مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
تبلت سامسونگ t111
توسط reza.a- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام وقت بخیر یه تبلت اوردن برا فروش ولی برنامه سیستمیش پاک شده بالا نمیاد خواستم با رام رسمی فلشش کنم ک سوکتش انتقال دیتا ندادو تبلت قبلا پشتش باز نشده فقط قبلا twrp شده بنابر این میشه از قسمت ریکاوریش مموری رو خوند سوالم اینه میشه از طریق این محیط فلش کرد تبلت سامسونگ رو؟
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
در ادامه آموزش ساخت کاستوم رامهای سامسونگ در بخش اول یک رام خیلی ساده را ساختیم از لینک زیر به بخش اول مراجعه نمایید در این آموزش درباره BLOAT و حذف آنها از رام صحبت می کنیم در فریمورهای سامسونگ برنامه های اضافی بسیار زیادی یافت می شود حجم رام رسمی حدود 1.9 گیگ برای یک گوشی پرچمدار سامسونگ می باشد هم رام را سبک می کنیم هم حجم پایین میایید و سرعت رام بهتر میشود این برنامه ها چه می باشند شاید برنامه های که شما اصلا استفاده نکنید در رام خود بعنوان مثال برنامه های مایکروسافت که خود بنده بر روی گوشی هیچ استفاده ای از آنها ندارم یا مثلا خود برنامه موزیک گوگل چون خود گوشی معمولا برنامه موزیک دارد یا برنامه پر…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان چندی قبل با استفاده از آموزش گویای زیر توانستیم با استفاده از hexeditor بیت رام را به دست آوریم >http://forum.gsm-developers.com/thread14184.html حال در این آموزش به نکته بسیار مهمی اشاره میکنیم که بدون نیاز به هکز ادیتور و ... بیت رام گوشی های سامسونگ را بر اساس سی پی یو به دست آوریم. گوشی هایی که با پردازنده اسنپ دراگون و گوالکام (quallcomm , snapdragon ) راهی بازار میشوند رامشان 28 بیتی (28bit) و گوشی هایی که با پردازنده اگزینوس (exynos) وارد بازار میشوند بیت رام آنها 32 بیتی هست موفق باشید
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
رام فارسی کوک شده گوشی ساسونگ J3119S دارای زبان های متعدد و زبان شیرین فارسی در منو و تنظیمات بدون مشکل قفل صفحه و پترن بدون مشکل شبکه 3G , 4G بدون مشکل WIFI , bluetooth بدون مشکل دوبین و سریال بدون مشکل نمایش عدد 1 بر روی آیکون تنظیمات بدون نیاز به رایت فایل های روت برای لود شدن سیستم ! رایت فقط در یک مرحله از طریق اودین بدون نیاز به باکس ! رایت همانند رام رسمی از طریق ODIN DOWNLOAD [ATTACH=CONFIG]1389[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1388[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی desire 516 dual sim بدون باگ نسخه کوک شده توسط ILYA20 برای اولین بار در دنیای Gsm PORT ROOT AND BUSYBOX PORT PERSIAN Language FIXED BUG اسکرین شات: دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده desire 516w dual sim حل مشکل شبکه موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمامی عزیزان اینبار در خدمت شما هستم با رام کوک شده فارسی lenovo tab2 A7-30hc که بر روی A7-30h هم جوابگوست توسط احسان زمانی با اندروید 4.4.2 بدون باگ و کامل تست شده لینک دانلود دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A7-30HC بدون باگ
آخرین پاسخ توسط gebal, -
مشکلات نصب رام
توسط hkazem3000- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت اساتید محترم. من رام چهار فایل G530HXXU1ANIE رودانلود کردم ولی موقع نصب، نرم افزار اودین پیام ارور Binary رو میده .مشخصات گوشی با دستور #۱۲۳۴#* اطلاعات زیر رو داد AP: G530HXXU1ANIE دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hkazem3000, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده از بعد ظهری امروز شروع به مطالعه کوک یا همون ادیت رام کرده ام. بعد از استخراخ فایل system.img این پوشه بدست اومد. و از داخل این پوشه ها این فایل ها رو کشیدم بیرون: خب چطوری این فایل های apk رو ویرایش کنم و با چه نرم افزاری میشه؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G530H-DV اندروید 5.0.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool
توسط MR.Majid- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G530H-DV اندروید 5.0.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool *********************************************************************************************************************** شات: لاگ: <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> RvSecuRitY_SAMSUNG.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/015> Added!! <ID:0/015> Odin v.3 engine (ID:15).. <ID:0/015> File analysis.. <ID:0/015> SetupConnection.. <ID:0/015> Initialzation.. <ID:0/015> Get PIT for mapp…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام با یک مقاله در خصوص نامهای متفاوت رامهای اندروید در خدمتتان هستم شاید پیش اومده براتون که خواستید یک رام را دانلود کنید و در اسم رام به کی نام عجیب برخورد کردید در این مقاله سعی میکنم طبق اطلاعاتی که بنده دارم نام رامها را به تفکیک توضیح بدهم اگر چیزی از قلم افتاد یا در جایی دیده اید خطا دارم خوشحال می شوم در نظرات اعلام کنید رامهای رسمی Official رامهای رسمی این رامها در همه گوشیها و تبلتهای اندرویدی موقع خرید وجود دارند رام رسمی توسط خود شرکت سازنده دستگاه توسعه می یابد معمولا این رامها قبل از عرضه مورد تست قرار می گیرند و دارایی باگهای کمتری هستند کل رامهای اندروید به دو دسته رامهای رس…
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت شما دوستان عزیز .میخوام فایل سیستم اندروید 7 رو باز کنم ولی اصلا تغییری نمیکنه و روی صفحه میمونه و باز نمیکنه.اروری هم نمیده مشکل از کجاس؟ با برنامه lollipop&marshmallow tool_32bit استفاده میکنم
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان عزیز همینطور که احتمالا در جریان هستید حدود یک ماه پیش بنده بسته ای رو منتشر کردم با عنوان imei generator by SYS113 v0.1.0 این بسته رو متاسفانه چون وقتم محدود بود و نیاز به یک ویندوز ۳۲ بیت بود نتونستم نسخه ۳۲ بیت ش رو هم منتشر کنم ... و در حال حاضر نسخه ۰.۲.۰ منتشر شده و نسخه سی و دو بیت هم داره و باگ هایی که توی نسخه قبل بوده فیکس شده و زمینه برنامه به رنگ خاکستری تغییر پیدا کرده تصویر برنامه آموزش استفاده ۱.برنامه رو اجرا کنید ۲.ورودی default range رو ارقام پیشفرضی که میخوایید روی imei های تولید شده اعمال بشه رو وارد کنید که تا حداکثر ۱۵ عدد ساپورت میکنه ... ۳.ورودی د…
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
با این برنامه خیلی راحت میتونید یک رام را برای گوشی خود پورت کنید برای دانلود برنامه و آموزش کار با آن به لینک پورتال سایت مراجعه کنید آموزش پورت کردن رام با چند کلیک
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام یه گوشی آوردن وقتی میذارم روی e و 4g آنتن میده ولی وقتی میره روی 3g یا همون h آنتن داره ولی از دسترس خارج میشه.حتی اینترنت هم علامتش وصله ولی نمیره.مشکل ازچیه؟
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
نقش فایل logo.bin موجود در رامهای scatter این فایل وظیفه نمایش رابط گرافیکی به هنگام خاموش بودن صفحه lcd ، تصاویر گرافیکی شارژ ، و نمایش تصویر به هنگام بوت شدن را دارد. عملکرد این فایل قطعا اساسی نبوده و قابل ویرایش میباشد. موفق باشید
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز باز مثل همیشه در خدمتتان خواهیم بود با رام فارسی LENOVO A706 نسخه کوک شده توسط ILYA20 PORTING ROOT?YES FIXED BUG ARABIC/PERSIAN Language دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A706 بدون باگ موفق باشید و ماندگار
