آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام وخسته نباشید به همکارای عزیز یه گوشی بلک بری اومده طرف میگه نمیدونم چی بود تو تنظیمات پاک کردم گوشی خاموش شده روشن نمیشه الان تا میاد بالا خاموش میشه گفتم ببینم رفقا فایلشو دارن کمکم کنن بزنیمش تا الان نزدم بلک بری فقط در حد هارد ریسیتشو بلدمً@*&،18ً@*&،18 رفقا هرکی میتونه فایل و آموزش بذاره بسم اللهً@*&،9526ً@*&،9526ً@*&،9526
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
نرم افزار کاران عزیز ازین به بعد نگران فلش تبلت های اینتل نباشن چون این فلشر قوی کارشو خوب انجام میده https://androiddatahost.com/5ftgy
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
نرم افزار قدرتمند سوپر فلش super flash امکانات برنامه: آپدیت گوشی دانلود رام های مربوط به گوشی مثل کاستو رام وسییاژن و... انبریک کردن گوشی های lg ,samsung ,htc ,sony , xmoi روت و انروت گوشی انلاک بوتلودر htc حذف قفل شبکه حذف پین و پترن لینک دانلودد
آخرین پاسخ توسط abolijada, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم اگه امکانش هست روش نصب واتساپ جاوا رو برام بزارین هر کاری میکنم نمیتونم رو مدلهای جاوا مثل اشا 311 واتساپ نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
نرم افزاری کاربردی برای بازیابی عکس ها، ویدئوها، کانتکت ها، اس ام اس ها، لیست تماس ها، یادداشت ها و تقویم ها گوشی Android شما می باشد تنها در 3 مرحله می توانید پیش نمایش فایل ها حذف شده گوشی خود را مشاهده و در صورت تمایل آنها را بازیابی کنید . قابلیت های نرم افزار Wondershare Dr.Fone : بازیابی محتوای رسانه ای شامل عکس ها و ویدئوهای Camera Roll ، Photo Stream و ضمیمه های پیام کوتاه و صداهای یادداشت های صوتی بازیابی محتوای متنی مانند کانتکت ها ، اس ام اس ها ، تاریخچه تماس ها ، تقویم ، یادداشت ها پیش نمایش فایل های گم شده قبل از بازیابی با کیفیت اصلی و به صورت دسته بندی شده پیش نمایش کانتکت ها با جزئیات شامل آدرس ، عنوان شغل و ... خواندن محتوای SMS ها ، عکس ها ، وید…
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
عرض سلام نحوه ی هارد ریست این مدل رو به صورت تصویری قرار دادم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره 1- گوشی رو خاموش کنید 2- دکمه # رو نگه دارید و پاور رو بزنید دکمه ی اوکی رو برای تایید هارد ریست بزنید.
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز اول از همه اینو بگم که شما این برنامه رو اصلا نمیتونین جایی پیدا کنین پس امیدوارم از این تاپیک خوب استقبال بشه... زبان برنامه روسی هست اصلا شما نیازی به گزینه ها ندارید info که بزاره همش معلومه... لینک v.3 >https://mega.co.nz/#!S8EhWbqS!5nRfLCFzTLUFCsSxOZEMvmY_qB-ZD2kZP3OrnlXyFqs
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
نرم افزاری فوق العاده برای برداشتن پترن و پسورد تبلت های چینی ! ساخته شده توسط romfa.blog.ir تصویر برنامه : اون china هم بیخیال بشید :-P دانلود »: http://bayanbox.ir/download/6559254983341199599/Password-Remover-romfa.blog.ir.exe سازندشم خودمم زبان : batch
آخرین پاسخ توسط sahand100, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام از دوستانی که گوشی asus zenfone 2 laser ze500kl یعنی 5 اینچی دارن تقاضای همکاری دارم فقط مدل ze500kl هم آموزشه و تجربه و هم کمک به ایسوز بازها لطفا دریغ نکنید زحمات شما بی جواب نخواهند ماند درخواست فقط یک فایل 700 کیلوبایتی به نام qcn که به راحتی از گوشی بکاب گرفته میشه که مال بنده آسیب دیده ممنون میشم کمک کنید تمام راهنمایی ها با من
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام به همه عزیزان زحمت مشکل شکل انتن g620-ul01 چه جوری حل میشه اگه لطف بفرمایید با تشکر فراوان
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
برنامه Android Tool gpgجهت وایپ راک چیپ والوینر وقابلیت های دیگر دانلود:GPG
آخرین پاسخ توسط SKY000686868, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش هارد ریست و برداشتن رمز/پترن Asus Memo Pad ME172V آموزش : 1. فایل زیر را دانلود کنید دانلود . فایل wipe data-factory reset را از حالت زیپ خارج کنید. 3. دو فایل bspinst و scriptcmd را درون MicroSD کپی کنید. 4. پاور کنید و صبر کنید تا یک صفحه آبی رنگ بر روی صفحه نمایش ظاهر گردد. 5. با کلید Volume Up بر روی گزینه Clear User Data رفته و سپس کلید Power را یکبار فشار دهید. 6. تبلت را Reboot کنید.
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
ریکاوری در اندروید بخش بسیار بسیار مهمی در سیستم عامل هست که کارایی مشابه محیط Dos در ویندوز کامپیوترها را دارد . Backup گرفتن از گوشی و Restore کردن آن و همچنین ریست کلی و جزئی گوشی به تنظیمات اولیه و پاک کردن حافظه کش دستگاه و مهم تر از همه نصب رام های کاستوم از جمله ویژگی های Recovery در اندروید هست . به طور پیشفرض سیستم عامل Android دارای قسمت Recovery است. اما امکانات کم آن باعث میشود که همیشه کاربران از کاستوم ریکاوی ها استفاده کنند . تمام کاستوم ریکاوری های اندروید بر پایه 3 ریکاوری هستند که عبارتند از : CWM – TWRP – 4EXT 1. CWM : یکی از معروف ترین و قدیمی ترین ریکاوری ها برای اندروید که ریکاوری های زیادی بر پایه CWM ساخته شده است … CWM م…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود های فراوان یه گوشیcat s60 هست که وقتی روشن میشه این صفحه رو میاره بعد ریستارت میشه غ²غ°غ±غ·غ°غ·غ²غ¹_غ±غ°غ°غ¹غ³غ´[1].jpg بعضی وقت ها هم این صفحه رو نمیاره ولی هم ریستارت میشه سیم هم گزاشتم هم بدون سیم همین جوریه کسی چیزی بلده فکر کنم فایل فلشش هم اصلا وجود نداره
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
بازيابي پسورد مموري كارت همراه با عکس 1 بهترين و ساده ترين راه براي بازيابي پسورد مموري كارت ** دقت كنيد پسورد مموري كارت را من 21212 انتخاب كردم ** شما اول یک فایل منیجر احتیاج دارید خوب من با FExplorer شروع میکنم برنامه FExplorer رو باز ميكنيد برنامه رو كه باز كرديد (اينم محيط برنامه) وارد پوشه سیستم بشوید وارد پوشه سيستم كه شديد به دنبال فايلي بنام mmcstore ميگرديم رینیم کنید از mmcstore به mmcstore.txt تغير نام ميدهيم الان فايل txt رو باز كنيد اينم پسورد مموري موفق باشید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
