آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 5k بازدید
سلام خسته نباشید کد چینج سریال گوشی های چینی و طرح میخوام ممنونم میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 7 پاسخ
- 7.5k بازدید
تمامی دستورات فست بوت در یک پست جمع آوری شده تا دوستان راحت تر به این دستورات دسترسی داشته باشند >cd/ cd root/ Fastboot oem get_identifier_token ديتاي آنلاک Fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin fastboot flash boot boot.img fastboot flash recovery recovery.img Fastboot flash system system.img Fastboot flash hboot hboot.img fastboot flash radio radio.img fastboot flash userdata userdata.img Fastboot oem lock fastboot flash ROM 123.zip نصب رام fastboot erase cache fastboot erase system پاک کردن فايل سيستم براي قبل فلش fastboot erase data فرمت گوشي fastboot getvar all اطلاعات گوشي fastboot reboot bootloader …
آخرین پاسخ توسط sadeghkamaiy, -
- 0 پاسخ
- 577 بازدید
iPhone, iPod, iPad and Apple TV Firmware Download
آخرین پاسخ توسط milad_66, -
- 0 پاسخ
- 911 بازدید
تمامی نسخه های نرم افزار SPD UPGRADE TOOL بصورت اتوران از جی اس ام دولوپرز فایل خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
تمدید اعتبار واتس اپ
توسط gsm1- 0 پاسخ
- 661 بازدید
همتون با برنامه محبوب واتساپ دیگه اشنا هستید این برنامه برای سال اول رایگان هست و برای سال های بعدی باید مبلغی بپردازید ولی خب قصد دارم ترفندی رو بگم به صورت رایگان برای یکسال میتونید این برنامه محبوب رو تمدید کنید!!! مرحله اول- این برنامه رو دانلود کنید . نصب کنید Genymotion Site - Downloads (برنامه فوق یه شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر میباشد) نکته: باید حتما توی سایتش عوض بشید؛بعد برای وارد شدن به برنامه login نیاز میشه مرحله دوم- بعد از نصب برنامه و اجرا ازتون میخواد که یه مدل گوشی رو انتخاب کنید که من نوت3 رو انتخاب کردم شما هم همینو انتخاب کنید بعدش دوباره شروع به دانلود میکنه و بعدش که تموم شد میتونید وارد نسخه اندروید نوت3 بشید مرحله سوم-نرم افز…
آخرین پاسخ توسط gsm1, -
- 1 پاسخ
- 689 بازدید
سلام من یه سامسونگ نوت5 دارم روش یه رام پورت شده زدم که دوربین نوت8 روشه ولی قسمت فست موشن رو نداره و هایپرلپس هم کار نمیکنه، یه رام دیگه هم دارم که پیشفرض دوربین دیفالت نوت5 رو داره و همه مودها کار میکنه ، چطور میتونم از اون رام دوربینو انتقال بدم به رام فعلی؟
آخرین پاسخ توسط sepahna, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
فلشر قوی و توسعه یافته برای فلش دستگاه های ساختار mtk Infinix_Flash_Tool_V1.0.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
VRoot_1.8.3.14743_Setup دانلود
آخرین پاسخ توسط shahd, -
- 0 پاسخ
- 915 بازدید
SOMA Messenger 1.0.3 مسنجر سوما سریعترین مسنجر جهان با پیام های نامحدود رایگان ، تماس های تلفنی و تماس های ویدئویی HD . بدون هزینه سالانه و همیشگی که میتواند جایگزین مناسبی برای واتس آپ گردد امکان چت گروهی با دوستان خود چت گروهی با حداکثر ۵۰۰ نفر برقراری تماس های تصویری در برنامه به صورت رایگان با هر نقطه ای از جهان … برخی از امکانات و ویژگی های کلیدی نرم افزار سوما : ▣ تماس ۱۰۰% رایگان تصویری حتی با خارج از کشور بدون هزینه ی بین المللی با کیفیت خیره کننده HD ▣ ارسال و دریافت SMS، تصاویر ، یادداشت های صوتی در بستر ارتباط دیتا ۳g , 4g و یا WiFi ▣ تائید پیام های ارسالی و دریافتی (DELIVERY CONFIRMATION) ▣ دارا بودن شکلک هایی بسیار زیبا ( اموجی*های زرد رن…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 761 بازدید
جدیدترین نسخه از نرم افزار Moborobo - مدیریت گوشی های اندروید Mobo.Market.PC-5.1.1.325.exe http://fs2.filegir.com/drm.askari/Mobo.Market.PC-5.1.1.325.exe
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 623 بازدید
جدیدترین ورژن SnapPea.2.76.0.6535 http://www.mediafire.com/download/7x39jmtoyne7k4b/SnapPea.2.76.0.6535_J_GSM.zip
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
جدیدترین ورژن برنامه RootGenius_2.4.1 از جی اس ام دولوپرز دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 4 پاسخ
- 984 بازدید
با سلام.... آقا این جریان ریجست کردن گوشی ها از اول مهر ماه.... جریانش چی هست..ماها میتونیم کاری بکنیم......؟؟؟ یا نمیتونیم؟ راهکارهایی ارائه شده یا نه؟
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام... نکته مهمی که بسیاری از همکاران عزیز رو آزار میده این هست که گوشیها و تبلتهای cpu mtk بعد از فلش خاموش میشن... خب چکار کنیم که این مشکل آزاردهنده برای ما پیش نیاد??? فقط کافی هست قبل از فلش تیک preloader رو بردارید...تمام با این روش امکان خاموشی بعد از فلش به صفر میرسه... موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 964 بازدید
در سال 96 زمزمههای اجرای طرح رجیستری گوشیهای موبایل در ایران دوباره به گوش رسید؛ طرحی که در دهه 80 با شکست مواجه شده بود و دولت وقت نتوانست اجرای آن را ادامه دهد. این بار نیز بسیاری از مردم و فعالان بازار موبایل اجرای طرح رجیستری را جدی نگرفتند؛ ولی دولت دوازدهم نشان داد در این تصمیم ثابت قدم است و قصد دارد به هر ترتیب جلو قاچاق گوشیهای موبایل به کشور را بگیرد. فاز اول طرح رجیستری گوشیهای موبایل از پاییز 96 به صورت محدود و برای چند برند خاص آغاز شد و ظرف 6 ماه بسیاری از برندهای تولیدکننده گوشی شامل این طرح شدند. سرانجام دولت اعلام کرد از تاریخ 1 اردیبهشت 1397 تمامی گوشیهای موبایل از هر نوع و برندی مشمول طرح رجیستری میشوند و در صورت عدم ثبت نام در این طرح، …
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
گوشی رو به فست بوت ببرید وبرنامه زیر رو اجرا کنید https://drive.google.com/file/d/0B1Fe6O5cawZBclFYWG5CbEhKZWs/view
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
bypass account samsung.mp4 - 4upld - File Sharing Made Simple آپلود مهدی صفایی همکار عزیز سایت همسایه. روی n9005 تست شد جواب داد دوستان اگه روی گوشی های دیگه جواب گرفتن اطلاع بدن
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز... این برنامه رو میزارم که روی 99% از گوشی ها جواب داده و خودم تست کردم پیش نیاز ها 1.روت بودن گوشی 2.نصب بودن ADB 3.نصب بودن Net Framework 4 Download
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام یک گوشی پاسپورت برام اومده میخوام Anti theft Protection حذف کنم لطف کنید راهنمایی کنید یا لینک آموزش بدبد خودم چک کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 3 پاسخ
- 777 بازدید
نرم افزاز را دانلود کنید لینک دانلود http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=0fd340cd839d2d12b74d455b5afb815f نرم افزار رو اجرا کنید پورت مربوطه رو انتخاب کنید حالا مدل گوشیتونو انتخاب کنید ودر نهایتدر قسمت chose job گزینه reset user lock رو انتخاب کنید وبرای اجرا Do Job رو کلیک کنید. موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 1 پاسخ
- 686 بازدید
برنامه حذف پترن، ریست گوشی، حذف جیمل و........ (فقط با فعال بودن usb debugging ) لینک دانلود از Needrom (برای دانلود باید در سایت needrom ثبت نام کنید) ROM Android Reflector by Josedavido | [Official] add the 11/3
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
All Android Virus Removal New Tools Anti-Malware 3.1.2 دانلود فایل Download All Android Virus Remover New Tools kia mobile rar از آپلود آی آر pass:1367
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 734 بازدید
حذف جمیل موتورولابرای اولین بار اندروید 10 xt2073-1 Motorola One Fusion frp این هم درایور نصب گوشی MotorolaDeviceManager_2.5.4.exe BypassFRP-1.0.apk Android_8.0& 9.0.0 TechOxygen.apk
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام با کرک باکس میرکل میزنم نمیشه کسی میتونه یه راهنمایی بکنه ممنون
آخرین پاسخ توسط ahad.kh, -
- 0 پاسخ
- 829 بازدید
سلام میشه کسی راهنماییم کنه چطور میشه رمز گوگلو حذف کنم
آخرین پاسخ توسط hamed1993,