آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 955 بازدید
سلام و درود 1_چرا نوع چیپست طراحی شده حالت وایپ نداره یا خیلی سخته 2_فایل فلش خیلی کم و نادر 3_برای بک اپ pac بهترین راه حل یا باکس چیه 4_فایل زبان تو کدوم گزینه هست وایا قابل ویرایش هستم مانند c3520i 5_اکثرا بعد از فرمت چرا دچار مشکل میشن(روی ارمو صفحه سفید) 6_ایا با برنامه نویسی یا در حالت فست بود راهی برای ریسک کمتر وجود داره برای فرمت یابک اپ بدون مشکل نه با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 951 بازدید
حل مشکل تاچ تبلت Q75S بعد از فلش خیلی بعد از فلش این مدل به مشکل تاچ برمیخورند که برای حل این مشکل کافیه که فقط با فایل زیر تبلت را فلش کنید دانلود
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
- 2 پاسخ
- 950 بازدید
Android Tool,By GSMFORUM SERVER TEAM REYzq1.jpg http://www.4shared.com/rar/vXsResyxba/Android_Tool.html
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 3 پاسخ
- 947 بازدید
سلام اگر لینک رام تبلت avax 767s دارید لطف کنید متشکرم
- 0 پاسخ
- 946 بازدید
درود برنامه پر کار برد SamFirmTool_A.i.O اموزش https://gsm.vpnwp.com/samfirm-a-i-o-v1-5-4-new-update-mtk-auth-bypass-samsung-frp-unlock-apple-one-click-frp-unlock/ دانلود SamFirmTool_A.i.O_v1.5.4_Full https://androidfilehost.com/?fid=7161016148664800759
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 944 بازدید
باسلام و درود خدمت دوستان امروز در خدمتتان هستیم با اموزش چک اپراتور اذربایجان از طریق سریال چون این اموزش تو سایت نبود و خیلی از دوستان مثل خودم سر در گم چک کردن سریال هستن خواستم اموزش این موضوع رو در اختیار کاربران عزیز قرار بدم دوستانی که در مرزهای اذربایجان کار میکنند این کار خیلی بدردشون خواهد خورد و همچنین در هر جای کشور کسایی که برای اذربایجان گوشی میفروشن بهتر است قبل از فروش و ... چک اپراتور رو انجام بدن تا تو کشور اذربایجان قیدیات نخواد و مشتری دوباره برگشت نخوره.... (این مشکل قیدیات اکثرا تو خیلی از گوشیهای huawei و گوشیهای چینی به بار میاد که متاسفانه چند روز پیش برای مدل samsung s6 هم این مشکل بوجود اومده بود...) اول از هر کاری با ادرس ز…
- 0 پاسخ
- 944 بازدید
به حالت فست بوت برین فایل فلش رو اکسترکت کتید.. flashall_AFT.cmd صبر کنید تا فلش انجام بشه.. لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 942 بازدید
با سلام خدمت همه دوستان حتما براتون پیش اومده که رام دستگاهتون پریده باشه و از رو بد شانسی یا سهوا SD card دستگاه رو هم فرمت کرده باشید خوب بعضی از دستگاه ها ریکاوری های کاستومی دارن که از usb storage پشتیبانی می کنن اما وقتی چنین ریکاوری در دسترس نباشه فقط و فقط یک راه حل باقی می مونه و اونم چیزی نیست جز نصب از طریق side load همینطور که در عکس زیر می بینید در ریکاوری CWM این امکان در قسمت install zip قرار گرفته البته رو هر ريكاوري كه اين قابليت رو داره جواب ميده... آموزش: 1- درایور های دستگاه نصب باشه 2- یکی از ریکاوری های ذکر شده نصب باشه 3- adb مخصوص گوشي خودتون هست رو دانلود کنید 4- Command window رو اجرا کنید - در ریکاوری ق…
آخرین پاسخ توسط hasrat, -
- 0 پاسخ
- 942 بازدید
نرم افزار دانلود فایل های qcn برند های xiaomi lenovo micromax one plus link download
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 939 بازدید
به نام او ساپورت Nokia C3-00 · Nokia C3-01 · Nokia X2-01 · Nokia X3-02 · Nokia X3-02.5 Nokia X2-00 Nokia Asha: 201 · 205 Chat Edition · 206 · 208 · 210 · 300 · 301 · 302 · 303 · 305 · 306 · 308 · 309 · 310 · 311 · 515 · 500 · 501 · 502 · 503 · 230 whatsapp 2.12.68 whatsapp 2.12.68
آخرین پاسخ توسط mojtabavan, -
- 1 پاسخ
- 935 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده با آندروید8.1.0 میخوام روتش کنم(درضمن میخوام چنج سریال انجام بدم آیا چنج میشه) با برنامه های مختلف تست کردم روت نمیشه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم ضروریه
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
سایت imei.info
توسط hamrah1- 2 پاسخ
- 934 بازدید
سلام در این سایت (imei.info)منطقه دیوایس را در کدام قسمت نمایش میده؟ مثلا من یک گوشی رو چک کردم الان فایل اصلی این مدل مال چه منظقه ای هست؟اگه رام منطقه اصلی بخوام بزنم باید کدوم رام را بزنم؟ Model: SAMSUNG N910C Galaxy Note 4 Serial Number: R28G211XFNF Division: Mobile Phone (HHP) Production location: Korea SEC Manufacture line: 8-line Production month: February 2015 Factory warranty till: 30 April 2017
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
- 3 پاسخ
- 929 بازدید
سلام این اموزش امروز اماده کردم چون یک سری برنامه ها معمولا جواب نمیدهد برای شیر کردن اینترنت کر-----------یو بدین منظور اموزش شروع میکنم 1- با اینترنت کر---یو وصل شوید در کامپیوتر 2- برنامه بسیار عالی را دانلود کنید و نصب کنید رمز www.p30download.com 3- نکته مهم حتما ابتدا با کر------یو کانکت شوید و برنامه را حتما run as administrator اجرا کنید - حالا میتوانید در بخش network card کریو را انتخاب کنید رمز شخصی قرار دهید و استارت بزنید و تمام
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 928 بازدید
- پیش از هر کاری سورس http://julio.xarold.com را به سیدیا اضافه کنید. ابزارهایی که نیاز داریم داخل این سورس قرار دارند. ۲- پس از اضافه*کردن سورس باید دو مورد از توییک*های موجود در آن را که به کارمان مربوط است نصب کنید. به داخل سورس رفته و سپس توییک اصلی را با نام CyDown دانلود و نصب کنید. ۳- پس از نصب*شدن CyDown دوباره به داخل سورس برگشته و توییک Cydia Enable را نصب کنید. ۴- پس از نصب*شدن Cydia Enable آیکون جدیدی به هوم اسکرینان افزوده خواهد شد. بر روی آن تپ کنید تا محیط کاربری توییک برایتان نشان داده شود. ۵- با بازشدن Cydia Enable لیستی از توییک*های نصب*شده بر روی دستگاهتان را خواهید دید. از این لیست CyDown را پیدا کنید، گزینه*ی مق…
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 923 بازدید
دررررررررود راهی هس برا فارسی کردن بک بری priv با مورلوکال تنظیمات فارسی نشد..... راهنمایی کنین ممنونذمیشم stv100-4 5.1.1
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 921 بازدید
درود دوستان عزیز و همراهان انجمن قصد داریم بهترین پکیج adb و fastboot رو براتون قرار بدیم تا بتونید خیلی از کار هاتون رو پیش بندازید آموزش کامل کار با فرامین adb تو انجمن قرار داده شده که میتونید بهترین استفاده رو کنید اذش این پکیج دارای برنامه های زیر هم هستش: sqlite3.exe hprof-conv.exe etc1tool.exe dmtracedump.exe دانلود از: https://www.mediafire.com/?tbqh05tv60f7sdk
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 921 بازدید
سلام دوستان عزیز برنامه زیر را دانلود کنید و با ان گوشی بلکبری را به راحتی wipe کنید Setup Super Wiper
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 921 بازدید
Apple iTunes 12.3.2 for Windows XP, 7, 8 and 10 Download - TechSpot
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm, -
- 2 پاسخ
- 913 بازدید
سلام دوستان فایل csc رو وقتی ادیت میکنم و زبان فارسی رو اضافه میکنم پوشه رو ساین میکنم ولی وقتی رایت میشه مشکل ussd و نوتیفیکیشن داره چیکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 913 بازدید
اموزش اضافه کردن بخش اکسس پوینت برای فعال کردن GPRS در گوشی های SPRIT با سلام شاید برایتان گوشی امده باشد از امریکا انلاک کنید ولی مشتری بگوید اینترنتش را فعال کنید اما اصلا گزینه به نام اکسس پوینت دیده نمیشود تا یک APN بسازید تا GPRS فعال شود برای حل این مشکل گوشی را روت کنید سپس این برنامه را دانلود کنید دانلود پس از ان برنامه را باز کنید گزینه منو را بزنید و ادیت بزنید در اخر لاین این کد را اضافه کنید کد HTML: ril.sales_code=LOL ro.csc.sales_code=LOL گزینه سیو را بزنید و گوشی را خاموش روشن کنید متن خارجی و توضیحات بیشتر Instructions: [iNFO]1)Go to market install BuildProp Editor 2)O…
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 0 پاسخ
- 912 بازدید
سلام دوستان . برنامه های اندرویدی نصب کردم بعضی ها رو که نمیاره مثل بازی های اچ دی ...و بعضی برنامه ها رو مثل اندروید میزنه متوقف شده است ....علت چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 911 بازدید
دوستان این مدلو میخوام اکتیو کنم از پراکسی هم استفاده کردم ولی همچنان مشکل اکتیو شدن داره
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 0 پاسخ
- 911 بازدید
دوستان تبلت رو با دو فایل تست کردم نشد فلشش کنم اندروید 4.4 با اندروید 5 اموزش فلش با فایل لطفا قرار دهید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 2 پاسخ
- 911 بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت کاربران گرامی بنا به درخواست کاربران گرامی مبنی بر اعمال تخفیف بر روی محصولات ویدیوئی تصمیم گرفتیم آموزش ها رو در قالب پکیج در اختیار شما عزیز با تخفیف ویژه قرار دهیم در این قسمت میتوانید دوتا از آموزش جذاب مربوط به bypass امنیت قفل صفحه گوشی ها را فرا بگیرید دو آموزش شامل ویدیو و ابزارهای دوتا پست زیر میباشد. 1️⃣ مبحث مربوط به آنلاک قفل صفحه گوشی های اندرویدی توسط کرنل BOOT.IMG 2️⃣ مبحث مربوط به آنلاک قفل صفحه گوشی های اندروید توسط کرنل RECOVERY.IMG ? در این 2 آموزش روش هایی برای آنلاک گوشی های اندرویدی توسط کرنل بوت مطرح شده هدف اصلی برای آنلاک هست اما ماهیت ویدیو برای چیز دیگریست برای شما قلقی را روشن میسازد که ش…
- 0 پاسخ
- 908 بازدید
درود عزیزان گوشی رو با باکس روت کنید و سریال رو بدون مشکل ترمیم کنید
آخرین پاسخ توسط adib,