مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان افتخار دارم اینبار با رام a7600-h ,که بر روی مدل hv هم جوابگوست در خدمت شما باشم فایل فارسی با قابلیت تماس دانلود رام رسمی و فارسی A7600HV CALL ACTIVE بدون باگ
آخرین پاسخ توسط mk_online, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
در این مقاله قصد داریم کارهایی را که یک کاربر ایرانی معمولا پس از نصب توزیع اوبونتو گنو/لینوکس انجام می*دهد را شرح دهیم. فرض شده که نصب اوبونتو بدون مشکل بوده و سیستم شما به اینترنت متصل است. 1. قبل از هرچیز به تنظیمات سامانه می*رویم. 2. از تنظیمات سامانه، منابع نرم*افزاری را انتخاب می*کنیم. ۳. از زبانه*ی نرم افزار اوبونتو، نوع نرم*افزاری را که می*خواهیم به سیستم خود اضافه*کنیم مشخص می*کنیم. به یاد داشته باشید که دسته*های Main و Universe شامل نرم افزارهای آزاد هستند و دسته*های Main و Restricted توسط کنونیکال پشتیبانی می*شوند. ۴. از زبانه*ی به*روزرسانی می*توانید نوع به*روزرسانی*هایی که برای نرم*افزار خود می*خواهید و نحوه*ی اعمال آن*ها را مشخص کنید. به*روزرسا…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
نقش و وظیفه اساسی کرنل boot.img در تمامی رامهای مختلف این فایل از آنجا که از نامش پیداست (بوت ) وظیفه بوت کردن گوشی به هنگام روشن کردن دیوایس و ... را دارد.این فایل از اصلی ترین کرنل یک رام اندروید به حساب میرود و همچنین در سیستم عامل های دیگر نیز با این فایل آشنایی دارید. در برخی برندها روی این فایل حساسیت های زیادی به کار برده شده و در برخی برندهای دیگر مانند رامهای اسکاتری پردازنده مدیاتک حساسیت آنچنانی در این برندها به کار برده نشده است . به عبارتی در صورت رایت فایل بوت اشتباه در برندهای حساس هاردبریک شدن گوشی حتمیست ولی در پردازنده های مدیاتک به دلیل وجود فایل نقشه هارد یعنی preloader ،احتمال هارد بریک شدن خیلی پایینه ولی حتما مشکل سافت بریک…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فوقلعاده ترین رام HTC DESIRE616 DUAL SIM MTK6592 کوک توسط ایلیا صوری writed by spflashtool powerd by:ILYA20 rooted&install busy box اسکرین شات: لینک دانلود پسورد:Gsm.developers موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام فایل هاوایی که به صورت deloadهستن و پسوند appدارند رو چطوری باید ریپک کنیم توسط برنامه هاوایی اکسترکتور این کار انجام دادم ولی یکسری فایل های مجهول که اسم فایل ها فقط به صورت عدد بودند ریپک کرد و تحویل داد اینجوری چطور فایل ها رو تشخیص بدیم کدوم سیستم و...غیره هستن؟
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام قبلا ابزارها و روشهای برای استخراج فایلهای سیستم قرار داده بودیم امروز نیز با یک روش دیگر در ویندوز در خدمت شما هستیم برای شروع کار دو برنامه زیر را دانلود نمایید در مرحله اول برنامه Ext4unpacker را اجرا نمایید بر روی آیکون زیر کلیک کنید فایل ایمیج مورد نظر جخت استخراج را انتخاب نمایید (اگر فایلی غیر از سیستم داشتید اسمش را به سیستم تغییر بدهید) بر روی آیکون Save as EXT4 کلیک کنید مکان ذخیر فایل ext4 را انتخاب و یک نام برای آن انتخاب نمایید منتظر بمانید تا فایل ext4 آنپک شود اکنون برنامه ext2explore را بصورت Administra…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
برای تکمیل اموزشهای ساخت فایل قابل فلش امروز آموزش ساخت این فایلها با گوشی را برای شما اماده کردیم برای شروع برنامه ای که کار را با آن انجام می دهیم دانلود کنید zip.me-1.0(Gsm-Developers) ZIPme یک برنامه بسیار قدرتمند و ساده برای ساخت انواع فایل قابل فلش می باشد محیط برنامه بسیار ساده می باشد با گزینه +ADD می توان برنامه یا هر فایلی را اضفه کرد برای پشتیبان گیری از برنامه ها گزینه Apps را زده و برنامه ها را اضافه کنید حتی می توانید دیتای برنامه ها را نیز اضافه کنید همین کار را برای هر پوشه و فایلی انجام بدید زمانی که تمام فایلهای خود را قرار دادید بر روی گزینه CREATE کلیک کنید در آخر مکان ف…
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان رام فارسی این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام دوستان عزیم من رام G930رو دانلود کردم ونصب نشد ودر حالت دانلودینگ دیدم مدل گوشی فرق میکنه و مدلش بود g930v هیچ رامی ام نمیتونم نصب کنم مدل نسخه باند پایه ام هست ( G930FXXU1BPIA ) اندروسد 6.0.1 لطفا کمکم کنید .
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 11 پاسخ
- 1.3k بازدید
1-درخواست نرم افزار pack== system.img== برای cpu mtk 2-یک نرم افزار میخواستم که بتونم رام استخراج شده رو دوباره پک کنم ممنون راهنمایی کنید روی cpu mtk
برای اولین بار در دنیایGSM رام فارسی Desire 626 g plus کوک شده توسطehsan_zamani_68
توسط ehsan_zamani_68- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان امیدوارم سبز و پاینده باشید برای اولین بار در دنیایGSM رام فول فارسی Desire 626 g plus کوک شده توسط ehsan_zamani_68 در خدمت شما عزیزان هستیم این رام برای مدل Desire 626 g plus که پشت گوشی model 0pm1100 d626ph استفاده میشه با cpu mt 6592 قابلیت فلش با فلش تولز به طور کامل تست شده http://support.gsm-developers.com/d626-ph-g-cooked/
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
رام فارسی کوک شده گوشی ساسونگ J3119S دارای زبان های متعدد و زبان شیرین فارسی در منو و تنظیمات بدون مشکل قفل صفحه و پترن بدون مشکل شبکه 3G , 4G بدون مشکل WIFI , bluetooth بدون مشکل دوبین و سریال بدون مشکل نمایش عدد 1 بر روی آیکون تنظیمات بدون نیاز به رایت فایل های روت برای لود شدن سیستم ! رایت فقط در یک مرحله از طریق اودین بدون نیاز به باکس ! رایت همانند رام رسمی از طریق ODIN DOWNLOAD [ATTACH=CONFIG]1389[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1388[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
کسانی که فایل bat رو با نوت پد باز کردن و دوباره قادر به اجرای فایل نیستن کافیه پوشه choiceuser رو از regedit فایل مربوطه حذف کنن
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمامی عزیزان اینبار در خدمت شما هستم با رام کوک شده فارسی lenovo tab2 A7-30hc که بر روی A7-30h هم جوابگوست توسط احسان زمانی با اندروید 4.4.2 بدون باگ و کامل تست شده لینک دانلود دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A7-30HC بدون باگ
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خسته نباشید آموزش ساخت دانگل رو کی شروع میکنین؟
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 10 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان فایل system.img ساختار ext4 آنپک و ریپک به روش make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ کردم خواستم فلش کنم که ارور nand ... اومد دلیلش چیه؟
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
در خدمت شما هستیم با بخش دیگری از آموزشهای ساخت کاستوم رام سامسونگ بخشهای قبلی را می توانید از لینکهای زیر مشاهده نمایید کدهای CSC مخفف Customer Service Code می باشد این کدها در گوشیهای سامسونگ نقش مهمی را ایفا می کنند این کدها برای اطمینان از وجود قابلیتها طبق قانون اپراتور و کشورها می باشند با فعال کردن یا اضافه کردن این کدها می توان قابلیتهای که در کشورمان غیرفعالند را فعال کرد به مسیر system/csc بروید و فایل others.xml را باز کنید می بینید که کدهای در بین <CscFeature…> </CscFeature…> و مقدارشان وجود دارد اضافه کردن این کدها به آسانی یک کپی کدن می باشد …
آخرین پاسخ توسط ebrahim2e, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان چندی قبل با استفاده از آموزش گویای زیر توانستیم با استفاده از hexeditor بیت رام را به دست آوریم >http://forum.gsm-developers.com/thread14184.html حال در این آموزش به نکته بسیار مهمی اشاره میکنیم که بدون نیاز به هکز ادیتور و ... بیت رام گوشی های سامسونگ را بر اساس سی پی یو به دست آوریم. گوشی هایی که با پردازنده اسنپ دراگون و گوالکام (quallcomm , snapdragon ) راهی بازار میشوند رامشان 28 بیتی (28bit) و گوشی هایی که با پردازنده اگزینوس (exynos) وارد بازار میشوند بیت رام آنها 32 بیتی هست موفق باشید
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام من میخوام رام سامسونگ فارسی کنم ولی باgoogle translate toolkit تمومش رو فارسی نمیکنه و بخوام تکی معنی کنم زمان میبره.راه حلی ندارین برای سریع ترجمه کردن؟
آخرین پاسخ توسط omidheidaryan1, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان دو گوشی برای تست دارم یه y560 , اس 3 طبق این پست رام رو انپک و ریپک کردم http://forum.gsm-developers.com/post39046.html#post39046 و طبق این پست فایهای مربوطه رو انپک(سیستم. فرمورک. مدیاتک ) http://forum.gsm-developers.com/thread11186.html وطبق این پست ریپک http://forum.gsm-developers.com/thread11188.html طبق این پست ساین http://forum.gsm-developers.com/thread11187.html و گوشی رو فلش زدم نمیدونم اشکال کار کجاست گوشی ها رو ارمشون موندن اینم بگم فقط سیستم رو ویرایش کردم با فایل بدون ویرایش مشکلی ندارن
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام در این آموزش چگونگی پورت یک برنامه مختص یک گوشی شرکتی مانند برنامه های سونی بر روی گوشیهای دیگر را آموزش می دهیم پیش نیازها پیش نیازها برای انجام آموزش: دانستن کامپایل و دیکامپایل فایلهای APK توانایی پیدا کردن فایلهای کتابخانه ای و فریمورک در برنامه توانایی استفاده از LogCat نیازمندیها برای استخراج برنامه از رام اول از همه نیازه که یک رام زیپ دئودکس شده را دانلود کنید تا برنامه مورد نظر برای پورت را از آن استخراج کنید فایلهای زیر را استخراج و به فایل زیپ قابل فلش تبدیل میکنید فایل نصبی برنامه در مسیر system>app یا priv-app فایل So د…
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
خسته نباشید.دوستان چطور میتونم اودین رو ترجمه کنم؟اگه امکانش هست توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام ببخشید من میخوام برنامه هایی که داخل فولدر Data/app هستن رو پاک کنم . گوشی هم روت هست میرم برنامه های اضافی رو از اون قسمت پاک میکنم ولی گوشی رو که فکتوری ریست میزنم دوباره اون برنامه ها نصب میشن خواستم ببینم این برنامه ها از کدوم فولدر دستور نصب میگیرن که برم از اونجا پاکشون کنم که دیگه نصب نشن درضمن میخوام تغییراتی داخل فولدر دیتا بدم ولی این فولدر اصلا تغییراتش دائمی نیست و بعد از ریست همه چیز به حالت اصلیش برمیگرده . داخل فریمور هم پارتیشن دیتا نیست اگه بود شاید میشد اونو آنپک کرد و فایلهای اضافی رو از داخل رام پاک کرد. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط amg_developer, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام با یک مقاله در خصوص نامهای متفاوت رامهای اندروید در خدمتتان هستم شاید پیش اومده براتون که خواستید یک رام را دانلود کنید و در اسم رام به کی نام عجیب برخورد کردید در این مقاله سعی میکنم طبق اطلاعاتی که بنده دارم نام رامها را به تفکیک توضیح بدهم اگر چیزی از قلم افتاد یا در جایی دیده اید خطا دارم خوشحال می شوم در نظرات اعلام کنید رامهای رسمی Official رامهای رسمی این رامها در همه گوشیها و تبلتهای اندرویدی موقع خرید وجود دارند رام رسمی توسط خود شرکت سازنده دستگاه توسعه می یابد معمولا این رامها قبل از عرضه مورد تست قرار می گیرند و دارایی باگهای کمتری هستند کل رامهای اندروید به دو دسته رامهای رس…
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان عزیز همینطور که احتمالا در جریان هستید حدود یک ماه پیش بنده بسته ای رو منتشر کردم با عنوان imei generator by SYS113 v0.1.0 این بسته رو متاسفانه چون وقتم محدود بود و نیاز به یک ویندوز ۳۲ بیت بود نتونستم نسخه ۳۲ بیت ش رو هم منتشر کنم ... و در حال حاضر نسخه ۰.۲.۰ منتشر شده و نسخه سی و دو بیت هم داره و باگ هایی که توی نسخه قبل بوده فیکس شده و زمینه برنامه به رنگ خاکستری تغییر پیدا کرده تصویر برنامه آموزش استفاده ۱.برنامه رو اجرا کنید ۲.ورودی default range رو ارقام پیشفرضی که میخوایید روی imei های تولید شده اعمال بشه رو وارد کنید که تا حداکثر ۱۵ عدد ساپورت میکنه ... ۳.ورودی د…
آخرین پاسخ توسط SYS113,