آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان، این مدل سریال و بیس باند نداشت، با فایل xml فلش زدم، الان سریال و بیس باند برگشته ، سیمکارت رو هم شناسایی میکنه اما آنتن نمیاد، به نظرتون مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
بازيابي پسورد مموري كارت همراه با عکس 1 بهترين و ساده ترين راه براي بازيابي پسورد مموري كارت ** دقت كنيد پسورد مموري كارت را من 21212 انتخاب كردم ** شما اول یک فایل منیجر احتیاج دارید خوب من با FExplorer شروع میکنم برنامه FExplorer رو باز ميكنيد برنامه رو كه باز كرديد (اينم محيط برنامه) وارد پوشه سیستم بشوید وارد پوشه سيستم كه شديد به دنبال فايلي بنام mmcstore ميگرديم رینیم کنید از mmcstore به mmcstore.txt تغير نام ميدهيم الان فايل txt رو باز كنيد اينم پسورد مموري موفق باشید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز اول از همه اینو بگم که شما این برنامه رو اصلا نمیتونین جایی پیدا کنین پس امیدوارم از این تاپیک خوب استقبال بشه... زبان برنامه روسی هست اصلا شما نیازی به گزینه ها ندارید info که بزاره همش معلومه... لینک v.3 >https://mega.co.nz/#!S8EhWbqS!5nRfLCFzTLUFCsSxOZEMvmY_qB-ZD2kZP3OrnlXyFqs
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
Did you ever flash your device? if yes then your must be familiar with the steps and procedures but if you are a new person to the process then always read the whole guide to find out best tool and method to conduct a professional flashing process on your device. If you are an Asus device user then simply get to know about Asus Flash Tool For Windows 10 from here to have an amazing flashing process on your device. Download Asus Flash Tool For Windows 10 Here I have to manage to provide your the official link for Asus Flash Tool For Windows this will supports on Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1, and Windows 10 and all the Asus Android devices flawlessly. Fu…
آخرین پاسخ توسط brookfieldmatilda, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
گوشی را به pc وصل میکنید نرم افزار adb را اجرا میکنید کد مربوطه را وارد میکنید گوشی را ریبوت کنید و تمام
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
Hello! recently I had a problem with my Android Samsung Galaxy J7 with the rooting issues suddenly it gets stuck and my financial application has stopped! All-time favorite pokemon has stopped due to the googles verifications. There I have surfed the internet to find the best rooting tool and I got bot tools like SuperSu and Magisk Manager. One of my friends suggested me to download Magisk from www.magiskmanager.org and I have downloaded the tool. But still having the question should I use this or not :/ please help me!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
با این نرم افزار می تونید به غیر از خود واتساپ یک واتساپ دیگر هم بدون روت کردن روی گوشی داشته باشید فقط کافیه برنامه oqwhats app رو در کنار whatsapp نصب کنید http://uploadboy.com/31rpap83gidt.html
آخرین پاسخ توسط atp_salari, -
- 5 پاسخ
- 1.5k بازدید
نرم افزاری فوق العاده برای برداشتن پترن و پسورد تبلت های چینی ! ساخته شده توسط romfa.blog.ir تصویر برنامه : اون china هم بیخیال بشید :-P دانلود »: http://bayanbox.ir/download/6559254983341199599/Password-Remover-romfa.blog.ir.exe سازندشم خودمم زبان : batch
آخرین پاسخ توسط sahand100, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم اگه امکانش هست روش نصب واتساپ جاوا رو برام بزارین هر کاری میکنم نمیتونم رو مدلهای جاوا مثل اشا 311 واتساپ نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
فایل فلش زیر رو دانلود کنید UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip.zip فایل رو با نرم افزار winrar باز کنید و فایل ریکاوری رو استخراج کنید بعد از استخراج فایل رو ب پوشه adb fastboot انتقال بدید حالا ببرید رو حالت فست بوت و ب سیستم متصل کنید بعد cmd رو از طریق پوشه fastboot باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید fastboot flash recovery recovery .img بعد از رایت فایل ریکاوری گوشی رو ب ریکاوری ببرید و گزینه adb sideload رو انتخاب کنید فایل فلش دانلود شده رو ب پوشه fastboot انتقال بدید cmd رو باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید adb sideload UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip منتظر باشید تا فایل بصورت کامل روی تب لت رایت بشه بعد از بال…
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود های فراوان یه گوشیcat s60 هست که وقتی روشن میشه این صفحه رو میاره بعد ریستارت میشه غ²غ°غ±غ·غ°غ·غ²غ¹_غ±غ°غ°غ¹غ³غ´[1].jpg بعضی وقت ها هم این صفحه رو نمیاره ولی هم ریستارت میشه سیم هم گزاشتم هم بدون سیم همین جوریه کسی چیزی بلده فکر کنم فایل فلشش هم اصلا وجود نداره
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام وخسته نباشید به همکارای عزیز یه گوشی بلک بری اومده طرف میگه نمیدونم چی بود تو تنظیمات پاک کردم گوشی خاموش شده روشن نمیشه الان تا میاد بالا خاموش میشه گفتم ببینم رفقا فایلشو دارن کمکم کنن بزنیمش تا الان نزدم بلک بری فقط در حد هارد ریسیتشو بلدمً@*&،18ً@*&،18 رفقا هرکی میتونه فایل و آموزش بذاره بسم اللهً@*&،9526ً@*&،9526ً@*&،9526
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
آموزش استخراج کامل فایلهای boot-sign.img, recovery-sign.img or system-sign.img توجه : بدون این آموزش فایل system-sign.img دارای قفل یا متد خاصی پک شده است که برنامه ext4_unpacker.exe Ext2explore-2.2.71 MTK_Extractor https://forum.hovatek.com/thread-21005.html FbWinTools_v1.1.zip
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت همگی دوستان مطلع هستن که وای فای این مدل از همون اکبند مشکل وای فای دارن برای حل این مشکل به روش زیر عمل کنید تا مشکل حل شود ابتدا تبلت رو بدون سیم کارت از داخل تنظیمان فاکتور ریست کنید بعد از این که تبلت بالا اومدتو تنظیمات اولیه وای فای کانکت میشه حالا باید تبلت رو از داخل تنظیمات بروزرسانی کنید فایلی به اندازه 134مگابایت دانلود و نصب میشه در پایان میبینین که مشکل وای فای حل شده اینم لاگ پایان کار
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
دانلود نرم افزارMoto Auto Flasher & Root Script v6.3 با قابلیت حذف frpوغیره.......... Warning: Only Supported Till 4.x.x To 5.x.x Not for 6.x.x [stoped Updating] Moto Auto Flasher Only v6.3 l 4mb Updated 3/2/2016 Read more: Moto E,Moto G,Moto X All Gen Auto Flasher+Root Script v6.3 - Gsm-India Supported Features: [*] Flash Stock/ Custom Recovery [*] Flash Boot.img / Modem.bin [*] Reboot Menu / Wipe Menu [*] Firmware Downloading [*] Motorola Flashing [*] Frp Remove [Need Adb Debugging] [*] Bootloader Unlocked Warning Remove [*] Script Update [*] Root For Moto E, G, X etc .. All Gen Moto Auto Flash Tool v6.3 By Jamesjerss
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید با روش کد ستاره مربع ستاره مربه 73....میرم نمیشه.با ولوم بالا و پاور هم نمیره روی ریکاوری بدون فلش میخام انلاک شه
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
gsm cracked tools and collection v1.0 GSM Cracked and Free Installer - Download - 4shared - Herson Hernal password legions98 iQToH3c.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
حذف قفل صفحه گوشی Meizu U20 با فلش تولز ***************************************************** سلام و درود این گوشی ها که با مدل میزو جدیدا روانه بازار شده اند اگر با حذف قفل پترن یا هرگونه کد قفل توی این مدل به مشکل برخوردید با این ورژن فلش تولز و فایل میتونید گوشی را در عرض چند ثانیه آنلاک کنید. Meizu U20 User Lock Remove pass:htetrkar
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
این فلشر در بعضی موقعیت ها خیلی کارساز هستش.. download
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان دارم منتها فلش نمیکنه با فونیکس کارد هم از طریق رم نمیزنه ورژن جدید کسی داره؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
این آموزش تصویری و البته به لاتین هستش امیدوارم ازش استفاده کنید... MFC DONGLE
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان با لودر 174 فقط تیک یوزر دیتا با بیلد 125 من امتحان کردم بدون مشکل http://upload7.ir/uploads//165dc745bf5addbe55ef4cd96e43d47c1b044fbf.jpg
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
عرض سلام نحوه ی هارد ریست این مدل رو به صورت تصویری قرار دادم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره 1- گوشی رو خاموش کنید 2- دکمه # رو نگه دارید و پاور رو بزنید دکمه ی اوکی رو برای تایید هارد ریست بزنید.
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
حل مشگل شبکه وسریال گوشیAsus X003 فقط با یک کلیک Asus X003 Tool Kit By james
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
نرم افزار کاران عزیز ازین به بعد نگران فلش تبلت های اینتل نباشن چون این فلشر قوی کارشو خوب انجام میده https://androiddatahost.com/5ftgy
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,