اندروید
معرفی و ارایه نرم افزارها و بازی های سیستم عامل اندروید
93 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
بهترین نرم افزار برای تشخیص مدل cpu نرم افزار CPU-Z v1.20 ویژگی های برنامه اندروید CPU-Z : قدرت CPU : توسط CPU-Z می توانید قدرت سی پی یو گوشی خود را مشاهده کنید تا به واسطه آن بتوانید بفهمید که سخت افزار گوشی شما تا چه حدی قوی است و قابلیت نصب کدام بازی ها را بر روی آن خواهید داشت! رزولیشن : برخی از برنامه ها نظیر برنامه گوگل پلی سرویس ، به تازگی در رزولیشن های مختلف عرضه میشوند. این امر کاربران را مجاب کرده است که فایل نصبی مربوط به گوشی خود را حتما باید نصب کنند. اگر بخواهید رزولیشنی غیر از رزولیشن گوشی خودتان را نصب کنید با پیغام خطا مواجه خواهید داشت. توسط CPU-Z می توانید رزولیشن گوشی را مشاهده و بهترین نسخه برنامه را بر روی گوشی تان نصب کنید. وضعیت باتری : نمایش…
آخرین پاسخ توسط hr419, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
فایل apk http://dl.nikatel.ir/android/apps/Sygic_15.0.4_Nikatel.ir.apk دانلود دیتا نقشه ایران http://dl.nikatel.ir/android/apps/Sygic_15.0.4.rar
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 991 بازدید
توسط این نرم افزار بیش از ۹۰ درصد گوشی های اندروید را مینوانید روت کنید لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط alireza:r, -
- 3 پاسخ
- 16.9k بازدید
سلام اگه می خواین دوتا وات رو گوشی با دوتا شماره داشته باشین اینم نصب کنید اینجا من حسابی باهاش پول در اوردم. یا علی دانلود فرض میکنیم شما یه ایرانسل داری و یه همراه اول.. واتساپ اصلیتون ( واتساپی که الان رو گوشیت نصبه ) رو همراه اول فعاله حالا شما میخواید از ایرانسلم رو گوشیتون همزمان استفاده کنید.. یعنی دوتا واتساپ رو گوشی.. واسه این کار نرم افزار GBwhatsapp نیازه مراحل انجام کار : اول از همه یه بک آپ از واتساپ همراه اولتون میگیرید و اسم پوشه واتساپ رو تغییر میدید مثلا میزارید Whatsapp1 بعد واتساپ رو پاک میکنید .. دوباره واتساپ رو نصب کنید و این دفه شماره ایرانسل رو وارد کنید و واتساپو با خط ایرانسل فعال کنید. یه پی ام واس…
آخرین پاسخ توسط william54, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
دانلود نسخه جدید kingroot 4.80 >http://www.solidfiles.com/d/36c3c5d1ed/
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
دانلود نسخه نهایی و کرک شده سایجیک (50 دلاری) بروزرسانی نقشه ایران + امارات (دبی)
توسط hossein.nematolahi7- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
خدمت همه دوستان و همکاران عزیز اخرین نسخه کرک شده همراه با جدیترین نقشه ایران و دبی تشکر فراموش نشه Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی
آخرین پاسخ توسط hossein.nematolahi7, -
خدمت همه دوستان و همکاران عزیز Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!تشکر فراموش نشه
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
لطفا روش حذف ویروس های monkey test -timeservice
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 1 پاسخ
- 720 بازدید
از دوستان نرم افزارکار خواهش میکنم اگر سلکشن برنامه اندروید دارند همه رو یه جا آپلود کنند منظور اینکه اگر کسی برنامه های اندرویدش خوبه واسه مشتری نصب کردن بزاره ما هم استفاده کنیم ممنون
