آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
کد های مخفی اندروید
توسط tixx- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
کد های مخفی اندروید گوگل اندروید کدهایی از قبل پیش بینی کرده که با استفاده از اونها میتونیم به همه جای آندروید خودمون پی ببریم ، از کیفیت باتری گرفته تا وضعیت سالم بودن چیپ جی پی اس و آنتن وای فای و همه اینها پس قبل از خرید یه آندروید این کدها رو جایی داشته باشید که بتونید گوشی رو تست کنید کد مرجع = (ستاره مربع ستاره مربع ۴۶۳۶ مربع ستاره مربع ستاره ) که این کد همه چیز گوشی رو از جمله وضعیت سلامت باتری رو به شما می ریست کلی : *#*#۷۷۸۰#*#* دوباره نصب شدن فریم ویر و ریست حافظه داخلی : *۲۷۶۷*۳۸۵۵# اطلاعات دوربین آندروید شما : *#*#۳۴۹۷۱۵۳۹#*#* تغییر دکمه پاور به خاموش شدن مستقیم آندروید شما : *#*#۷۵۹۴#*#* بک آپ گرفتن و کپی فایلها : *#*#۲۷۳۲۸۳*۲۵۵*۶۶۳۲…
آخرین پاسخ توسط tixx, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان آموزش روت و فایل های مورد نیاز روت این مدل رو نیاز دارم کسی هست که کمکم کنه؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام برای یک نرم افزار کار موبایل همیشه نصب بودن درایور دردسر می باشد و برخی از درایورها امضایی مایکروسافت را ندارند و نصب نمی شوند مخصوصا برای آنبریک کردن نیاز هست که نیاز ویندوز به امضای دیجیتالی را غیر فعال کرد این آموزش برای ویندوز 7&8.1&10 نسخه های 64 بیت می باشد ویندوز 7 به منوی استارت بروید و به All Programs و بعدش Accessories برنامه Command Prompt را کلیک راست کرده و Run as administrator بزنید کدهای زیر را یکی یکی زده و اینتر بزنید bcdedit.exe -set loadop…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل preloader.bin رو به اینصورت فلش کنید با تب رایت مموری و انتخاب گزینه EMMC و شروع و پایان رایت از 0800 تا 1b0ec
آخرین پاسخ توسط pargami, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
اموزش اضافه کردن بخش اکسس پوینت برای فعال کردن GPRS در گوشی های SPRIT با سلام شاید برایتان گوشی امده باشد از امریکا انلاک کنید ولی مشتری بگوید اینترنتش را فعال کنید اما اصلا گزینه به نام اکسس پوینت دیده نمیشود تا یک APN بسازید تا GPRS فعال شود برای حل این مشکل گوشی را روت کنید سپس این برنامه را دانلود کنید دانلود پس از ان برنامه را باز کنید گزینه منو را بزنید و ادیت بزنید در اخر لاین این کد را اضافه کنید کد HTML: ril.sales_code=LOL ro.csc.sales_code=LOL گزینه سیو را بزنید و گوشی را خاموش روشن کنید متن خارجی و توضیحات بیشتر Instructions: [iNFO]1)Go to market install BuildProp Editor 2)O…
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام ی گوشی نوکیا لومیا 610 برام آوردن برای فارسی سازی طریقه چیدمانشو با باکس atf میخواستم؟
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان دوتا فایل گرفتم در حالت adb رایت نمیکنه درایور نصبه قشنگ ممنون میشم راهنمایم کنید از طریق ریکاوری هم رایت نمیکنه اخرین ورژن گرفتم
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان تبلت asus p00c اندروید 7 دارای قفل گوگل هست چطور میشه frp رو پاک رد؟
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت همه دوستان حتما براتون پیش اومده که رام دستگاهتون پریده باشه و از رو بد شانسی یا سهوا SD card دستگاه رو هم فرمت کرده باشید خوب بعضی از دستگاه ها ریکاوری های کاستومی دارن که از usb storage پشتیبانی می کنن اما وقتی چنین ریکاوری در دسترس نباشه فقط و فقط یک راه حل باقی می مونه و اونم چیزی نیست جز نصب از طریق side load همینطور که در عکس زیر می بینید در ریکاوری CWM این امکان در قسمت install zip قرار گرفته البته رو هر ريكاوري كه اين قابليت رو داره جواب ميده... آموزش: 1- درایور های دستگاه نصب باشه 2- یکی از ریکاوری های ذکر شده نصب باشه 3- adb مخصوص گوشي خودتون هست رو دانلود کنید 4- Command window رو اجرا کنید - در ریکاوری ق…
آخرین پاسخ توسط hasrat, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام امیدوارم با این نرم افزار گوشی رو روت کنید.... توضیحات در سایت شده http://m.downloadatoz.com/apps/com.cgollner.flashify,290655/download.html
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
باسلام و درود خدمت دوستان امروز در خدمتتان هستیم با اموزش چک اپراتور اذربایجان از طریق سریال چون این اموزش تو سایت نبود و خیلی از دوستان مثل خودم سر در گم چک کردن سریال هستن خواستم اموزش این موضوع رو در اختیار کاربران عزیز قرار بدم دوستانی که در مرزهای اذربایجان کار میکنند این کار خیلی بدردشون خواهد خورد و همچنین در هر جای کشور کسایی که برای اذربایجان گوشی میفروشن بهتر است قبل از فروش و ... چک اپراتور رو انجام بدن تا تو کشور اذربایجان قیدیات نخواد و مشتری دوباره برگشت نخوره.... (این مشکل قیدیات اکثرا تو خیلی از گوشیهای huawei و گوشیهای چینی به بار میاد که متاسفانه چند روز پیش برای مدل samsung s6 هم این مشکل بوجود اومده بود...) اول از هر کاری با ادرس ز…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان عزیز برنامه زیر را دانلود کنید و با ان گوشی بلکبری را به راحتی wipe کنید Setup Super Wiper
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
دررررررررود راهی هس برا فارسی کردن بک بری priv با مورلوکال تنظیمات فارسی نشد..... راهنمایی کنین ممنونذمیشم stv100-4 5.1.1
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
- پیش از هر کاری سورس http://julio.xarold.com را به سیدیا اضافه کنید. ابزارهایی که نیاز داریم داخل این سورس قرار دارند. ۲- پس از اضافه*کردن سورس باید دو مورد از توییک*های موجود در آن را که به کارمان مربوط است نصب کنید. به داخل سورس رفته و سپس توییک اصلی را با نام CyDown دانلود و نصب کنید. ۳- پس از نصب*شدن CyDown دوباره به داخل سورس برگشته و توییک Cydia Enable را نصب کنید. ۴- پس از نصب*شدن Cydia Enable آیکون جدیدی به هوم اسکرینان افزوده خواهد شد. بر روی آن تپ کنید تا محیط کاربری توییک برایتان نشان داده شود. ۵- با بازشدن Cydia Enable لیستی از توییک*های نصب*شده بر روی دستگاهتان را خواهید دید. از این لیست CyDown را پیدا کنید، گزینه*ی مق…
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به همگی عزیزان تا حالا بالای 30تا این مدلو زدم همچین مشکلی پیش نیومده برام یکی آوردن وقتی رو زبان فارسی میذاری برنامه نصب نمیشه ولی رو انگلیس مشکلی نداره هر ورژنی هم میزنم نمیشه گوشی خاموش میشه ولی شروع نمیکنه میگه هیچ فرمانی موجود نیست ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود دوستان عزیز و همراهان انجمن قصد داریم بهترین پکیج adb و fastboot رو براتون قرار بدیم تا بتونید خیلی از کار هاتون رو پیش بندازید آموزش کامل کار با فرامین adb تو انجمن قرار داده شده که میتونید بهترین استفاده رو کنید اذش این پکیج دارای برنامه های زیر هم هستش: sqlite3.exe hprof-conv.exe etc1tool.exe dmtracedump.exe دانلود از: https://www.mediafire.com/?tbqh05tv60f7sdk
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Apple iTunes 12.3.2 for Windows XP, 7, 8 and 10 Download - TechSpot
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام میشه کسی راهنماییم کنه چطور میشه رمز گوگلو حذف کنم
آخرین پاسخ توسط hamed1993, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده سریال رو میخوام چنج کنم کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم.........
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان تبلت رو با دو فایل تست کردم نشد فلشش کنم اندروید 4.4 با اندروید 5 اموزش فلش با فایل لطفا قرار دهید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
نرم افزاز را دانلود کنید لینک دانلود http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=0fd340cd839d2d12b74d455b5afb815f نرم افزار رو اجرا کنید پورت مربوطه رو انتخاب کنید حالا مدل گوشیتونو انتخاب کنید ودر نهایتدر قسمت chose job گزینه reset user lock رو انتخاب کنید وبرای اجرا Do Job رو کلیک کنید. موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
هفت تا از بهترین روش برای بازکرد قفل FRP در گوشی های سامسونگ ، نوکیا ، هوآوی قفل فکتوری ریست پروتکشن یا همان factory reset protection که به صورت عامیانه اف ار پی FRP میگوییم یکی از موارد امنیتی هست که بیشتر افراد با این مشکل دست و پنجه نرم کردند قفل اف آر پی پس از وارد کردن اکانت گوگل در دیوایس های جدید به صورت خودکار فعال میشود. زمان هایی میرسه که به دلیل عدم آگاهی ، هواس پرتی یا سهل انگاری گوشی را فرمت (بازنشانی به داده های کارخانه ای) و یا فلش میکنیم که بعد از بالا اومدن متوجه میشویم که دستگاه برای شروع بکار یک اکانت برای لاگین شدن میخواهد. خب در این حین اگر اشتراک گوگلی که قبلا وارد کرده بودید را بلد باشید میتوانید آن…
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان . برنامه های اندرویدی نصب کردم بعضی ها رو که نمیاره مثل بازی های اچ دی ...و بعضی برنامه ها رو مثل اندروید میزنه متوقف شده است ....علت چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
یه مشکلی پیش اومده که دیگه نمیتونم چیزی تو هارد اکسترنالم کپی کنم کسی این مشکل براش پیش اومده ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام من حدود دو ماه این مدل تبلت رو خریدم تو رنج قیمتش بخاطر رم بالاش گرفتم ولی از این خبر نداشتم که برند ایسوس بخاطر امنیت بالاش برای روت مشکل داره چون من تو تهران پاساژ علائدین بردم و چند نفر که کار تخصصی نرم افزاری انجام میدن هیچکدوم موفق نشدن برام روت کنن اکثرا با فایل ریکاوریش مشکل پیدا کردن البته به گفته خودشون من اطلاعات زیادی ندارم ولی متاسفانه این مشکل خیلی داره اعصابم رو خورد میکنه و خسته شدم اگر کسی میتونه کمکم کنه یا آدرسی بده که بتونه برام روت کنه حاضرم 2 برابر مبلغ روت کردن رو بپردازم چون خودم نمیتونم این کارو انجام بدم چون برای روت نیاز به کامپیوتر یا لب تاپ هست . ممنون میشم کسی بتونه کمک یا راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط پریا تاجدار,