آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 17 پاسخ
- 5.8k بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت کاربران گرامی ? آموزش ویدیوئی ساخت ریکاوری اورجینال برای آنلاک قفل صفحه گوشی های اندرویدی ? در این قسمت به آموزش نحوه اضافه کردن قابلیت آنلاک به کرنل ریکاوری اورجینال پرداخته شده . ? این آموزش بسیار مفهومی هست زیرا علاوه بر نحوه اضافه کردن آنلاک نکته های بسیاری نیز بدست میاورید ? توضیحات در مورد ویدیو ✅ آموزش به صورت ویدیوئی عملی هست ✅ در این روش ما بدون نیاز به رایت هیچ رامی ، csc و … به دیتای گوشی نفوذ میکنیم و داده ها رو برداشته سپس گوشی رو به حالت اولیه برمیگردونیم . ⚠️ این روش به صورت کلی اختصاصی هست بنده ماه ها پیش این متد رو در نرم افزار gsd android tool اضافه کردم اما به دلیل اینکه ممکنه انتشار نسخه بعدی gsd …
آخرین پاسخ توسط yahyaee, -
- 9 پاسخ
- 2.7k بازدید
درود دوستان دستورات adb کاربرد های فوق العاده ای داره همین جور که میدونید تمام برنامه های مدیریتی در سورسشون از این کد ها استفاده میشه پس یادگیری این کد ها در مواقع ضروری کارتون رو راه میندازه سرفصل های این تاپیک: ADB Debugging Wireless Package Manager File Manager Network Screenshot System تاپیک به مرور کامل میشه پس از زدن اسپم خودداری کنید./ کلیه آموزش این تاپیک متعلق به انجمن gsm-developers.com و کاربر vampire_99 میباشد_هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع از اخلاق حرفه ای دور میباشد.
آخرین پاسخ توسط matinfathi19, -
- 5 پاسخ
- 2.1k بازدید
درود دوستان خیلی از برنامه هایی که ما با اون سروکار داریم برای حذف frp چه در اندروید چه در ویندوز از سه چهار نمونه کد بیشتر استفاده نمیشه که توی این تاپیک قصد داریم شرح بدیم اون کد ها رو که دیدگاهمون نسبت به طرز کارکرد برنامه ها عوض بشه(چون یه دولوپر خوب به لقمه آماده راضی نمیشه) کد ها در پست بعدی:
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود دوستان عزیز این پکیچ از پردازنده های زیر پشتیبانی میکنه: Lava_600_MT6572M Lava_550_MT6735M Lava_A1 MT6580 MT6592 MT6572 MT6535M MT6735M نحوه کار به این صورته که شما فایل مخصوص پردازنده خودتون رو با sp flash tool به راحتی روی گوشی رایت کنید تا قسمت frp کاملا پاک بشه منبع این پکیج از هاستینگ هستش که در انجمن های دیگه به صورت vip به فروش میرسه دانلود
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
QTADB قابلیت ها: فایل منیجر اپلیکیشن منیجر شل دستورات اسکرین شات دستورات فست بوت دستورات ریکاوری ... دانلود
- 0 پاسخ
- 793 بازدید
سلام و درود خدمت کاربران عزیز با قسمت هفتم از سری آموزش های تعمیرات نرم افزاری موبایل در خدمتتون هستم در این قسمت به اصلی ترین موضوع مبانی تعمیرات نرم افزاری موبایل یعنی درک ساختار پارتیشن ها ، وظایف آنها و مشکلاتی که میتواند با رایت اشتباه فایل بوجود بیاید میپردازیم موارد مطرح شده در این آموزش : وقتی گوشی را روشن میکنیم چه اتفاقی می افتد؟ شرح پارتیشن بوت /boot و فایل boot.img وظیفه پارتیشن بوت ساختار کرنل boot.img ««ramdisk»» Kernel چرا پارتیشن بوت عامل بوت شدن گوشی هست ؟ شرح پارتیشن سیستم /system و فایل system.img وظیفه پارتیشن سیستم ساختار پارتیشن و فایل system پارتیشن ریکاوری /recovery پارتیشن دیتا /data پارتیشن کش /cache …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 15 پاسخ
- 12.9k بازدید
باسلام ودرود تبلت فوق مشتری آورده مدل k012 روی آرمه اصلا به حالت فست بوت نمیره فلش کنم اگه از دوستان کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط OXEYGEN, -
این ویدیو اموزشی تقدیم همکاران محترم برای دانلود از سایت مگا ک میدونم خیلیاتون مشکل دارید با دانلود فایل از این سایت
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 3 پاسخ
- 10k بازدید
سلام.لطفا اموزش هارد ریست lg g2 بر روی اندروید 4.4.2 رو بزارید...این گوشی هارد ریستش بر روی اندروی 4.4.با 4.3 متفاوته..لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 7 پاسخ
- 7.5k بازدید
تمامی دستورات فست بوت در یک پست جمع آوری شده تا دوستان راحت تر به این دستورات دسترسی داشته باشند >cd/ cd root/ Fastboot oem get_identifier_token ديتاي آنلاک Fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin fastboot flash boot boot.img fastboot flash recovery recovery.img Fastboot flash system system.img Fastboot flash hboot hboot.img fastboot flash radio radio.img fastboot flash userdata userdata.img Fastboot oem lock fastboot flash ROM 123.zip نصب رام fastboot erase cache fastboot erase system پاک کردن فايل سيستم براي قبل فلش fastboot erase data فرمت گوشي fastboot getvar all اطلاعات گوشي fastboot reboot bootloader …
آخرین پاسخ توسط sadeghkamaiy, -
- 10 پاسخ
- 6.7k بازدید
سلام یه تبلت ویندوز که سیم کارت خوره اما انتن نمیاره نحوه فعال سازی اینترنت و3g*رو بفرمائید ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط dadashiebi, -
- 0 پاسخ
- 6.3k بازدید
SamFirm A.I.O اطلاع و دانلود از اخرین فریمور های دستگاه اپل دسترسی به دیتابیس نرم افزار های مورد نیاز برای تعمیرکاران نرم افزار اجرای دستورات در حالت MTP سامسونگ اجرای دستورات در حالت ADB سامسونگ ابزار Bypass قفل گوگل از طریق باز کردن Youtube , Settings و ... ابزار قفل FRP پردازنده مدیاتک ... حقوق نرم افزار برای کاربر Mahmoudsalah جهت ارائه رایگان نرم افزار محفوظ میباشد تغییرات آخرین نسخه 1.4.3 == add Support To Bypass MTK offline Auth CPU: Supported SoCs mt6261 mt6572 mt6580 mt6582 mt6735 mt6737 mt6739 mt6755 mt6757 mt6761 mt6763 mt6765 mt6768 mt6771 mt6785 mt6799 mt6873 mt6885 mt8127 mt8163 mt8173 mt869…
- 6 پاسخ
- 5.6k بازدید
WriteIMEI_R1.5.3001 WriteIMEI_R1.5.6001 WriteIMEI_R1.5.9001 WriteIMEI_R1.6.4001 WriteIMEI_R2.1.0001 WriteIMEI_R3.0.0001
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 5.1k بازدید
سلام دوستان امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره بسیاری از دوستان فکر میکنند بلک بری آی دی همانند اپل آی دی نیازمند به ثبت نام پیچیده و خاصی است ، اما بر خلاف تمام تحریم هایی که بلک بری برای ایران اعمال کرده است ساخت اکانت بلک بری بدون نیاز به هیچ ***شکن و آدرس خارج از کشوری امکانپذیر خواهد بود . •در سایت بلک بری به بخش ایجاد بلک بری آی دی جدید بروید https://blackberryid.blackberry.com/bbid/createaccount Contact Information • First Name – نام •Last Name – نام خانوادگی •Screen Name – نامی که به دیگران نمایش داده خواهد شد •Password – کلمه عبور ( ۶ رقم به بالا متکشل از حروف و عدد و ترجیحا یک حرف بزرگ باشد) •Confirm Password – تکرار کلمه عبور •Username – آدرس ایمیل …
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 4 پاسخ
- 5k بازدید
سلام خسته نباشید کد چینج سریال گوشی های چینی و طرح میخوام ممنونم میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 4.8k بازدید
باتوجه به فیلتر شدن نیمباز قصد داریم کل کاربران نیمباز رو به استفاده از این سرور دعوت کنیم و در آینده ای نزدیک بنده نسخه اندروید مسنجر بلک کت رو میسازم ولی تا آماده شدن مسنجر اصلی که الان سومین ورژن این برنامه میشه میتونید با نزم افزار بمبوس به سرور بلک کت وصل بشید! سعی شده به زیبایی و گرافیک برنامه توجه بیشتری بشه و اولویت رو بیشتر به ظاهر برنامه خواهیم داد تا امکانات. الان سرور بلک کت اجرا شده و همه قابلیت ساخت روم رو دارند قابليت هاي مسنجر بلک کت اندرويد ورژن 1.2 : * قابليت ارسال و يا پذيرفتن درخواست اد * قابليت ورود به چت روم هاي قدرتمند مسنجر هر کدام با ظرفيت 40 نفر * قابليت آنلاين کردن همزمان بي نهايت آيدي * قابليت تماس صوتي رايگان با دوستان * دارا …
آخرین پاسخ توسط repoharo, -
- 1 پاسخ
- 4.8k بازدید
اول از همه منبع رو ذکر کنم. این برنامه رو آقای Mojtabace فارسی کردن معرفی نرم افزار shuame + دانلود نرم افزار - پرسش و پاسخ فناوری اطلاعات اول اینکه آپدیتش نکنین چون فقط رو این ورژن فارسیه. آموزش: برنامه رو دانلود کنین و بعد فایل shuame.dll رو در مسیر نصب برنامه کپی کنید و از فارسی لذت ببرید. موفق باشید... ShuameSetup_3.3.6.171 shuame اسکرین شات: http://s3.picofile.com/file/8212546376/shua.jpg
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام و درود نحوه هاری ریست ولوم کم و زیاد پاور میزنیم که ریکاوری و فکتوری مد میاد ولوم بالا زده بعد پاور بعدشم گزینه وایپ برا اوکی هم لمسی سمت چپ بزنید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 10 پاسخ
- 4.3k بازدید
درود بر همکاران عزیز این آموزش رو خیلی کوتاه ومختصر خدمت شما قرار میدم اومید وارم پست خوبی باشه ************************************************** امروز با اموزش دانگرید کلیه هواوی ها در خدمت شما هستیم روی گوشی ریکاوری کاستومtwrp نصب کنید دقت کنید twrp نصب کنید حالا وارد ریکاوری بشید و از قسمت ادونس همه ی قسمت ها رو فرمت کنید دقت فرمایید همه قسمت ها را فرمت کنید حالا گوشی را روشن کنید گوشی روی ارم گیر میکنه نگران نباشید روی فست بوت هستش از طریق فست بوت ریکاوری استوک مخصوص گو شیتونو نصب کنید fastboot flash recovery name recovery.img حتما دقت فرمایید برای دانگرید کردن باید از طریق روش dloade گوشیتونو فلش کنید دوباره بعد از نصب ریکاوری…
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 11 پاسخ
- 4.2k بازدید
دوستان شاید برای دانلود چهار فایل بسیار بپرخید و اخر کار به سایت dlgsm و خرید اکانت برسید اما خدمت شما عرض کنم اینها به صورت دستی ساخته میشوند. که فایل های قدیمی متد ان در فروم های همسایه قرار گرفته اما این متد جدیدتر است چون فایل های جدید را پشتیبانی میکند برای این کار طبق اموزش پیش میرویم 1- برنامه allzip و 7-zip را نصب کنید 2- پسوند md5 را حذف کنید 3- پسوند tar بماند 4-روی فایل در اینجا اندرویید 5 کلیک راست و open 7zip میکنیم با خطا مواجه میشویم ok میزنیم سپس با این محتویات روبرو میشویم سپس extract میکنیم سپس به سراغ برنامه allzip میرویم و new archive را میزنیم و با این محتویات گفته شده جدا میکنیم BOOTLOADER: sbl1 sbl2 …
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 11 پاسخ
- 3.9k بازدید
با سلام گوشی j 700 f هست وقتی سیم میزاریم پیغام sim network pin block میزنه اندرویدش هم 5.1.1 هست اگه بخوام روتش کنم و انلاکش کنم اولا فایل روتش رو میخاستم و ثانیا دوستان بگن با چه باکسی راحت تر انلاک میشه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rezabarani, -
- 3 پاسخ
- 3.9k بازدید
همینطور که عزیزان میدنن این مدل خیلی تو فلش کردن بدقلق هستش و اذیت میکنه و اما راهکار ابتدا فایل ریکاوری بایستی روش رایت کنیم که عزیزان از لینک زیر دانلود کرده recovery و گوشی تبلت رو به فست بوت برده از طریق cmd با کد دستور fastboot flash recovery recovery.img فایل ریکاوری رو رایت میکنیم و بعد وارد لینک زیر شده ورام رو دانلود کرده وبدون تغییر اسم فایل رو وارد رم میکنیم ASUSTeK Computer Inc. -Support- Driver & Tools - ASUS ZenFone Selfie (ZD551KL) و وارد ریکاوری شده و رام رو نصب میکنیم
آخرین پاسخ توسط lovelybia2, -
- 1 پاسخ
- 3.9k بازدید
سلام گاهی اوقات اکانت ماکروسافت ساختید ولی هر کاری می کنید موقع اتصال به فروشگاه با پیغام زیر مواجه می شید راه حل : برای این کار باید منظقه رو بر روی آمریکا قرار بدید و تمام ! :-?
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 3.8k بازدید
نرم افزار هارد ریست تبلت های چینی all in one sonualok android tool - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط sajad1, -
- 8 پاسخ
- 3.8k بازدید
سلام یک تبلت n5100 دارم lineداخل خود تبلت نصب هستش wip کردم پاک نشده وقتیکه از داخل تنضیمات پاکش میکنم و نسخه جدید نصب میکنم lino نشون نمیده رام هم زدم 4.2.2 بازهم line هستش و همین مشکلو دارم error میده invalid phone number please chek the number and try again اگه لطف کنید زود راهنمایی کنید تبلتو خودم فروختم
آخرین پاسخ توسط G.S.M,