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 1 پاسخ
- 4.2k بازدید
سلام دوستان من دنبال یه برنامه پیامک بودم واسه اندروید7گوشی a5 2017 که بتونه درقسمت جزییات پیام، علاوه برزمان دریافت پیامک زمان ارسال پیامک روهم نشون بده.باسپاس
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان اگه امکانش هست توضیح درمورد نرم افزار BusyBox و کارایی های این نرم افزار بزارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 16 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام دوستان چ برنامه ی رو پیشنهاد میکنید که باهاش شماره مجازی بسازم. برای ویندوز میخام... تکست نو . پلاس اینا جواب نمیدن
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان سایتی میخواستم که فقط فایل های boot.img samsung رو دانلود کنم ممنون
آخرین پاسخ توسط iman1991, -
درخواست سایجیک
توسط dj masud- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام برنامه سایجیک ورزن 16.1 میریزم کارنمیکنه ورزنی که جواب میده لینک بزارین با دیتا
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 806 بازدید
باسلام خیلی ها دوست دارند دوتا یاحتی تعدادبیشتری وات ساپ روی یک گوشی داشته باشند من امروز نصب واتساپ دوم روبه شما آموزش میدم البته نیازی به اموزش های خاصی نیست فقط بایدبرنامه رونصب کنید ومثل واتساپ معمولی پیش بریددقیقاهمان طورکه واتساپ عادی روقبلا نصب کردید این یکی روهم نصب کنید منم کمی توضیحات تکمیلی راجبش بدم تاانشاالله به مشکلی برنخورید اگه میخایدشماره واتساپ عادی رو این واتساپ بزاریددکمه قرمزبازیابی پایین برنامه روانتخاب کنید واگه شماره جدیدی میخایدبهش بدیدهیچی بدون انجام کاراضافی پیش بریدونصب راکامل کنید من این واتساپ روروی گوشی های زیادی تست کردم ومشکلی وتنظیم خاصی نداشته ولی برای اینکه احیانا اذیتتون نکنه واتساپ خودتون پاک کنید این برنامه رونصب کنیدبعدواتساپ خودتون…
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 814 بازدید
بدون شماره تلفن همراه حساب تلگرام بسازید اگر سیم کارت ندارید یا می خواهید سر به سر دوستانتان بزارید یا می خواهید در تلگرام غیر قابل شناسایی شوید در ادامه مطلب آموزش ساخت حساب تلگرام بدون شماره را به شما یاد خواهیم داد. 1- در تلگرام، آیدی BotFather@ را برای یکی از مخاطبین خود ارسال کنید و روی آن ضربه بزنید. 2- بعد از باز شدن BotFather روی START پایین صفحه ضربه بزنید. 3- بر روی newbot ضربه بزنید. 4- اسم اکانت تلگرام که می خواهید بسازید را تایپ کنید. 5- آیدی اکانت که می خواهید بسازید را بدون @ تایپ کنید و در انتهای آن bot_ را اضافه کنید. مثال :azarcellmobile_bot 6- متنی حاوی توکن ربات برای شما ارسال میشود این توکن را کپی تا در مرحله بعد ازش استفاد…
آخرین پاسخ توسط majid77, -
- 1 پاسخ
- 16.7k بازدید
سلام ساخت شماره مجازی هند که این شماره مجازی بیشتربرای نب واتساپ وسایربرنامه های چت ویاکاربری های دیگرکه برای برقراری تماس بامخاطبانتان دارای محدودیت هایی می باشدخوب لینک دانلومستقیم روپایین برنامه براتون گذاشتم نحوه کاربابرنامه بعدازبازکردن برنامه بایدثبت نام کنیدویک ایمیل معتبربدهیدوحتماایمیل معتبرباشه برای مراحل بعدی که ذکرخواهم کرددرپایان ثبت نام توی برنامه پنجره ای برای شمابازمیشه که شماره تلفن شمارونشون میده بله شماره تلفن هندی حالاشماصاحب یک خطهندی هستید شماره ر جایی یادداشت کنیدوبدون اینکه برنامه راببندیدبریدسراغ برنامه موردنظرمثلا واتساپ یا... خوب شماره هندی خودتون روبه برنامه موردنظربدیدوبرای دریافت کدصبرکنید درپایان کدیادرون برنامه بای شماامده است یابه ایمیل شم…
آخرین پاسخ توسط taranom21, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام. خسته نباشید. رام دانگرید شده 6 g935f android 7 to U2 t0 u1
آخرین پاسخ توسط mohamadco, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
سلام خدمت تمامی دوستان و کسانی که این مطلب رو می خونند ... یکی از سوالات متداول برای دوستانی که از گوشی ال جی جی 3 استفاده می کنند اینه که بعد از یک مدت استفاده از این گوشی چرا صفحه سیاه میشه ، یا نگاتیوی میشه و بعد از چند ثانیه روشن میشه و یا باید کلید پاور رو چند دفعه بزنیم و در برخی موارد بعد از چند دقیقه چند ثانیه روشن میشه و ... دوستان خوبم من خودم هم از استفاده کننده های این مدل از برند ال جی هستم و مثل همه دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده ، من هم در گیرش بودم و کلی تعمیرگاه مجاز و غیر مجاز بردم و هیچکدام هم کاری نتونستن انجام بدن . راه حلش رو کاملا اتفاقی خودم پیدا کردم و در مورد گوشی خودم اعمال کردم و الان دارم ازش استفاده می کنم البته به صورت…
آخرین پاسخ توسط taheri59, -
- 0 پاسخ
- 851 بازدید
گوشی هواویg630-u10 موقع زدن به شارژ انتش رفت رام وفلاش همه چی زدم نیومد راهنمایی لطفا لطفا لطفا
آخرین پاسخ توسط asmaasadi, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
گوشی هواویg630-u10 موقع زدن به شارژ انتش رفت رام وفلاش همه چی زدم نیومد راهنمایی لطفا لطفا لطفا
آخرین پاسخ توسط webtar, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
⚡️کنترل NavigationBar اندروید با ژست های حرکتی! ? در این مقاله خواهید خواند ? @gsm_developers ?نرم افزار Fluid Navigation Gestures چیست و چه کاربردی دارد؟ ? پیشنیاز ها ? کنترل دیوایس اندرویدی با ژست های حرکتی و حذف ناو بار فعلی! ? غیر فعال کردن صدا و ویبره در کار با NavigationBar ... برای دیدن این پست جذاب در پورتال کلیک کنید!
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 0 پاسخ
- 893 بازدید
گزارش مهم ترین تهدیدات امنیتی اندروید در سال 2016 منتشر شد. مؤسسه «سونیک وال» (SonicWall) به تازگی در قالب گزارش سالیانه خود، مهم ترین تهدیدات امنیتی دیوایس های اندرویدی در سال 2016 را معرفی کرده است. اگرچه سطح امنیت این سیستم عامل هر سال نسبت به قبل بهتر می شود، اما باز هم بسیاری از دستگاه های مجهز به OS گوگل در معرض خطرات بالقوه قرار دارند. به گزارش این شرکت، پوشش صفحه نمایش (Screen Overlay)، نصب خودکار اپلیکیشن، DressCode و Metasploit و HummingBad متداول ترین روش های حمله بدافزاری به دیوایس های اندرویدی را در سال 2016 تشکیل می دادند. نکته جالب این است که Metasploit در واقع یک ابزار تست نفوذ با اهداف تحقیقاتی به شمار می رود، اما هکرها از طریق آ…
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
لیسانس 6 ماهه قانونی و رایگان آنتی ویروس Bitdefender Mobile Security >http://www.bitdefender.com/media/html/spread/2016/bms-avtest/
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 708 بازدید
سلام دوستان -نرم افزار های جدید در لینک جدید میتونید دانلود کنید My Files
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,