مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام J510 f ver 7.1.1 دارم می خوام xpoced رو نصب کنم فایل Xpocedinstaler رو نصب می کنم وقتی توی برنامه میرم میگه xpoced fremwork نصب نشده به سایتش میرم xposed-v89-sdk25-arm v نصب میکنم از طریق ریکاوری. بعد از نصب xposed-v89-sdk25-arm از طریق ریکاوری گوشی رو ریست می کنم مشگل از ابنجا شروع میشه که گوشی مجدا میره تو ریکاوری باید فلش کنم. بعد از فلش مجدا کار رو تنجام دادم بکاپ گرفتم برنامه رو نصب کردم بازم میره تو ریکااوری بکاپ رو هم که گرفتم برمیگردونم بازم میره تو ریکاوری کمک کنید. XposedInstaller_3.1.5
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام در بخش سوم در خدمت شما هستیم برای اینکه بتونید رام خود را ویرایش کنیدو قابلیتهای به آن اضافه کنید برای پورت رام باید از ورژن فلش تولز رام استفاده کنید اگرا رام پورت شما از همان اول به فرمت SP Flash tools بود میتونید بخش دو آموزش را رد کنید و مستقیم فقط پورت برای فلش تولز را استفاده کنید ساخت پوشه کار در کیچن برای رام فلش تولز دو فایل system.img وboot.img را در مسیر C;\cygwin\home\username\kitchen\original_update استخراج کنید کیچن را اجرا و 1 بزنید تا پوشه کار ایجاد شود دوبازه اینتر بزنید یک سوال میپرسه system.img&boot.img را انتخاب کنید و مقداری بهش بدهید و اینتر بزنید درباره اسم پوشه…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به شدت دوست دارم System UI یک گوشی رو برا خودم پورت کنم و هیچ جایی هم نتونستم پیداش کنم. پس باید خودم پورت کنم. و اموزشی هم براش پیدا نکردم. یک اموزشی برام قرار بدید.می خوام System UI اکسپریا XZ یا Z5 رو برای Sp پورت کنم. روی aosp 7 یا 14.1 lineage
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با فارسی سازی G6-U00 QUALLCOM حل مشکل بهم ریختگی ایکون تاریخ و ساعت و... برای اولین بار توسط ILYA20 دوستان در جریان هستن این مدل سفارش چین هستش و قطعا نه رام فارسی و نه عربی برای این مدل ارایه نشده با نرم افزار مورلوکال و پچ یک کیلوبایتی که جناب مجید قرار دادند فارسی میشه ولی مشکل ساعت و تاریخ بهم ریختگی ایکون نرم افزارها و بهم ریختی نوتیفیکیشن و پریدن سریال و .... بوجود میاد برای این مدل قطعا رام فارسی توسعه نشده و برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز میباشد ... نحوه رایت : پس از دانلوذ این فایل دوتا پوشه خواهید دید به ترتیب زیر dload-install …
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
دستور به زبان پنگوئن ها دو حقیقت درباره دستورات لینوکسی وجود دارد: اول، هزاران دستور خط فرمان داریم که می توان در هر زمان از آنها استفاده کرد و دوم، با وجود قدرت زیادی که این دستورات به ما می دهند، فقط از تعداد کمی از آنها استفاده می کنیم و این دستورات تکراری را بارها به کار می بریم. بسیاری از مردم هنوز معتقدند لینوکس یک سیستم عامل بسیار سخت است که فقط برای خوره های کامپیوتری که میلیون ها دستور را حفظ کرده اند قابل استفاده است؛ اما این باور کاملا اشتباه است، اگر تنها چند دستور کاربردی را یاد بگیرید، به راحتی با لینوکس کار خواهید کرد. دستورات مدیریت فایل ها بیشتر توزیع های لینوکسی با یک محیط گرافیکی ارائه می شوند و فارغ از این که از چه…
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به دوستان بالاخره قسمت ما هم شد که رامی رو کوک و فارسی سازی کنیم ولی نمیدونم چطوری اسم رام رو تغییر بدم و تبلیغ مغازه رو بزارم،از دوستان ممنون میشم راهنمایی که راهنمایی کنن. با تشکر.
