آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
لطفا فایل فلش تیلت ccit مدل a703 براثر فایل اشتباهی روی آرم خاموش میشه
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 796 بازدید
با سلام دوستان عزیز کسی این فایل را داره واسم بگذاره با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
لطفا فایل فایل فلش تبلت چینی GATB t786-mainboard-v2.0 2014/08/04 cpu A23 فایل ها رایت شده T786-MAINBOARD-V2.0-by_kamran_yazdani T786-MAINBOARD-V2.0-ok g tab-display byomideghbali T786-V2.0_gsm mithun roy در ضمن این مدل HDهست
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 14 پاسخ
- 1.9k بازدید
لطفا فایل فلش تبلت چینی میان بردet 86v2g a23 1.8H دوتا رام تست کردم هر دو مشکل تاج دارند
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
در خواست فایل فلش فارسی i8190 چینی دوستان اگه کسی داره زحمتشو بکشه با تشکر فقط فارسی بودن برام مهمه؟
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 13 پاسخ
- 1.7k بازدید
گوشی چینی palma x7 بعد فلش خاموش شد حالا هر فایلی رایت میکنم فلشر ارو میده
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 668 بازدید
سلام دوستان الکاتل مدلot-806 cpu 6235 فرمت کردم حالا تاچش خرابه با کیبردشم میشه کار کرد حالا 8-|میشه کالیبره اولشو برداشت؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
تبلت به مشخصه میان برد مدل ag-02 s108-7730 d2(216) v2.0 cpu sc7730a هرکار میکنم با دانگل اینفتی بکاپ نمیده Phone found! [ 50 ] Port Opened Sync... InitBoot Done [ 0x81 ] , Ver : SPRD3 Sync... Sending FDL [Info] : If SW freeze here more, than 15 seconds - remove cable Boot failed! Loader start failed! Wrong Model selection! Boot failed! راهی هست هارد ریست بشه به صورت دستی
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 5.6k بازدید
گوشی چینی قفل الگو هست با کلید های ولوم بالا و پایین تست کردم جواب نداد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
درایورsprd
توسط mohamad2126- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان به درایورsprdنیاز دارم برای گوشی چینی تو گوگل سرچ زیادی کردم وچیزی دستگیرم نشد تو هاستینگ هم یکی گذاشته بودن ولی همه با اون مشکل داشتن
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 8 پاسخ
- 2.4k بازدید
با درود لطفا اگر کسی رام این تبلت چینی با سی پی یو ام تی کا (مدیاتک) رو داره ممنون میشم قرار بدین elink-mv706z-v2
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت اساتید یه رام دانلود کردم تاچ از کار افتاد درخواست رام تست شده t739-mainboard-v2.2 2014 دارم
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان تبلتو فلش کردم اندرویدش 5 بود آوردم 4.2.2 سریال 0049 شده دوباره به 4.4.2 و 5 اپدیت کردم ردیف نشده از این روش هم جواب نداد : 1. برای اطمینان اول تبلت را فکتوری ریست کرده و خاموش کنید (قبلش از هر چیز که لازم دارید بکاپ بگیرید) 2. ME372CG_all_TW_eng_T3.0.10 را روی مموری کارت تبلت کپی کرده و با نگه داشتن دکمه های Volume+, Power وارد دروید بوت شوید و رام را فلش کنید 3. وقتی ریست کرد و وارد محیط اندروید جدید شد فقط وصلش کنید به کامپیوتر و هیچ کاری به تبلت نداشته باشد 4. فایلهای Only_ME372CG_Rewrite_IMEI_E0924 و USB driver را unzip کرده و فولدرها را جایی کپی کنید که دم دست باشند. مثلا روی دسکتاپ ویندوز 5. Device Manager وی…
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان مشکل این تبلت unfortunately com.asus.contacts has stopped با ریست فکنوری درست نشد تمام راه های موجود در سایت و برای فلش رفتم ولی به نتیجه نرسیدم لطفا من و راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 774 بازدید
سلام دوستان گوشی های جدید قابلیت جدیدی دارن به نام Volte که مربوط به نت میشه . کسی اطلاعات کاملی داره که دقیقا این Volte چی و چه تاثیری داره .....
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 898 بازدید
درخواست اموزش اکتیو کردن تبلت بلک بری پلی بوک دوستان وقتی میخای تو قسمت کانتری انتخاب کنی چیزی نمیاره
آخرین پاسخ توسط mohammadboukani, -
- 0 پاسخ
- 550 بازدید
ویرایش کامل... لطفا حذف کنید تاپیک رو
آخرین پاسخ توسط S.QASEMI, -
- 17 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام به همه اساتید و دوستان یدونه گوشی طرح اومده که بالا نمیومد با چند ورژن فایل مختلف فلش کردم و حالا مشکل تصویر سفید دارم گوشی کاملا روشنه اما تصویر خط خطی و سفیده مثله هواوی y600 و y520 میخواستم اساتید راهنماییم کنن چجوری براش فایل حل مشکل تصویر بسازم
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
سلام و عرض ادب .دوستان مطرح کردن که بک اپ بگیریم و از طریق ویندوز لینوکس به ایمیج تبدیل بشه برا رایت با نرم افزار های موجود روی گوشی های خاموش و غیره .با چه نرم افزارهاییبک اپ بگیرم با چه لینوکسی و نحوه کار رو بفرمائید اگه امکان داره؟؟؟....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 713 بازدید
با سلام... گوشی مدل x-BQ n9200s با cpu mtk 6580m بیس باند و سریال نداره....با تمامی راههای تست شده...توی برنامه ok میشه...ولی هیچ فرقی نمیکنه... ممنون میشم کمکم کنید... باکس سیگما و ولکانو هم ندارم.
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان مشتری این تبلیت با پردازنده allwinner a33 مدل Onix AT101-1215 آورده رمز داره با adb نشد گوشی 2 کلید داره و از این 2 کلید هم ریکاوری نرفت الان من باید چی کارم کنم تا رمز این باز بشه ... با adb ارور زیر را میده ... مدل دقیق M102_MB V1.4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 3 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام از دوستان کسی درایور یواس بی این سری رو دارن ممنون
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
درخواست درایور دانگل CM2 و دانگل BEST دارم . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط mammad268, -
- 1 پاسخ
- 703 بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست رام f761s-mainbord-v2.0.0
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 14 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام خدمت اساتید نیازمند رام td780-mb 3.0.0
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo,