آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام مشکلprivacy protection passwordدر گوشی هایه آندروید که کد آنلاک میخاد حتی با فلش و فرمت هم درست نمیشه که خیلی راحت با این روش جواب میده تست شده توسط خودم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام.. دوستان گوشی q8-a13-v1.0 20160118 تاچش از کار افتاده فلش خورده اینطوری شده با چند تا فایل دیگه هم تست کردم بازم همونطوره.. ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 913 بازدید
خدمت دوستان عزیز قسمت اول قسمت دوم pass:artoor32.g.three
آخرین پاسخ توسط hacker, -
خاموشی vsun v3b
توسط DawoodZzz- 2 پاسخ
- 790 بازدید
یه vsun v3b اوردند ویروسی بود با مراپی ویروس کشی کردم رو ارم موند بعدشم که با وولکانو total format رو زدم الان به فضل الله همون مارک رو هم نمیاره با منبع تغذیه 8 صدم میکشه فایلی که توی دانلود سنتر بود رو دارم دان میکنم. دوستان که تجربه داشتن ازین مشکل با فایل راه میافته؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 816 بازدید
با سلام قبل از اینکه هر بلایی سر گوشی بیارم با کرک میراکل بکاپ گرفتم دوتا فایل دانلود کردم و زدم همون اولیه گوشی خاموش کرد گوشی مشابه اوردم بکاپ گرفتم زدم به قصد هم فلش کردن هم روشن کردن ولی هیچ کدوم نشد الان بکاپ خود گوشی رو از خودش گرفتم تا با میراکل میزنم هنگ مینکه میپره بیرون یا اگر هم بگیره روشن نمیشه دوستان راه حل ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام یه گوشی چینی اومد با مشخصات: relaxx r10 چیپست spd 6820 روی برد هم نوشته: D88-MB_v1.1 سیستم بعضی موقع ها u2s diag sprd میشناسه که اطلا فایل نمیشه فلش زد روش اگه کسی فایل فلشش رو داره لینک بده ممنون میشم با ولکانو بک آپ گرفتم بعد همون رو روش رایت کردم موقع اریز فلش گیر کرد و بعد ارور داد که دوباره انجام بدم ولی الان گوشی کاملا مرده و هیچی نمیشناسه راه حلی وجود داره دوستان؟ با inferno که میزنم >>Current Task: Write Flash>>6820/8810 NAND >>Operation: 1. Power off the phone. 2. Please insert USB cable within 20 seconds. >>Analysis of USB port,Please insert phone USB cable. >> >>Internal version: SP…
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 20 پاسخ
- 2.3k بازدید
دوستان فلش کردم با این رام بعد وایپ حالا روشن نمیشه پاور میکنی علامت یو اس بی میاد ویبره میزنه و خاموش میشه به سیستم هم وصل کردم علامت یو اس بی امد و قرمز میشه بعد از چند دقیقه ریستارت و تکرار....UL-K012-WW-11.2.3.33-user
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام خدمت دوستان این تبلت و با فایل s706c-7731-d2(216)v1.0 فلش خورد ولی خاموش شد الان هم با هر چندتا فایل دیگه زدم تویه این قسمت گیر میکنه با هر فایلی هم که گرفتم جواب نداد با فایل اولی هم دیگه فلش نمیخوره تویه همین قسمت گیر میکنه cpu spd model:SC7731G دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم راهنمای کنن فایل های گرفتم ورایت نشده sc7731_emmc.pac T200_Android5.1_Four T200_user_20160321_20160929_163826
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 928 بازدید
درود دوستان و همکاران عزیز گوشی blackview crown رو لوگو بود متاسفانه قبل از فلش از رامش بکاپ نگرفتم و موقع فلش هم اشتباها فایل preloader رو همراه با بقیه فایلها فلش کردم . گوشی کلا خاموش شده. فایلای تو سایت هارو هم همه امتحان کردم preloader هیچ کدوم همخونی نداشت. کسی راهی داره براش ؟ cpu mt6592 اگه کسی این گوشی رو دم دست داره ممنون میشم از preloader ش بکاپ بگیره برام.