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با عرض سلام علیک من فایل اندروید 6 رو اکستراکت کردم syste.img.ext4 بود بعد از چند بار حجم کم کردم ولی باز رو ارم میمونه هم کار رو برای syste.img هم کردم و به ext4 تبدیلم کردم ولی باز رو ارم میمونه ممنون از دوستان راهنمایی نمایند. با تشکرً@*&،9526
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان نصب کردن لینوکس خالی که میدونید کار درستی نیست دوال بوت هم ریسک راه و هم مشکلات wmvare هم باگ داره باهاش اما بهترین راه نصب با VirtualBox.4.3.28 هست 1-با این برنامه هیچ ریسکی نداره 2-میتونید راحت بین میزبان و میهمان فایل انتقال بدین 3-تصویر تمام صفحه هست
آخرین پاسخ توسط Pejvak, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام درحالی که اپل حتی دستگاهای قدیمی خود را از نظر نرم افزاری بروز می کند سازندگان گوشیهای اندروید در بروزرسانی گوشیهای خود خوب عمل نمی کنند شرکتهای مانند گوگل و اسنشنال در آپدیت امنیتب نیز خوب عمل می کنند این بدون در نظر گرفتن آپدیت نسخه اندروید هست که تقریبا تمام سازندگان به جز گوگل در آن کند عمل می کنند گوگل برای این مشکل پروژه تربل را معرفی کرد در تربل حافظه سیستم عامل(فریمورک) از سخت افزار جدا می شود سخت افزار می شود Hardware Abstraction Layers مخفف HALs این کار به شرکتهای سازنده اجازه می دهد که بر روی سیستم عامل کار کنند بدون اینکه منتظر آپدی…
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود اساتید و همکاران محترم... لطفا در مورد چند گزینه که تو عکس ها که گذاشتم راهنمایی کنید چون برای من گنگ و نامشخص است گزینه 1تلفن 2مخاطبین3 انترنت بروسر4 موزیک و 5ویدیو پلیر 1
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید . ببخشید بنده همون ابتدای کار مشکل در آماده سازی سیستم برای ساخت ریکاوری دارم. آموزش زیر رو دنبال میکنم: آموزش ساخت ریکاوری CWMاز منبع(بخش اول) - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers کد اول رو میزنم درست اجرا میشه ولی تو کد دوم مشکل میده اینم عکس :
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان راهی هست گوشی ساده چینی سریالشو عوض کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود در برخی رامهای اندروید جدید به دلیل بالا بودن حجم رام نرم افزار imgextractor قابلیت استخراج آن را ندارد و پس از اجرای کمی از مرحله خطا میدهد و خاموش میشود. برای حل این مشکل قبلا بحث کردیم در تایپک زیر : >http://forum.gsm-developers.com/thread16164.html#post63040 اما از قرار معلوم روش مربوطه برای خیلی از عزیزان کارآیی نداشته خب در صورتی که از روش بالا جواب نگرفتید روش زیر را طی کنید : نرم افزار زیر را دانلود کنید . >https://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995309116 سپس سیستم رو در داخل نرم افزار استخراج شده کپی کنید بعد دستور زیر را تایپ کنید >SVAImgUnpack system.img sys.img یک خروج…
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان عزیز frame work رو از طریق root explorer جایگزین کردم ندیدم کپی کامل شه گوشی ریست شد چجوری میتونم فایلمو بزارم و گوشی بیاد بالا؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ j500m اندروید 6.0.1 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool ***************************************************************************** شات: لاگ: <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> RvSecuRitY_SAMSUNG.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/015> Added!! <ID:0/015> Odin v.3 engine (ID:15).. <ID:0/015> File analysis.. <ID:0/015> SetupConnection.. <ID:0/015> Initialzation.. <ID:0/015> Get PIT for mapping.. <ID:0/015> Firmware update start.. …
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
رام کاستوم LineageOS یکی از محبوبترین و معروفترین رامهای کاستوم می باشد این رام همان رام سیانوژن می باشد که با کش و قوصهای که در طی چند سال گذشته داشته تغییر نام داده است اکنون نسخه 15.1 آن معرفی شده که اگر با نامگذاری آن آشنا باشید نسخه 8.1 اندروید می شود اگر شما هم می خواهید این نسخه از رام را نصب کنید می توانید قبل از آن تصاویر و قابلیتهای آن را با ما مرور کنید همچنین یک ویدئو از قابلیتهای آن در آخر برایتان می گذاریم قایلتهای که در زیر لیست می شوند به جز خود قابلیتهای اندروید 8.1 می باشند قابلیتهای اصلی LineageOS Audio/Media …
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
عوامل زیادی وجود داره که می*تونه سرعت انجام کارها با رایانه رو کاهش بده؛ قدیمی بودن سخت*افزار، مشکلات نرم*افزاری و یا نحوه استفاده ما، جزئی از این عامل*هاست. انجام یک سری کارها و رعایت بعضی موارد و همچنین استفاده از تعدادی ابزار آزاد، به افزایش سرعت استفاده از سیستم*عامل و صرفه*جویی در وقت کمک می*کنه. در این مطلب ۱۰ روش که به ما در حداقل رساندن زمان*های تلف شده کمک می*کند را معرفی میکنم. استفاده از میانبرها فراگیری میانبرها و کلید*های ترکیبی برنامه*ها و استفاده از اون می*تونه سرعت کار ما رو با رایانه افزایش و باعث حرفه*ای*تر جلوه کردن ما بشه؛ به عنوان مثال در اکثر مرورگرهای امروزی، Ctrl + T برگه*ای جدید ایجاد می*کنه، Ctrl + L باعث رفتن به نوار آدرس و Ctrl + K با…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام در این آموزش چگونگی تغییر رنگ نوار وضعیت و منوی کشوی اعلانها را آموزش می دهم ما رنگ را بصورت شفاف در می آوریم ولی طبق آموزش می تونید رنگ دلخواه را نیز قرار دهید با ما همراه باشید موارد مورد نیاز: توانایی کار با APKTOOL و دیکامپایل فایل باز کردن فایلهای smali گرفتن کدهای هکس رنگ با برنامه color picker یا فوتوشاپ برنامه ARGB hex converter برای گرفتن کدهای شفاف برنامه Notepad++ در مرحله اول دو فایل SystemUI.apk و framwork-res.apk را دیکامپایل کنید یک توضیح کلی درباره نوع رنگها و کدهاش بگم وقتی 00 میذاریم یعنی تمام شفاف وقتی 3F میزاریم 75 درصد شفافیت میدیم وقتی 7F میزاریم…
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام جدیدا یه سری فایل ریکاوری هست که باهاش فایل حذف رمز میسازن ( recovery.img ) بازش کردم ولی سورسش مثل سورس بوت نیست (فایل init ) ممنون میشم روش ساختشو بگین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
رامهای کاستومی زیادی هستند که با ورژنهای اندروید همچنان عرضه می شوند یکی از آنها OmniROM می باشد که از اندروید 4 به خاطر امنی سویچ معروف بود امروز می خوام نسخه اندروید 8.1 این رام را کمی بررسی کنیم قابلیتهای بسیاری به نسخه 8.1 این رام اضافه شده و جذابیت آن را دو چندان کرده است این علاوه بر تمام قابلیتهای اندروید 8.1 ویژیگهای زیادی دارد که سعی میکنیم در زیر براتون معرفی کنیم اگر می خواهید ببینید که OmniROM برای دستگاه اندرویدی شما توسعه داده شده به لینک زیر مراجعه کنید http://dl.omnirom.org https://www.omnirom.org/devices ما در اینجا نسخه…
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام بنده طبق فرمایشات شما در لینک آموزشی http://www.gsm-developers.com/how-to-add-banner-in-about-phone/ عمل می کنم و فایل ها رو طبق آنچه گفته شده ویرایش می کنم اما نمی دونم چرا با برنامه stop fixer وقتی کامپایل می کنم اصلا نصب نمیشه جناب ایلیا لطف کنید آموزش کامل استفاده از برنامه stop fixer رو قرار دهید چون لینک های قبلی کار نمی کنند من موندم فایل های ویرایش شده رو در داخل پوشه res برنامه setting که در project هست بزارم یا داخل پوشه res در پوشه keep بزارم؟ و فایل با پسوند .arsc رو حذف کنم اگه داخل یه فایل xml ویرایش بشه و خطی رو بهش اضافه کنم چی؟ اون وقت باید فایل xml پوشه keep رو حذف کنم و جدیده رو بزارم؟ یا نه کافیه فقط حذفش کنم …
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
این ابزار شاید کمکی برای دوستان توسعه دهنده باشد دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود تا حالا سه چهار گوشی برام آوردن حالت فورجی فعال نیست یعنی فقط تو حالت اتوماتیک کار میکنه و فقط توجی فعال میشه کلا بخش حالت شبکه اش با گوشی های دیگه فرق داره برای حل این مشکل باید چکار کرد ؟
آخرین پاسخ توسط reza.golden, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام تو این تاپیک میخواهیم در مورد رام در سیستم عامل اندروید صحبت کنیم اونم از اول تا اخر در واقع اطلاعات کامل دولوپری. پس با ما باشید قسمت اول اندروید یک سیستم عامل متن باز هست که بیشتر به عنوان سیستم عامل گوشیهای هوشمند استفاده میشه و در این سیستم دست مصرف کننده کاملا باز هست برای استفاده از اون. سورس کدهای اندروید چه هستند؟ اندروید تشکیل شده از توده ای از نرم افزارها برای ارایه وسیعی از دیوایس ها با شکل و قیافه های متفاوت. اهداف اولیه بوجود اومدن اندروید استفاده از تعدادی برنامه متن باز جهت استفاده در موبایل و دولوپر ها بود تا با استفاده از افکار و ایده های نو اورانه و خلاقانه روز به روز بر پر بار شدن این سیستم عامل همت کنند و اونو بر…
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام رام g500d از نوع ext4 هستش و ابزاری رو نتونستم پیدا کنم برای ریپک اون چون 28 بیتی هستش البته برای 32 بیتی ابزار دارم ولی کنترلی روی تبدیل به 28 بیتی در ابزار قرار ندادن و فقط file-context باید بزارم ولی تبدیل به 32 بیتی و فرمت img می کنه من فرمت ext4 میخام و 28 بیتی اگه ابزاری هست در ویندوز یا سایجوین لطفا اعلام فرمایید ممنون
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan,