آموزش ها و مباحث سخت افزار
آموزش ها و مباحث سخت افزاری مروبط به برند های مختلف
55 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 4.6k بازدید
درود اگه قسمت باشه و عمری باقی بمونه ، بعضی روزها نکاتی رو خدمت تعمیرکاران مبتدی قرار میدیم تا خودشونو بکشن بالا البته اینم بگم که مسایل تعمیرات سخت افزاری ? امروز میخوام شیوه ای که خودم سوکت شارژر ها رو تعویض میکنم رو خدمتتون عرض بکنم اول از همه ، به یک چیزه خیلی ساده نیاز داریم نترسید ، چیزه خاصی نیست ، سره شارژر روی کابل هستش (یک کابل معیوب رو بردارید و این ? قسمت فلزی رو با احتیاط دربیارید ، بطوری که داخلش خالی بمونه ) شاید خیلیا بپرسن که چرا اینو انتخاب کردی ؟؟؟ جوابش خیلی سادس : اینو میذاریم داخل سوکت شارژر مورد نظرمون تا هم لحیم اضافی داخلش نره و هم قسمت اصلی سوکت َشارژر ، حرارت نبینه لحیم اضافی ؟؟؟ واس خوده من خیلی پیش ا…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
asus k012 sim1;2&memory ways سولوشن سوکت سیم کارت 1 و 2 و سوکت مموری کارت تبلت ایسوس k012
توسط axar_mobile- 1 پاسخ
- 5.2k بازدید
درود مسیر سیم کارت 1 ، 2 و مموری کارت تبلت ایسوس مدل k012 خدمت شما موفق باشید
آخرین پاسخ توسط نوید, -
تبلت ایسوس
توسط نوید- 1 پاسخ
- 850 بازدید
با سلام دوستان خواهش میکنم کمک کنید من یه تبلت دارم که سوکت سیمکارتش خراب شده بود.براش گیر آوردم که عوض کنن سوکت رو اما تعمیرگار ناشی پایه های زیر سوکت رو خراب کرد. الان من از اینترنت نقشه کامل این مدل رو گرفتم و میخوام براش سیمکشی کنم.ماز شما عزیزان کسی میتونه با توجه به عکس به من بگه از کجا باید سیمکشی بشه؟ براتون آپلود کردم فایل هاشو خدا خیرتون بده Z380KL _Inventec Training.pdf Z380KL_CSC System Repair Guide.pdf Z380KL_RF Trouble Shooting Guide.pdf Z380KL_Troubleshooting.pdf
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 2.7k بازدید
دوستان سلام تو سایت ها بیشتر میدیدم یا توضیح دادن یا اکثرا شماتیک نوکیا 220 رو اشتباه گذاشتن برا این مشکل ، این بود که گفتم شاید کمکتون کنه (با اجازه اساتید)
آخرین پاسخ توسط rezabarani, -
- 0 پاسخ
- 531 بازدید
درخواست سولوشن آنتن نوکیا 130 2017
آخرین پاسخ توسط Ra3ol, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
درود امروز در خصوص جریان کشی بعد از کلید پاور مطالبی رو خدمت دوستان ارائه میدیم اگر با اتصال منبع تغذیه به گوشی ، جریان کشی صفر و نرمال بود ، کلید پاور گوشی را فشار میدهیم حالات زیر ممکن است رخ دهد : 1 - گوشی روشن میشود ( اگر با باتری روشن نمیشد ، پس مشکل از باتری میباشد) اگر با باتری سالم نیز روشن نشود در مواردی که گوشی با منبع تغذیه روشن میشه و با باتری عکس العملی نداره : ابتدا پین های کانکتور باتری رو چک کنید تا حالت سولفاتگی یا چرکی نداشته باشه (با منبع تغذیه ، گیره های سوسماری پرابها ، فشار بیشتری دارن ) سپس مسیر bsi رو چک کنید و در نهایتا لحیم سردی cpu 2 - گوشی جریانی از 0/04 آمپر الی 0/08 بکشد و ثابت بماند و گوشی روشن …
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 919 بازدید
