مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 971 بازدید
دوستان میخوام یه تیم تشکیل بدیم تا فایل های cf auto root رو درست کنیم برای تمام مدل های سامسونگ از دوستانی که علاقه دارن درخواست دارم پیام بذارن تا هماهنگ کنیم و این فایل ها رو آماده کنیم
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 846 بازدید
سلام علیکم دوستان ببخشید من الان رو ریپک مشکل دارم ممنون راهنمایی کنید . اینم لینک -وقتی میخوام ریپک کنم این خطا رو میده .. فایل مال J500F ====به صورت دستی : با نرم افزار : با نرم افزار :
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 807 بازدید
با سلام وردود ... بنده میخوام فایل system.img.ext4 سامسونگ g5520 در اندروید 6.0.1 استخراج کنم. با هیچ کدام از نرم افزار سایت استخراج نشد که نشد؟ مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط omidheidaryan1, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با پچ فارسی سازی Y625-U51 در 3 ثانیه با فایل چند مگابایتی برای اولین بار در دنیای جی اس ام توسط تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپرز و ILYA20 میتونیم با جرات بگیم این کار برای اولین بار در دنیای جی اس ام هستش.... کاربران عزیز با این پچ سه ثانیه کل گوشی رو میتونن فارسی کنن بدون پاک شدن اطلاعات و بدون ریسک و تمامی بیلد نامبر... نحوه رایت : گوشی رو با IROOT روت کنید فایل رو پس از دانلود اکسترکت کنید... پوشه ILYA20 که حاوی فایلا dll. هستش رو به مموری کارت گذاشته و به گوشی وصل کنید..…
- 2 پاسخ
- 792 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان در این بخش قصد دارم اموزش ریپک فایل system.img بدون نیاز به اوبونتو با ویندوز رو برای شما عزیزان توضیح بدم لطفا تا پایان اموزش سوالی پرسیده نشود موفق باشید و ماندگار
- 2 پاسخ
- 826 بازدید
سلام به تمامی دوستان برای ابدیت می تونید از خود مخازن اصلی اقدام به ابدیت کرد و برای این کار نت رو وصل کنید وارد Terminal بشیه و فرمان زیر رو تایپ کنید sudo apt-get update و اینتر بزنید دوستان توجه کنید همون طور که قبلا هم گفتم به خاطر مسائل امنیتی پسورد نمایان نمیشه و بعد از زدن پسورد اینتر کنید تا عملیات ابدیت آغاز بشه. ادامه کد های مفید رو هم در ادامه همین پست میزنم . یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام در این پست قصد دارم برنامه های ک روی اوبونتو نصب کردم و برام جالب بود رو براتون بگم و همچنین کاراییشون رو هم بگم پس تا تکمیل پست صبور باشید. Wine: ای برنامه به نظر من هم جالبه هم کار آمد به چند دلیل اصلی ترینش تعمیر کار بودن با کمک ای برنامه می تونیم برنامه ای نصب شده رو ویندوز رو اجرا کنیم=P~ Goldendict: کار ای برنامه هم مثل بابیلونه دیکشنری و تا الان که من هر چی ازش پرسیدم کلمات رو درست برام معنی کرده VLC: اینم به نظرم اکثرا بشناسن کارش پخش فیلمه Empathy: اینم ی جوری میشه گفت همون یاهو مسنجر خودمونه Evince: ای برنامه هم کار Adobe Acrobat Reader رو انجام میده ظاهرشم به نظر من قشنگه LibreOffice: از این برنا…
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 2 پاسخ
- 894 بازدید
سلام میخواستم بدونم کدوم نسخه از اوبونتو رو باید برای توسعه رام نصب کرد توی سایت اندروید زده بود 14.04 ولی دیگه این نسخه پشتیبانی نمیشه آیا میشه به جای این نسخه از نسخه آخر یعنی اوبونتو 18.04 استفاده کرد؟
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان راهی هست گوشی ساده چینی سریالشو عوض کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 2 پاسخ
- 849 بازدید
سلام دوستان با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers فایل زیپ میسازم یه قسمت میپرسه TYPE COMPRES LEVEL اینو باید روی چند بزنم؟ در آخر سوال میکنه ساین بشه یا نه.اونو چی بزنم؟ ممنون میشم جواب بدین
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا با سلام رام های کاستوم یکی از بزرگترین مزیتهای اندروید می باشد، و ما قسط قرار دادن آموزش کامل ساخت کاستوم رام را برای شما داریم تا بتوانید راحت رام دیوایس خود را توسعه بدهید. این آموزشها بصورت بخش بخش در پورتال سایت قرار داده خواهند شد تا دوستان بتوانند از آنها استفاده کنند. پارت اول آموزش پارت دوم آموزش به مرور زمان سعی میکنیم آموزش را کامل بزاریم تا دوستان بتونند استفاده کنند. برای دلگرمی و ادامه کار از انجمن و سایتمان حمایت کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 730 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز دوستان موقع ریپک فایل سیستم این ارور میده حجم اصلیه فایل این هست(3،388،748،980 و حجمی که من انتخاب میکنم این هست3398858980
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید میخوام برنامه ای درست کنم که بتونم فایلapkرو با bat باز کنم باهاش چطور میتونم این کارو انجام بدم؟ و اینکه بخوام فارسی بهش اضافه کنم توسط فایل bat چطوره؟
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت مدیر محترم سایت وتمامیه دوستان... من میخوام بعنوان یه تعمیرکار نرم افزار گوشیهای هوشمند اموزش دیده و شروع بکار کنم..ممنون میشم منو هر جور که میدونید راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 2 پاسخ
- 845 بازدید
سلام به اساتید بزرگ من تازه اموزش کوک رام شروع کردم لطفا راهنمایی کنید برای قدم اول باید کدام برنامه رو سیستم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 2 پاسخ
- 847 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده به سختی دارم رو کوک رام کار میکنم! تمام مراحل رو بدستی انجام میدم تغییرات رو میزنم و بدرستی هم ریپک میکنم و بدرستی هم رایت میشه!!! ولی متاسفانه وقتی آرم سامسونگ میاد دوباره میره روی ریکاوری!!! با این نرم افزار ها و این آموزش ها ریپک کردم: >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html >http://forum.gsm-developers.com/thread11303.html#post39027 >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html از مدیریت محترم در خواست راهنمایی میخوام تا این مشکل رو حل کنم. با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 797 بازدید
ریکاوری های کاستوم مختلفی وجود دارد برای دستگاهای اندروید که از سطح اینترنت میشه برای دستگاه خودتون دانلود کنید در شرایطی که دستگاه شما هیچ گونه ریکاوری کاستومی ندارد با این آموزش می تونید یک ریکاوری کاستوم برای خودتون درست کنید،این آموزش چگونگی ساخت ریکاوری کاستومPhilZ را توضیح می دهیم که یک ریکاوری کاستوم تمام لمسی می باشد لینک آموزش در پرتال سایت آموزش پورت ریکاوری کاستومPhilZ برای MTK
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
درخواست اموزش ساخت فایل BOOTبرای حذف قفل کاربری گوشی های اندرویدسامسونگ با سلام درود مممنون میشم لطفا اموزش ساخت این فایل و رایت با اودین برام بذارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 940 بازدید
داخل چند سایت فارسی کردن گوشی گذاشتن بدون روت بدون حذف csc و مورلوکال و باریست هم پاک نمیشه اساتید میتونید راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام من در این تایپیک قصد دارم مجموعه ارورهایی که در هنگام کار با اندروید استدیو مواجه میشم را قرار بدم .دوستان دیگه هم میتونند همین کار را در این قسمت انجام دهند وکسانی که این مشکلات را حل کرده اند پاسخ دهند. با تشکر
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 807 بازدید
دوستان فایل سیستم دارم میخوام ریپک کنم اندروید 5 مشکلی نداره اندروید 4.4.2 و 4.4.4 و 4.3 وقتی با کد make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img.ext4 system/ make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ ریپک میکنم ریپک میشه ولی ارور nand میده بعد میخوام با این کد /make_ext4fs -s -S file_contexts -l 29776913 -a system system.img system ریپک کنم ارور make_ext4fs میده اجازه ریپک نمیده چیکا کنم
- 1 پاسخ
- 820 بازدید
درود خدمت دوستان.... بریم ساغ بحث امروز.. اخرين نسخه برنامه رو از اينجا ميگيريم... >https://github.com/Lanchon/DexPatcher/releases سورس ها مورد نيازمون رو هم از اينجا ميگيريم.. >https://github.com/Lanchon/DexPatcher خب اينم لينک اسکرييپ ها براي لينوکس.. >https://github.com/Lanchon/DexPatcher-scripts و بقيه ي ايزار هايي که ما نياز داريم.... >https://github.com/Lanchon/ExtractAR License تمام پچ های DexPatcher تحت پوشش GPL هستند وشما باید مطمعن بشید که سورس ها در دسترس هستند.... واسه اينکه درک بهتري از قضيه داشته باشيم لينک هاي زير رو نگاه کنيد تا مفهومي تر بشه واستون قضيه... نمونه کد اصلي خب اينم پچي که شما ميخوايد و باهاش کار…
- 1 پاسخ
- 727 بازدید
قابلیت های برنامه PersianDM ۱- تنظیم aria2 به طور اتوماتیک برای داشتن حداکثر سرعت دانلود با بیشترین تعداد connection ممکن ۲- قابلیت تنظیم صف دانلود (دانلود دسته ای ) ۳- تنظیم زمان برای شروع دانلود ۴- تنظیم زمان برای پایان دانلود ۵- shutdown , suspend , hibernate کردن سیستم بعد از اتمام دانلود ۶- قابلیت تنظیم پروکسی ۷- قابلیت Pause و Resume ۸- انتخاب حداکثر تعداد کانکشن هم به عهده کاربر گذاشته شده که اگر بخوات دانلود پهنای باند کمتری بگیره میتونه حداکثر کانکشن رو کم کنه(پیش فرض و حداکثر ۱۶) هست ۹- نشان دادن روند دانلود ( مقدار دانلود شده و تعداد کانکشن و زمان باقی مانده) و به صورت progress bar ۱۰ - پخش notification بعد از اتمام دانلود ۱۱ - از مشکلات aria2 این…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 758 بازدید
عزیزانی که به ساخت این فایل ها علاقه دارند جهت توسعه اعلام همکاری کنند/ با تشکر از مدیریت کل سایت
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود دوستان اسکریپتی رو براتون آماده کردم که میتونید به راحتی هر چه تمام تر و فقط در 30 ثانیه قفل گوگل گوشی G4 با اندروید 6 رو BYPASS کنید شات: لینک خرید و دانلود اسکریپت حذف FRP گوشیLG G4 با اندروید 5 و 6 - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,