مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
در ادامه آموزش ساخت کاستوم رامهای سامسونگ در بخش اول یک رام خیلی ساده را ساختیم از لینک زیر به بخش اول مراجعه نمایید در این آموزش درباره BLOAT و حذف آنها از رام صحبت می کنیم در فریمورهای سامسونگ برنامه های اضافی بسیار زیادی یافت می شود حجم رام رسمی حدود 1.9 گیگ برای یک گوشی پرچمدار سامسونگ می باشد هم رام را سبک می کنیم هم حجم پایین میایید و سرعت رام بهتر میشود این برنامه ها چه می باشند شاید برنامه های که شما اصلا استفاده نکنید در رام خود بعنوان مثال برنامه های مایکروسافت که خود بنده بر روی گوشی هیچ استفاده ای از آنها ندارم یا مثلا خود برنامه موزیک گوگل چون خود گوشی معمولا برنامه موزیک دارد یا برنامه پر…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
مشکلات نصب رام
توسط hkazem3000- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت اساتید محترم. من رام چهار فایل G530HXXU1ANIE رودانلود کردم ولی موقع نصب، نرم افزار اودین پیام ارور Binary رو میده .مشخصات گوشی با دستور #۱۲۳۴#* اطلاعات زیر رو داد AP: G530HXXU1ANIE دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hkazem3000, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
⚡️نقد و بررسی scrcpy – کنترل دیوایس اندرویدی توسط سیستم! ? در این مقاله خواهید خواند ?پروژه scrcpy چیست و چه کاربردی دارد؟ ? پیشنیاز ها ? کراس پلتفرم بودن scrcpy ? راه اندازی scrcpy از طریق پورت یو اس بی ? راه اندازی scrcpy از طریق وایرلس ? کیبورد شورتکات های scrcpy ? نصب فایل apk در scrcpy ? پایان لینک آموزش : http://yon.ir/gsmscrcpy
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
تبلت سامسونگ t111
توسط reza.a- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام وقت بخیر یه تبلت اوردن برا فروش ولی برنامه سیستمیش پاک شده بالا نمیاد خواستم با رام رسمی فلشش کنم ک سوکتش انتقال دیتا ندادو تبلت قبلا پشتش باز نشده فقط قبلا twrp شده بنابر این میشه از قسمت ریکاوریش مموری رو خوند سوالم اینه میشه از طریق این محیط فلش کرد تبلت سامسونگ رو؟
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود...! بنده برای فارسی سازی این مدل G925P ازفایل مدل مشابه اونG925F استفاده کردم حالا مشکل اینجاست که تو مدل P دو گزینه اظافه داریم Activate thise device System updates بخاطر همین بعد از فارسی سازی این دو گزینه محو میشه و گوشی بعد از ریست فکتوری تو تنظیمات اولیه گیر میکنه و پیش نمیره و تو فایل های سیستمی apk مربوط phone رو نتونستم شناسایی کنم ایا همینه یا یکی دیگستphonesky.apk:u_e303: و مشکل دیگه بعد فارسی سازی شبکه مشکل نداره ولی میزان و مقدار سیگنال رو نشون نمیده
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G530H-DV اندروید 5.0.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool
توسط MR.Majid- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G530H-DV اندروید 5.0.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool *********************************************************************************************************************** شات: لاگ: <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> RvSecuRitY_SAMSUNG.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/015> Added!! <ID:0/015> Odin v.3 engine (ID:15).. <ID:0/015> File analysis.. <ID:0/015> SetupConnection.. <ID:0/015> Initialzation.. <ID:0/015> Get PIT for mapp…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
نقش فایل logo.bin موجود در رامهای scatter این فایل وظیفه نمایش رابط گرافیکی به هنگام خاموش بودن صفحه lcd ، تصاویر گرافیکی شارژ ، و نمایش تصویر به هنگام بوت شدن را دارد. عملکرد این فایل قطعا اساسی نبوده و قابل ویرایش میباشد. موفق باشید
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
خسته نباشید رام رو باز میکنم تغییرات رو میدم بعد از بستن و ساخت فایل زیپ (فایل فلش زیپ قابل فلش از ریکاوری) رام رو رایت میکنم و بدون مشکل رایت میشه ولی روی لوگو گیر میکنه. حتی هیچ تغییری هم اعمال نکنم و رام رو بسازم بازم روی لوگو گیر میکنه.مشکل از کجا میتونه باشه؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با این برنامه خیلی راحت میتونید یک رام را برای گوشی خود پورت کنید برای دانلود برنامه و آموزش کار با آن به لینک پورتال سایت مراجعه کنید آموزش پورت کردن رام با چند کلیک
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام با شما هستم در یک آموزش چند مرحله ای برای ساخت و ویرایش رامهای گوشیهای سامسونگ ساخت یک رام اندروید حوصله فراوانی می خواهد در اینجا ابزار مورد نیاز به همراه آموزشهای لازم را بنده در اختیارات میگذارم این آموزش ممکن بخاطر طولانی بودن به چند پست تقسیم شود با ما همراه باشید پیش نیازهای مورد نیاز قبل از شروع گوشی روت شده به همراه ریکاوری کاستوم NotePad++ WinRAR یا 7-ZIP یک گوشی سامسونگ برای تست آشنای با Windows Explorer داشتن صبر و حوصله فراوان قبل از شروع آموزش بگم که این آموزش پورت رام نیست فقط ویرایش رام خود دستگاه می باشد سعی میکنم در چند بخش زیر آموزشها را قرار …
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان قبلا گفتن که 4g یه عکس هستش داخل systemui ولی هیچ عکسpng نیست که علامت 4g رو داشته باشه و همه qmg هستن.حالا میخوام بدونم چطور باید تشخیص بدم کدوم عکس مربوط به 4g و کدوم 3g یا اگه احتمالا روشی برای حل مشکل 4g دارین ممنون میشم بگین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود فراوان خدمت دوستان عزیز آنلاک بوتلودر گوشی های شیائومی که از رابط کاربری miui استفاده میکنن بین سه تا هفت روز زمان میبره اما مدل های اندروید وان این برند بدون معطلی انجام میشه توی این تاپیک قصد دارم آنلاک بوتلودر کردن این گوشی ها رو بهتون آموزش بدم خوب اول اینکه شما باید درایور های شیائومی و adb fastboot رو روی سیستمتون نصب کنین دانلود درایور های شیائومی دانلود درایور های adb fastboot قبل از انجام عملیات آنلاک توجه کنید که گوشی شما بعد از آنلاک به تنظیمات کارخانه بر میگرده و اطلاعات کاربر به صورت کامل پاک میشه آنلاک کردن بوتلودر موجب ابطال گارانتی گوشی میشه آنلاک بوتلودر در عملکرد طبیع…
آخرین پاسخ توسط abargsm, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت شما دوستان عزیز .میخوام فایل سیستم اندروید 7 رو باز کنم ولی اصلا تغییری نمیکنه و روی صفحه میمونه و باز نمیکنه.اروری هم نمیده مشکل از کجاس؟ با برنامه lollipop&marshmallow tool_32bit استفاده میکنم
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز باز مثل همیشه در خدمتتان خواهیم بود با رام فارسی LENOVO A706 نسخه کوک شده توسط ILYA20 PORTING ROOT?YES FIXED BUG ARABIC/PERSIAN Language دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A706 بدون باگ موفق باشید و ماندگار
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام آموزشی در مورد اضافه کردن کیبورد فارسی به گوشی های سفارش چین وجود داره؟ برای اندروید 5.1.1 یا 6.0.1 و 7.0 ممنون میشم
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام https://dl.twrp.me/a5/ از سایت بالا ریکاوری کاستوم گرفتم و همچینین از سایت های دیگه کلا سه ورژن twrp گرفتم اما بعد رایت با اودین ریکاوری استوک بالا میاد مشکل چیه توی نت جستجو کردم بعضی ها این مشکل رو دارند نمی خام گوشی رو روت کنم میخام از طریق ریکاوری بعضی فایل ها رو عوض کنم ممنون
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی desire 516 dual sim بدون باگ نسخه کوک شده توسط ILYA20 برای اولین بار در دنیای Gsm PORT ROOT AND BUSYBOX PORT PERSIAN Language FIXED BUG اسکرین شات: دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده desire 516w dual sim حل مشکل شبکه موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده از بعد ظهری امروز شروع به مطالعه کوک یا همون ادیت رام کرده ام. بعد از استخراخ فایل system.img این پوشه بدست اومد. و از داخل این پوشه ها این فایل ها رو کشیدم بیرون: خب چطوری این فایل های apk رو ویرایش کنم و با چه نرم افزاری میشه؟
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
