مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اینم یه کتاب عالی برای شروع اولیه شما .... :xxx ... دانلود =P~ منبع : ubuntu-book.org
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 8 پاسخ
- 1k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده دارم فایل j500h رام بنگلادش کار میکنم میخوام در seeings.apk اسم خودم رو هک کنم ادیت فارسی سازی .... میدونم که این مدل براحتی با حذف با csc یا روش دیگه فارسی میشه. بنده تا حالا در برند سامسونگ کار نکردم. خب حالا کل کار خودم رو توضیح میدم تا تا بهتر بفهمید در کجا مشکل دارم. من اومدم فایل system.img.ext4 رو از رام بیرون کشیدم. بعدش با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam فایل رو آنپک کردم بدون مشکل. اینم محتویات داخل پوشه جدید به نام system- که ساخته شد: حالا من اومد فایل SecSettings2 رو از پوشه priv-app بیرون کشیدم. میخوام که با نرم افزار apktool تولز آنپکش کنم. با این دستور ز…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی NOKIA X2 DUAL SIM RM1013 حل مشکل گوگل پلی و روت شده کوک توسط ILYA20 MODEL:NOKIA X2 DUAL SIM RM1013 VERSION:2.1.0.13 PRODUCT:059V782 WRITE BY RECOVERY CWM ROOTED BUSY BOX INSTALL FIX PROBLEM GOOGLE PLAY FULL FARSI DEVELOPMENT BY TEAM forum.gsm-developers.com ILYA20 اسکرین شات: رام رسمی و فارسی NOKIA X2 RM-1013 DOUAL SIM حل مشکل …
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام آموزشهای زیادی در رابطه با ساخت فایل زیپ در سایت قرار دارد و آموزشهای ساخت رام و غیره امروز ابزاری رو براتون معرفی میکنم که راحت فایلهای زیپ خود را قبل از فلش بر روی گوشی تست کنید این برنامه در ویندوز اجرا می شود و بعنوان یک شبیه ساز فایلهای زیپ را تست می کند ظاهر این شبیه ساز مانند ریکاوریCWM می باشد از گزینه install zip می تونید فایل زیپ خود را انتخاب و تست بکیند برنامه در ورژن اولیه می باشد و از فایلهای آروما پشتیبانی نمی کند مواردی که برنامه بررسی میکند برای سالم بودن فایلتون به شرح زیر هستند >Supported syntax - (#) comments (ui_print) printing (package_extract_file) extracting files (package_extract_directo…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام در برخی رامها در قفل صفحه نوار اعلان مشکی می باشد و ظاهر خوبی در قفل صفحه ندارد در آموزش امروز چگونگی شیشه ای کردن نوار اعلان یا مخفی کردن آن را آموزش می دهیم ابزار مورد نیاز وارد بودن به دیکامپایل و ریکامپایل smali/baksmali notepad++ 7zip شیشه ای کردن برای شیشه ای کردن نوار اعلان فایل android.policy.ja را دیکامپایل کنید فایل com/android/internal/policy/impl/KeyguardViewManager.smali را ویرایش کنید متد .method public declared-synchronized show()V را پیدا کنید دنبال مقدار 0x100800 باشید آن را به 0x10900 تغییر دهید فایل android.policy.ja…
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز بنده در مورد کوک رام هیچ سر رشته ای ندارم و از اونجایی که خارج از ایران هستم رام کوک شده نمیتونم خریداری کنم یه i9500 دارم میخوام امضا قسمت مشخصات گوشی اضافه کنم . از این رو کم کم کوک رام رو یاد بگیرم و متاسفانه هرچی گشتم نتونستم راهی جهت استخراج فایل Settings.apkپیدا کنم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اگه ما بخواییم زبانی بغیر از فارسی مثلا ترکی به رام اضافه کنیم در پوشه های فریمورک میتوانیم یه پوشه جدید با زبان دلخواه که مانند سایر زبانها کد زبان کشور نداره ایجاد کنیم؟ مثلا برای فارسی پوشه های values-fa-rIR , values-fa استفاده میکنیم و برای نمایش در انتخاب زبانها کد زیر را اضافه میکنیم <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <integer-array name="maps_starting_lat_lng"> <item>32427908</item> <item>53688046</item> </integer-array> <integer-array name="maps_starting_zoom"> <item>4</item> </integer-array> </resources> …
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
روت lg k10
توسط mataboy- 1 پاسخ
- 1k بازدید
از عزیزان کسی میتونه کامل توضیح بده نحوه روت ال جی k10 رو یا منبع خاصی معرفی کنه؟
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشید چطور میتونم آیکون برنامه هایی مثل دوربین و گالری و .... رئو تغییر بدم؟
آخرین پاسخ توسط aliabbasi, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان و مدیران محترم من میخام یکی از سورس هاس سیانوژن یا الباقی رو تو لینوکس اضافه کنم برای امادی سازی REPO اما وقتی دستور رو میدم با ارور زیر مواجه میشم ...... لطفا راهنمایی کنید با تشکر
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
Unlock-G532FXWU1ARE1-id47365.zip
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام برنامه های کوچک سونی small app در رامهی سونی وجود دارند با ما باشید با اموزش چگونگی پورت این برنامه ها برای رامهای سیانوژن ما در نظر میگیریم که شما کامپایل و دیکامپایل را بلدید مستقیم میریم برای آموزش فایل framework-res.apk را دیکامپایل کنید به مسیر res/values/strings.xml بروید کدهای زیر را در پایان قرار دهید ><string name="permlab_externalTaskSwitcher">Start as an external task switcher</string> <string name="permdesc_externalTaskSwitcher">Allows the application to be an external task switcher replacing the native task switcher</string> <string name="permlab_smallapp"&…
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام در برخی از رامها اخطار موقع خاموش و روش کردن دیتا را داریم این اخطار برای بسیاری از افراد آزار دهنده می باشد با ما باشید تا چگونگی حذف این پیام در رام را آموزش بدهیم موارد مورد نیاز: ابزار Baksmali برنامه نوت پد ++ فایل SystemUI.apk را نیاز داریم با برنامه Baksmali بازش کنید به مسیر classout/com/android/systemui/statusbar/policy/quicksetting بروید فایل MobileDataQuickSettingButton.smali را باز کنید دنبال کد method private setMobileData(Z)V بگردید به اخرش برید و کد goto را زیر لاین 252 اضافه کنید >.prologue .line 248 iget-object v1, p0, Lcom/android/systemui/statusbar/policy/quicksett…
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
آنپک و ریپک موفقت آمیز فایل system.img.ext4 سامسونگ اندروید 6.0.1 ********************************************************** بنده با کلی کلنجار و راهنمایی دوست عزیزم ایلیا بهر حال موفق به آنپک و ریپک و ادیت یا هر دستکاری دیگه... سپس رایت کردم بدون مشکل ً@*&،632 اینم شات:
آخرین پاسخ توسط reza.golden, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
درود دوستان رام کاستوم نصب کردم اما دیالرش تو ذوق میزنه راهی داره؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت مدیر محترم سایت وتمامیه دوستان... من میخوام بعنوان یه تعمیرکار نرم افزار گوشیهای هوشمند اموزش دیده و شروع بکار کنم..ممنون میشم منو هر جور که میدونید راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
نقشه ایرانی مپ
توسط behnam1991- 0 پاسخ
- 1k بازدید
بازم سلام براتون مطلبی اماده کردم شاید به کارتون بیاد مپ (Map.ir) سرویس جدید نقشه ایرانی است که به همت مهندسین و کارشناسان بخش خصوصی راه اندازی شده و با توجه به امکانات، نام و ویژگیهای خوبی که در خود دارد، افق روشنی را میتوان برای آن تصور کرد، چرا که با توجه به محدودیتهای ویز و گوگل مپ، وجود نقشه کاملی همانند “مپ” میتواند گزینه خوبی برای کاربران ایرانی باشد. این سرویس با امکانات نسبتا کاملی به کاربران ارایه خدمت میکند که جالبترین نکته، بخشی است که فعلا برای تهران راه اندازی شده و کاربران تهرانی میتوانند نقاط امن در هنگام زلزله را مشاهده نمایند که اوج ایرانی سازی نقشه در بین اپلیکیشنهای مشابه است. نکته دیگری که در این سامان…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان خسته نباشین.من میخوام فایا سیستم رو انپک کنم اموزش هارو دیدم ولی مشکل من با ext4 است برای انپک از چی روشی استفاده کنیم؟؟ و برای ریپک چکار کنیم تو ساختار ext4؟؟ ممنون میشیم کمک کنید با تشکر
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
http://www.gsm-developers.com/termux-in-android/ موفق باشید
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
درود و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان اموزش های انجمن رو خوندم از دوستان باتجربه و اساتید خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنند برای فارسی سازی مدل n920p اقدام کردم و با توجه به مشکلاتی که قبلن مطرح شد و نتونستم حل کنم (انپک وn920p ) و .. تو فکر کاستوم رام افتادم یه رام پورت شده از نوت 7 رو برای n920p توی سایت x d a گذاشته بودن که فارسی نداشت به روش جایگزینی فارسی رو به کاستوم رامی که دانلود کرده بودم اضافه کردم ( منتنهی با twrp رایت میشه ) و الان گوشی داره بدون مشکل کار میکنه بدون مشکل دیتای اینترنت هم داره کار میکنه ینی تمامی حالت های شبکه رو داره و بدون باگ تقریبا خب سوال من اینه که این توسعه دهنده چطوری تونسته رام n9300 رو برای n920p …
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
اوبونتو ( Ubuntu ) یک توزیع گنو/لینوکس است که بر مبنای توزیع دبیان پایه* گذاری شده*است؛ اما با آن تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم آفریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» ( Humanity Towards Others ) گرفته شده*است. از ویژگی*های بارز اوبونتو می*توان به کاربرپسند بودن، سادگی، زیبایی، سرعت و عدم نیاز به سخت*افزار پیچیده اشاره کرد. ویژگی* ها ی اوبونتو یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی*سازی است. به همین منظور این نرم*افزار برای تمام ملیت*ها موجود است. کار کردن با آن بسیار راحت است و حتی کاربران ناآشنا هم، به راحتی به محیط آن عادت می*کنند. همچنین پروژه*ای با نام ادوبونتو وجود دارد که این سیستم*عامل همان*طور که ا…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
سلام و وقت بخیر سوالی داشتم نرم افزار استودیو نصب کردم ولی مشکلی داره که احتمالا به خاطر sdk هست لطفا راهنمایی کنید که آیا sdk موجود در سیستم (که با اکلیپس درست جواب میده) برا استودیو مناسب نیست؟؟ اگر نیاز به sdk باشه چه ورژنی رو باید نصب کنم و چطور به استودیو متصلش کنم ورژن استودیو 3.0.1 میباشد
آخرین پاسخ توسط ونوس, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
فايل سيستمي که ريپک کرديد رو توسط ابزار alzip اد کنيد به فايل اصلي و روي فايل ريپک شده که در alzip اد کرديد چپ کليک کنيد روي گزينه rename و پسوند دلخواه خود را اضافه کنيد و اينتر بزنيد تمام
آخرین پاسخ توسط rahman3914, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام نمیدونم من متوجه نشدم یا ندیدم یا نبود کلا تو برنامه کوک رام قسمت اضافه کردن زبان به رام گفته شده فایل framwork_res.apk رو از فلان ادرس استخراج کنید با چه برنامهایی استخراج کنم تو ویندوز؟ یا منظور با برنامه روت اکسپلورر هس
آخرین پاسخ توسط alijaspercom, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام وقت بخیر لطفا برنامه های مور نیاز برای آن پک و ری پک کردن فایل های اندرید رو بهم بگید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط ILYA20,