آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 14 پاسخ
- 2.6k بازدید
آموزش تخصصی شابلون زنی و تعویض هارد و آیسی های چسبی (اختصاصی جی اس ام دولوپرز) با سلام و درود دوستانی که سخت کار میکنند حتما لازمه که این آموزش رو ببینند. آموزش کامل و گام به گام در قالب ویدئو دانلود ویدئو *******اسکرین از قسمتهایی از آموزش*******
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 865 بازدید
یه گوشی برا م اومده بعد از فلش خاموش شده j700f dd هست گسی راه حل فایل ترمیم بوت گوشی رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
frp enable!
توسط majidgarusi- 3 پاسخ
- 892 بازدید
سلام خسته نباشید ی گوشی c9000 رو رروت کردم بعد oem off کردم گوشی custom binery شد فایل بوت خود گوشی رو زدم ولی بازم خطای frp enable داد . گوشی دیگه خاموش نمیشه ریستارت میکنی خطای An error has occurred while updating the device software.....
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
اساتید عزیز گوشی فوث فقط توی این حالت گیر میکنه و وارد هیچ حالتی نمیشه برای فلش با اس دی کارت
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 14 پاسخ
- 4.3k بازدید
در گوشیهای سری ام تی کی پارتیشن های زیادی وجود دارد مثل Preloader, Recovery, Bootimg و غیره اگر به هر طریقی پارتیشن Preloader معیوب و خراب شود دیگر گوشی توسط پی سی قابل شناسایی نخواهد بود به معنای دیگر گوشی شما بوت پرونده. Preloader چطور معیوب میشه؟ دلایل چندی وجود داره برای خراب شدن بوت اما دلیل اصلی فول فلش کردن گوشی توسط شما یا کس دیگه به همراه فایل Preloader با فایل اشتباه یا ورژن اشتباه هست و همجنین میتونه دلیلش ایریز کردن پارتیشن Preloader توسط شما یا شخص دیگه ای باشه. چطور متوجه بشیم که Preloader گوشی اسیب دیده و گوشیمون به رحمت خدا رفته؟ Preloader میتونه توسط رایت فایل اشتباه اسیب ببینه وتوسط هیچ سیستمی شناسایی نمیشه برای اینکه مطمئن بشید میتونید از این روش اس…
- 13 پاسخ
- 6.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز با اموزش ترمیم بوت تمامی مدلای ام تی کا و با توضیح بر روی htc desire320 در خدمت شما خواهم بود همانطوری که دوست عزیزمون شهرام در این تایپک موارد مورد نیاز رو توضیح دادن بنده نیاز به حاشیه و توضیحات اضافی نمیدونم http://forum.gsm-developers.ir/thread1804.html#post3906 دوستان توجه داشته باشند که در سری جدید چیپست مدیا تیک پریدن بوت علنی هستش.... و مثل بقیه برند ها با وصل به پی سی هم هیچ عکس العملی را مشاهده نمیکنید... برای اینکه این مدلا رو به حالت بوت ببریم شما نیاز به پیدا کردن تست پوینت های KOLO" و یا "KCOLO هستید... و چون سری جدیدا با نوشته مشخص نکردند شما باید سیم نوک نازکی را بر روی بدنه که مشهور به GND هستش را لحیک…
دانگل emmc
توسط ویدا- 0 پاسخ
- 853 بازدید
دانگل emmc با نصب درایورهای گوشی و کوالکام گوشی را نمیشناسد مشکل کجاست
آخرین پاسخ توسط ویدا, -
- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ترمیم بوت و حل مشکل رو ارم ماندن HUAWEI G750-U10 بدون نیاز به باکس برای اولین بار از استور فریمور 1-فایل مربوط به ترمیم بوت را دانلود کنید... download 2-فایل را در فلش تول قرار داده و فلش کنید... 3-سپس این فایل را در فلش تول قرار داده و به قسمت فرمت بروید... 4-در اینجا گوشی را manual فرمت کنید... 5-حال رام مخصوص گوشی را فلش کنید.. 6-ضمنا یادم رفته بگم برای اولین بار پسورد فایل:Wooooow کپی برداری اکیدا ممنوع موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام یه htc d826 هست روی آرم بود s-off کردم هواسم نبود رام یه منطقه دیگه زدم فایل کامل گرفت بعد ریست کرد دیگه روشن نشد میتونید راهنمایی کنید که چیکار کنم؟ مشتری هم خیلی گیره
آخرین پاسخ توسط Easy_Jtag, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
سلام دوستان به فایل ترمیم بوت htc با برنامه ofil نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط mostafa0663, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان شدیدا نیازمند pinout این گوشی هستم فقط این دو عکس رو تونستم پیدا کنم که معلوم نیست چی به چیه یا کدوم درستن ممنون میشمراهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Mohsenbeigy, -
- 2 پاسخ
- 835 بازدید
سلام گوشی 23 صدم درهنگام پاور جریان میکشه,مشکل هارد داره یا بوتش پریده؟
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان کسی تجربه ای داره ممنون میشم راجب خاموشی بعد فلش نوکیا 110 ارایه بدهید .مرسی
آخرین پاسخ توسط BALUCH.GSM, -
- 7 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی فول دامپ HUAWEI P6-U06 B109 ANDROID 4.4.2 مخصوص باکس Z3X EASY JTAG P6_u
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام مدل: Samsung Galaxy Note II N7100 نوع سی پی یو: Samsung Exynos 4412 Quad موارد مورد نیاز: دانلود فایل SDC مخصوص باکس ATF از لینک زیر GT-N7100XXUENA1_4.3_16GB.sdc فایل دانلود شده را در مسیر زیر بریزید >[/b][/font][/size][b]C:\AdvanceBox Turbo Flasher\sd_card\SDC_IMAGE\[/b] [size=3][font=arial][/font][/size] [size=3][font=arial][b] مسیر زیر را در روی برد بیابید: و از طریق پنس و یا سیم اتصال دهید فایل دانلود شده SDC را از طریق ATF رایت کنید روی مموری کارت فا مموری کارت را روی گوشی قرار دهید باتری را روی گوشی قرار دهید و یا به منبع وصل کنید ... از اتصال تست پ…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
برای اولین بار فول دامپ J500F/DS برای باکس Z3X EASY JTAG با سلام خدمت دوستان گل این دامپ تست شدست استفاده کنید و لذت ببرید ............... DUMP J5F-DS by smaiil.abasi - Download - 4shared - اسماعیل عباسی
آخرین پاسخ توسط S-R-M, -
مشکل بوت y511-u30
توسط d sezar- 0 پاسخ
- 735 بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی فوق رو هر کار کردم فلش کامل نمیگرفت با اکثر بیلد نامبرها حتی با بیلد 120 که زیاد با اون گوشی زدم هارد رو در اوردم داخل ایمیت پرو اینفو میداد کامل اریز کردم نیازی به فایل دامپ داره یا نه ممنون
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 8 پاسخ
- 3.7k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان اموزش ترمیم بوت تمامی مدلای سامسونگ به همراه فایل sdc با باکس atf از طریق مموری کارت دوستان عزیز توجه داشته باشن این بخش از اموزش ترمیم بوت بدون نیاز به اکتیو میباشد... ۱-فایل مربوط به ترمیم بوت رو از این لینک دانلود کنید.. download 2-برای استفاده از مموری کسایی که باکس ATF قدیمی دارند و مموری میخورن میتونن از جای مموریش استفاده کننن و برای کسایی که از ATF سفید دارن باید اداپتور مخصوص مموری بخرن... ۳-طبق تصویر زیر فایل مربوط به بوت را به مموری کارت رایت کنید... ۴- مموری کارت را به گوشی وصل کنید... ۵- ولوم پایین هوم و پاور را نگه دارید سپس گوشی را از طریق یواس بی به pc وصل کنید... ۶-در اینجا…
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام میخواستم بدونم ک دایرکت با ایزی جیتگ چطور انجام میشه ایا با این ابزاری ک من همراه باکس خریدم انجام میشه یا باید اداپتور جدا بخرم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 7 پاسخ
- 3.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز چند برد دارم که ای سی هارد زدم اما همشون ارور 4032 میدن در ضمن حرارت به cpu نرسیده و پایه های زیر ای سی همش کامل سالم هستن و ولتاژم به ای سی هارد میرسه اما گوشی برای فلش نمیره با ورژن های مختلف 174 150 148 177 تست کردم اما جواب نداده اسکاتر خالی هم از طریق write emmc رایت نمیشه و خط قرمز پر مکینه اما جواب نمیده دوستان فایلی یا روشی برای حل این برد ها دارن با تشکر از همگی
آخرین پاسخ توسط pooyabooter, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
این ارورتوباکس easy jtag مربوط به چی میتونه باشه؟! Error: eMMC was a small size این اروردربعضی ازهاردهای سامسونگ برخوردم b309 اساتیدودوستانی که تجربه پروگرام هارد رودارن لطفا نظرخودشون اعلام بفرمایندباتشکر
آخرین پاسخ توسط kaveh1_M, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
باسلام خدمت دوستان من تازه این باکس خریدم همراه باکس دوعدد کابل هستش که یدونه باید سیم کشی بشه اون یدونه دگه هم فکر باید اداپتور نیاز داره فقط می خواستم بدونم که این کابلی که باید سیم کشی بشه چطوریه چون من قبلا ریف داشتم به راحتی تونستم کابل شو درست کنم ولی این و نتونستم اگه امکان داره از دوستان راهنمای کنن چون نقاط که باید سیم کشی بشه به این شکل هستش ولی مشخص نیست که DETO CLK CMD VCC VCCQ این کابل کدوم یکی هستش اگه میشه دوستان واضح توضیح بدن یا باشکل مشخص کنن چون هر چی گشتم چیزی دستگیرم نشد برای ساخت کابل
آخرین پاسخ توسط pooyabooter, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام گوشی رو که روشن میکنم روی آرم گیر میکنه روی آرم گیر میکنه فلش فایل هم با sp flash زدم نشد ممنون میشم کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 11 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام دوستان یه هواوی g6-u10 دارم که با یه فایلی که از همین سایت گرفتم فلش زدم خاموش شد حالا هم فایل ترمیم بوتش رو از همین سایت گرفتم اما نحوه ترمیمش رو نمیدونم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم اینم مشخصات فایلها EMMC_ROM1_H4G1d _ 27624372_00000000_20000000.bin EMMC_ROM2_H4G1d _ 27624372_00000000_00400000.bin EMMC_ROM3_H4G1d _ 27624372_00000000_00400000.bin H4G1d _ 27624372_20160421_0306.extcsd باکس ATF دارم
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 676 بازدید
روود درخواست pinuot n910 برای بازیابی اطلاعات سپاس
آخرین پاسخ توسط fardin1369,