فریمورهای رسمی و غیر رسمی
اخبار و ارایه جدیدترین فریمور های رسمی و غیر رسمی گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
1,507 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام فایل فلش tf103 asus رو خیلی گشتم پیدا نمی کنم همکارا اگر کسی داره ممنون میشم...ً@*&،8
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
[با عرض سلام و خسته نباشید با زیاد شدن گوشیهای چینی و مشکلاتی که این گوشیها به راحتی پیدا میکنن مثل هنگ ارم .ویروس .از بین رفتن فایل های سیستمی وخاموشی خیلی از دوستان دردسر نایاب بودن فایل یا مدل های مشابه گوشی برای بکاپ را دارن در این پست قصد داریم فایلها تست شده گوشیهای چینی را که در اپلود سنتر سایت قرار میگیرد با مشخصات کامل و عکس قرار بدیم تا دوستان دنبال فایل در دیگر سایتها نباشن مطمئن باشین فایلهای که در اپلود سنتر قرار میگیرد از فایلهای نایاب و گوشیهای هستن که در بازار ایران رونق بیشتری دارن دوستان در این پست درخواست فایل ندین
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 7 پاسخ
- 2.4k بازدید
فایل فلش فارسی تبلت چینی DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 7 پاسخ
- 3.3k بازدید
سلام دوستان این تبلت برای اومده روی ارم هست می خوام فلش بزنم وقتی روی ریکاوری میره قرمز رنگ و بزرگ نوشته: error: Invalid boot image
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام رام تبلت ccit ميخوام Cpu:a33 Board:et-q8-v2.0 -160329
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
من هرچی فایل داشتم زدم روی این تبلت اما تاچ کار نمیکنه............. روی ایس تاچ هم چیزی که مرسومه مثل gsl 1680 یا ... ننوشته...
آخرین پاسخ توسط eyvaltavahom, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان مدل epad cpu:atm 7031B ic touch:gsl 1680 main:atm7031b-k88-v1.8 بی زحمت تست شده باشه
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
کسی از دوستان فایل فلش تبلت kt07-mb-mt6572-v16 داره ممنون میشم برای دانلود بزاره
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان کسی فایل یوزر دیتا یا فایا پک داره ویا با این یوزر دیتا خاموشی نداره 4shared.com - free file sharing and storage ya725_v1.1 sc7710
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 7 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام عرض میکنم مشتری یه گوشی چینی +txl z4 اورده ... رو آرمه(سامسونگ) خواسته روت کنه که موقع خاموش روشن شدن این مشکل براش پیش اومد خواستم با UN ANDROID TOOL هارد ریست کنم اما توو منوی ریکاوری هیچ کلیدی عمل نمیکنه و فقط عکس گوشی و تابلوی اخطار زرد رنگ نمایش داده میشه خواستم آنروت کنم گفتم شاید بدون فلش حل بشه اما گوشی به UN ANDROID TOOL متصل میشه و میتونم گوشی رو به ریکاوری ببرم یا ریبوت کنم...اما نمیتونم آنروت نه حالا اگه کسی فایل فلشی از این مدل داره بی زحمت لینک دانلودش رو برام بزاره ممنون:u_e032:
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
دوستان فايل 100 درصد تست شده و فقط بعد فلش از ريكاوري فرمت كنيد تا به مشكل هنگ روي آرم برنخوريد لينك رمز:hasan32360360
آخرین پاسخ توسط sarmast70, -
- 6 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی؟ کسی این فایل رو نداره؟ gsl1680 همه فایل های q88 رو هم زدم اما فقط صفحه سفید میشه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
http://www.4shared.com/get/pDcDvCicba/samsung_galaxytab3_china_-f761.html https://mega.co.nz/#!CFlBFDiT!vE2M5l_AU_6vLDshAv15bhkU2BgLgQA4y5DE_b27RIM http://www.4shared.com/get/EL68ZYeKce/f761s-mainboard-v200_gt_818_ca.html
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 6 پاسخ
- 1.6k بازدید
فایل فلش کم یاب تیکسل ایکس وان پلاس Tikcell X1+Firmware دانلود
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
فایل فلش CCIT Z3 همراه با آموزش پک کردن فایل دانلود
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام گوشی مارشال ME-368 روی لوگو بود.فایل سرور رو خریداری مردم الان تصویر راه راه سفید و مشکیه
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
دانلود درایور Tool Firmware موفق باشید
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
درخواست فایل فلش samsung j500 mtk6572 با فایل یوزر دیتا
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
فلش با MIRACEL CRACK& GSM ALADDIN DOWNLOADpass ; smaiil211
آخرین پاسخ توسط tamyrat7, -
- 6 پاسخ
- 6.7k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز رام رسمی و فارسی asus phonepad k012 به ساپورت اسوس رفته و رام با این مشخصه دانلود کنید UL-K012-JP-11.2.3.18.2-user موفق باشید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 3.4k بازدید
یه k012 آوردن هنگام آپدیت شارژ خالی کرده والان روی علامت usb گیره.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط azizir56, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی قفل الگو داره .. هر کاری کردم به ریکاوری نمیره..
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان این فایل میخوام اگه زحمتی نیس a23 et-q8-v2.0 150129
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
فایل فلش تست شده Tj Q88 mainboard v4.1 دانلود این فایل توسط خودم تست شده است
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام در اینجا قصد دارم بکاپ هایی از مدل های چینی و اصلی که با ولکانو گرفته شدن و تست هم شدن و اکثرا mtkهستن براتون قرار بدم.
آخرین پاسخ توسط e30-851,