آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام ابتدا کرک برنامه اجرا کرده اگه ارور قرمز داد تاریخ طبق گفته باکس تغییر دهید گزید رید فعال کنید و سپسگزینه سیو اسکاتر انتخاب کنید ولوم کم نگه دارید مسیر پوشه اتخاب کنید تا پایان کار منتظر بمانید امیدوارم مفید باشه اینم عکس کرک میراکل ببخشید تصحیح کنید
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
اولین کار دکمه پاور رو نگه بدارید بد از این که آرم گوشی آمد دست خود رو از پاور جدا کره و سریعا دکمه های هوم کم و زیاد رو نگه دارید گوشی میاد روی ریکاوری . بعدش خودتون....
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان مشکل این تبلت unfortunately com.asus.contacts has stopped با ریست فکنوری درست نشد تمام راه های موجود در سایت و برای فلش رفتم ولی به نتیجه نرسیدم لطفا من و راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام لطفا کمک کنید Viwa MAx HCT-Z62MB BOM2 V09-W
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت دوستان اين رام رو از يه گوشي آك در آوردم اميدوارم كمكتون كنه. لينك دانلود !Files_to_FlashTool - Download - 4shared - atlas rooz پسورد فايل:hasan32360 موفق باشيد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
این در صورتی یو اس بی دیباگ فعال باشد روی تبلت ها جواب میده.. فایل در حال آپلود هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
گوشی طرح آیفون با سی پی یو MTK میخوام تغییر سریال بدم . دانگل CM2 سریال دستی وارد میکنم پیغام انجام شد میده ولی گوشی روشن میشه سریال قبلی هست ؟ پایین قسمت set imei سریال خود گوشی هست . Wait for phone... Phone found! [ 47 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with PRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Runn…
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت اساتید عزیز دوستان اگه کسی فایل این مدل رو داره ممنون میشم بذاره روی ارم مونده هرچقدرم گشتم فایلش نیست متاسفانه
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
با درود دوستان کسی راهکاری برای ویروسهایی که خود بخود تبلیغات را روی صفحه ظاهر میکنند و موارد از همین قبیل ندارن؟ ریست از منو هم تاثیر نداشت قبل از ریست حافظه فرمت شد باز هم به محض بالا اومدن... این مشکل از مشکلات حاد اندروید هست اگر راهکاری دارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان کسی این فایل رو داره واسم اپ کنه kualala mx5 cpu mtk 6582
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
اموزش هارد ریست تبلت های Rockchip download 1.connect to PC with USB data cable 2.some android tablet or handset need charger 3.connect with charger and USB data cable 4.press and hold volume UP + Power key or Volume Down + power key 5.now found new hardware option show 6.install driver Downlod tool and drivers 7.open rockchip android tool 8.you see “rockchip device connected” 9.now select misc.img file 10.untick all file 11.tick only misc file 12.click on “run” 13.misc file flash and your device restart 14.format or hard reset done
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام.. دوستان گوشی q8-a13-v1.0 20160118 تاچش از کار افتاده فلش خورده اینطوری شده با چند تا فایل دیگه هم تست کردم بازم همونطوره.. ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
در خواست آموزش فلش زدن تبلت t739-mainboard-v2.2 jtx دوستان این فایلی که من دانلود کردم کل مشخصات تبلت من هست ولی متاسفانه تبلت من p704 هسته واین فایل p700 آیا این فایل رو رایت کنم مشکلی تداره؟ در ضمن خواهشن آموزش فلش زدنشم برام بذارید با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که هنگ ارم هستش وخواستم فلشش کنم ولی هرچی جستجو کردم فایلی با مینبرد inet-8v-rev01 zeng-gc 2012-05-08پیدا نکردم ممنون میشم از دوستان اگه فایلشو دارن برام بزارن با تشکر
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام گوشی txl k900 با سی پی یو spd قفل پترن داشت و ریکاوری هم ندارن اینا با کرک دارگون فرمتش کردم ولی الان رو لگو ریست میشه فایلش هم تو اینترنت نیست در این مواقع هیچ راهی نیست ؟ البته قبل از فقلش با ولکانو رید گرفتم ولی اونم خود به خود پاک شد نمیدونم چی شد یهو؟ tmp-6.bin هم رو پوشه ولکانو وجود نداره گوشی مشابه هم پیدا نکردم رید بگیرم ممنون میشم کمک کنید بدجوری گیرم با سپاس
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود خدمت تک تک دوستان آموزش فوق برا مدل های 719-720-703تست شده میباشد ما در این آموزش مدل 719 را براتون قرار دادیم برا انجام اینکار نرم افزار فونیکس را اجرا کرده فایل را همانند شکل زیر قرار داده وولوم پایین را نگه داشته و گزینه upgrade رو بزنید بعد اینکار رو عملیا فوق حدودا 6دقیقه مطابق شکل زیر باقی وتا شروع کردن صبور باشید اینم از اسکرین شات های ما بقی تمام.... 2015-03-07_065051.jpg 2015-03-07_064521.jpg 2015-03-07_064718.jpg 2015-03-07_065027.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت همگی فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه دوستان همه یه پا استادن http://fs2.filegir.com/ebi6/Piranha_box_V146_Crack_Only_by.html
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و درود بهترین راه برای بک اپ کامل و فایل پک چی باکس ویا دانگلی هست و اینکه من دانگل اینفینیتی دارم نحوه بک اپ اسپریداتروم به چه صورت هست با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
TWRP su user فایل ریکاوری رو با این فلش کنید فایل روت رو هم از ریکاوری فلش کنید
آخرین پاسخ توسط 4393048, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان من این رامو مخوام t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 لازم ب ذکر است که کل رام های اینترنتو دارمو تست کردم اگه رام خاصی هست معرفی کنید اسم تبلت cccit a727g
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید یه گوشی zte grand memo lite برام آوردن میخوام فلش کنم (غیر از فلش دستی به قول معروف) اما رامشو تو هیچ سایتی پیدا نکردم یه گوشی از همین مدل دارم میخواستم ببینم میشه از رام این گوشی بکاب بگیرم و روی گوشی دیگه رایت کنم ؟ با MtkDroidTools v2.5.3 بکاب میگیرم اما کامل نیست موقع فلش بعضی از گزینه ها خاموشه البته روی همون گوشی که بکاب گرفتم میزنم مشکلی نداره حالا میخوام بدونم میتونم این بکاب رو میتونم روی گوشی دیگه بزنم؟ لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
کرک Piranha_Box-V1.46 DOWNLOAD CRACK DOWNLOAD crack piranha box.jpg
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی چینی برام اوردن که تو حالت ریکاوری مونده .صاحبش میگه خواستم ابدیت کنم اینطور شده وریبوتم میکنم بازم به حالت ریکاوری برمیگرده از اساتید محترم رام چنین مدل گوشی دارین برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود پرکاربردترین نرم افزار فلش cpu های mtk هستش که 99 درصد از نرم افزار کار های عزیز بهش نیاز پیدا کردن و میکنن. SP Flash Latest Change Logs [V5.1648.00.000] Flash custom ROM Android stock ROM flashing (Scatter based) Fixes bricked devices Advanced testing and verifying memory Reset, format and erase MTK device Write, read parameters etc.
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید با سرچی که تو اینترنت زدم و تجربه ای که برام تا حالا پیش اومده در مورد vsun v3b اینه که تو همه سایتها که مییگردی فایل فلش این گوشی است اما یه مورد است که شاید هم خیلی از دوستان دقت نمیکنند اینه که تا جایی که من از این گوشیها رید گرفتم و رو گوشی رایت کردم v3bدو مدله و فایلهاش با هم فرق میکنه و زمانی که میخواهیم گوشی را فلش بزنیم اکه فایلهاشون جابجا بشه گوشی خاموش میشه حالا از کجا مدلها را تشخیص بدیم تا از گوشیهای سالم رید بگیریم اگر گوش هنگ روی ارم باشه یا مشکل دیگه گوشی را روشن میکنیم به ارم vsun که روی صفحه نوشته میشه دقت کنید نوشته ها به دو صورت میاد یکی اینکه جمله vsun رو صفحه میاد و عروسک اندروید دوروبرش میاد و دومی اینکه جمله vsun را بزرگ…
آخرین پاسخ توسط sadra.z,