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام به شدت دوست دارم System UI یک گوشی رو برا خودم پورت کنم و هیچ جایی هم نتونستم پیداش کنم. پس باید خودم پورت کنم. و اموزشی هم براش پیدا نکردم. یک اموزشی برام قرار بدید.می خوام System UI اکسپریا XZ یا Z5 رو برای Sp پورت کنم. روی aosp 7 یا 14.1 lineage
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام با شما هستم در یک آموزش چند مرحله ای برای ساخت و ویرایش رامهای گوشیهای سامسونگ ساخت یک رام اندروید حوصله فراوانی می خواهد در اینجا ابزار مورد نیاز به همراه آموزشهای لازم را بنده در اختیارات میگذارم این آموزش ممکن بخاطر طولانی بودن به چند پست تقسیم شود با ما همراه باشید پیش نیازهای مورد نیاز قبل از شروع گوشی روت شده به همراه ریکاوری کاستوم NotePad++ WinRAR یا 7-ZIP یک گوشی سامسونگ برای تست آشنای با Windows Explorer داشتن صبر و حوصله فراوان قبل از شروع آموزش بگم که این آموزش پورت رام نیست فقط ویرایش رام خود دستگاه می باشد سعی میکنم در چند بخش زیر آموزشها را قرار …
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام آموزشی در مورد اضافه کردن کیبورد فارسی به گوشی های سفارش چین وجود داره؟ برای اندروید 5.1.1 یا 6.0.1 و 7.0 ممنون میشم
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام رام g500d از نوع ext4 هستش و ابزاری رو نتونستم پیدا کنم برای ریپک اون چون 28 بیتی هستش البته برای 32 بیتی ابزار دارم ولی کنترلی روی تبدیل به 28 بیتی در ابزار قرار ندادن و فقط file-context باید بزارم ولی تبدیل به 32 بیتی و فرمت img می کنه من فرمت ext4 میخام و 28 بیتی اگه ابزاری هست در ویندوز یا سایجوین لطفا اعلام فرمایید ممنون
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام در این تایپیک آموزشهای نصب کننده آروما گذاشته می شود در ابتدا بصورت ساده یک آموزش کلی قرار میدم براتون اول از همه فایل زیر را دانلود کنید META-INF آنرا استخراج کنید به مسیر META-INF/com/google/android بروید فایل updater-script رام یا مود خود را جایگزین فایل موجود بکنید در همان مسیر فایل aroma-config قرار دارد که حاوی کدهای زیر می باشد > ## # # AROMA Installer - based on the Mod-installer by KamikaZeeFu # (c) 2011 by Ahmad Amarullah # amarullz - xda-developers # [url=http://www.amarullz.com/]amarullz.com[/url] # NEO ROM AROMA SCRIPT BY LEVENTCCC theme("ics"); c…
آخرین پاسخ توسط ftmh.tl, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند درخواست راهنمایی دارم. فایل کاستوم رو چه جوری میشه با ادین فلش کرد. منظورم از فایل کاستوم - کاستوم ریکاوری نیس. فایل هایی که با کدهای updater-script زیپ و ساین شدن
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام به دوستان بالاخره قسمت ما هم شد که رامی رو کوک و فارسی سازی کنیم ولی نمیدونم چطوری اسم رام رو تغییر بدم و تبلیغ مغازه رو بزارم،از دوستان ممنون میشم راهنمایی که راهنمایی کنن. با تشکر.
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام علیک من فایل اندروید 6 رو اکستراکت کردم syste.img.ext4 بود بعد از چند بار حجم کم کردم ولی باز رو ارم میمونه هم کار رو برای syste.img هم کردم و به ext4 تبدیلم کردم ولی باز رو ارم میمونه ممنون از دوستان راهنمایی نمایند. با تشکرً@*&،9526
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام https://dl.twrp.me/a5/ از سایت بالا ریکاوری کاستوم گرفتم و همچینین از سایت های دیگه کلا سه ورژن twrp گرفتم اما بعد رایت با اودین ریکاوری استوک بالا میاد مشکل چیه توی نت جستجو کردم بعضی ها این مشکل رو دارند نمی خام گوشی رو روت کنم میخام از طریق ریکاوری بعضی فایل ها رو عوض کنم ممنون
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324,