درود مقدمه : شاید شنیدین که وقتی گوشی آب خورده باشه ، میگن بذار داخل برنج تا یه مدتی بمونه و ... به نظره بنده این یه موضوع اشتباهی هست گوشی حتما باید توسط فرد متخصص باز و سرویس بشه اصول برخورد با گوشی های آب خورده : 1 - باز کردن گوشی و جدا کردن کلیه ی متعلقات از قبیل : LCD ، صفحه کلید ، تاچ ، دوربین و ...(در کل تمامی قطعاتی که قابلیت جدا کردن از روی برد رو داشته باشن " قطعاتی که تینر مخربشان می باشد ") 2 - در صورت داشتن دستگاه اولتراسونیک ، از دستگاه استفاده میکنیم و اگرم دستگاه رو نداریم ، شست و شوی برد با تینر 10000 و خشک کردن برد با دستمال و هیتر 3 - تست جریان کشی اگر جریان کشی نداشتیم ، LCD را به برد متصل و گوشی را رو…
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود یکی دیگه از بحث هایی که در تعمیرات سخت افزاری خیلی مهمه ، سیم کشی هستش شاید به نظر بیاد سیم کشی مدار که چیزی نیست ، دو سره مسیر کنده شده رو به هم متصل میکنیم و خلاص ، ولی بعضی مواقع اینجوری نیست و یکمی کار حساس میشه برای مثال ، ما تبلتی رو داریم که یکی از پایه های سوکت سیم کارت از روش کنده شده هنگام برداشتن سوکت و باید سه نقطه رو ( طبق تصویر زیر ) اول بهم وصل کنیم و دو قطعه ( مقاومت و خازن ) رو درجاشون قرار بدیم و بعدش سوکت رو جایگزین بکنیم خب برای کارمون چند چیز لازم داریم : سیم لاکی ، مایع uv و چراغ uv و بقیه ی لوازم تعمیراتی معمول ابتدا سیم لاکی رو در مدارمون بصورت صحیح و در جای خودش قرار میدیم و سپس کمی مایع uv روی سیم لاکی می…
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود امروز هم قصد داریم یک موضوع دیگه رو با هم یاد بگیریم گوشی با اتصال به منبع تغذیه و قبل از زدن کلید پاور ، مجاز به جریان کشی نمی باشد و نمایشگر آمپرسنج ، باید عدد صفر را نشان دهد ولی ... اگر قبل از زدن کلید پاور ، جریان کشی داشتیم 1 - اگر جریان کشی ضعیف بود "از 0/01 آمپر تا 0/05 آمپر" الف ) سولفاتگی سطحی در مادربرد مخصوصا سوکتها و کانکتورهای ال سی دی ، صفحه کلید و... ب ) خرابی باتری بک آپ ج ) خرابی IC های کریستالی 2 - اگر جریان کشی متوسط بود "از 0/05 آمپر تا 0/35 آمپر" الف ) سولفاتگی شدید مادربرد ب ) خرابی IC های کریستالی و رگولاتورهای تامین تغذیه ی دوربین ، بلوتوث و مموری کارت ج ) خرابی I…
- 3 پاسخ
- 7.7k بازدید
درود امروز قصد داریم طریقه ی تعویض میکروفن رو با هم یاد بگیریم تعویض میکروفن زمانی صورت میگیره که صدای ما از گوشیمون به طرف مقابل یک مکالمه ، انتقال پیدا نکنه ( معیوبی دهنی یا همون میکروفن) مقدمه ای بر انواع میکروفن در بعضی از گوشیها ، مثلا نوکیا 108 یک عدد میکروفن وجود داره "مطابق شکل زیر " این نوع میکروفن رو به راحتی میشه از زیر برد حرارت داد و تعویضش کرد (دقت کنید که پولکی ها رو از روی برد جدا کنید تا نسوزن "خودم چندین بار ناشی از آب دراومدم و سوزوندمشون و کیپد سازی انجام دادم ") در بعضی از گوشیها هم دو عدد میکروفن وجود داره که یکی در قسمت پایین برد و دیگری در قسمت بالای برد وجود دارد (برای مثال سامسونگ c5) میکروفن پایی…
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
درود اول از همه باید عذرخواهی کنم که مطلبم رو تو قسمت سوالات ایجاد کردم ، در قسمت شماتیک و سولوشن باید ایجاد میکردم که متاسفانه بخش ویژه محسوب میشد و دسترسی نداشتم حتما برای شما هم اتفاق افتاده که به مسیر سیم کشی تاچ تبلت ایسوس مدل k012 نیاز داشته باشید ولی در اینترنت نتونستین پیداش کنین ( اینم بگم که خودم سرچ کردم و پیدا نشد ، شاید از اساتیدمون دارن این مسیر رو ) مسیری که در تصویر زیر قرار دادیم ، اختصاصیه خودمونه و صد در صد وطنیه ? ، انجمنهای دیگه هم استفاده بکنن ولی لطفا منبعش رو حتما ذکر کنن ، چون واقعا زحمت کشیدیم تا این مسیر رو به دست آوردیم? امیدوارم به دردتون بخوره ? موفق باشید
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام تبلت تاچ از روی کاری تست میکنم بد میرنه باید چند بار بزنی تا بزنه و 2 تا خروف هم جابجا میزنه سوکت تاچ هم تعویض کردم حود تاپ هم 10 تا عوض مردم از جمله الان تاچ روی کاری اصلی از تبلت دیگه...میخاستم مسیر تاچ و سولوشن بدن اساتید
آخرین پاسخ توسط حدادی021, -
- 0 پاسخ
- 731 بازدید
سلام دوستان چند وقت پیش یه دانگل USB 3G و بیسیم اکستروم مدل MD300 خریدم که وقتی بذارمش تو usb چراغش آبی و اینترنت وصل میشه الان چراغ فقط قرمز و نت وصل نمیشه
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 1 پاسخ
- 799 بازدید
salam dostam j730 daram ke moshtari avorde dokme bak kar nemikone
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 1 پاسخ
- 982 بازدید
با درود جریانی که سره پایه باطری میاد و گرفتم دیدم هی تن و تند 1 ولت 3 ولت 5 ولت میشه و بصورت چرخشی اعداد تو همین شکل تغییر میکنن کسی میدونه ای سی رگولاتورش کدومه و یا اینکه تجربه دیگه ای در راستای تعمیرش داشتین ممنون میشم سپاس
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 8 پاسخ
- 14.3k بازدید
سلام..دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی تبلت لنوو Lenovo Tab 2 A7-30HC مسیر usb شارژ
آخرین پاسخ توسط کیوان1305, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان لطف میکنید شماتیک ایسوس k00e رو بزارید..خیلی لازم دارم. دنبال مسیر لایتش هستم. تبلت روشن میشه تصویر نداره. برای همون دنبال نقشه ش هستم شاید از لایت باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
مسیر سیم کارت z10
توسط ahad.kh- 2 پاسخ
- 4.7k بازدید
سلام مسیر سیم کارت بلک بری stl100-2(z10) کسی داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط ahad.kh, -
- 10 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلوشین های تعمیراتی infinix x600 lte
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 975 بازدید
Huawei Service Diagrams iPhone Service Diagrams OPPO service manual Samsung service_manual Sony Service manuals XiaomiSchematic دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلوشن نایاب شارژ گوشی ایسوسzenfone 5
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 817 بازدید
سلوشن لایت شیاومیredmi 2 display light solution
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 975 بازدید
Solution Galery Tool All Device . دانلود Password: galery
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
سلوشن های کامل ALCATEL POP C7 OT 7041D DS
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
New PanteAndroidTools v:1b by: darmiles قابلیت های برنامه: * گرفتن اطلاعات گوشی * اسکن ویروس * حذف ویروس با یک کلیک * اسکن برنامه های سیستمی * حذف برنامه های سیستم * ریبوت ریکاوری * و....... برای فعال سازی HW ID رو پست کنید تا سریال بهت میدم لینک دانلود: (حجم 3MB) panter اسکرین شات از برنامه: منبع: New PanteAndroidTools v:1b by: darmiles - GSM-Forum
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone,