آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 635 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان فول دامپ N900P NOT3 مخصوص باکس Z3X EASY JTAG از جی اس ام دولوپرز مشخصات فایل : حجم فایل :1.200 MG مدل :N900P باکس مربوطه :Z3X EASY JTAG لینک فایل : >http://4share.vn/f/5e6a6c6f6f6b6669 موفق باشید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان مشخصات فایل : حجم فایل :2GB مدل :SAMSUNG N910G نسخه اندروید :4.4.2 مخصوص باکس : Z3X EASY JTAG لینک فایل: >[/color][url=http://4share.vn/f/350107050c02000d]4Share.vn - N910G4.4.4_2g.bin.7z[/url] [color=#333333] موفق باشید
- 0 پاسخ
- 802 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان مشخصات فایل : حجم فایل :2GB مدل :SAMSUNG N910P مخصوص باکس : Z3X EASY JTAG لینک فایل: >[/color][url="http://4share.vn/f/350107050c02000d"]http://4share.vn/f/291d1b18181a1019[/url] [color=#333333] موفق باشید
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان مشخصات فایل : حجم فایل :2GB مدل :SAMSUNG N910T مخصوص باکس : Z3X EASY JTAG لینک فایل: کد: http://4share.vn/f/5064626161646062 موفق باشید
- 16 پاسخ
- 3.2k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y530-U00 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . دامپ به همراه فایل estcsd قرار دادم . هارد های مناسب قابل جواب پیوست شد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت و QFIL باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت. SIMILAR EMMC Y530-U00.txt
آخرین پاسخ توسط oktai, -
- 12 پاسخ
- 2.1k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y550-L01 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت.
آخرین پاسخ توسط wsasi, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y625-U32 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . دامپ به همراه فایل estcsd قرار دادم . هارد های مناسب قابل جواب پیوست شد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت و QFIL این دامپ و آموزش های در نت هزینه زیادی داره در فروم جی اس ام دولوپرز بدون هیچ گونه چشم داشتی و هزینه ای قرار میگیره جهت حمایت لطفا گزینه تشکر فراموش نشه فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : espandesh Y625-U32 XML Huawei OK eMMC Dump Tested By Espandesh.rar emmc y625-u32.txt
آخرین پاسخ توسط mghm, -
- 1 پاسخ
- 972 بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y635-L01 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت.
آخرین پاسخ توسط mghm, -
- 4 پاسخ
- 4.4k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y635-L21 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار گرفت .
آخرین پاسخ توسط em2017, -
- 0 پاسخ
- 634 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان مشخصات فایل : حجم فایل :2GB مدل :SAMSUNG N910C مخصوص باکس : Z3X EASY JTAG لینک فایل: >http://4share.vn/f/655157545d555555 موفق باشید
- 0 پاسخ
- 952 بازدید
فول دامپ هارد الجی k500 دانلود دریافت پسورد : پیام خصوصی قابل رایت با تمام باکس های ترمیم بوت
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
سلام دوستان کلیه فایل های Dll باکس ریف رو میتونید از سرور انجمن دانلود کنید ... >http://dl.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=Qm9vdCZFTU1DX1JlcGFpci9CT1hfRklMRV9SRVBBSVIvUklGRiBCT1gvRGxsX0ZpbGU=
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام یه htc d826 هست روی آرم بود s-off کردم هواسم نبود رام یه منطقه دیگه زدم فایل کامل گرفت بعد ریست کرد دیگه روشن نشد میتونید راهنمایی کنید که چیکار کنم؟ مشتری هم خیلی گیره
آخرین پاسخ توسط Easy_Jtag, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به همه اساتید من چند ماه قبل یک گوشی برام آوردند که یک تازه تعمیر کار بخاطر فایل نادرست بوت گوشی رو معیوب کرده بود متاسفانه در باکس ریف و ... جیتیگ چیزی پیدا نکردم ولی جالب اینجاست که وقتی به کامپیوتر وصل میشه یک درایور تو دیوایس منیجر پیدا می کنه که تو هیچ سایتی پیدا نمیشه اگه میشه راهنمایی کنین چجوری یا با چه باکسی ترمیم بوت بشه مدل گوشی i8200n هست