آخرین پاسخ توسط behnam0900, -
- 0 پاسخ
- 663 بازدید
با سلام و احترام یعه گوشی Qilive برام آوردن که برا کار تو ترکیه چنچ ای ام ای کنم بعد روت و چنچ توسط سیگما روی آرم موند و با ویپ دیتا هم بالا نیومد یه فایل فلش هم از سایتای خارجی دانلود کردم و زدم روش الان کلا روشن نمیشه فقط به کامپیوتر میزنم کامچیوتر میشناسه و به حالت فلش مود هم میره ممنون میشم راهنماییم کنین پشت گوشی هم این رو زده 862297/H60Q1
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همکاران گرامی دوستان گوشی چینی جهت فلش مراجعه شد مدل حک شده روی برچسب j7 بود داخل منو a800 بود تو اینفو هم a5000 میزد بگذریم چینیه دیگه . گوشی فوق رو قبل از فلش با ولکانو بکاپ کامل گرفتم . طبق cpu که داشت 6580 فایلهای موجود رو روش رایت کردم با اولین فایل گوشی صفحه سرمه ای شد با دومین فایل که زدم و اشتباهم اینجا بود که حواسم به برداشتن تیک preloader نبود با زدن فایل دوم گوشی دیگه خاموش شد الانم با هیچ باکس و فلشری فلش نمیشه .
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام همکاران محترم. این مدل تبلت a764g مشتری اورده همش خطای پردازش متوقف شد میزنه.ناگفته نماند منو گوشی رو فارسی میکنم ایجور میشه با لاتین مشکل نداره. هارد ریست کردم رفع نشد. کسی دلیل مشکل رو میدونه ؟ اگه نیاز به فلش داره کسی فایل بدون مشکل داره ؟
آخرین پاسخ توسط بهمن آبسته, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت دوستان اين رام رو از يه گوشي آك در آوردم اميدوارم كمكتون كنه. لينك دانلود !Files_to_FlashTool - Download - 4shared - atlas rooz پسورد فايل:hasan32360 موفق باشيد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان بریم سراغ حرفه ای کردن بچه ها ) این نرم افزار داری زبان انگلیسی می باشد. و.......... دانلود آخرین ورژن 2.0.0.5 اطلاعات بیشنر ... (روسی تونم که ما شالله خوبه:-" )
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 875 بازدید
https://unlock4modem.in/?wpfb_dl=638
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 687 بازدید
دانلود CF-Auto-Root nexus5 دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام اینم ی ابزار توپ برای ترمیم سریال cpu spd امیدوارم به کارتون بیاد . یاعلی دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
PhoneixUSBPro_V_4_0_0_EN Release !!! (Supported Chips ?Allwinner AXX ( All tatest Chip Screenshots : Download 4shared Link / Mediafire Link
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 867 بازدید
Dev-Host - AsusFlashToolInstaller_1.0.0.7.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 824 بازدید
سلام اینم خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 2 پاسخ
- 884 بازدید
سلام این برنامه بسیار امده ب خصوص برای cpu :A10&A13که سوکتشون خراب یا قدیمی هستش و یا سیستم شناسایی نمی کنه تبلت رو با این برنامه راحت فایل روی رم رایت میکنی تبلت رو خاموش و روشن میکنید و شروع ب فلش میشه.یاعلی PhoenixCard_V309
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 0 پاسخ
- 857 بازدید
https://mega.nz/#!59xmjIyB!OuXxk2ozkyO3kqWxOCcfj7hQ4WQy0AHY4Z6lPL85EIA
آخرین پاسخ توسط shik65, -
- 0 پاسخ
- 627 بازدید
Google Drive – Virenscannerwarnung YES IM KURD
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام چند روزی بود دنبال این رام بودم تو هیچ سایت همسایه ای ندیدم تو چنتا سایت خارجی بود که لینکاش ایراد داشت بلخره یک لینک خوب و تست شده پیدا کردم گفتم تقدیم دوستای گل سایت خوبمون کنم خدمت شما https://docs.google.com/uc?id=0B_hZXevz_qP4cTVqNDhKQWNIaWc&export=download :x:x:x:x:x:x:x:x 20150512_031551.jpg 20150512_031510.jpg
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 0 پاسخ
- 826 بازدید
d705_mb_v2.0 mt6571pass:easy-firmware.com team d705_mb_v2.0 mt8312da link 2
آخرین پاسخ توسط hacker,