آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با فلش گوشی با ورژن زیر مشکل شما حل خواهد شد I9301IXCUANJ6_I9301IITVANJ1_I9301IXXUANI2_HOME.tar
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
شاید واستون اتفاق افتاده بعد از وصل کردن کابل usb به گوشی برنامه فلش تول یا گوشی رو نشناخته یا یک لحظه گوشی رو میشناسه و بعد از پر شدن نوار قرمز رنگ به مرحله رایت فایل ها نمیره و روی 100% ثابت میمونه به خاطر اینه که درایور گوشیتون نصب نیست برای حل این مشکل باید درایور vcom رو نصب کرد که در ویندوز 10 چون این درایور ها امضای دیجیتال ندارن به صورت دستی قابل نصب نیستن و با ارور مواجه میشین پس قبل نصب باید امضای دیجیتالی درایور رو در ویندوز خاموش کنید برای خاموش کردن کنترل امضای دیجیتال در ویندوز 10 به setting رفته و change advanced startup options رو سرچ کنید و از قسمت recovery و زیر مجموعه advanced startup گزینه restart را انتخاب کنید تا اینجای کار ویندوز ریستارت شده …
آخرین پاسخ توسط pargami, -
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
دوستان توجه داشته باشن این مدل با Z3X قابل آنلاک سیم نیست و فقط یوزر رو میشه آنلاک کرد آموزش با باکس UFS می باشد
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام یه تبلت ناشناخته به نام COBY برام اوردن روی آرمه...هرجا گشتم فایل فلشی براش پیدا نکردم این عکسو از بردش گرفتم http://www.gsm-developers.com/wp-content/uploads/2017/03/photo_2017-03-30_08-58-42-1.jpg اگه کسی فایلی ازش داره لینک بده ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza.seven, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
همانطور که میدانید در ویندوز 8.1 کامپیوتر گوشی را نمی شناسد و حتی در Device Manager خطای 43 نمایش میدهد به نصب این بسته از سایت ماکروسافت مشکل شما حل خواهد شد https://support.microsoft.com/en-us/kb/2917929
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان یه بلک بری بعد از ریست برا تمام شدن تنظیمات نیازه به وای فای وصل شه وقتی به وای فای وصل میشه شرایط رو دانلود نمیکنه که من قبولش کنم رااهی داره برا هک؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 877 بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم رام اکتیو شده Z10 -STL 100-4 Preactivated رو میخواستم
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام دوستان بهترین برنامه برای یا باکس برای بکاپ سری mtk چی است؟ که وقتی بکاپ گرفتی با خیال راحت رو گوشی بعدی رایت کنی با تشکر
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دربسياري از موراد وقتي گوشي را به منبع وصل مينمايم وميخواهيم يا نرم افزاري يا سخت افزار روي گوشي کار کنيم يه اتصال کوچک بين پايه هاي پروب منبع باعث خاموش شدن گوشي واعصابمون به هم ميخوره من اين کار راکردم تا اتصالي رخ ندهد http://i00.i.aliimg.com/img/pb/858/325/443/443325858_406.jpg دهن (دور) پروب ههاي سوسماري را باچسب نواري بسته وبعد از 2 دقيقه اونها هم قول ميدند که دوسوسمار با هم دعوا نکنند (اتصال ندهند ) بعد چسب جلوي دهن سوسمارها را باتيغ بريده تا بادهنشون بتونند غذا بخورند خواستم يه تنوع باشه هم آموزش هم خنده
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
تبلت لنوو a3000h
توسط dezroid- 4 پاسخ
- 758 بازدید
تبلت لنوو a3000h هست با هیچ فایلی فلش نمیگیره روشن که میشه این تصویر میاد مشکل از چیه؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید امروز دنبال این آموزش میگشتم که پیداش نکردم و حس کردم جاش خالیه
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
گوشی را به pc وصل میکنید نرم افزار adb را اجرا میکنید کد مربوطه را وارد میکنید گوشی را ریبوت کنید و تمام
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام وخسته نباشید به همکارای عزیز یه گوشی بلک بری اومده طرف میگه نمیدونم چی بود تو تنظیمات پاک کردم گوشی خاموش شده روشن نمیشه الان تا میاد بالا خاموش میشه گفتم ببینم رفقا فایلشو دارن کمکم کنن بزنیمش تا الان نزدم بلک بری فقط در حد هارد ریسیتشو بلدمً@*&،18ً@*&،18 رفقا هرکی میتونه فایل و آموزش بذاره بسم اللهً@*&،9526ً@*&،9526ً@*&،9526
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 4 پاسخ
- 984 بازدید
با سلام.... آقا این جریان ریجست کردن گوشی ها از اول مهر ماه.... جریانش چی هست..ماها میتونیم کاری بکنیم......؟؟؟ یا نمیتونیم؟ راهکارهایی ارائه شده یا نه؟
