آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم اگه امکانش هست روش نصب واتساپ جاوا رو برام بزارین هر کاری میکنم نمیتونم رو مدلهای جاوا مثل اشا 311 واتساپ نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام وخسته نباشید به همکارای عزیز یه گوشی بلک بری اومده طرف میگه نمیدونم چی بود تو تنظیمات پاک کردم گوشی خاموش شده روشن نمیشه الان تا میاد بالا خاموش میشه گفتم ببینم رفقا فایلشو دارن کمکم کنن بزنیمش تا الان نزدم بلک بری فقط در حد هارد ریسیتشو بلدمً@*&،18ً@*&،18 رفقا هرکی میتونه فایل و آموزش بذاره بسم اللهً@*&،9526ً@*&،9526ً@*&،9526
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دربسياري از موراد وقتي گوشي را به منبع وصل مينمايم وميخواهيم يا نرم افزاري يا سخت افزار روي گوشي کار کنيم يه اتصال کوچک بين پايه هاي پروب منبع باعث خاموش شدن گوشي واعصابمون به هم ميخوره من اين کار راکردم تا اتصالي رخ ندهد http://i00.i.aliimg.com/img/pb/858/325/443/443325858_406.jpg دهن (دور) پروب ههاي سوسماري را باچسب نواري بسته وبعد از 2 دقيقه اونها هم قول ميدند که دوسوسمار با هم دعوا نکنند (اتصال ندهند ) بعد چسب جلوي دهن سوسمارها را باتيغ بريده تا بادهنشون بتونند غذا بخورند خواستم يه تنوع باشه هم آموزش هم خنده
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
حذف ویروس ها بدون فلش با ابزار Android Anti-Malware 4.0.1 TELECom Android Anti-Malware 4.0.1 TELECom Android Anti-Malware.zip.zip - pCloud دقت کنید این برنامه ها تا 90 درصد می تونن ویروس رو پاک کنن چون این ویروس هر روز خودش رو اپدیت می کنه و برنامه های جدیدی رو ویروسی می کنه و فایل ها رو اینجوری نامگذاری می کنه مثلا >launcher*.apk یا فایلی با اسم راندوم از اعداد 9876331221544.apk
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
گوشی را به pc وصل میکنید نرم افزار adb را اجرا میکنید کد مربوطه را وارد میکنید گوشی را ریبوت کنید و تمام
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام درخواست فایل فلش مارشال me-366
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود وقت بخیر گوشی imet t62 برام آوردن روی آرم cpu mtk مشتری اطلاعات لازم دارد . فایل فلش بدون user data رایت کردم باز هم گوشی روی آرم است. از user data با دانگل eft بکاپ گرفتم با فرمت .img راهی هست این فایل رو طوری اکسترکت کرد که به فایلهای مدیا دسترسی پیدا کرد.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش هارد ریست و برداشتن رمز/پترن Asus Memo Pad ME172V آموزش : 1. فایل زیر را دانلود کنید دانلود . فایل wipe data-factory reset را از حالت زیپ خارج کنید. 3. دو فایل bspinst و scriptcmd را درون MicroSD کپی کنید. 4. پاور کنید و صبر کنید تا یک صفحه آبی رنگ بر روی صفحه نمایش ظاهر گردد. 5. با کلید Volume Up بر روی گزینه Clear User Data رفته و سپس کلید Power را یکبار فشار دهید. 6. تبلت را Reboot کنید.
