آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود وقت بخیر گوشی imet t62 برام آوردن روی آرم cpu mtk مشتری اطلاعات لازم دارد . فایل فلش بدون user data رایت کردم باز هم گوشی روی آرم است. از user data با دانگل eft بکاپ گرفتم با فرمت .img راهی هست این فایل رو طوری اکسترکت کرد که به فایلهای مدیا دسترسی پیدا کرد.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 6 پاسخ
- 923 بازدید
درود دوستان تبلتی هست که وقتی روشنش میکنی کاملا بالا میاد ، به سیستم وصل میکنی مدل تبلت رو نشون میده ، ولی تبلت رمز داره و نمیشه بازش کرد ، با نرم افزار shuame خواستم wipe بکنم که یو اس بی دیباگینگ فعال نیست و نمیشه ، وقتی هم میخوام فلشش بکنم ، خطا میده . کارهایی که انجام دادم : تعویض سوکت شارژر ، به جای باتری به منبع تغذیه وصلش کردم ، استفاده از نسخه های مختلف برنامه phoenix ، کپی کردن فایل فلش در دستکتاپ ، از نت هم چندین فایل خریداری کردم ولی متاسفانه جاب نمیده ، کسی راهکاری داره ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 0 پاسخ
- 566 بازدید
سلام دامپ tp-link tp601a ممنون میشم لینک بدید هزینه مشکلی نداره
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 4 پاسخ
- 4.1k بازدید
سلام خسته نباشید کد چینج سریال گوشی های چینی و طرح میخوام ممنونم میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 11 پاسخ
- 3.8k بازدید
با سلام گوشی j 700 f هست وقتی سیم میزاریم پیغام sim network pin block میزنه اندرویدش هم 5.1.1 هست اگه بخوام روتش کنم و انلاکش کنم اولا فایل روتش رو میخاستم و ثانیا دوستان بگن با چه باکسی راحت تر انلاک میشه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rezabarani, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام آیا راهی هست با یک پاسپورت مهر خورده چند گوشی رجیستری زد ؟
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
در خدمت شما هستیم با معرفی ابزار قدرتمند تیم فونیکس از قابلیت های مهم این تولز میتوان به موارد زیر اشاره کرد _حذف RMM در گوشی های سامسونگ _اضافه کردن تمامی زبان های مخفی به گوشی های هوآوی _حذف قفل صفحه با روش حذف SYSTEMUI دانلود از سرور مگا
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده با آندروید8.1.0 میخوام روتش کنم(درضمن میخوام چنج سریال انجام بدم آیا چنج میشه) با برنامه های مختلف تست کردم روت نمیشه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم ضروریه
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 5 پاسخ
- 997 بازدید
سلام به اساتید گوشی FRP داره و adb فعال نیست و چطور میشه USB DEBUGING فعال کرد ؟ سی پی یو کوالکام روی پورت 9008 نمیره کابل EDL هم جواب نداد تاچش هم کمی مشکل داره نمیزاره دستی ّFRP دستی بردارم لطفا نحوه فعال کردن USB DEBUGING را از طریق CMD یا هر روش دیگه ای که بشه فعالش کرد رو بگید ممنوم
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 1 پاسخ
- 797 بازدید
در خواست راهنمایی برای آنبریک تبلت asus k01n در حالت clover view تبلت فوق روی آرم بوده و یکی از همکاران عملیات نرم افزاری روش انجام داده و الان کلا خاموش هست- به سیستم میزنم درایور clower view شناخته میشه. راهی هست؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط dalannews, -
- 2 پاسخ
- 947 بازدید
fدوستان هر کار میکنم هارد ریست نمیشه مشکل از کجاست Chinese Miracle II [MTK module] v 1.58 Operation : Format FileSystem [ v1.58 ] 1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back 2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey ( '*' ) Wait for phone... Phone found! [ 41 ] Sync... Sync Ok, read regs... Inital regs read done Boot Info : BB_CPU_ID : 6260 BB_CPU_HW : CB00 BB_CPU_SW : 0000 BB_CPU_SB : 8000 BB_CPU_NM : [MediaTek] MT6260_S0000 BB_CPU_SN : F9BE80C4F6DAB8C97E403A3EDDA70A56 BROM Protocol Version : 05 Setting... Setting done , result code 0x000E BROM stage done Seek and prepare DownloadAg…
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 958 بازدید
سلام راهنمایی میخوام واسه روت کردن LG-L23 کینگ روت و کینگو و امثالش جواب نداد نتونستم کاستوم ریکاوری مناسب واسش پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 1 پاسخ
- 727 بازدید
سلام دوستان تبلت asus p00c اندروید 7 دارای قفل گوگل هست چطور میشه frp رو پاک رد؟
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
هفت تا از بهترین روش برای بازکرد قفل FRP در گوشی های سامسونگ ، نوکیا ، هوآوی قفل فکتوری ریست پروتکشن یا همان factory reset protection که به صورت عامیانه اف ار پی FRP میگوییم یکی از موارد امنیتی هست که بیشتر افراد با این مشکل دست و پنجه نرم کردند قفل اف آر پی پس از وارد کردن اکانت گوگل در دیوایس های جدید به صورت خودکار فعال میشود. زمان هایی میرسه که به دلیل عدم آگاهی ، هواس پرتی یا سهل انگاری گوشی را فرمت (بازنشانی به داده های کارخانه ای) و یا فلش میکنیم که بعد از بالا اومدن متوجه میشویم که دستگاه برای شروع بکار یک اکانت برای لاگین شدن میخواهد. خب در این حین اگر اشتراک گوگلی که قبلا وارد کرده بودید را بلد باشید میتوانید آن…
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان، این مدل سریال و بیس باند نداشت، با فایل xml فلش زدم، الان سریال و بیس باند برگشته ، سیمکارت رو هم شناسایی میکنه اما آنتن نمیاد، به نظرتون مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان ؛ این مدل سریالش invalid هست ، با sn writer که فایل دیتابیس مودم رو از رام خود گوشی بهش دادم، موقع رایت سریال ارور داد روت کردم، با eft در حالت adb زدم رایت نشد، با کرک میراکل نسخه 2.82 هم موقع رفتن به حالت AT Mode هنگ میکنه، با یونی اندروید تول هم توی هر سه حالت ارور داد با maui meta هم که اصن گوشی رو در حالت خاموش شناسایی نکرد، راهی هست واسه ترمیمش؟
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان محترم: یه تبلت innovel مدل:170161 که سیم کارت هم نمیخوره براش رمز الگو گذاشتند که فراموش شده و سیستمش هم با تبلت های دیگه فرق داره نمیشه مثل اونها باز یا ریست فکتوری کرد خواهشا کسی اگه اطلاعاتی درمورد این مدل تبلت داره یه محبتی کنه راهنمایی بده ممنون
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
دوستان تبلت رو با دو فایل تست کردم نشد فلشش کنم اندروید 4.4 با اندروید 5 اموزش فلش با فایل لطفا قرار دهید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 0 پاسخ
- 485 بازدید
فایل زیر رو از طریق QFIL رایت کنید https://drive.google.com/file/d/1NlEokBjjRy42UihHgk7Pp8vdN3oHO7Sn/view
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 3 پاسخ
- 3.8k بازدید
همینطور که عزیزان میدنن این مدل خیلی تو فلش کردن بدقلق هستش و اذیت میکنه و اما راهکار ابتدا فایل ریکاوری بایستی روش رایت کنیم که عزیزان از لینک زیر دانلود کرده recovery و گوشی تبلت رو به فست بوت برده از طریق cmd با کد دستور fastboot flash recovery recovery.img فایل ریکاوری رو رایت میکنیم و بعد وارد لینک زیر شده ورام رو دانلود کرده وبدون تغییر اسم فایل رو وارد رم میکنیم ASUSTeK Computer Inc. -Support- Driver & Tools - ASUS ZenFone Selfie (ZD551KL) و وارد ریکاوری شده و رام رو نصب میکنیم
آخرین پاسخ توسط lovelybia2, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
گوشی چینی طرح اپل دارم . میشه دوستان در مورد تغییر سریال این گوشی بهم کمک کنید .... مشخصات را پیوست کردم
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 7 پاسخ
- 935 بازدید
سلام با کرک باکس میرکل میزنم نمیشه کسی میتونه یه راهنمایی بکنه ممنون
آخرین پاسخ توسط ahad.kh, -
- 0 پاسخ
- 704 بازدید
سلام من حدود دو ماه این مدل تبلت رو خریدم تو رنج قیمتش بخاطر رم بالاش گرفتم ولی از این خبر نداشتم که برند ایسوس بخاطر امنیت بالاش برای روت مشکل داره چون من تو تهران پاساژ علائدین بردم و چند نفر که کار تخصصی نرم افزاری انجام میدن هیچکدوم موفق نشدن برام روت کنن اکثرا با فایل ریکاوریش مشکل پیدا کردن البته به گفته خودشون من اطلاعات زیادی ندارم ولی متاسفانه این مشکل خیلی داره اعصابم رو خورد میکنه و خسته شدم اگر کسی میتونه کمکم کنه یا آدرسی بده که بتونه برام روت کنه حاضرم 2 برابر مبلغ روت کردن رو بپردازم چون خودم نمیتونم این کارو انجام بدم چون برای روت نیاز به کامپیوتر یا لب تاپ هست . ممنون میشم کسی بتونه کمک یا راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط پریا تاجدار, -
- 3 پاسخ
- 2.7k بازدید
دوستان این گوشی وقتی تماس برقرار میکنم یا دریافت میکنم، به مدت دو ثانیه آنتن میره و دوباره برمیگرده، به نظرتون مشکل سخت افزاریه؟
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 744 بازدید
سلام خدمت دوستان دوتا فایل گرفتم در حالت adb رایت نمیکنه درایور نصبه قشنگ ممنون میشم راهنمایم کنید از طریق ریکاوری هم رایت نمیکنه اخرین ورژن گرفتم
آخرین پاسخ توسط mohsen20,