آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 878 بازدید
به نام او ساپورت Nokia C3-00 · Nokia C3-01 · Nokia X2-01 · Nokia X3-02 · Nokia X3-02.5 Nokia X2-00 Nokia Asha: 201 · 205 Chat Edition · 206 · 208 · 210 · 300 · 301 · 302 · 303 · 305 · 306 · 308 · 309 · 310 · 311 · 515 · 500 · 501 · 502 · 503 · 230 whatsapp 2.12.68 whatsapp 2.12.68
آخرین پاسخ توسط mojtabavan, -
- 0 پاسخ
- 876 بازدید
نرم افزار دانلود فایل های qcn برند های xiaomi lenovo micromax one plus link download
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 1 پاسخ
- 874 بازدید
در خواست راهنمایی برای آنبریک تبلت asus k01n در حالت clover view تبلت فوق روی آرم بوده و یکی از همکاران عملیات نرم افزاری روش انجام داده و الان کلا خاموش هست- به سیستم میزنم درایور clower view شناخته میشه. راهی هست؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط dalannews, -
- 0 پاسخ
- 874 بازدید
- پیش از هر کاری سورس http://julio.xarold.com را به سیدیا اضافه کنید. ابزارهایی که نیاز داریم داخل این سورس قرار دارند. ۲- پس از اضافه*کردن سورس باید دو مورد از توییک*های موجود در آن را که به کارمان مربوط است نصب کنید. به داخل سورس رفته و سپس توییک اصلی را با نام CyDown دانلود و نصب کنید. ۳- پس از نصب*شدن CyDown دوباره به داخل سورس برگشته و توییک Cydia Enable را نصب کنید. ۴- پس از نصب*شدن Cydia Enable آیکون جدیدی به هوم اسکرینان افزوده خواهد شد. بر روی آن تپ کنید تا محیط کاربری توییک برایتان نشان داده شود. ۵- با بازشدن Cydia Enable لیستی از توییک*های نصب*شده بر روی دستگاهتان را خواهید دید. از این لیست CyDown را پیدا کنید، گزینه*ی مق…
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 873 بازدید
سلام دوستان عزیز برنامه زیر را دانلود کنید و با ان گوشی بلکبری را به راحتی wipe کنید Setup Super Wiper
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 872 بازدید
فلشر دستگاه های با ساختار راک چیپ RockChip_FactoryTool_v1.39.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 870 بازدید
با سلام و درود...! دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای بازکردن قفل گوگل گوشی گوگل پیکسل نسخه اندروید 7.1.2
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 2 پاسخ
- 865 بازدید
Android Tool,By GSMFORUM SERVER TEAM REYzq1.jpg http://www.4shared.com/rar/vXsResyxba/Android_Tool.html
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 1 پاسخ
- 864 بازدید
سلام و درود 1_چرا نوع چیپست طراحی شده حالت وایپ نداره یا خیلی سخته 2_فایل فلش خیلی کم و نادر 3_برای بک اپ pac بهترین راه حل یا باکس چیه 4_فایل زبان تو کدوم گزینه هست وایا قابل ویرایش هستم مانند c3520i 5_اکثرا بعد از فرمت چرا دچار مشکل میشن(روی ارمو صفحه سفید) 6_ایا با برنامه نویسی یا در حالت فست بود راهی برای ریسک کمتر وجود داره برای فرمت یابک اپ بدون مشکل نه با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
سایت imei.info
توسط hamrah1- 2 پاسخ
- 856 بازدید
سلام در این سایت (imei.info)منطقه دیوایس را در کدام قسمت نمایش میده؟ مثلا من یک گوشی رو چک کردم الان فایل اصلی این مدل مال چه منظقه ای هست؟اگه رام منطقه اصلی بخوام بزنم باید کدوم رام را بزنم؟ Model: SAMSUNG N910C Galaxy Note 4 Serial Number: R28G211XFNF Division: Mobile Phone (HHP) Production location: Korea SEC Manufacture line: 8-line Production month: February 2015 Factory warranty till: 30 April 2017
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
درود عزیزان گوشی رو با باکس روت کنید و سریال رو بدون مشکل ترمیم کنید
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 854 بازدید
سلام دوستان . برنامه های اندرویدی نصب کردم بعضی ها رو که نمیاره مثل بازی های اچ دی ...و بعضی برنامه ها رو مثل اندروید میزنه متوقف شده است ....علت چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 853 بازدید
دوستان تبلت رو با دو فایل تست کردم نشد فلشش کنم اندروید 4.4 با اندروید 5 اموزش فلش با فایل لطفا قرار دهید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 0 پاسخ
