آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 911 بازدید
لطفا ترتیب سیم کشی نقط روی برد را به باکس برام توضیح بدید یعنی به کجای باکس سیم بکشم
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
این ارورتوباکس easy jtag مربوط به چی میتونه باشه؟! Error: eMMC was a small size این اروردربعضی ازهاردهای سامسونگ برخوردم b309 اساتیدودوستانی که تجربه پروگرام هارد رودارن لطفا نظرخودشون اعلام بفرمایندباتشکر
آخرین پاسخ توسط kaveh1_M, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان و اقا علی گل من باکس رو خریداری کردم فقط دو تا کابل زیر رو داره از کدوم کابل باید استفاده کرد کابلی که یطرفش سیم هست رو مگه نباید سیم کشی کرد روی برد قبلا با ریف کار کردم ممنون اینم کابلای من http://s3.picofile.com/file/8225925576/easy.jpg
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان کسی تجربه ای داره ممنون میشم راجب خاموشی بعد فلش نوکیا 110 ارایه بدهید .مرسی
آخرین پاسخ توسط BALUCH.GSM, -
- 4 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این اپدیت جدید نسخه بتا رو که گذاشته من نصب کردم اما موقعی که اسکاتر یا فایل ال جی میچینم داخل هیچ پارتیشنی نمیاره اما داخل عکس هایی که توی جی اس ام هاستینگ اسکاتر که انتخاب شده میاره من فایل های مختلفی تست کردم و جواب نمیده میخوام بدونم همه همینطوره و نرم افزارش ایراد داره یا موردی من داره یا برای این نرم افزاراکتیو باید بشه اگر ممکنه دوستان یک توضیحی بدن با تشکر
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
بخش دامپ های تست شده تمامی برندها به روز رسانی این بخش دائم خواهد بود . هواوی Ale-l21 Y530-U00 Y550-L01 Y635-L01 Y635-L21 Y625-u32 الجی LG K500 سامسونگ
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 4 پاسخ
- 740 بازدید
حل شد ترمیم بوت d2105 توسط باکس اسیتول برای ترمیم بوت سونی مدل و d2104 d2105 باکس اسیتول سه تا تیک اولو بزنید بعد از شما با همون کابل usb کلید ولوم پایین رابگیرید بره برای فلش بوت ترمیم میشه فقط انتخاب مدل روی d20xxe1 رو انتخاب کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 4 پاسخ
- 4.4k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y635-L21 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار گرفت .
آخرین پاسخ توسط em2017, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز من این باکسو تازه گرفتم میخواستم بدونم این کلید روشن و خاموش و این ولتاژ 2.8 و 1.8 و اینکه برای گوشی هایی که دو ولتاژ نیاز داریم چطور باید عمل کنیم چون موقعی که کلید روی 2.8 باشه همه ی پین های خروجی رو ولتاژ میگیرم 2.8 هستش لطفا در مورد 2 تا جای فلت های کوچک بگید برای چی هستش با تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش تعمیر و بازیابی S3 Neo خاموش (بریک) شده در اثر آپدیت و فلش تذکر این روش صرفا برای گوشی هایی که اصطلاحا هارد بریک (Hard Brick) شده ارائه شده و منظور ما از گوشی های بریک شده، گوشیهایی هستن که بعد از عملیات های نرمافزاری و آپدیت، خاموش شدن و هیچ واکنشی نشون نمیدن یعنی نه روشن میشن، نه با فشردن دکمه پاور ویبره میزنن، نه وارد Download Mode میشن، نه وارد ریکاوری میشن و … نیازمندی ها: ۱- مموری کارت کلاس ۱۰ و ترجیحا با حجم ۱۶ گیگ (از حجم ۸ گیگ هم میتونید استفاده کنید) ۲- برنامه Win32DiskImager ۳- فایل Boot.img مخصوص گوشی رو از لینکهای پایین نوشته دریافت کنید ۴- نرم افزار اودین ۵- فایل فلش استوک گوشی (فایل Firmware اصلی) ۶- برنا…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 913 بازدید
یه گوشی برا م اومده بعد از فلش خاموش شده j700f dd هست گسی راه حل فایل ترمیم بوت گوشی رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی دیزایر 500 2سیم کارت بعد از ترمیم بوت و فلش زدن سریال سیم کارت دوم مشکل پیدا کرده و یک سیم کارت بیشتر شناسایی نمیشود سریال سیم کارت دوم 355198000000017 مدل گوشی 0p3z120 باکس ریف لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام گوشی رو که روشن میکنم روی آرم گیر میکنه روی آرم گیر میکنه فلش فایل هم با sp flash زدم نشد ممنون میشم کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان در این اموزش قصد دارم که ترمیم بوت گوشی هایی که پردازنده کوالکام دارن براتون اموزش بدم روش کار هم یه مدل سالم اون گوشی رودرست داشته باشید که بتونین از روی رام استوک اصلی گوشی فایل ترمیم بوت تهیه کنید ودرهمین پست بزارید که دوستان استفاده کنند که با این کار در وقتتون صرفه جویی بشه واحتیاجی به مقوله جی تگ به وسیله باکس ها نباشه. اموزش و وابزار دوستانه برنامهWin32DiskImager Downloadرو دانلود کنید این هم لینک دانلود برنامه:https://www.mediafire.com/?itb2xqee2yc9xwq یک گوشی سالم از همون مدل دچار مشگل بوت شده گوشی فوق باید روت شده باشه ویک رم 8یا16گیگ جنس مرغوب یا کلاس10روگوشی بزارید که فایل که قصد ساخت شو دارید اونجا ذخیره بشه این فرمان رو بوسیله ad…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 2.1k بازدید
باسلام به اساتیت محترم عزیزان. باکس easy jtag toolبعد از نصب به کامپیوتر {سیستم} وقتی میخواهم اریز از هارد بگیرم یا از هارد اینفو بگیرم یا هر کار دیگه ای انجام بدم اروری به من میده خواهشا راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه سپاسگذارم. Z3X EasyJtag Software ver. 3.6.2.0 Loading eMMC GEN1 Firmware... IO: 2800 mV Box S/N: 0F0F0B07747769C1, ,FW Ver.: 01.63 Warning: CMD Pullup Level (0 mV) too low , check cables etc.! CMD Active Level:2340 mV Box IO Level:2800 mV CLK Rate:21000 kHz Bus Width:1bit,SDR HiPower mode is off! Can't init device, Reason: CMD Timeout Error Done.اینم هم ارور که میده
آخرین پاسخ توسط rezabarani, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با تست پوینت ترمیم بوت حل مشکل هاردبریک test point boot repair hard brik fix h30-u10 برای اولین بار از GSM-DEVELOPERS.IR نحوه کار: برد را خارج کنید... باتری را خارج کرده و تست پوینت GND را به CLK که در تصویر زیر نشان داده شده است وصل کنید ... و با فلش تول فلش کنید ... موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بدون مقدمه و گرفتن وقت شریفتان بریم سر اصل مطلب ***برای اولین بار ترمیم بوت مدلای samsung not4 sm-n910f sm-n9109w sm-n910a sm-n915d sm-n9108v sm-n9100 sm-g901f ابزار مورد نیاز…. ۱-مموری کارت ۴ گیگابایت یا بالاتر… جنس مرغوب sdhc ۲-رام ۴ فایله به ترتیب فایلای (bl, ap, cp, csc*) … ۳-فایل پیت مربوط به ترمیم بوت و پارتیشن emmc… و اما نحوه انبریک این مدل… ۱-فایل پیت مخصوص گوشی که پیوست شده دانلود کنید 2-فایلای پیت و bl را در اودین قرار دهید…. ۴-مانند تصویر پیوست شده تیک ها را بزنید… ۵- مموری کارت را در دیوایس( سالم )گذاشته و گوشی را به دانلودینگ ببرید و فایل pit پیوست شده همراه با فایل بوت لودر که از ر…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید شاید برای شما هم پیش اومده باشه گوشیتون رو فایل بوتلودر ارور داده باشه وخاموش بشه بیشتر این مشکل در دانگرید کردن گوشی پیش میاد راههای زیادی برای ترمیم بوت گوشی از جمله فایلهای sdcمیتونه گوشی را به دانلود ببره .گوشی اوکی بشه این روش زمانی استفاده میشه که شما با فایلهای sdcنامید بشین وگوشی را بازکرده وپینوت بزنین نمونه پینوت که بر روی a500hتست شده را دوست عزیزم علی ویلسون در این پست قرار دادن http://gsm-developers.ir/thread11149.html#post38522 1.باکس atfرا اجرا میکنیم به سربرگ atfplusمیریم بعد به قسمت emmc toolرفته از سالم بودن پین اوتها مطمئن بشین از قسمت emmc tool از هارد گوشی اسکن بگیرین تا مطمئن بشین گوشی به درستی سیم گشی شده بعد از ا…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ***اموزش ترمیم بوت I9505 اینبار بدون نیاز به باکس باز هم از استور فریمور*** موارد مورد نیاز ۱-دانلود فایل EXE مربوط به ترمیم بوت..galaxy_S4_9505 – Download – 4shared ۲-داشتن فریمور و اودین ۳-نصب درایور QHUSB Qualcomm نحوه کار با این نرم افزار ۱-گوشی را به پی سی وصل کنید و درایور را کاملا نصب کنید.. ۲-نرم افزار را باز کرده پورد را شناسایی کنید… ۳-گزینه RECOVER DEVICE رو بزنید… ۴-تمام کپی برداری اکیدا ممنوع موفق باشید
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان یه گوشی j710f برام اومده کسی میتونه راهنمای کنه هی روی این صفه میاد ریسیت میشه دانگل و باکس هم دارم eft pro umt 2 pro z3x pro
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
نوت هفت دارم و گوشی بریک شده و وقتی انلاک میکنم. موقع رام زدن می فلش ارور micmatching میده و چند تا رام امتحان کردم بازم همین ارور میده راهنمایی کنید دوستان البته گوشی کامل انلاک نمیشه ولی به هر حال این ارور چطور باید رفع کنم و اگر راهیی دگه دارین بگین
آخرین پاسخ توسط mataboy, -
- 3 پاسخ
- 804 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این مدل رو میخواستم هارد عوض کنم اما دامپ این مدل رو ندارم داخل ایزی نبود اگر ممکنه دوستان و مدیران پینوت و دامپ این مدل رو قرار بدن با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
frp enable!
توسط majidgarusi- 3 پاسخ
- 963 بازدید
سلام خسته نباشید ی گوشی c9000 رو رروت کردم بعد oem off کردم گوشی custom binery شد فایل بوت خود گوشی رو زدم ولی بازم خطای frp enable داد . گوشی دیگه خاموش نمیشه ریستارت میکنی خطای An error has occurred while updating the device software.....
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 637 بازدید
با سلام دوستان ی سامسونگ s5610 اومده 5 صدمه.راهنمایی میخواستم واسه ترمیم بوتش.ظاهرا همکار با فلشر زده خاموش شده قبلش رو ارم بوده
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 3 پاسخ
- 962 بازدید
سلام دوستان نوکیا 206 با باکس ای تی اف میخوام کد باز کنم گوشی رو حالت تست مود میره ..ولی باکس جک میگیرم عملیاتی انجام نمیده و در اخر خطا Nokia USB Flashing Generic"میده ..راه حل ...
آخرین پاسخ توسط mehran72m,