آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دربسياري از موراد وقتي گوشي را به منبع وصل مينمايم وميخواهيم يا نرم افزاري يا سخت افزار روي گوشي کار کنيم يه اتصال کوچک بين پايه هاي پروب منبع باعث خاموش شدن گوشي واعصابمون به هم ميخوره من اين کار راکردم تا اتصالي رخ ندهد http://i00.i.aliimg.com/img/pb/858/325/443/443325858_406.jpg دهن (دور) پروب ههاي سوسماري را باچسب نواري بسته وبعد از 2 دقيقه اونها هم قول ميدند که دوسوسمار با هم دعوا نکنند (اتصال ندهند ) بعد چسب جلوي دهن سوسمارها را باتيغ بريده تا بادهنشون بتونند غذا بخورند خواستم يه تنوع باشه هم آموزش هم خنده
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام به همه عزیزان زحمت مشکل شکل انتن g620-ul01 چه جوری حل میشه اگه لطف بفرمایید با تشکر فراوان
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
Download MauiMETA exe 1316 file flash rar فیلم آموزشی:»Download Android phone invalid imei repair FILE FLASH rar
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
عرض سلام نحوه ی هارد ریست این مدل رو به صورت تصویری قرار دادم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره 1- گوشی رو خاموش کنید 2- دکمه # رو نگه دارید و پاور رو بزنید دکمه ی اوکی رو برای تایید هارد ریست بزنید.
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام از دوستانی که گوشی asus zenfone 2 laser ze500kl یعنی 5 اینچی دارن تقاضای همکاری دارم فقط مدل ze500kl هم آموزشه و تجربه و هم کمک به ایسوز بازها لطفا دریغ نکنید زحمات شما بی جواب نخواهند ماند درخواست فقط یک فایل 700 کیلوبایتی به نام qcn که به راحتی از گوشی بکاب گرفته میشه که مال بنده آسیب دیده ممنون میشم کمک کنید تمام راهنمایی ها با من
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود طبق عکس زیر فلش کنید با کابل e210 http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/d24f-e1207t.jpg بعد از فلش سریال چک کنید در صورت مشکل ایپرا نصب کنید
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
نرم افزاری فوق العاده برای برداشتن پترن و پسورد تبلت های چینی ! ساخته شده توسط romfa.blog.ir تصویر برنامه : اون china هم بیخیال بشید :-P دانلود »: http://bayanbox.ir/download/6559254983341199599/Password-Remover-romfa.blog.ir.exe سازندشم خودمم زبان : batch
آخرین پاسخ توسط sahand100, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
آموزش هارد ریست و برداشتن رمز/پترن Asus Memo Pad ME172V آموزش : 1. فایل زیر را دانلود کنید دانلود . فایل wipe data-factory reset را از حالت زیپ خارج کنید. 3. دو فایل bspinst و scriptcmd را درون MicroSD کپی کنید. 4. پاور کنید و صبر کنید تا یک صفحه آبی رنگ بر روی صفحه نمایش ظاهر گردد. 5. با کلید Volume Up بر روی گزینه Clear User Data رفته و سپس کلید Power را یکبار فشار دهید. 6. تبلت را Reboot کنید.
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
نرم افزاری کاربردی برای بازیابی عکس ها، ویدئوها، کانتکت ها، اس ام اس ها، لیست تماس ها، یادداشت ها و تقویم ها گوشی Android شما می باشد تنها در 3 مرحله می توانید پیش نمایش فایل ها حذف شده گوشی خود را مشاهده و در صورت تمایل آنها را بازیابی کنید . قابلیت های نرم افزار Wondershare Dr.Fone : بازیابی محتوای رسانه ای شامل عکس ها و ویدئوهای Camera Roll ، Photo Stream و ضمیمه های پیام کوتاه و صداهای یادداشت های صوتی بازیابی محتوای متنی مانند کانتکت ها ، اس ام اس ها ، تاریخچه تماس ها ، تقویم ، یادداشت ها پیش نمایش فایل های گم شده قبل از بازیابی با کیفیت اصلی و به صورت دسته بندی شده پیش نمایش کانتکت ها با جزئیات شامل آدرس ، عنوان شغل و ... خواندن محتوای SMS ها ، عکس ها ، وید…
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز اول از همه اینو بگم که شما این برنامه رو اصلا نمیتونین جایی پیدا کنین پس امیدوارم از این تاپیک خوب استقبال بشه... زبان برنامه روسی هست اصلا شما نیازی به گزینه ها ندارید info که بزاره همش معلومه... لینک v.3 >https://mega.co.nz/#!S8EhWbqS!5nRfLCFzTLUFCsSxOZEMvmY_qB-ZD2kZP3OrnlXyFqs
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
نصب درایور های fastboot و adb در 15 ثانیه 15_Second_ADB_Installer_v1.4.3.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
حذف ویروس ها بدون فلش با ابزار Android Anti-Malware 4.0.1 TELECom Android Anti-Malware 4.0.1 TELECom Android Anti-Malware.zip.zip - pCloud دقت کنید این برنامه ها تا 90 درصد می تونن ویروس رو پاک کنن چون این ویروس هر روز خودش رو اپدیت می کنه و برنامه های جدیدی رو ویروسی می کنه و فایل ها رو اینجوری نامگذاری می کنه مثلا >launcher*.apk یا فایلی با اسم راندوم از اعداد 9876331221544.apk
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود های فراوان یه گوشیcat s60 هست که وقتی روشن میشه این صفحه رو میاره بعد ریستارت میشه غ²غ°غ±غ·غ°غ·غ²غ¹_غ±غ°غ°غ¹غ³غ´[1].jpg بعضی وقت ها هم این صفحه رو نمیاره ولی هم ریستارت میشه سیم هم گزاشتم هم بدون سیم همین جوریه کسی چیزی بلده فکر کنم فایل فلشش هم اصلا وجود نداره
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
اموزش ترمیم سریال honor 3c خدمت همکاران عزیز DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط armin_ah, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید با روش کد ستاره مربع ستاره مربه 73....میرم نمیشه.با ولوم بالا و پاور هم نمیره روی ریکاوری بدون فلش میخام انلاک شه
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
بازيابي پسورد مموري كارت همراه با عکس 1 بهترين و ساده ترين راه براي بازيابي پسورد مموري كارت ** دقت كنيد پسورد مموري كارت را من 21212 انتخاب كردم ** شما اول یک فایل منیجر احتیاج دارید خوب من با FExplorer شروع میکنم برنامه FExplorer رو باز ميكنيد برنامه رو كه باز كرديد (اينم محيط برنامه) وارد پوشه سیستم بشوید وارد پوشه سيستم كه شديد به دنبال فايلي بنام mmcstore ميگرديم رینیم کنید از mmcstore به mmcstore.txt تغير نام ميدهيم الان فايل txt رو باز كنيد اينم پسورد مموري موفق باشید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
حل مشگل شبکه وسریال گوشیAsus X003 فقط با یک کلیک Asus X003 Tool Kit By james
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان گرامی جی اس ام دولوپر من برای نصب درایور xt1562 مشکل دارم درایور bptools رو لازم دارم ممنون میشم برای من اپ کنید
آخرین پاسخ توسط tmppeyman, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
این آموزش تصویری و البته به لاتین هستش امیدوارم ازش استفاده کنید... MFC DONGLE
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
برنامه Android Tool gpgجهت وایپ راک چیپ والوینر وقابلیت های دیگر دانلود:GPG
آخرین پاسخ توسط SKY000686868, -
با سلام جدیدا چند مورد داشتم که طرف رمز پترن گذاشته روی گوشی یا تبلتش و به جز اون یه برنامه ی امنیتی هم نصب کرده که بعد از باز کردن پترن گوشی باید از این فیلتر هم رد بشین تا بتونین وارد منو بشین. حالا وقتی کسی رمز تبلت یا گوشی رو فراموش میکنه میشه با باکس یا بدون باکس باز کرد بدون پاک شدن اطلاعات ولی من مورد داشتم که تبلت لنوو برام آورده بعد با دانگل bst به راحتی رمز تبلت رو دراوردم. موقعی که تبلت رو روشن کردن و رمزی رو که با دانگل دراوردم روش زدم به راحتی باز شد بعد دیدم با یه برنامه ی قفل هم باز پترن داده و این برنامه اجازه نمیداد که درایور mtp خونده بشه. خیلی از دوستان استادن ولی اینو برای اطلاعات کاربران میگم برای حل این مشکل شما میتونین دکمه ی پاور رو بگیرین تا دستو…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام با کرک باکس میرکل میزنم نمیشه کسی میتونه یه راهنمایی بکنه ممنون
آخرین پاسخ توسط ahad.kh, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان عزيز اين مشكل روي گوشي با ورژن ورژن t00f_ww user_2.20.40 و t00j_tw user 2.20.40 با اندرويد 4.4.2 وجود داره. مراحل: 1-usb debugging رو فعال کنید. 2-درايور ديباگ رو دانلود كنيد. لينك http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE500CL/ASUS_Android_USB_drivers_for_Windows_20150212.zip 3-فايل زير رو دانلود كرده و از حالت فشرده خارج كنيد. لينك:MoreLocale - Download - 4shared - atlas rooz 4-morelocale.apk رو روي گوشي نصب كنيد 5-حالا گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و MoreLoale.bat رو اجرا كنيد. در نهايت اينتر رو بزنيد. 6-حالا گوشي رو از سيستم جدا كنيد و morelocale رو باز كنيد.گزینه Custom Locale رو انتخاب کنید و در قسمت Language کلمه fa را تایپ کرده و …
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
Flashing is a process which will allow you to reveal amazing features and everything from your device to this you need an amazing tool like ASUS Flash Tool For Windows. This compiled by Pawneshwer Gupta and released the best flashing tool for all the Asus device users to flash their beloved handset in the safest method. Now you can download Asus Flash Tool Latest Version by using the link given below. Direct Download Link For Asus Flash Tool For Windows You can download Asus Flash Tool For Windows from the official site for free of cost and always select the latest version because it is the edition which contains all the latest features and bug-free editions. You …
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام درخواست فایل فلش مارشال me-366
آخرین پاسخ توسط hunterpars,