آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان امیدوارم اموزش ب کارتون بیاد و بیشتر برای اساتیدیه که تازه به جامعه بزرگ فلش تبلت وارد شدن.یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام خدمت اساتید عزیز دوستان اگه کسی فایل این مدل رو داره ممنون میشم بذاره روی ارم مونده هرچقدرم گشتم فایلش نیست متاسفانه
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
ورژن رسمی 10.3.1.2243 DepositFiles ورژن غیر رسمی 10.3.1.2558 Passport-10.3.1.2559.7z - FileFactory
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 6 پاسخ
- 1.6k بازدید
دانلود کرک باکس فوقع العاده Miracle_Box_v2.02.exe با لینک مستقیم با سلام فکر نکنم احتیاج ب اموزش خاصی داشته باشه هر دو فایل را دانلود کنید ستاپ را انجام داده و کرک مربوط را در پوشه نصب باکس کپی و اجرا کنید .. با سپاس DOWNLOAD DOWNLOAD CRACK
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با cpu a23 برام اوردن که قفل الگوریتم داره وبه خاطر فعال نبودن یو اس بی دیباگ توسط سیستم شناسایی نمیشه ممنون میشم رام این مدل رو با ایسی تاچ 1680 و مینبرد tzx-723v1 برام بزارین
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 9 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که هنگ ارم هستش وخواستم فلشش کنم ولی هرچی جستجو کردم فایلی با مینبرد inet-8v-rev01 zeng-gc 2012-05-08پیدا نکردم ممنون میشم از دوستان اگه فایلشو دارن برام بزارن با تشکر
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
گوشی طرح آیفون با سی پی یو MTK میخوام تغییر سریال بدم . دانگل CM2 سریال دستی وارد میکنم پیغام انجام شد میده ولی گوشی روشن میشه سریال قبلی هست ؟ پایین قسمت set imei سریال خود گوشی هست . Wait for phone... Phone found! [ 47 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with PRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Runn…
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام و درود به دوستان عزیز گاهی اوقات تیک دیبایینگ فعال نیست برای همین به مشکل میخوریم من روی چندین تبلت تست کردم جواب داده شاید بدرد دوستان هم بخوره ابتده تبلت روشن یا وقتی که تا روی ارم با ولکانو وایپ کنید برای اینکا به قسمت اندروید ای دی مد و وایپ ال انتخاب کنید کلیر اوکی میده شما روشن کنید متوجه میشین که هنوز کد یا پترن موجود هست اینکار باعث میشه تیک دیبایینگ فعال بشه بعد با برنامه shuame توحالت ریکاوری انو وایپ کنید شما هم تست کنید یا علی
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام و درود بهترین راه برای بک اپ کامل و فایل پک چی باکس ویا دانگلی هست و اینکه من دانگل اینفینیتی دارم نحوه بک اپ اسپریداتروم به چه صورت هست با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت دوستان اين رام رو از يه گوشي آك در آوردم اميدوارم كمكتون كنه. لينك دانلود !Files_to_FlashTool - Download - 4shared - atlas rooz پسورد فايل:hasan32360 موفق باشيد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
گوشی مدلRedmi Pro اومد برام اکانت شیائمی داره با باکس میرکال میزنم اکانت ریست میشه اما موقع بالا اومدن باز اکانت همچنان پا برجا هست
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید با سرچی که تو اینترنت زدم و تجربه ای که برام تا حالا پیش اومده در مورد vsun v3b اینه که تو همه سایتها که مییگردی فایل فلش این گوشی است اما یه مورد است که شاید هم خیلی از دوستان دقت نمیکنند اینه که تا جایی که من از این گوشیها رید گرفتم و رو گوشی رایت کردم v3bدو مدله و فایلهاش با هم فرق میکنه و زمانی که میخواهیم گوشی را فلش بزنیم اکه فایلهاشون جابجا بشه گوشی خاموش میشه حالا از کجا مدلها را تشخیص بدیم تا از گوشیهای سالم رید بگیریم اگر گوش هنگ روی ارم باشه یا مشکل دیگه گوشی را روشن میکنیم به ارم vsun که روی صفحه نوشته میشه دقت کنید نوشته ها به دو صورت میاد یکی اینکه جمله vsun رو صفحه میاد و عروسک اندروید دوروبرش میاد و دومی اینکه جمله vsun را بزرگ…
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
این در صورتی یو اس بی دیباگ فعال باشد روی تبلت ها جواب میده.. فایل در حال آپلود هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان کسی این فایل رو داره واسم اپ کنه kualala mx5 cpu mtk 6582
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام.. دوستان گوشی q8-a13-v1.0 20160118 تاچش از کار افتاده فلش خورده اینطوری شده با چند تا فایل دیگه هم تست کردم بازم همونطوره.. ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
all driver کامل برای انواع برند ها بنده که خیلی بدردم خورد خدمت دوستان DRIVERS | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود گوشی ارور متوقف شد برنامه های سیستمی رو میزد خاموش شد روی لوگو گیر کرد باطری رو دراوردم اصلا روشن نمیشد با منبع هم تا 5 و 6 میومد درحین فلش زدن هم بعد اینکه خط قرمز پر میشه این ارور رو میاره و فلشش روشن میشه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 5 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی چینی برام اوردن که تو حالت ریکاوری مونده .صاحبش میگه خواستم ابدیت کنم اینطور شده وریبوتم میکنم بازم به حالت ریکاوری برمیگرده از اساتید محترم رام چنین مدل گوشی دارین برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
کمک فوری از اساتید محترم تبلت مارشال me-719 در حین فلش روی 5درصد گیر میکنه با ورژن های 1.8 و 1.9 و 1.10 هم تست شده با دو تا رام مختلف هم زدم نتیجه نداد. عکس
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
اموزش هارد ریست تبلت های Rockchip download 1.connect to PC with USB data cable 2.some android tablet or handset need charger 3.connect with charger and USB data cable 4.press and hold volume UP + Power key or Volume Down + power key 5.now found new hardware option show 6.install driver Downlod tool and drivers 7.open rockchip android tool 8.you see “rockchip device connected” 9.now select misc.img file 10.untick all file 11.tick only misc file 12.click on “run” 13.misc file flash and your device restart 14.format or hard reset done
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با درود دوستان کسی راهکاری برای ویروسهایی که خود بخود تبلیغات را روی صفحه ظاهر میکنند و موارد از همین قبیل ندارن؟ ریست از منو هم تاثیر نداشت قبل از ریست حافظه فرمت شد باز هم به محض بالا اومدن... این مشکل از مشکلات حاد اندروید هست اگر راهکاری دارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید دوستان اکه متوجه شده باشن داخل گوشیهای سری mtkیه ویروس میاد که بیشتر نرم افزارها را ارور میده و خود گوشی نرم افزار دانلود میکنه از جمله نرم افزارهای مستعجن و به هیچ روشی قابل حل نیست نا با فرمت ولکانو نه وایپ گوشی تنها راه حل فلش زدن گوشی هست منتها خیلی از گوشیهای سری mtk فایلهاشون اصلا گیر نمیاد میخواستم از دوستان بفرسم راه حلی واسه این مشکل هست دوستان نظر بدن
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 10 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت اساتید دوستان اگه فایل فلش G355h mt6572دارید بزارید ممنون میشم چندتا دانلود کردم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
از همکاران تقاضا می شود کدهای گوشی های ساده چینی رو در این بیج قرار بدن
آخرین پاسخ توسط azimi, -
- 5 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت اساتید یه گوشی zte grand memo lite برام آوردن میخوام فلش کنم (غیر از فلش دستی به قول معروف) اما رامشو تو هیچ سایتی پیدا نکردم یه گوشی از همین مدل دارم میخواستم ببینم میشه از رام این گوشی بکاب بگیرم و روی گوشی دیگه رایت کنم ؟ با MtkDroidTools v2.5.3 بکاب میگیرم اما کامل نیست موقع فلش بعضی از گزینه ها خاموشه البته روی همون گوشی که بکاب گرفتم میزنم مشکلی نداره حالا میخوام بدونم میتونم این بکاب رو میتونم روی گوشی دیگه بزنم؟ لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hasan32,