4393048 22 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همانطور که میدانید در ویندوز 8.1 کامپیوتر گوشی را نمی شناسد و حتی در Device Manager خطای 43 نمایش میدهد به نصب این بسته از سایت ماکروسافت مشکل شما حل خواهد شد محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. https://support.microsoft.com/en-us/kb/2917929 نقل قول لینک ارسال
Crown Clown 10 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ از اونجایی که چند ساله کارمه نرم افزار ، پیشنهاد من به همه نرم افزارن کار ها اینه که ویندوز 8.1 نریزن حتی با وجود درست کردن مساله درایور ها ، بسیاری از نقص ها هستش که تو ویندوز 7 پیدا نمیشه و بیشتر برنامه های قدیمی که ما کار میکنیم با 7 بیشتر خوانایی دارن تا ویندوز 8 یا 8.1 تجربه شخصی هستش نقل قول لینک ارسال
[email protected] 35 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام بنده با بیشتر ویندوزها کار کردم اما بهترین ویندوز که در حال حاضر هم ازش استفاده میکنم 8 64 بیت هستش البته 64 بیت بودنش به خاطر اینه که 32 بیت رم بالای 3.4 را نمیشناسه باکسهایی که همزمان استفاده میکنم atf best mt jaf z3x bst volcano sigma riff setool به غیر از باکس های کرک شده و برنامه ها.کوچکترین تداخلی بین باکس ها و درایورهاشون بوجود نمیاد درحالی که روی ویندوز 7 برای درایورهای اسمارت کارت و دیگر درایورا دچار مشکل میشدن نقل قول لینک ارسال
4393048 22 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام بنده با بیشتر ویندوزها کار کردم اما بهترین ویندوز که در حال حاضر هم ازش استفاده میکنم 8 64 بیت هستش البته 64 بیت بودنش به خاطر اینه که 32 بیت رم بالای 3.4 را نمیشناسه باکسهایی که همزمان استفاده میکنم atf best mt jaf z3x bst volcano sigma riff setool به غیر از باکس های کرک شده و برنامه ها.کوچکترین تداخلی بین باکس ها و درایورهاشون بوجود نمیاد درحالی که روی ویندوز 7 برای درایورهای اسمارت کارت و دیگر درایورا دچار مشکل میشدن گوشی های htc در ویندوز 8 و 8.1 ساپورت نمی شوند - مخصوصا در فست بوت!!!! نقل قول لینک ارسال
[email protected] 35 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ گوشی های htc در ویندوز 8 و 8.1 ساپورت نمی شوند - مخصوصا در فست بوت!!!! منکه حتی با گوشی های htc هم مشکلی ندارم-مخصوصا در فست بوت نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .