آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام تبلت mtk دوستان زحمت فایلشو کشیدن بعد فلش خاموش شد خواستم برگردونم رو بکاپی که ازش گرفته بود این ارور میده به انواع کرک باکس و سیستم های مختلف تست شد همه این ارور میده راحلی واسش هست ؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام...ممنون میشم اگه فایل رو محبت کنید..
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان این روزها زیاد دیده شده که عزیزان میان میگن من فلان رام زدم ولی تصویر شطرنجی نشون میده یا تیکه تیکه توجه داشته باشین این مشکل از ورژن برد و ورژن فایل فلش شماست حالا شاید دوستان بگن که ورژن ها یکی اما توجه کنید تاریخ برد و فایل شما یکی نیست به طور مثال برد شما 2015 تولید شده در حالی که فایل شما 2013 یا 2014 و با رایت روی این برد ها دچار اختلال میشه و بیشتر من ای مشکل داخل تبلت های ccit دیدم کلا من این مشکل تا الان با چند روش حل کردم و هنوز به روش واحدی نرسیدم اگه کسی از اساتید رسیده لطفا بگه؛ یکی از بهترین روش ها تعویض LCD و از اونجایی که اساتید اصلا دوست ندارن ضرر کنن می توند بعد فلش lcd با lcd ی تبلت سالم تعویض کنن و از روشن شدن هر دو لذت ببرن:-" …
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 5 پاسخ
- 984 بازدید
با سلام تبلت a23 t736 mainboard v3.0 خودبخودخاموش شده روشن نمیشه.10صدم جریان میکشه و تابت میمونه.فلش با فایل a23t736 mainboard v2.3 هم فلش نمیگیره.سرویسش هم کردم.
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
مشکل رایت فایل
توسط رامین ملکی- 5 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام.. از لینک دانلود رام تست شده تبلت چینی MTK6572 A6_MB_V1.2 با لینک مستقیم فایل تبلت رو دانلود کردم..حجمش خیلی زیاده...با فرمت bin... با کرک میراکل و پیرانها اصلا لود نمیشه..با چه لودری رایت میشه؟؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان تبلت نوع نوعه اندروید شش کل اموزشهای یتیوب رودیدم هیچ راهی پیدا نکردم :19: اگه تجربه مشابه دارید کمک کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی چینی برام اوردن که تو حالت ریکاوری مونده .صاحبش میگه خواستم ابدیت کنم اینطور شده وریبوتم میکنم بازم به حالت ریکاوری برمیگرده از اساتید محترم رام چنین مدل گوشی دارین برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همکاران گرامی دوستان گوشی چینی جهت فلش مراجعه شد مدل حک شده روی برچسب j7 بود داخل منو a800 بود تو اینفو هم a5000 میزد بگذریم چینیه دیگه . گوشی فوق رو قبل از فلش با ولکانو بکاپ کامل گرفتم . طبق cpu که داشت 6580 فایلهای موجود رو روش رایت کردم با اولین فایل گوشی صفحه سرمه ای شد با دومین فایل که زدم و اشتباهم اینجا بود که حواسم به برداشتن تیک preloader نبود با زدن فایل دوم گوشی دیگه خاموش شد الانم با هیچ باکس و فلشری فلش نمیشه .
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 5 پاسخ
- 851 بازدید
سلام دوستان وقتی otgوصل میکنی هر چی داره مخفی میکنه .فلش کردم نشد باز هم همون کار رو انجام میده .فقط هم پوشه و اهنگ های otg رومخفی میکنه ...
آخرین پاسخ توسط behzadmi, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
فایل فلش گوشی s-color s-x3 فوری میخوام ممنون اگه کسی داره
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 5 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان این پست را زدم تا تجربیاتی که در این چند وقت با گوشیهای چینی را داشتم برای دوستان بزارم و امیدوارم دوستان تجاربشون را که در این زمینه دارن در ادامه همین پست به اشتراک بزارن 1:اموزش بکاپ گرفتن از گوشیهای سالم و مشکلاتی که برای دوستان بعد از رید پیش میاد سوالاتی که واسه دوستان پیش میاد قبل وبعد فلش بهترین راه بکاپ گرفتن از یه گوشی سالم چیه volcano یا mtkdroidtool ؟ یه فایل با ولکانو رید گرفتم از کجا بدونم فایل سالمه؟ یه فایل با ولکانو رید گرفتم میخواهم تبدیل به scaterکنم بهترین راه حل چیه؟ گوشی را با فایل رید ولکانو فلش زدم اما گوشی خاموش شد میخواهم دوباره فلش بزنم بوت نمیشه؟ گوشیم را با irootوkingزدم روت نشده بهترین روش روت گوشیهای چینی؟ …
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام با فایل که تو خود سایتش بود اوکی نشد فایل بک اپ اوکی میخام کسی داره محبت کنه Download V8+ Without password Download V8+ SW2 با اینا نشد
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام گوشی txl k900 با سی پی یو spd قفل پترن داشت و ریکاوری هم ندارن اینا با کرک دارگون فرمتش کردم ولی الان رو لگو ریست میشه فایلش هم تو اینترنت نیست در این مواقع هیچ راهی نیست ؟ البته قبل از فقلش با ولکانو رید گرفتم ولی اونم خود به خود پاک شد نمیدونم چی شد یهو؟ tmp-6.bin هم رو پوشه ولکانو وجود نداره گوشی مشابه هم پیدا نکردم رید بگیرم ممنون میشم کمک کنید بدجوری گیرم با سپاس
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 5 پاسخ
- 914 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم چندین بار برام پیش اومده که از این کیفهای تبلت که صفحه کلید باهاشونه برام اوردن که برای اس ام اس نوشتن فارسی کنم ولی هر چی باهاشون سروکله زدم نشد که نشده ممنون میشم راهنماییم کنید که برای فارسی نوشتن با این صفحه کلیدها چکار بایستی بکنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
روت smart slide s5260 برنامه تست شده با ولکانو و میراکل هم تست شده king root iroot Root精灵 ممنون میشم اگه برنامه دیگه ای هست راهنمایی کنید مشکل سریال داره روت ضروری هست
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 5 پاسخ
- 4.3k بازدید
ساخت اکانت در سایت چینی pan.baidu.com سلام امروز با یه اموزش دیگه در خدمت دوستان گل در پارتل هستیم ساخت اکانت در سایت چینی pan.baidu.com که بیشتر فایلهای چینی و .... در ان هست و میتوانید راحت تر فایلهای مد نظرتون رو دانلود کنید بریم سراغ اموزش اول به ادرس زیر میرویم لینک دانلود منیجر این سایت بعد انجام قسمتهای که نیاز به پرکردن روی دکمه ابی کلیک کنید ودر صفحه بعد هم روی دکمه ابی کلیک کنید لینک حاوی فعال سازی اکانتتون به ایمیل شما فرستاده میشه تا روی ان کلیک کنید و کار شما به پایان برسه من برای این کار ار گوگل کروم استفاده کردم امید وارم بدردتون بخوره یا حق
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت اساتید عزیز دوستان اگه کسی فایل این مدل رو داره ممنون میشم بذاره روی ارم مونده هرچقدرم گشتم فایلش نیست متاسفانه
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام.گوشی قفل داره حالا میخاد رمزشو عوض کنه.اگه راهی واسه انلاک یا فرمت هس بگین.اگرم باید فلش شه فایلشو بزارین بیزحمت
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی ویروسی شده خودبخود برنامه نصب میکنه وایپ هم کردم فایده نداشته فایلشو میخاستم بیزحمت
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 5 پاسخ
- 892 بازدید
سلام وشب بخیر به همکارای عزیز دوستان کسی اگه این فایلو داره بذاره ممنون میشم اینم عکسش http://s6.uplod.ir/i/00720/f3zz68wm49bl.jpg
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام...یه تبلت چینی با مدل r732 واسم اومده با مدل cpu a13 شماره تاچش gls 2682 ممنون میشم یه رامی با این شماره تاچ واسم معرفی کنید؟
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 5 پاسخ
- 2k بازدید
با عرض سلام خدمت همه دوستان این تبلت روی آرم مونده و فایپ هم نمیشه مشخصات cpu:a20 m0282-modem-v4.0.0 2013.07.31
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام این گوشی اومد ویروسی بود با فایل این پست فلش زدم گوشی خاموش شده ممنون میشم لینک فایل تست شده قرار بدید MT 6572 http://gsm-developers.ir/thread2797.html
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 8.4k بازدید
با سلام تبلت قفل پترن داره کلید ولوم هم نداره فقط هوم داره منم پاور و هوم میگیرم نمیره ریکاوری فایل فلشش هم ندارم چجور میتونم قفل بردارم؟؟
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام مشکل خاموش شدن تبلت ایسوز مدل koos در حین آپدیت
آخرین پاسخ توسط steve jobs,