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
حل مشگل شبکه وسریال گوشیAsus X003 فقط با یک کلیک Asus X003 Tool Kit By james
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
نرم افزاری کاربردی برای بازیابی عکس ها، ویدئوها، کانتکت ها، اس ام اس ها، لیست تماس ها، یادداشت ها و تقویم ها گوشی Android شما می باشد تنها در 3 مرحله می توانید پیش نمایش فایل ها حذف شده گوشی خود را مشاهده و در صورت تمایل آنها را بازیابی کنید . قابلیت های نرم افزار Wondershare Dr.Fone : بازیابی محتوای رسانه ای شامل عکس ها و ویدئوهای Camera Roll ، Photo Stream و ضمیمه های پیام کوتاه و صداهای یادداشت های صوتی بازیابی محتوای متنی مانند کانتکت ها ، اس ام اس ها ، تاریخچه تماس ها ، تقویم ، یادداشت ها پیش نمایش فایل های گم شده قبل از بازیابی با کیفیت اصلی و به صورت دسته بندی شده پیش نمایش کانتکت ها با جزئیات شامل آدرس ، عنوان شغل و ... خواندن محتوای SMS ها ، عکس ها ، وید…
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود های فراوان یه گوشیcat s60 هست که وقتی روشن میشه این صفحه رو میاره بعد ریستارت میشه غ²غ°غ±غ·غ°غ·غ²غ¹_غ±غ°غ°غ¹غ³غ´[1].jpg بعضی وقت ها هم این صفحه رو نمیاره ولی هم ریستارت میشه سیم هم گزاشتم هم بدون سیم همین جوریه کسی چیزی بلده فکر کنم فایل فلشش هم اصلا وجود نداره
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به اساتید گوشی FRP داره و adb فعال نیست و چطور میشه USB DEBUGING فعال کرد ؟ سی پی یو کوالکام روی پورت 9008 نمیره کابل EDL هم جواب نداد تاچش هم کمی مشکل داره نمیزاره دستی ّFRP دستی بردارم لطفا نحوه فعال کردن USB DEBUGING را از طریق CMD یا هر روش دیگه ای که بشه فعالش کرد رو بگید ممنوم
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان عزيز اين مشكل روي گوشي با ورژن ورژن t00f_ww user_2.20.40 و t00j_tw user 2.20.40 با اندرويد 4.4.2 وجود داره. مراحل: 1-usb debugging رو فعال کنید. 2-درايور ديباگ رو دانلود كنيد. لينك http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE500CL/ASUS_Android_USB_drivers_for_Windows_20150212.zip 3-فايل زير رو دانلود كرده و از حالت فشرده خارج كنيد. لينك:MoreLocale - Download - 4shared - atlas rooz 4-morelocale.apk رو روي گوشي نصب كنيد 5-حالا گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و MoreLoale.bat رو اجرا كنيد. در نهايت اينتر رو بزنيد. 6-حالا گوشي رو از سيستم جدا كنيد و morelocale رو باز كنيد.گزینه Custom Locale رو انتخاب کنید و در قسمت Language کلمه fa را تایپ کرده و …
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان گرامی جی اس ام دولوپر من برای نصب درایور xt1562 مشکل دارم درایور bptools رو لازم دارم ممنون میشم برای من اپ کنید
آخرین پاسخ توسط tmppeyman, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی فوق مشتری خراب کرده بود..دیدم بیس و سریال پریده..اخرین ورژن فلش زدم بیس اومد.. اما سریال صفر هست.. دیاگ هم فعال کردم...گوشی کوالکام هست... هر چی تو نت گشتم qcn براش پیدا نکردم که ریستور کنم... راهنمایی میکنید این مدل چ جوری سریالشو ترمیم کنم
آخرین پاسخ توسط abargsm, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
نرم افزاری فوق العاده برای برداشتن پترن و پسورد تبلت های چینی ! ساخته شده توسط romfa.blog.ir تصویر برنامه : اون china هم بیخیال بشید :-P دانلود »: http://bayanbox.ir/download/6559254983341199599/Password-Remover-romfa.blog.ir.exe سازندشم خودمم زبان : batch
آخرین پاسخ توسط sahand100, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه EASY-TEAM-TOOL-V1.0-fix برای حذف ویروس های جدید دانلود فایل Download EASY TEAM TOOL fix rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید با روش کد ستاره مربع ستاره مربه 73....میرم نمیشه.با ولوم بالا و پاور هم نمیره روی ریکاوری بدون فلش میخام انلاک شه
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
ورژن جدید نرم افزارMAM TOOLS 1.0.3 http://mediafire.com/file/v9kvbzrv1bd779h/MAM+Tools+V1.0.3A+beta.7z
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود خدمت تک تک دوستان............ طبق قولم... اینم ادامه داستان... خب برای دانلود برنامه برای ویندوز فون شما نیازمند یک اکانت مایکروسافت یا لایو هستین.... خب علاوه بر دانلود برنامه اکانت مزیت های دیگه داره .. مث فضای رایگان ONE DRIVE ذخیره شدن مخاطبین پیام ها و ..... روی اکانتتون... خب شما واسه ساخت اکانت ... اول نیازمند یک ایمیل هستین .. فکنم ساختن ایمیل مشکلی نداشته باشین... حالا ایمیل gmail یا Yahoo و..... فرقی نداره.... برای ساخت به این ادرس میریم...... Windows Phone نکته خاصی که نداره فقط رمز شامل حرف و عدد بزنید کشور هم ایران باز موردی نداره.. فقط و فقط تاریخ تولد و شماره موبایلی که میزنید باید حتما درست باشه بعدا نیاز میشه .. گاهی اوقا…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
لینک دانلود :developers تست شده بر روی ............؟ Fonepad 7 FE170CG (K012) MeMO Pad 7 ME170C (K017) MeMO Pad 7 ME70C (K01A) ZenFone 5 (T00F / T00J) ZenFone 6 (T00G / Z002) PadFone S (T00N ZenFone 5 LTE (T00P) MeMO Pad 7 ME176C / ME176CX (K013) MeMO Pad 8 ME181C (K011) ) MeMO Pad ME572C (K007) MeMO Pad ME581CL (K013) Fonepad Note 6 ME560CG (K00G)v11.2.1.22 (factory reset before rooting) Fonepad 7 FE375CG (K019) Transformer Pad TF103C (K010) Transformer Pad TF303CL (K014) ZenFone 4 (T00I / T00Q)
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش نصب درایور ها : اگر درایور دانلود شده با پسوند Exe. یا Msi. بود روی آن دابل کلیک کرده و آن را نصب کنید . نکته : Android USB Driver برای همه گوشیها مشترک میباشد ! یعنی میتوانید از آن برای همه گوشیها استفاده کنید . توجه : برای بهتر شناساندن گوشی خود به کامپیوتر میتوانید به علاوه بر دانلود و نصب درایور مخصوص گوشی خود , پک ADB Driver Installer را دانلود و نصب کنید . اما اگر درایور دانلود شده مانند Android USB Driver بود طبق مراحل زیر برای نصب کردن آن عمل کنید : 1. درایور دانلود شده را Extract کنید . 2. USB Debugging گوشی خود را فعال کرده ( برای فعال سازی USB Debugging به این اموزش مراجعه کنید ) و با کابل USB گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
نصب درایور های fastboot و adb در 15 ثانیه 15_Second_ADB_Installer_v1.4.3.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام... نکته مهمی که بسیاری از همکاران عزیز رو آزار میده این هست که گوشیها و تبلتهای cpu mtk بعد از فلش خاموش میشن... خب چکار کنیم که این مشکل آزاردهنده برای ما پیش نیاد??? فقط کافی هست قبل از فلش تیک preloader رو بردارید...تمام با این روش امکان خاموشی بعد از فلش به صفر میرسه... موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
در ابتدا ب یه سیستم با ویندوز7 و یا 8.1 نیاز دارم و ی گوشی با سیستم عامل 8.1 ابتدا نرم افزار زیر رو دانلود و نصب کنید AdF.ly - shrink your URLs and get paid! خوب حالا زمان لاک شدن صفحه گوشی ور به بیشترین زمان ممکن تغییر بدید/ گوشی و کامپیوتر هردو ب اینترنت متصل باشن گوشی رو ب کامپیوتر وصل کنید نرم افزار رو اجرا کنید. در مرحله اول نرم افزار شروع ب دانلود ی درایور و sdk ک حجمش حدود 10mb هست میکنه نرم افزار چون زبانش چینی هس بعد از دانلود درایور اونو نصب نمیکنه. به این مسیر برید و sdk رو جای دیگه کپی و نصب کنید و سیستم رو ریستارت کنید دوباره گوشی رو وصل کنید و بعد از شناسایی توسط نرم افزار؛ظاهر ی گوشی با کاشی های قرمز رنگ نشون داده میشه حالا نرم افزار رو ببندید(تو…
آخرین پاسخ توسط moosavi,