مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
فارسی سازی n920v
توسط m62gsm- 1 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام وخسته نباشید به همه اساتید والا من چند روز دارم تو این بخش مطالعه میکنم تا بتونم یه گوشی N920V رو فارسی کنم اما سر رشته رو پیدا نمیکنم باید چطوری این کار رو بکنم از کجا شروع کنم و چطوری ادامه بدم اگه ممکنه اساتید کمک کنند تا من اولین رامم رو توسط این سایت فارسی کنم تنها کاری که من کردم اینه که فایل N920VVRS3BQA1 رو دانلود کردم پسوند فایل AP رو زیپ کردم و فایل system رو ازش خارج کردم حالا شما بفرمایید ادامه کار رو چی کار کنم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
همه چیز درباره رامهای سفارشی mohsen 1395/09/22 ویکی جی اس ام ارسال دیدگاه 170 بازدید با سلام و درود فراوان در سایت با آموزشهای زیادی همراه بودیم درباره ساخت رام و ریکاوری و ویرایش انواع رام اکنون میخواهم بعنوان زنگ تفریحی درباره رامهای سفارشی یا کاستوم رامها صحبت کنم براتون وقتی که یک گوشی اندرویدی نو میخرید شکل و ظاهر گوشی و سیستم عامل آن برای شما جذاب است اما ممکن هست بعد مدتی از چشمتان بیفتد و حتی ممکن است خود شرکت دیگر گوشی شما پشتیبانی نکند اینجاست که رامهای سفارشی بیشتر به چشم می آیند و اندروید جدید را به گوشی شما با ظاهری کاملا متفاوت می آورند اما به ظاهر خلاصه نمی شوند رام روت شده دسترسی کام…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 768 بازدید
GOOGLE APPS (GAPPS) Donut (Android 1.6) Eclair (Android 2.1.x) Froyo (Android 2.2.x) Gingerbread (Android 2.3.x) Ice Cream Sandwich (Android 4.0.x) Jelly Bean (Android 4.1.x-4.3.x) Kit Kat (Android 4.4+) Lollipop (Android 5.0+)
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان بنده وقتی فایل teleservice.apk بدون هیچگونه تغییری میخوام کامپایل کنم ارور 26 میده و ادرس ارور هم پیدا نمیشه جهت حذف ارور
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 894 بازدید
فارسی سازی desire 526g , desire 526h بدون رام و فلش#-o فایل رو دانلود کنید اموزش داخل فایل زیپ هست:dddddd حالشو ببرید فارسی سازی desire 526h- 526g بدون نیاز به رایت رام و فلش به صورت دایمی هرگونه سوال داشتید در ادامه بپرسید...
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام اندروید پرطرفدارترین سیستم عامل دنیا می باشد قابلیت شخصی سازی اندروید همیشه این سیستم عامل را متمایز می کند در حال حاضر میشه گفت بهترین و قویترین برنامه برای اعمال تم در اندروید Substratum می باشد ساپورت کامل از اندروید 6 تا 8 وحتی بدون روت در برخی موارد پشتیبانی کامل در رامهای AOSP و تمام رامهای OMS اما ممکن هست برای اول بار که نصبش کنید کمی مبهم باشد برایتان در این مقاله چگونگی اعمال تمها و استفاده از آنها را توضیح می دهیم در رامها دو حالت وجود دارد برای Substratum یک حالت که خود کدهای گوگل هستند که نامش Legacy می باشد …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و کار با آن نیز راحت می باشد.با این ابزار می توانید فایلهای سیستم را آنپک و ریپک کنید به لینک پایین در سایت جی اسم ام مراجعه کنید برای دانلود و دیدن آموزش ویدیویی موفق باشید. معرفی و آموزش ویدیوئی ابزار Tool Unpack Repack system.new.DAT & system.IMG
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 844 بازدید
سلام. ببخشید من با هر اسمی برنامه Dialer.apk رو سرچ زدم نتونستم پیداش کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به همه دوستان به خصوص داداش گلم علی جون داداش علی اینم به دستورت انجام شد و اینم آموزش نصب کردن به وسیله فلش پیشنهاد می کنم از حداقل مموری فلش 4GB و برنامه unetbootin برای نصب Ubuntu استفاده کنید، مطمعن شوید که ورژن Ubuntu مورد نظر خود را از لیست دانلود انتخاب کنید. بعد از اینکه دانلود به اتمام رسید برنامه Universal USB را اجرا کنید و از بخش Browse برنامه فایل iso سیستم عامل Ubuntu و سپس آدرس فلش مموری را انتخاب کنید و بر روی Create کلیک کنید. مطمعن شوید که تمام اطلاعات درون فلش مموری پشتیبان گرفته شده است، زیرا طی پروسه راه*اندازی تمام فایل*های موجود در حافظه فلش پاک خواهند شد. Snapshot_2015-05-02_045603.jpg وقتی عملیات رایت بر روی فلش به اتما…
- 1 پاسخ
- 992 بازدید
با سلام و درود خدمت توسعه دهندگان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستم با اموزش ویرایش فایل گرافیکی پردازنده های مدیاتک logo.bin ساختار فایل گرافیکی logo.bin که مخصوص پردازندهای مدیاتک هستند ، در این بخش توضیح داده شده و در این تایپک قصد داریم اصول آنپک ، ریپک و ویرایش این فایل را توضیح میدهیم با استفاده از این اموزش میتوانید شکلهای مختلفی به هنگام بوت شدن گوشی ، شارژ شدن و ... به رام مدیاتکی تعریف کنید. نیازمندی ها : 1-رام مخصوص مدیاتیک و داخل اون فایل logo.bin 2-ابزار logo builder (لینک دانلود) به ترتیب زیر عمل کنید 1-ابزار را باز کنید 2-اجرای پروژه رو انتخاب کنید... creat new project 3- فایل logo.bin را از داخل رام مدی…
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
درود____ دوستان در جریان هستید که این مدل کمی قدیمی هست اما چون رام فارسی بدون مشکلش تو انجمن موجود نبود لازم دونستم که برای شما عزیزان جی اس ام دولوپرز فارسیش کنم رام کوک شده ، فارسی ، بدون مشکل ساعت و تاریخ، بدون باگ هواوی Y511-T00 از جی اس ام دولوپرز قابل رایت با SP_Flash_TooL فارسی و بدون مشکل ساعت و تاریخ چیپست: MT6572 رام در حال آپلود بر روی سرور میباشد... موفق و پیروز باشید.
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 1 پاسخ
- 722 بازدید
سلام دوستان رام رو با cygwin برای حجم بالا تبدیل میکنم و با ext2explore باز میکنم فایل ایمیج تبدیل شده رو ولی فقط save داره توی برنامه ext2explore و نمیشه برنامه رو از داخل ext2explore دستکاری کرد. روش صحیح کار کردن برنامه ext2explore رو میگین؟ روش ریپک کردن رام که زمان رایت روی گوشی ارور نده رو با استفاده از cygwin رو لطف میکنین؟
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود در برخی رامهای اندروید جدید به دلیل بالا بودن حجم رام نرم افزار imgextractor قابلیت استخراج آن را ندارد و پس از اجرای کمی از مرحله خطا میدهد و خاموش میشود. برای حل این مشکل قبلا بحث کردیم در تایپک زیر : >http://forum.gsm-developers.com/thread16164.html#post63040 اما از قرار معلوم روش مربوطه برای خیلی از عزیزان کارآیی نداشته خب در صورتی که از روش بالا جواب نگرفتید روش زیر را طی کنید : نرم افزار زیر را دانلود کنید . >https://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995309116 سپس سیستم رو در داخل نرم افزار استخراج شده کپی کنید بعد دستور زیر را تایپ کنید >SVAImgUnpack system.img sys.img یک خروج…
- 1 پاسخ
- 679 بازدید
درود دوستان من اگه بخوام از گوشی های mtk رید بگیرم بصورت اسکاتر راهی داره بدون باکس؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 883 بازدید
با سلام دوستان بنده بعد از افزودن یک برنامه که خودم نوشتم به پوشه system/app فایل سیستم رو بستم وقتی که فایل رو روی گوشی رایت میکنم کاملا رایت میشه و گوشی میاد بالا و توی ستاپ ویزارد هرچقدر نکست میزنم جلوتر از عکس زیر نمیره دوستان کسی هست بدونه مشکل از کجاست؟ روی j510 و g532 تست کردم هردو اندروید 6
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید ممنون میشم آموزش کال اکتیو کردن رام رو بگین همون پورت دایلر که قبلا گفتین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 1 پاسخ
- 921 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز و گرامی حل مشکل وای فای-بلوتوث- کد دستوری ussd - اس ام اس اندروید6.0.1 لینک دانلود تست شده توسط خود بنده رو 4تا گوشی موفق باشید
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
در خدمت شما هستیم با بخش دیگری از آموزشهای ساخت کاستوم رام سامسونگ بخشهای قبلی را می توانید از لینکهای زیر مشاهده نمایید کدهای CSC مخفف Customer Service Code می باشد این کدها در گوشیهای سامسونگ نقش مهمی را ایفا می کنند این کدها برای اطمینان از وجود قابلیتها طبق قانون اپراتور و کشورها می باشند با فعال کردن یا اضافه کردن این کدها می توان قابلیتهای که در کشورمان غیرفعالند را فعال کرد به مسیر system/csc بروید و فایل others.xml را باز کنید می بینید که کدهای در بین <CscFeature…> </CscFeature…> و مقدارشان وجود دارد اضافه کردن این کدها به آسانی یک کپی کدن می باشد …
آخرین پاسخ توسط ebrahim2e, -
- 1 پاسخ
- 779 بازدید
در خواست ادیت کردن رام های سامسونگ با هر برنامه ای با کامپیوتر مثلا اگر بخام در یک جای از رام تغییری ایجاد کنم یا در about گوشی یک چیزی بنویسم. با چی برنامه ای این کار میشه . ممنون از رهنمایی دوستان...
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
رام فارسی کوک شده گوشی ساسونگ J3119S دارای زبان های متعدد و زبان شیرین فارسی در منو و تنظیمات بدون مشکل قفل صفحه و پترن بدون مشکل شبکه 3G , 4G بدون مشکل WIFI , bluetooth بدون مشکل دوبین و سریال بدون مشکل نمایش عدد 1 بر روی آیکون تنظیمات بدون نیاز به رایت فایل های روت برای لود شدن سیستم ! رایت فقط در یک مرحله از طریق اودین بدون نیاز به باکس ! رایت همانند رام رسمی از طریق ODIN DOWNLOAD [ATTACH=CONFIG]1389[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1388[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود دوستان موفق به بازکردن سیستم این مدل شدیم و به زودی رام رو ارائه خواهیم کرد.:u_e14c:
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 1 پاسخ
- 908 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با پچ فارسی سای SM-J500Gدر 3 ثانیه تمامی مشخصه ها 15 مگابایتی برای اولین بار توسط ILYA20 همانطور که در جریان هستید این مدل سفارشی هستش و قطعا رام فارسی برای این مدل ارایه نشده و شایدم نخواهد شد... این پچ بدون پاک کردن اطلاعات و بدون رایت رام میتواند این مدل را فول فارسی و فیکس کند .... (در عرض 3 و یا 2 ثانیه ) برای تمامی مشخصه های 5.1.1 جواب میده... اسکرین شات: نحوه رایت: …
- 1 پاسخ
- 978 بازدید
دوستان فایل های روت این دو مدل رو دارین؟ ممنون میشم.در صورتی که داشتین لطف میکنین ورژن اندروید رو بگین
ورژن جدید gsd
توسط sky4500k- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت استاد عزیز میخواستم بپرسم خبری موثقی از اینکه نرم افزار بعدی به چه صورتی روانه ی بازار میشه نمیدین؟ با تشکر
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 832 بازدید
آیا میشه رام را قبل از فلش زدن در کامپیوتر اجرا کرد؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20,