آخرین پاسخ توسط Reza2010, -
- 0 پاسخ
- 639 بازدید
با سلام و درود از این به بعد سعی میکنم هر گوشیو که بوتشو ترمیم کردم لاگشو بزارم لاگ ترمیم بوت rm-914 Lumia 520 توسط باکس atf که بعد از تموم شدن کار یک بار لازمه تا گوشیرو با آخرین ورژن فلش کنید تا گوشی بالا بیاد >Resetting and Exploring JTAG chain...1 Device(s) Device #1 ID 0x4F1F0F0F IR4 Resetting and Exploring JTAG chain...No Devices found in Chain! Resetting and Exploring JTAG chain...1 Device(s) Device #1 ID 0x4F1F0F0F IR4 Restore Boot... Waiting for Device Connection 15 second(s)...OK Resetting and Exploring JTAG chain...OK Halting Core with 100ms Delay...OK Initializing Device...OK Detecting eMMC #1 ID...1501004D384732594300BEA664E19047 Flas…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
مسیر شارژ ویو3
توسط مهرداد۴۷۰۶- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان کسی مسیر شارژ سامسونگ s8600ویو3 داره
آخرین پاسخ توسط مهرداد۴۷۰۶, -
- 7 پاسخ
- 3.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز چند برد دارم که ای سی هارد زدم اما همشون ارور 4032 میدن در ضمن حرارت به cpu نرسیده و پایه های زیر ای سی همش کامل سالم هستن و ولتاژم به ای سی هارد میرسه اما گوشی برای فلش نمیره با ورژن های مختلف 174 150 148 177 تست کردم اما جواب نداده اسکاتر خالی هم از طریق write emmc رایت نمیشه و خط قرمز پر مکینه اما جواب نمیده دوستان فایلی یا روشی برای حل این برد ها دارن با تشکر از همگی
آخرین پاسخ توسط pooyabooter, -
- 4 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این اپدیت جدید نسخه بتا رو که گذاشته من نصب کردم اما موقعی که اسکاتر یا فایل ال جی میچینم داخل هیچ پارتیشنی نمیاره اما داخل عکس هایی که توی جی اس ام هاستینگ اسکاتر که انتخاب شده میاره من فایل های مختلفی تست کردم و جواب نمیده میخوام بدونم همه همینطوره و نرم افزارش ایراد داره یا موردی من داره یا برای این نرم افزاراکتیو باید بشه اگر ممکنه دوستان یک توضیحی بدن با تشکر
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 9 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان هواوی g6-u10 مشتری واسم آورد که فلش کنم وفایل فلش تا آخر رایت شد ولی گوشی بالا نیومد و الان کلا خاموشه چطوری میتونم دوباره روشنش کنم؟ ضروریه لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ali-f16, -
مشکل بوت j110f
توسط BALUCH.GSM- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
با درود خدمات آیا این مشکل با فلش حل میشود < لطفا میشه راهنمایی کنید مرسی
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
مشکل بوت y511-u30
توسط d sezar- 0 پاسخ
- 770 بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی فوق رو هر کار کردم فلش کامل نمیگرفت با اکثر بیلد نامبرها حتی با بیلد 120 که زیاد با اون گوشی زدم هارد رو در اوردم داخل ایمیت پرو اینفو میداد کامل اریز کردم نیازی به فایل دامپ داره یا نه ممنون
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 1 پاسخ
- 955 بازدید
سلام دوستان برای مشکل uknown bassband j3119 که بعد از فلش به وجود اومده چه راهی وجود داره؟
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 5 پاسخ
- 890 بازدید
سلام خدمت اساتید ..طبق اموزش ک تو سایت گفته شد ترمیم رو انجام دادم ..اما فلش نمیگیره..بعد از خاموش و روشن کردن گوشیبوت گوشی دوباره باید ترمیم شه..ن فیل پیت رایت میشه ن فایل فلش
آخرین پاسخ توسط saeid545, -
- 4 پاسخ
- 913 بازدید
یه گوشی برا م اومده بعد از فلش خاموش شده j700f dd هست گسی راه حل فایل ترمیم بوت گوشی رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی فلش کردم بوتش پریده الان خواستم بوتشو ترمیم کنم فقط یک مشکل پیش اومده اون قطعه که بین 1.8 و cmd با نوک هویه دراومده آیا این قطعه باید حتما باشه یا بدون این قطعه هم میشه بوتشو زد و یک مورد اینکه اگر ترمیم شد بعد از بوت زدن گوشی به مشکل نداره با تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj,