 932 بازدید
سلام دوستان امروز با آموزش روت کردن گوشی g930f در خدمت شمام قبل از هر کاری شما باید درایور های سامسونگ و adb رو روی سیستم خودتون نصب کنید میتونین آخرین ورژن درایور های سامسونگ رو از این لینک دانلود کنین. و برای دانلود درایور های adb روی این لینک کلیک کنید. در ابتدا باید گوشی خودتون رو آنلاک بوتلودر کنید برای این کار طبق تصویر زیر از منوی تنظیمات به قسمت developer option رفته و تیک گزینه oem unlocking رو فعال کنید فایل های مورد نیازتون رو داخل یه آرشیو گذاشتم که میتونین به راحتی از لینک زیر دانلود کنین. g930f root آخرین ورژن نرم افزار اودین رو با کلیک روی فایل odin درون آرشیو انلود کنید. نرم افزار را اجرا …
آخرین پاسخ توسط abargsm, -
- 2 پاسخ
- 931 بازدید
خسته نباشید چطور میشه یه رام ساخت که با flashfire به راحتی رایت شود؟ چون بعضی مدلها بوتلودر بستس نمیشه کاری کرد میخوام رام رو درست کنم که با flashfire رایت کنم
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 3 پاسخ
- 931 بازدید
سلام و درود... حذف لوگوی اپراتورها و گذاشتن بوت انیمیشن خود سامسونگ خاهشا اسم و محل جاگذاری شده پوشه مربوط ب بوت انیمیشن و صدای مربوط اون رو ب هم معرفی کنید و دوستان تو فوروم نرم افزاری و اموزشی در این رابطه گذاشته بودند ولی فقط نرم افزارهای رو گوشی رو شناسایی و غیرفعال میکنه نه بوت انیمیشن رو ممنون میشم پیشاپیش از رهنمایی تون:u_e418:
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi,