مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
خسته نباشید.دوستان چطور میتونم اودین رو ترجمه کنم؟اگه امکانش هست توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 3 پاسخ
- 819 بازدید
با سلام آموزش های برنامه را به صورت کامل خوندم و در عمل دچار خطاهایی شدم یه پیشنهاد داشتم که امکانش هست یک رام را انتخاب کنید و قدم به قدم و به پروژه محور شروع به تغییرات و فرسی سازی کنیم اینجوری همه یاد میگیرن و هرجا هم اشکالی داشتن سوال می کنن با تشکر فراوان
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 11 پاسخ
- 1.8k بازدید
درود به تمامی توسعه دهنده های ایرانی به خصوص جناب صوری. در خصوص ساخت پچ فارسی ساز و حذف یوزر کد بدون پاک شدن دیتا اگه امکانش باشه آموزش میخواستم. ابزار آنپک ریپک فایل های محتوای csc رو میشه معرفی کنین؟
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
خسته نباشید ممنون میشم آموزش کال اکتیو کردن رام رو بگین همون پورت دایلر که قبلا گفتین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 14 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود/ دوستانی که در این زمینه تخصص دارند لطفا راهنمایی کنند. میخوام گوشی که هنوز cf root یا twrp براش نیومده از طریق boot.img کرنل روت شده بشه ساخت و بعد برای تکمیل از kingroot استفاده کرد
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان امکانش هست با ادین یه پکیج زیپ رو فلش کرد؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشید دوستان چطور باید boot رو درست کرد که ارور dm-verity برطرف بشه
- 1 پاسخ
- 663 بازدید
با سلام خدمت اقا ایلیا و تمامی عزیزان .درخواست من از اقا ایلیا اینه که ماچند ماه میشه جهت اموزش کوک کردن رام اقدام به خرید کردم اموزش ها رو دنبال کردم و خیلی وقت هم گذاشتم مرور کردم رو چند تا رام هم پیدا کردم اما هنوز موفق به کوک کردن و اضافه کردن فارسی به یه رام سامسونگ نشدم خیلی برام ضروریه که اموزش رو کامل یاد بگیرم میدونم شما هم مشغول هستین و زحمت میکشید اما واقعا نیاز به اموزش جز به جز تر داریم من الان در نحوه تغیر و فارسی کردن در برنامه های سیستمی مثل تنظیمات مخاطبین و اس ام اس و و... و همچنین نحوه اضافه کردن فارسی و دست کاری کردن پوشه raw , valus تا بعد به ریپک رسیدن مشکل دارم در اینجای اموزش به نظرم باید توجه بیشتری بشه وجزئ تر بهش پرداخته بشه مشکل ما حل میشه خوا…
- 2 پاسخ
- 886 بازدید
درخواست اموزش ساخت فایل BOOTبرای حذف قفل کاربری گوشی های اندرویدسامسونگ با سلام درود مممنون میشم لطفا اموزش ساخت این فایل و رایت با اودین برام بذارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان اموزش های انجمن رو خوندم از دوستان باتجربه و اساتید خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنند برای فارسی سازی مدل n920p اقدام کردم و با توجه به مشکلاتی که قبلن مطرح شد و نتونستم حل کنم (انپک وn920p ) و .. تو فکر کاستوم رام افتادم یه رام پورت شده از نوت 7 رو برای n920p توی سایت x d a گذاشته بودن که فارسی نداشت به روش جایگزینی فارسی رو به کاستوم رامی که دانلود کرده بودم اضافه کردم ( منتنهی با twrp رایت میشه ) و الان گوشی داره بدون مشکل کار میکنه بدون مشکل دیتای اینترنت هم داره کار میکنه ینی تمامی حالت های شبکه رو داره و بدون باگ تقریبا خب سوال من اینه که این توسعه دهنده چطوری تونسته رام n9300 رو برای n920p …
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام نمیدونم من متوجه نشدم یا ندیدم یا نبود کلا تو برنامه کوک رام قسمت اضافه کردن زبان به رام گفته شده فایل framwork_res.apk رو از فلان ادرس استخراج کنید با چه برنامهایی استخراج کنم تو ویندوز؟ یا منظور با برنامه روت اکسپلورر هس
آخرین پاسخ توسط alijaspercom, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان من امروز یک فایل System را ریپک کردم با Gsd و فایل های SecSettings_ESS.apk و فایل را ویرایش کردم الان فایل با ادین رایت میشه اما گوشی ریستارت ( روشن و خاموش ) میشه مشکلش از کجاست Modle = J110H Version Android = 4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 12 پاسخ
- 2.1k بازدید
ممنون میشم از دوستان که لینک دانلود برنامه apk stop fixer و آموزش کار باهاش رو توضیح بدن.
- 1 پاسخ
- 876 بازدید
درخواست ابزار وبرنامه های لازم برای کوک رام در ویندوز 10
- 3 پاسخ
- 767 بازدید
درود روشی برای بکاپ گرفتن از رامهای سامسونگ هست؟ً@*&،78
- 1 پاسخ
- 808 بازدید
سلام برای آنپک و ریپک فایل در لینوکس از simg2img استفاده میشه یه فایل دیگه هم هست img2simg ممنون میشم در رابطه با این دو فایل توضیح بدین.
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان کسی هست بتونه فایل bat بسازه که با اجراش قفل صفحه حذف بشه البته اگه دیباگ فعال باشه و گوشی روت شده. خیلی مهمه دوستان برنامه نویس لطفا راهنمایی کنن.
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان گوشی j7 چینی رو ارم بود بنده فایل مشابه راه اندازی کردم دوربین نداه ..راهکار برای حل دوربین چی هست ؟بک اپ کامل فایل رو ارم بودن گوشی رو هم دارم با cm2 گرفتم ....
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام قبلا دیدم که گفته بودین که عکس هستش داخل systemui بله هست ولی توی نسخه های جدید بیشتر تبدیل به qmg شده و png نیستش خوب کدوم فایل مربوط به 4g هستش و کدوم یکی 3g هست؟ منظورم اینه الان که عکس اینا معلوم نیست اسمشون چیه که بشه شناخت
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان قبلا گفتن که 4g یه عکس هستش داخل systemui ولی هیچ عکسpng نیست که علامت 4g رو داشته باشه و همه qmg هستن.حالا میخوام بدونم چطور باید تشخیص بدم کدوم عکس مربوط به 4g و کدوم 3g یا اگه احتمالا روشی برای حل مشکل 4g دارین ممنون میشم بگین
- 2 پاسخ
- 883 بازدید
سلام علیکم دوستان ببخشید من الان رو ریپک مشکل دارم ممنون راهنمایی کنید . اینم لینک -وقتی میخوام ریپک کنم این خطا رو میده .. فایل مال J500F ====به صورت دستی : با نرم افزار : با نرم افزار :
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان رام فارسی این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 830 بازدید
سلام دوستان ی نوکیا ta-1046 هست میخواتسم فلش کنم رام و اموزش فلش میخواستم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 1 پاسخ
- 830 بازدید
سلام موقع ريپك كردن فايل هاي سيستمي اخطار هاي از اين شكل نمايش داده ميشه لطفا توضيح بديد در موقع نصب مشكلي ايجاد مي كنند يا نه ؟ تشكر
- 5 پاسخ
- 875 بازدید
سلام میخواست بدونم چرا نمی تونم فایل سیستم g700-u10 b126 رو آنپک کنم ext4_unpacker ارور میده http://uupload.ir/files/znwh_capture.jpg http://uupload.ir/files/1do_2.jpg
آخرین پاسخ توسط ILYA20,