اندروید
معرفی و ارایه نرم افزارها و بازی های سیستم عامل اندروید
93 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 959 بازدید
گزارش مهم ترین تهدیدات امنیتی اندروید در سال 2016 منتشر شد. مؤسسه «سونیک وال» (SonicWall) به تازگی در قالب گزارش سالیانه خود، مهم ترین تهدیدات امنیتی دیوایس های اندرویدی در سال 2016 را معرفی کرده است. اگرچه سطح امنیت این سیستم عامل هر سال نسبت به قبل بهتر می شود، اما باز هم بسیاری از دستگاه های مجهز به OS گوگل در معرض خطرات بالقوه قرار دارند. به گزارش این شرکت، پوشش صفحه نمایش (Screen Overlay)، نصب خودکار اپلیکیشن، DressCode و Metasploit و HummingBad متداول ترین روش های حمله بدافزاری به دیوایس های اندرویدی را در سال 2016 تشکیل می دادند. نکته جالب این است که Metasploit در واقع یک ابزار تست نفوذ با اهداف تحقیقاتی به شمار می رود، اما هکرها از طریق آ…
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 0 پاسخ
- 926 بازدید
دانلود اپدیت جدید Tango 3.18.170419 >http://dl.android30t.com/apps/Q-U/Tango-v3.18.170419(Android30t.Com).apk
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 1 پاسخ
- 925 بازدید
با سلام دانلود کنید و از ورژن جدیدش لذت ببرید خیلی زیبا شده Moborobo - Download
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 919 بازدید
دانلود CyberLink PowerDirector 4.1.1 – قدرتمندترین ویرایشگر ویدئو اندروید ! CyberLink PowerDirector قدرتمندترین و بهترین نرم افزار ویرایشگر ویدئو برای ویندوزاست که هم اکنون شاهد عرضه شدن نسخه اندرویدی آن برای تبلت ها و گوشی های اندرویدی هستیم نرم افزار CyberLink PowerDirector راهی فوق العاده آسان و سریع برای ویرایش و ایجاد فیلم های خانگی می باشد که با نوآوری در فن آوری ویرایش ویدیو به زمان کار شما سرعت خواهد بخشید! تفاوت این نرم افزار با سایر نرم افزار های مشابه در سادگی استفاده از آن است به صورتی که هر کاربر حتی مبتدی را قادر می سازد تا به صورت کاملا حرفه ای به ویرایش فیلم های خود بپردازند! این برنامه کیفیتی فراتر از HD را برای کاربران خود فراهم کرده و تنها…
- 0 پاسخ
- 918 بازدید
گوشی هواویg630-u10 موقع زدن به شارژ انتش رفت رام وفلاش همه چی زدم نیومد راهنمایی لطفا لطفا لطفا
آخرین پاسخ توسط asmaasadi, -
- 0 پاسخ
- 917 بازدید
دانلود اپدیت جدید Viber : Free Calls & Messages v5.5.1.556 >http://www.dl.farsroid.com/app/Viber-Free-Calls-Messages-5.5.1.556(FarsRoid.Com).apk
- 0 پاسخ
- 914 بازدید
با استفاده از یک اپلیکیشن موبایل، کاربران اندروید می*توانند به ترجمه فارسی تمام لغات انگلیسی موجود در هر صفحه وب فقط با لمس کردن آن لغت دست یابند؛ این قابلیت در مرورگر لمسی هیولا ممکن شده است. مرورگر لمسی هیولا قادر است تمام لغات انگلیسی موجود در هر صفحه وب را فقط با لمس کردن آن لغت، برای شما ترجمه کند. این قابلیت برای مطالعه مقالات علمی، اخبار و داستان و تمرین Reading طراحی شده است. با اپلیکیشن لمسی هیولا لغات را ترجمه کنید! این کاربرد، یکی از امکانات بسته آموزشی زبان انگلیسی هیولا است که به کاربران سیستم عامل اندروید یک دیکشنری تصویری حرفه ای را ارائه می دهد. هیولای لغت یک بسته آموزشی شامل چندین نرم افزار مختلف برای آموزش زبان ا…
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 1 پاسخ
- 904 بازدید
با عرض درود به همه دوستان عزیز جدیدترین نسخه واتس اپ مود/پلاس اندروید بسیار راحت و بدون نیاز به هیچ تنظیمات اضافی برای استفاده کردن ۲ واتس اپ بر روی اندروید دارای قابلیتهای بسیار جزابی نسبت به واتس اپ رسمی Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی تشکر فراموش نشه
آخرین پاسخ توسط hossein.nematolahi7, -
- 1 پاسخ
- 898 بازدید
لیسانس 6 ماهه قانونی و رایگان آنتی ویروس Bitdefender Mobile Security >http://www.bitdefender.com/media/html/spread/2016/bms-avtest/
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 895 بازدید
لینک دانلود http://www.dl.farsroid.com/app/Google-Play-Games-3.9.08-Arm(FarsRoid.Com).apk
آخرین پاسخ توسط mommom6969, -
- 1 پاسخ
- 890 بازدید
بازی توسط شرکت آمریکایی بازی های ویدئویی نیانتیک (Niantic) طراحی شده است؛ یکی از شرکتهای زیرمجموعه گوگل که در زمینه توسعه نرم افزارهای کامپیوتری فعال است و در شهر سان فرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا مستقر است. نیانتیک این بازی را با همکاری شرکت چندملیتی نینتندو (Nintendo) مستقر در ژاپن طراحی کرده است. در این بازی که برای گوشی های تلفن همراه طراحی شده، دنیای واقعی و مجازی با یکدیگر ترکیب شده اند. این بازی در حال حاضر بطور عمده در ایالات متحده آمریکا ، نیوزلند، آلمان و بریتانیا در دسترس علاقمندان است و از آنجا که تقاضا برای انجام آن بسیار بالا و خارج از ظرفیت سرورها بوده، توزیع «پوکمون گو» موقتا در دیگر کشورهای جهان متوقف…
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 881 بازدید
دانلود اپدیت WhatsApp Messenger 2.12.248 >http://dl2.getandroid.ir/Apps/1394/05/WhatsApp_v2.12.248_www.GetAndroid.iR.apk
- 2 پاسخ
- 870 بازدید
آموزش روت کردن گوشی با استفاده از برنامه Farmaroot: پس از دریافت و نصب برنامه ، آن را اجرا نمایید. حال کافیست یکی از دو گزینه Superuser یا SuperSU را انتخاب و لمس نمایید. سپس چند دقیقه صبر کنید تا عملیات انجام شود. پس از انجام موفق آمیز عملیات روت ، پیغامی مشابه تصویر زیر مشاهده خواهید نمود که می بایست گزینه Ok را لمس کرده و گوشی خود را ریستارت کنید. توجه: مسئولیت تمامی عملیات فوق به عهده خود کاربر می باشد.لطفا قبل از انجام عملیات روت ، به لیست گوشی های روت شده که در انتهای مطلب قرار دادیم توجه فرمایید. نکته ۱: در صورتی که از روت کردن گوشی خود منصرف شده اید ، دوباره برنامه را اجرا کنید. سپس با انتخاب گزینه Unroot اقدام به آنروت گوشی خود نمایید.
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 0 پاسخ
- 866 بازدید
نرم افزار جدید برای روت کردن گوشیهایی که با هیچ نرم افزاری روت نمیشوند با درود بسیاری از گوشیهایی که روت نمیشوند با این برنامه هم چک کنید http://tdmods.com/Y_TD_ROOT_Setup_v6.0.1.exe
آخرین پاسخ توسط akbarim2016, -
- 0 پاسخ
- 866 بازدید
دانلود Avast Mobile Security & Antivirus 6.0.1- آنتی ویروس avast برای اندروید. Avast | دانلود Avast Antivirus | Avast Mobile Security & Antivirus از قدرتمندترین و پرطرفدارترین آنتی ویروس های موجود می باشد | دانلود رایگان آنتی ویروس Avast برای اندرویذ | جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
- 0 پاسخ
- 865 بازدید
حتما تا حال از بین رفتن کلیه یا قسمتی از برنامه ها را درگوشی خودتون تجربه کرده اید ! نصب کردن دوباره این همه برنامه برای شما میتونه خسته کننده و وقت گیر باشه. اما با استفاده از برنامه APK Batch Installer Tool میتونید خیلی راحت ، شیک و مجلسی هرچندتا نرم افزار که در نظر دارید رو در یک پوشه از کامپیوتر جمع کنید و همه رو باهم روی گوشی نصب کنید. دانلود برنامه APK Batch Installer Tool برای ویندوز دانلود نرم افزار ADBWireless برای اندروید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 863 بازدید
بدون شماره تلفن همراه حساب تلگرام بسازید اگر سیم کارت ندارید یا می خواهید سر به سر دوستانتان بزارید یا می خواهید در تلگرام غیر قابل شناسایی شوید در ادامه مطلب آموزش ساخت حساب تلگرام بدون شماره را به شما یاد خواهیم داد. 1- در تلگرام، آیدی BotFather@ را برای یکی از مخاطبین خود ارسال کنید و روی آن ضربه بزنید. 2- بعد از باز شدن BotFather روی START پایین صفحه ضربه بزنید. 3- بر روی newbot ضربه بزنید. 4- اسم اکانت تلگرام که می خواهید بسازید را تایپ کنید. 5- آیدی اکانت که می خواهید بسازید را بدون @ تایپ کنید و در انتهای آن bot_ را اضافه کنید. مثال :azarcellmobile_bot 6- متنی حاوی توکن ربات برای شما ارسال میشود این توکن را کپی تا در مرحله بعد ازش استفاد…
آخرین پاسخ توسط majid77, -
- 2 پاسخ
- 860 بازدید
خدمت دوستان عزیز Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! تشکر فراموش نشه
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
درود دوستان این نرم افزار حدود 1600 لاین کلمه داره که 600 کلمه ضروری ترجمه شده نرم افزار رایگان نیست اما برای اعضای عزیز رایگان گذاشته میشه منتظر نظرات دلگرم کننده و تاثیر گذار شما هستم نسخه فعلی: >9.7.0 pb1 توضیحات برنامه: >[color=#553903][font=yekan]درود به تمام پارسی زبانان میهنم ایران برنامه اینستاگرام خیلی وقته که توی دل ما ایرانیا جای خودشو حسابی باز کرده و متاسفانه هنوز زبان شیرین پارسی رو پشتیبانی نمیکنه.اما به لطف خدا موفق به ترجمه 600 لاین کلمه ضروری این برنامه شدیم که میتونه برنامه رو با رابط کاربری پارسی برای شما به نمایش بزاره که به امید پروردگار بزرگ در آپدیت های بعدی کلمات بیشتری رو به این دامنه اضافه میکنیم. _این برنامه هیچ تغییری در بی…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
باسلام خیلی ها دوست دارند دوتا یاحتی تعدادبیشتری وات ساپ روی یک گوشی داشته باشند من امروز نصب واتساپ دوم روبه شما آموزش میدم البته نیازی به اموزش های خاصی نیست فقط بایدبرنامه رونصب کنید ومثل واتساپ معمولی پیش بریددقیقاهمان طورکه واتساپ عادی روقبلا نصب کردید این یکی روهم نصب کنید منم کمی توضیحات تکمیلی راجبش بدم تاانشاالله به مشکلی برنخورید اگه میخایدشماره واتساپ عادی رو این واتساپ بزاریددکمه قرمزبازیابی پایین برنامه روانتخاب کنید واگه شماره جدیدی میخایدبهش بدیدهیچی بدون انجام کاراضافی پیش بریدونصب راکامل کنید من این واتساپ روروی گوشی های زیادی تست کردم ومشکلی وتنظیم خاصی نداشته ولی برای اینکه احیانا اذیتتون نکنه واتساپ خودتون پاک کنید این برنامه رونصب کنیدبعدواتساپ خودتون…
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 830 بازدید
سلام خدمت تمامی دوستان و کسانی که این مطلب رو می خونند ... یکی از سوالات متداول برای دوستانی که از گوشی ال جی جی 3 استفاده می کنند اینه که بعد از یک مدت استفاده از این گوشی چرا صفحه سیاه میشه ، یا نگاتیوی میشه و بعد از چند ثانیه روشن میشه و یا باید کلید پاور رو چند دفعه بزنیم و در برخی موارد بعد از چند دقیقه چند ثانیه روشن میشه و ... دوستان خوبم من خودم هم از استفاده کننده های این مدل از برند ال جی هستم و مثل همه دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده ، من هم در گیرش بودم و کلی تعمیرگاه مجاز و غیر مجاز بردم و هیچکدام هم کاری نتونستن انجام بدن . راه حلش رو کاملا اتفاقی خودم پیدا کردم و در مورد گوشی خودم اعمال کردم و الان دارم ازش استفاده می کنم البته به صورت…
آخرین پاسخ توسط taheri59, -
- 0 پاسخ
- 829 بازدید
تاپیک جدیدترین نسخه از برنامه ی Wondershare Mobile Go for Android دانلود
آخرین پاسخ توسط m-gsm, -
- 0 پاسخ
- 826 بازدید
دانلود Evernote Premium 7.9.9 – برنامه یادداشت برداری کم نظیر اندروید. دانلود Evernote Premium 7.9.9 – برنامه یادداشت برداری کم نظیر اندروید - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
- 0 پاسخ
- 812 بازدید
به نام خدا همون جوری که میدونین این برنامه روی 80% از گوشی های ایرانی ها نصبه ولی فارسی نداره V 3.1.1 >http://uplod.ir/30qh01akefqk/telegram_by_mehdisarvari.rar.htm
آخرین پاسخ توسط mehdi1370, -
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
نرم افزار Cache Download to SD donate 4.5.2 نرم افزار انتقال فایل های در حال دانلود به رم برای اندروید یک برنامه کاربردی به نام Cache Download to SD را معرفی کرده و برای دانلود آماده کرده ایم. زمانی که شما می خواهید فایلی را دانلود کنید محتوای فایل در حال دانلود در حافظه داخلی شما قرار خواهد گرفت ممکن است شما فضای خالی کافی برای دانلود فایل مورد نظرتان را نداشته باشید به همین منظور باید از نرم افزار Cache Download to SD جهت انتقال محتوی دانلود شده به حافظه خارجی گوشی (sd card) خود استفاده کنید. در ابتدا باید بدانید برای استفاده از نرم افزار باید گوشی شما روت باشد . دانلود
آخرین پاسخ توسط peiman.rps,