- 853 بازدید
Apple iTunes 12.3.2 for Windows XP, 7, 8 and 10 Download - TechSpot
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 848 بازدید
درود دوستان عزیز و همراهان انجمن قصد داریم بهترین پکیج adb و fastboot رو براتون قرار بدیم تا بتونید خیلی از کار هاتون رو پیش بندازید آموزش کامل کار با فرامین adb تو انجمن قرار داده شده که میتونید بهترین استفاده رو کنید اذش این پکیج دارای برنامه های زیر هم هستش: sqlite3.exe hprof-conv.exe etc1tool.exe dmtracedump.exe دانلود از: https://www.mediafire.com/?tbqh05tv60f7sdk
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده با آندروید8.1.0 میخوام روتش کنم(درضمن میخوام چنج سریال انجام بدم آیا چنج میشه) با برنامه های مختلف تست کردم روت نمیشه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم ضروریه
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 844 بازدید
دررررررررود راهی هس برا فارسی کردن بک بری priv با مورلوکال تنظیمات فارسی نشد..... راهنمایی کنین ممنونذمیشم stv100-4 5.1.1
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
دوستان این مدلو میخوام اکتیو کنم از پراکسی هم استفاده کردم ولی همچنان مشکل اکتیو شدن داره
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
به حالت فست بوت برین فایل فلش رو اکسترکت کتید.. flashall_AFT.cmd صبر کنید تا فلش انجام بشه.. لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 840 بازدید
در iOS 9 شاهد افزوده شدن امکانات بسیاری هستیم که در این میان امکان انتقال اطلاعات از دیوایس اندرویدی به دیوایس iOS یکی از برترین ویژگیهای آن بود. ما در بررسی تخصصی iOS 9 به این ویژگی اشاره کردیم! شب گذشته همزمان با عرضه نسخه اصلی iOS 9، اپل اپلیکیشن Move to iOS را نیز در Google Play Store منتشر کرد. این اپلیکیشن تمامی موارد لازم برای اسباب کشی از دیوایس اندرویدی به iOS را فراهم می کند. دانلود اپلیکیشن Move To iOS از Google Play Store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios به کمک این اپلیکیشن می توانید اطلاعات زیر را به iOS منتقل کنید: - Contacts - Message History - Camera Photos And Videos - Web Bookmarks - Mail Accounts - Calendars …
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 840 بازدید
ODIN v1.85 Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 Samsung Galaxy S 4 I9505 (Snapdragon 600 based version) Samsung Galaxy S3 i9300 Samsung Galaxy S3 i9305 Samsung Galaxy S II I9100 Samsung Epic 4G SPH-D700 Samsung Galaxy S II I9100G Samsung Galaxy S II I9100P Samsung Galaxy Tab 10.1v P7100 Samsung Galaxy Y S5360 Samsung Galaxy Y S5363 Samsung Galaxy Tab wifi P1010 Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 Samsung Galaxy Tab10.1 P7500 Samsung Galaxy Tab 10.1 WiFi P7510 Samsung Galaxy Y Pro B5510 Samsung Galaxy Note N7000 Samsung Galaxy S II Skyrocket SGH-I727 Samsung Galaxy S II LTE SGH-I727R Samsung Galaxy S II SGH-I777 Samsung DoubleTime SGH-i857 Samsung Captivate …
آخرین پاسخ توسط mahdi0554, -
- 3 پاسخ
- 839 بازدید
سلام اگر لینک رام تبلت avax 767s دارید لطف کنید متشکرم
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 838 بازدید
سلام این اموزش امروز اماده کردم چون یک سری برنامه ها معمولا جواب نمیدهد برای شیر کردن اینترنت کر-----------یو بدین منظور اموزش شروع میکنم 1- با اینترنت کر---یو وصل شوید در کامپیوتر 2- برنامه بسیار عالی را دانلود کنید و نصب کنید رمز www.p30download.com 3- نکته مهم حتما ابتدا با کر------یو کانکت شوید و برنامه را حتما run as administrator اجرا کنید - حالا میتوانید در بخش network card کریو را انتخاب کنید رمز شخصی قرار دهید و استارت بزنید و تمام
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
سلام میشه کسی راهنماییم کنه چطور میشه رمز گوگلو حذف کنم
آخرین پاسخ توسط hamed1993, -
- 1 پاسخ
- 834 بازدید
دوستان تبلیت k012 هست که جی میل و خدمات گوگل پلی به درستی کار نمیکنن فریمورش مربوط به cn هست راه تست شده ایی برای تبدیل به ww سراغ دارید؟
آخرین پاسخ توسط raze,