Download MauiMETA exe 1316 file flash rar فیلم آموزشی:»Download Android phone invalid imei repair FILE FLASH rar
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود طبق عکس زیر فلش کنید با کابل e210 http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/d24f-e1207t.jpg بعد از فلش سریال چک کنید در صورت مشکل ایپرا نصب کنید
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
حذف ویروس ها بدون فلش با ابزار Android Anti-Malware 4.0.1 TELECom Android Anti-Malware 4.0.1 TELECom Android Anti-Malware.zip.zip - pCloud دقت کنید این برنامه ها تا 90 درصد می تونن ویروس رو پاک کنن چون این ویروس هر روز خودش رو اپدیت می کنه و برنامه های جدیدی رو ویروسی می کنه و فایل ها رو اینجوری نامگذاری می کنه مثلا >launcher*.apk یا فایلی با اسم راندوم از اعداد 9876331221544.apk
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید با روش کد ستاره مربع ستاره مربه 73....میرم نمیشه.با ولوم بالا و پاور هم نمیره روی ریکاوری بدون فلش میخام انلاک شه
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان تبلتی هست که وقتی روشنش میکنی کاملا بالا میاد ، به سیستم وصل میکنی مدل تبلت رو نشون میده ، ولی تبلت رمز داره و نمیشه بازش کرد ، با نرم افزار shuame خواستم wipe بکنم که یو اس بی دیباگینگ فعال نیست و نمیشه ، وقتی هم میخوام فلشش بکنم ، خطا میده . کارهایی که انجام دادم : تعویض سوکت شارژر ، به جای باتری به منبع تغذیه وصلش کردم ، استفاده از نسخه های مختلف برنامه phoenix ، کپی کردن فایل فلش در دستکتاپ ، از نت هم چندین فایل خریداری کردم ولی متاسفانه جاب نمیده ، کسی راهکاری داره ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش نصب درایور ها : اگر درایور دانلود شده با پسوند Exe. یا Msi. بود روی آن دابل کلیک کرده و آن را نصب کنید . نکته : Android USB Driver برای همه گوشیها مشترک میباشد ! یعنی میتوانید از آن برای همه گوشیها استفاده کنید . توجه : برای بهتر شناساندن گوشی خود به کامپیوتر میتوانید به علاوه بر دانلود و نصب درایور مخصوص گوشی خود , پک ADB Driver Installer را دانلود و نصب کنید . اما اگر درایور دانلود شده مانند Android USB Driver بود طبق مراحل زیر برای نصب کردن آن عمل کنید : 1. درایور دانلود شده را Extract کنید . 2. USB Debugging گوشی خود را فعال کرده ( برای فعال سازی USB Debugging به این اموزش مراجعه کنید ) و با کابل USB گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان گرامی جی اس ام دولوپر من برای نصب درایور xt1562 مشکل دارم درایور bptools رو لازم دارم ممنون میشم برای من اپ کنید
آخرین پاسخ توسط tmppeyman, -
با سلام جدیدا چند مورد داشتم که طرف رمز پترن گذاشته روی گوشی یا تبلتش و به جز اون یه برنامه ی امنیتی هم نصب کرده که بعد از باز کردن پترن گوشی باید از این فیلتر هم رد بشین تا بتونین وارد منو بشین. حالا وقتی کسی رمز تبلت یا گوشی رو فراموش میکنه میشه با باکس یا بدون باکس باز کرد بدون پاک شدن اطلاعات ولی من مورد داشتم که تبلت لنوو برام آورده بعد با دانگل bst به راحتی رمز تبلت رو دراوردم. موقعی که تبلت رو روشن کردن و رمزی رو که با دانگل دراوردم روش زدم به راحتی باز شد بعد دیدم با یه برنامه ی قفل هم باز پترن داده و این برنامه اجازه نمیداد که درایور mtp خونده بشه. خیلی از دوستان استادن ولی اینو برای اطلاعات کاربران میگم برای حل این مشکل شما میتونین دکمه ی پاور رو بگیرین تا دستو…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
حل مشگل شبکه وسریال گوشیAsus X003 فقط با یک کلیک Asus X003 Tool Kit By james
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام با کرک باکس میرکل میزنم نمیشه کسی میتونه یه راهنمایی بکنه ممنون
آخرین پاسخ توسط ahad.kh,