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل فلش زیر رو دانلود کنید UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip.zip فایل رو با نرم افزار winrar باز کنید و فایل ریکاوری رو استخراج کنید بعد از استخراج فایل رو ب پوشه adb fastboot انتقال بدید حالا ببرید رو حالت فست بوت و ب سیستم متصل کنید بعد cmd رو از طریق پوشه fastboot باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید fastboot flash recovery recovery .img بعد از رایت فایل ریکاوری گوشی رو ب ریکاوری ببرید و گزینه adb sideload رو انتخاب کنید فایل فلش دانلود شده رو ب پوشه fastboot انتقال بدید cmd رو باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید adb sideload UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip منتظر باشید تا فایل بصورت کامل روی تب لت رایت بشه بعد از بال…
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
Fire Dongle module Cracked V2.5 SetupV2.5 Fire Dongle Loader By Vikas_Bhadu - Download - 4shared - Vikas Bhadu pass: Vikas_Bhadu
آخرین پاسخ توسط cse7en, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان گرامی جی اس ام دولوپر من برای نصب درایور xt1562 مشکل دارم درایور bptools رو لازم دارم ممنون میشم برای من اپ کنید
آخرین پاسخ توسط tmppeyman, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
در خدمت شما هستیم با معرفی ابزار قدرتمند تیم فونیکس از قابلیت های مهم این تولز میتوان به موارد زیر اشاره کرد _حذف RMM در گوشی های سامسونگ _اضافه کردن تمامی زبان های مخفی به گوشی های هوآوی _حذف قفل صفحه با روش حذف SYSTEMUI دانلود از سرور مگا
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان عزیزم.کسی هست بگه چطور تبلت arvand که cpu spd هست رو فرمت کنیم؟
آخرین پاسخ توسط mrvb, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
سلام یه g730 دارم که مشتری اورده تاچ عوض کردم جواب نداد دنبال راه حل هستم اینم بگم آبخورده بود کمکم کنید ممنون میشم فقط سریع جواب بدید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 944 بازدید
سلام دوستان کسی فایل کانتکت سرویس نوکیا 105 rm-1133 ورژن ۱۵ رو داره؟ممنون میشم قرار بدین
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 4 پاسخ
- 3.4k بازدید
َADB debugging رو فعال کنید RESET FRP دانلود ابزار از UPLOAD BOY
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 4 پاسخ
- 4.8k بازدید
باتوجه به فیلتر شدن نیمباز قصد داریم کل کاربران نیمباز رو به استفاده از این سرور دعوت کنیم و در آینده ای نزدیک بنده نسخه اندروید مسنجر بلک کت رو میسازم ولی تا آماده شدن مسنجر اصلی که الان سومین ورژن این برنامه میشه میتونید با نزم افزار بمبوس به سرور بلک کت وصل بشید! سعی شده به زیبایی و گرافیک برنامه توجه بیشتری بشه و اولویت رو بیشتر به ظاهر برنامه خواهیم داد تا امکانات. الان سرور بلک کت اجرا شده و همه قابلیت ساخت روم رو دارند قابليت هاي مسنجر بلک کت اندرويد ورژن 1.2 : * قابليت ارسال و يا پذيرفتن درخواست اد * قابليت ورود به چت روم هاي قدرتمند مسنجر هر کدام با ظرفيت 40 نفر * قابليت آنلاين کردن همزمان بي نهايت آيدي * قابليت تماس صوتي رايگان با دوستان * دارا …
آخرین پاسخ توسط repoharo, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان عزیز Motorola DROID Turbo XT1254 (Verizon) Specifications | Smartphone Zero مدل گوشی turbo droid باش مشخصه های زیر BL : moto-apq8004-70.86 (sha-88bfdfd. 2015-04-06 16:09:43 ) besband : MDM9625_104651.11.05.16.02R QUAK_CUST product/variant : quark XT1254 32gb P4A CPU : APQ8084 ES1.1 device is : locked /VRZ_XT1254_SU4TL-44_44_CFC.xml.zip این رام رو براش گرفتم و با برنامه RSD Lite رام رو میشناسه ولی گوشی رو در هیچ حالتی نمیشناسه در حالت فست بوت هم به عنوان اندروید اینترفیس میشناسه کلن واسه فلش این گوشی باید به چ صورت عمل کرد خیلی گشتم تو نت و سایت های خارجی واقعن چیزی پیدا نکردم ممنون میشم اساتید یا دوست…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 825 بازدید
سلام این اموزش امروز اماده کردم چون یک سری برنامه ها معمولا جواب نمیدهد برای شیر کردن اینترنت کر-----------یو بدین منظور اموزش شروع میکنم 1- با اینترنت کر---یو وصل شوید در کامپیوتر 2- برنامه بسیار عالی را دانلود کنید و نصب کنید رمز www.p30download.com 3- نکته مهم حتما ابتدا با کر------یو کانکت شوید و برنامه را حتما run as administrator اجرا کنید - حالا میتوانید در بخش network card کریو را انتخاب کنید رمز شخصی قرار دهید و استارت بزنید و تمام
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,