نقش و وظیفه اساسی کرنل recovery.img در تمامی رامهای مختلف فایل recovery.img از اصلیترین کرنل های سیستم عامل اندروید میباشد و به اندازه فایل boot.img در بوت شدن دیوایس و عملکرد آن تاثیر بالایی دارد. وظیفه اصلی این کرنل کنترل پارتیشن دیوایس میباشد به همین جهت به دلیل متفاوت بودن پارتیشن دیوایس ها هر مدل از گوشی کرنل ریکاوری مخصوص خود را دارد. توسعه دهندگان cwm/twrp از طریق فایلهای اورجینال recovery.img و boot.img اطلاعات پارتیشن اصلی دیوایس را به دست اورده و با استفاده از فایلهای اطلاعات موجود در این کرنل ها یک کرنل ریکاوری به صورت کاستوم میسازند که بستگی به خود توسعه دهنده ها داره که چه امکاناتی را در این کرنل ها به کار ببرند . عمدتا وظایف اصلی …
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
در کدهایی که برای اپلیکیشن های اندرویدی می نویسیم به زبان جاوا احتیاج داریم. پس یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا تقریبا الزامی است و کمک بسیاری در نوشتن کدهایی که برای اپلیکیشن های اندرویدی می نویسیم می کند. در این بخش ابتدا کمی در مورد جاوا توضیح می دهیم. برای دیدن ادامه مطلب به لینک پرتال سایت در زیر مراجعه نمایید. آموزش برنامه نویسی جاوا (مقدمه)
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام یه گوشی آوردن وقتی میذارم روی e و 4g آنتن میده ولی وقتی میره روی 3g یا همون h آنتن داره ولی از دسترس خارج میشه.حتی اینترنت هم علامتش وصله ولی نمیره.مشکل ازچیه؟
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
A >alias ایجاد کردن یک نام مستعار apropos جست و جوی صفحات راهنما (man -k) awk جست و جو و جایگزینی متن، طبقه بندی/تایید اعتبار/فهرست کردن بانک اطلاعاتی B > bash GNU Bourne-Again SHell bc دقت اختیاری زبان محاسبات bg ارسال به پس زمینه break خارج شدن از حلقه builtin اجرای یک پوسته خط فرمان توکار bzip2 فشرده یا از حالت فشرده خارج کردن فایل ها C >cal نمایش تقویم case انجام دادن یک دستور با شرط cat نمایش محتوای یک فایل cd تغییر مسیر (دایرکتوری) cfdisk بازوی مکانیکی پارتیشن تیبل ها برای لینوکس chgrp تغییر مالکیت گروه ها chmod تغییر سطوح دسترسی chown تغییر مالک و گروه فایل chroot اجرای دستور با یک دایرکتوریه مدیر متفاوت cksum نشان دادن CRC…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام در این تایپیک آموزشهای نصب کننده آروما گذاشته می شود در ابتدا بصورت ساده یک آموزش کلی قرار میدم براتون اول از همه فایل زیر را دانلود کنید META-INF آنرا استخراج کنید به مسیر META-INF/com/google/android بروید فایل updater-script رام یا مود خود را جایگزین فایل موجود بکنید در همان مسیر فایل aroma-config قرار دارد که حاوی کدهای زیر می باشد > ## # # AROMA Installer - based on the Mod-installer by KamikaZeeFu # (c) 2011 by Ahmad Amarullah # amarullz - xda-developers # [url=http://www.amarullz.com/]amarullz.com[/url] # NEO ROM AROMA SCRIPT BY LEVENTCCC theme("ics"); c…
آخرین پاسخ توسط ftmh.tl, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام برنامه جلسه 51 آموزش ارسال sms را روي گوشي خود نصب كردم گوشي من دو سيم كارت مي باشد و پيش فرض سيم كارت اول كه همراه اول ميباشد فعال براي ارسال sms مي باشد. وقتي با اين برنامه sms مي فرستم sms از سيم كارت دوم كه ايرانسل ميباشد ارسال مي شود ؟ با توجه به اينكه پيش فرض سيم كارت اول ميباشد. قابل توجه اينكه وقتي كه با برنامه ارسال sms گوشي استفاده مي كنم sms از سيم كارت اول ارسال مي شود.
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و برای ریپک وآنپک کردن کرنل های boot و recovery و img مورد استفاده قرار می گیرد.برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید android-image-kitchen-v2-4gsm-developers برنامه را دانلود واز حالت زیپ خارج کنید. فایل img مورد نظر خود را به داخل پوشه برنامه انتقال بدید و مانند عکس زیر آنرا بگیرید و بکشید درون unpackimg.bat رها کرده و RUN را بزنید. در پوشه ramdisk میتوانید فایل استخراج شده را پیدا کنید. بعد از اعمال تغییرات خود میتوانید برای ریپک کردن دو بار بر روی repackimg.bat کلیک کنید و تمام فایل جدید آماده هست. برای …
آخرین پاسخ توسط mohsen8,