آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 10k بازدید
سلام.لطفا اموزش هارد ریست lg g2 بر روی اندروید 4.4.2 رو بزارید...این گوشی هارد ریستش بر روی اندروی 4.4.با 4.3 متفاوته..لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام... نکته مهمی که بسیاری از همکاران عزیز رو آزار میده این هست که گوشیها و تبلتهای cpu mtk بعد از فلش خاموش میشن... خب چکار کنیم که این مشکل آزاردهنده برای ما پیش نیاد??? فقط کافی هست قبل از فلش تیک preloader رو بردارید...تمام با این روش امکان خاموشی بعد از فلش به صفر میرسه... موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان ممنون میشم اگه کسی داره لطف کنه فقط os7 یا اینکه آخرین ورژنش باشه ممنون
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
به نام خدا حذف پترن بدون تیک USB Debug و پاک شدن اطلاعات این برنامه قابلیتای دیگه ای هم داره لینک >http://pan.baidu.com/s/1ntwtU4L
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خواندن رمز پترن گوشیها به مرور و عرضه اندروید جدیدتر سخت تره شده است در گذشته با فعال بودن دیباگ می شد رمز را خواند اما اکنون دیباگ هم فعال باشد رمز داشته باشد اجازه دسترسی نمی دهد اما در سری مدیاتک می شد در حالت خاموش رمز را خواند ولی گوشیهای کوالکام که سهم خیلی بیشتری از بازار را دارند مدتی است که از طریق حالت EDL این امکان فراهم شده است ولی این حالت توسط خیلی از شرکتها بسته شده است اما همچنان در بسیاری از گوشیها می توان از آن استفاده کرد برای توضیحات حالت EDL و آموزشهای مرتبط به آن می توانید مقاله زیر را بخوانید ح…
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
- 3 پاسخ
- 5.1k بازدید
سلام دوستان امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره بسیاری از دوستان فکر میکنند بلک بری آی دی همانند اپل آی دی نیازمند به ثبت نام پیچیده و خاصی است ، اما بر خلاف تمام تحریم هایی که بلک بری برای ایران اعمال کرده است ساخت اکانت بلک بری بدون نیاز به هیچ ***شکن و آدرس خارج از کشوری امکانپذیر خواهد بود . •در سایت بلک بری به بخش ایجاد بلک بری آی دی جدید بروید https://blackberryid.blackberry.com/bbid/createaccount Contact Information • First Name – نام •Last Name – نام خانوادگی •Screen Name – نامی که به دیگران نمایش داده خواهد شد •Password – کلمه عبور ( ۶ رقم به بالا متکشل از حروف و عدد و ترجیحا یک حرف بزرگ باشد) •Confirm Password – تکرار کلمه عبور •Username – آدرس ایمیل …
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 3 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام گوشی ژاپنی شارپ دارم میخام روت کنم تا شاید بشه فارسی بشه اینم اطلاعاتش که توسط نرم افزار GSD استخراج کردم لطفا اگه کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید Model : SH-01F Device : SH-01F Brand Name : DOCOMO Chipset : msm8974 Hw Version : Root State: : No Root! Android Version : 4.4.2 SDK Version : 19 Model ID : 02.00.02 PDA : Platform : armeabi-v7a language : ja Local : Security Patch : Secure Level : 1 Encryption State : unencrypted Bootloader State : unknown description : SH-01F-user 4.4.2 SA130 02.00.02 release-keys MemTotal: 183…
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 3 پاسخ
- 3.7k بازدید
آخرین آپدیت dongle hua ورژن 2.1.5 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام راهنمایی میخوام واسه روت کردن LG-L23 کینگ روت و کینگو و امثالش جواب نداد نتونستم کاستوم ریکاوری مناسب واسش پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود یک تبلت asus K00z روی فلش کردم سریال null شده نتونستم روت کنم که بشه ترمیم سریال کنم اگر طریقی روتشو بگید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 3 پاسخ
- 791 بازدید
سلام به همگی عزیزان تا حالا بالای 30تا این مدلو زدم همچین مشکلی پیش نیومده برام یکی آوردن وقتی رو زبان فارسی میذاری برنامه نصب نمیشه ولی رو انگلیس مشکلی نداره هر ورژنی هم میزنم نمیشه گوشی خاموش میشه ولی شروع نمیکنه میگه هیچ فرمانی موجود نیست ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
- 3 پاسخ
- 955 بازدید
سلام خدمت همگی لینک سایت خدمت عزیزان Home Page | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
- 3 پاسخ
- 2.8k بازدید
دوستان این گوشی وقتی تماس برقرار میکنم یا دریافت میکنم، به مدت دو ثانیه آنتن میره و دوباره برمیگرده، به نظرتون مشکل سخت افزاریه؟
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی فوق مشتری خراب کرده بود..دیدم بیس و سریال پریده..اخرین ورژن فلش زدم بیس اومد.. اما سریال صفر هست.. دیاگ هم فعال کردم...گوشی کوالکام هست... هر چی تو نت گشتم qcn براش پیدا نکردم که ریستور کنم... راهنمایی میکنید این مدل چ جوری سریالشو ترمیم کنم
آخرین پاسخ توسط abargsm, -
- 3 پاسخ
- 685 بازدید
یه مشکلی پیش اومده که دیگه نمیتونم چیزی تو هارد اکسترنالم کپی کنم کسی این مشکل براش پیش اومده ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 3 پاسخ
- 953 بازدید
تشخیص سخت افزاری یا نرم افزاری بودن مشکل Imei Null & Unknown Baseband
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام ایسوز k004 روشن میشه روی لوگو usb میمونه منوی droidboot نداره فایلهای *.dnx اگر دارید بزارید برام
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود وقت بخیر گوشی imet t62 برام آوردن روی آرم cpu mtk مشتری اطلاعات لازم دارد . فایل فلش بدون user data رایت کردم باز هم گوشی روی آرم است. از user data با دانگل eft بکاپ گرفتم با فرمت .img راهی هست این فایل رو طوری اکسترکت کرد که به فایلهای مدیا دسترسی پیدا کرد.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 3.9k بازدید
همینطور که عزیزان میدنن این مدل خیلی تو فلش کردن بدقلق هستش و اذیت میکنه و اما راهکار ابتدا فایل ریکاوری بایستی روش رایت کنیم که عزیزان از لینک زیر دانلود کرده recovery و گوشی تبلت رو به فست بوت برده از طریق cmd با کد دستور fastboot flash recovery recovery.img فایل ریکاوری رو رایت میکنیم و بعد وارد لینک زیر شده ورام رو دانلود کرده وبدون تغییر اسم فایل رو وارد رم میکنیم ASUSTeK Computer Inc. -Support- Driver & Tools - ASUS ZenFone Selfie (ZD551KL) و وارد ریکاوری شده و رام رو نصب میکنیم
آخرین پاسخ توسط lovelybia2, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود دوستان بلک بری بعد از فلش با auto loader پاور که میکنم چراغ ال ای دی قرمز میشه با دستگاه وقتی وصل میکنم بدون پاور کردن یک دقیقه0.15 جریان میکشه بعد یک دقیقه جریان صفر میشه و با زدن پاور 0.15 جریان میکشه دوستان بلکبری کسی این مشکلو داشته؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
کرک MCT Pro
توسط rahi_sr- 3 پاسخ
- 882 بازدید
خدمت شما عزیزان https://drive.google.com/file/d/142uv56k2J4wmktllZfdJJuVa2nxfvpCn/view بعد از نصب فایل GSM Asif Khan Loader.exe رو اجرا کنید به دلیل کرک بودن در صورت شناسایی به عنوان ویروس، پوشه نصب رو در لیست سفید آنتی ویروس قرار بدید قابلیت هاش هنوز تست نشده، اگه باهاش کار کردین بی زحمت لاگ شو قرار بدین تا دوستان هم ببینن
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 3 پاسخ
- 777 بازدید
نرم افزاز را دانلود کنید لینک دانلود http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=0fd340cd839d2d12b74d455b5afb815f نرم افزار رو اجرا کنید پورت مربوطه رو انتخاب کنید حالا مدل گوشیتونو انتخاب کنید ودر نهایتدر قسمت chose job گزینه reset user lock رو انتخاب کنید وبرای اجرا Do Job رو کلیک کنید. موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان ؛ این مدل سریالش invalid هست ، با sn writer که فایل دیتابیس مودم رو از رام خود گوشی بهش دادم، موقع رایت سریال ارور داد روت کردم، با eft در حالت adb زدم رایت نشد، با کرک میراکل نسخه 2.82 هم موقع رفتن به حالت AT Mode هنگ میکنه، با یونی اندروید تول هم توی هر سه حالت ارور داد با maui meta هم که اصن گوشی رو در حالت خاموش شناسایی نکرد، راهی هست واسه ترمیمش؟
آخرین پاسخ توسط masoud, -
کد های مخفی اندروید
توسط tixx- 3 پاسخ
- 767 بازدید
کد های مخفی اندروید گوگل اندروید کدهایی از قبل پیش بینی کرده که با استفاده از اونها میتونیم به همه جای آندروید خودمون پی ببریم ، از کیفیت باتری گرفته تا وضعیت سالم بودن چیپ جی پی اس و آنتن وای فای و همه اینها پس قبل از خرید یه آندروید این کدها رو جایی داشته باشید که بتونید گوشی رو تست کنید کد مرجع = (ستاره مربع ستاره مربع ۴۶۳۶ مربع ستاره مربع ستاره ) که این کد همه چیز گوشی رو از جمله وضعیت سلامت باتری رو به شما می ریست کلی : *#*#۷۷۸۰#*#* دوباره نصب شدن فریم ویر و ریست حافظه داخلی : *۲۷۶۷*۳۸۵۵# اطلاعات دوربین آندروید شما : *#*#۳۴۹۷۱۵۳۹#*#* تغییر دکمه پاور به خاموش شدن مستقیم آندروید شما : *#*#۷۵۹۴#*#* بک آپ گرفتن و کپی فایلها : *#*#۲۷۳۲۸۳*۲۵۵*۶۶۳۲…
آخرین پاسخ توسط tixx, -
- 3 پاسخ
- 2.7k بازدید
به نام خدا در بعضی از گوشی های 516w بعد از فلش رام دیگه هیچ سیم کارتی شناخته نمیشه در صورتی که سریال درسته... شما با استفاده از این روش میتونین مشکلو حل کنید از لینک زیر فایل System.img رو دانلود کنین >https://yadi.sk/d/CON0Zh_DbfB56 حالا گوشی رو به فست بوت ببرید و با استفاده از adb این دستور فایل مورد نظر رو فلش کنین و بعد از اتمام کار با استفاده از دستور زیر گوشی رو ریست کنین
آخرین پاسخ توسط ILYA20,