آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان روت 4.4.2 asus zenfone-5 T00J+T00F با یک کلیک برای اولین بار توسط ILYA20 دوستانی که این مدل به پستشون خورده در جریان هستن که با هیچ نرم افزاری قابل روت نیست ... کرنل پورت شده خدمت دوستان: DOWNLOAD :-0 موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان درایو تبلت ایسوس نصب نمیشه با مشخصات cloverview رو دیوایس منیجر نشون میده به هیچ وجه هم نصب نمیشه ممنون میشم کمک کنید در ضمن این تبلت با مموری فلش نمیشه با کابل و فلشر چجوری باید فلش بشه؟
آخرین پاسخ توسط azizir56, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام دوستان در جریان هستین که این ویروس ها جدیدا خیلی زیاد شده و همه رو کلافه کرده خب ما هم مشتری میاورد سری فلش میزدیم ولی روش بدون فلش رو میگم بهتون نه فلش میخواد نه اطلاعات پاک میشه نه احتیاج به روته اموزش گوشی اندرویدی خود را خاموش کرده و به حالت Safe mode ببرید برای بردن گوشی به حالت Safe Mode به عنوان مثال برای یک گوشی اندرویدی با برند سامسونگ روش کلی به صورت زیر است . گوشی را خاموش کرده و اگر شرایطش را هم دارید باتری گوشی را درآورده و پس از چند ثانیه مجدد جا بزنید . حال دکمه Power گوشی خود را نگه دارید و به محض اینکه گوشی ویبره زد کلید ولوم پایین گوشی اندرویدی خود را نگاه دارید و آن را تا بالا آمدن کامل سیستم عامل تحت هیچ شرایطی رها نکنید …
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان معرفی نرم افزارScatter Analyzer نجوه اجرا: نرم افزار رو به توی قسمت راست کلیکتون open with معرفی کنید و روی فایل scatter کلیک راست کنید و با این نرم افزار بازش کنید این تصویر مربوط به تست رام Y600-U20V100R001C435B012_DCC می باشد :-P دانلود
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام بازم من به مشکلی بر خوردم (گوشیم یهویی فرمت شدو همه اطلاعاتم پرید) و با کلی گشتن داخل اینترنت و نصب بالای 10 نرم افزار ریکاوری با این به نتیجه رسیدم و براتون میذارمش EaseUS MobiSaver یکی از بهترین نرم افزار های بازیابی اطلاعات پاک شده در اندروید است. شما با استفاده از آن قادر خواهید بود تمامی فایل های حذف شده شامل عکس، موزیک، ویدیو، لیست مخاطبین و پیامک های خود را به راحتترین روش بازگردانید . علل بسیار وجود دارد تا دیتا شما به صورت ناگهانی حذف شود. ممکن است خودتان به اشتباه فایل با ارزشی را پاک کنید یا شاید هم دلایل سیستمی مانند کرش سیستم عامل یا ویروس علت اصلی این جریان باشد. به هرترتیب نیاز دارید که دیتا حذف شده بازگردانی شود در اینجا باید از…
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
قفل بود بعد اینجوری شد http://s6.uplod.ir/i/00645/ogsw8qakeabr.jpg
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان یه بلک بری بعد از ریست برا تمام شدن تنظیمات نیازه به وای فای وصل شه وقتی به وای فای وصل میشه شرایط رو دانلود نمیکنه که من قبولش کنم رااهی داره برا هک؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
دانلود لانچر پیکسل:کاربرد در بای پس اندروید 7 هوآوی و ... دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی را از طریق http://www.htcdev.com آنلاک کنید مشکل حل میشود درصورتی که جواب نداد گوشی رو روت کنید
آخرین پاسخ توسط milad_66, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
All Android Virus Removal New Tools Anti-Malware 3.1.2 دانلود فایل Download All Android Virus Remover New Tools kia mobile rar از آپلود آی آر pass:1367
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
آخرین ورژن برنامه های رووت ALL Root Andorid Software Latest RootGenius 2.3.0 Download Link: http://static1.romzj.com/file/shuame....3.0_setup.exe KingRoot 3.0 Download Link: http://113.6.237.81/mmgr.myapp.com/....&f=2434&p=.exe Shuame 3.3.5 Download Link : http://static1.romzj.com/file/shuame...170_chrome.exe
آخرین پاسخ توسط atp_salari, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام در این آموزش ما IP دستگاه خودمون رو تغییر میدیم و میتونیم محدودیت هایی که گوشی و تبلت بلکبری برای ما ایجاد می کنند رو دور بزنیم ) موادّ مورد نیاز: لب تاپ متصل به اینترنت وایرلس یک اکانت “چیز پی ان” (توصیه می کنم توی لب تاپ از N–e-x–t V–p-n و کانکشن SSL استفاده کنید.) گوشی بلک بری با سیتم عامل ۱۰ اندکی حوصله و صبر دستور کار: ابتدا برنامه prox را دریافت کرده و نصب کنید. مراحل تنظیم برنامه رو به ترتیب تصاویر زیر انجام دهید: پس از ذخیره نمودن تنظمیات، برنامه را یک بار از کنار ساعت، Exit نموده و دوباره باز کنید. حالا، برنامه ی چیز شکن را اجرا و وصل کنید. روی آیکون برنامه در کنار ساعت، راست کلیک…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان تبلت کد داشت با تموم برنامه ها چک کردم نشد کد رو بردارم اقدام به فلش کردم،ولی روی آرم گیر کرده با دو تا فایل زدم نشد Cpu : A13 Q88D-V1.2 ممنون از همه
آخرین پاسخ توسط ali_nano86, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام.دوستان کسی فایل فلش این گوشی رو داره؟ ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
به نام خدا حذف پترن بدون تیک USB Debug و پاک شدن اطلاعات این برنامه قابلیتای دیگه ای هم داره لینک >http://pan.baidu.com/s/1ntwtU4L
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان دیباگو فعال کنید و درایور بشناسید و سریال ترمیم کنید ورژن 1.3 خدمت شما http://yun.baidu.com/wap/shareview?&shareid=2033198878&uk=3123396696&dir=%2F%E5%B7%A5%E5%85%B7&page=1&num=20&fsid=65071749443145&third=0
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود یک تبلت asus K00z روی فلش کردم سریال null شده نتونستم روت کنم که بشه ترمیم سریال کنم اگر طریقی روتشو بگید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
JURASSIC Android Tool دانلود
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی asus t00g zenfone 6 واسم اومده با هر فایلی اپدیتی زدم جواب نداد از اساتید محترم درخواست میکنم بنده رو یاری فرمایند با تشکر
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
دانلود نرم ازار پرکاربرد android aio flasher امکانات برنامه : 1.Complete Fastboot Flasher: It can Flash Boot,Recovery,System,Userdata,Radio Images and even Splash Images. It can also Help in Restoring Nandroid backups(not tested) 2.ADB Flasher:For Cyanogenmod only. It can Flash Boot images,Recovery Image and Splash Image on a Live Running Android Device without rebooting phone 3.Boot Animation Changer: yes it can also change boot animation of Android, Just choose any zip file of any name and it will flash it. If it throws an error try "remount System" button 4.Integrated ADB shell: Just with a single click of a button,the Output console becomes ADB she…
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان محترم: یه تبلت innovel مدل:170161 که سیم کارت هم نمیخوره براش رمز الگو گذاشتند که فراموش شده و سیستمش هم با تبلت های دیگه فرق داره نمیشه مثل اونها باز یا ریست فکتوری کرد خواهشا کسی اگه اطلاعاتی درمورد این مدل تبلت داره یه محبتی کنه راهنمایی بده ممنون
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
حذف قفل صفحه گوشی Meizu U20 با فلش تولز ***************************************************** سلام و درود این گوشی ها که با مدل میزو جدیدا روانه بازار شده اند اگر با حذف قفل پترن یا هرگونه کد قفل توی این مدل به مشکل برخوردید با این ورژن فلش تولز و فایل میتونید گوشی را در عرض چند ثانیه آنلاک کنید. Meizu U20 User Lock Remove pass:htetrkar
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان ممنون میشم اگه کسی داره لطف کنه فقط os7 یا اینکه آخرین ورژنش باشه ممنون
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید امروز دنبال این آموزش میگشتم که پیداش نکردم و حس کردم جاش خالیه
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم یه بلکبری مدل ذکر شده اوردن برام که مشتری ریست کرده و الان اکتیو نمیشه و متاسفانه بنده زیاد با این برند اشنایی ندارم و وقتی میخوام اکتیو کنم اکتیو نمیشه و insert a valid sim مینویسه که فکر کنم لاک هست گوشی دوستان اگه تجربه ای در مورد دارن ممنون میشم با بنده درمیون بزارید سپاس
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone,