4393048 22 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تمامی دستورات فست بوت در یک پست جمع آوری شده تا دوستان راحت تر به این دستورات دسترسی داشته باشند محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نرم افزار از محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. واکنش ها : RaminGsm 1 نقل قول لینک ارسال
royal68 10 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان اگر ممکنه این نرم افزار دوباره اپلود کنن با تشکر نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام همکار گرامی دستوراتی که در بالا مشاهده میکنید اصلی ترین دستورات هستن و نیازی به نرم افزاری نیست کافیه گوشی رو به فست بوت ببرید و دستورات رو با cmd وارد کنید. نقل قول لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سلام فکر کنم منظورش فایل های فست بوت بود نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اینم از نرم افزار ADB محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
sadeghkamaiy 10 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ سلام از این دستور ها استفاده کردم fastboot erase system fastboot erase data fastboot erase cache اما حذف نشد واین پیام در اومد erasing 'data' FAILED<remote:not allowed> finished. total time:0.005s اگر میشه توضیح بدین گوشی من htc desire 501 مشکل از کجاست نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ سلام از این دستور ها استفاده کردم fastboot erase system fastboot erase data fastboot erase cache اما حذف نشد واین پیام در اومد erasing 'data' FAILED<remote:not allowed> finished. total time:0.005s اگر میشه توضیح بدین گوشی من htc desire 501 مشکل از کجاست فکر کنم اول باید آنلاک کنید. نقل قول لینک ارسال
sadeghkamaiy 10 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۵ سلام ممنون از اینکه جواب می دهید اما روشی رو که گفتید امتحان کردم جواب نداد برنامه ای برای انجام این کار وجود نداره که بتونم انجام بدم به جز برنامه adb نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .