آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام بیشتر اوقات وقتی میخوای با نرم افزار MTK Droid Tools کار کنید علاوه بر اینکه باید دستگاهتون روت باشه باید توی نرم افزار گزینه روت رو بزنید تا دسترسی داده بشه و اجازه ادامه عملیات رو داشته باشید . ولی گاهی اوقات چنین کاری نمیشه و نرم افزار عملات روت رو انجام نمیده . آموزش رفع مشکل : -برای این کار نرم افزار adbd Insecure v2.00 - نرم افزار رو از طریق sd یا اینکه به گوشی انتقال بدید و نصب کنید و نرم افزار رو اجرا کنید . - از شما دسترسی روت این نرم افزار رو میخواد که باید تایید بشه - 2 تا تیک رو توی نرم افزار بزنید و گوشی رو دوباره وصل کنید و می بنید که مشکل رفع شده خوش باشید
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 6 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام چند وقتیه گوشی های کلون زیاد واسم میاد با پلتفرم mtk که ویروس های ذکر شده رو دارن برنامه هایی که تست کردم , جواب نگرفتم کرک میراکل قسمت AV کرک جی اس ام علایدین تب virus Easy Team Virus Remover1.0 EASY-TEAM-TOOL-V1.0-fix TELECom Android Anti-Malware.exe MPPG All Android Virus Remover New Tools kia mobile PanterAndroidTools.exe روت اکسپلورر و کینگ روت
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان گوشی A70 چینی بالا نمیومد با یه فایل فلش کردم همه چی درسته فقط تصویرش برعکس شده، مشخصات رام قبلی هم تصویر زیره
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان ایا کسی راه حلی واسه حل این مشکل داره؟
آخرین پاسخ توسط sina1381, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید سایت گوشی رو مشتری آورده ویروسی بود یه فول بکاپ با دانگل cm2mtk گرفتم و رام زیر رو رایت کردم الان دوربین از کار افتاده لینک رام لاک مشخصات گوشی Created by Infinity-Box © Chinese Miracle II © 2016 Device Brand : NOMI Device Model : X1 Device CPU : MT6735 Device IntName : NOMI3 mini Device Version : 5.1 Device Compile : 04/09/2016 11:56:01 �.� Device Project : ALPS.L1.MP3.V2.95_DROI6735.66T.V.L1_P10 Device ExtInfo : NOMI3 mini
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت اساتید تبلت مارشال mt8312ca با main d2-v3 هست که با 2 تا فایلی که بود با sp flash فلش کردم اما باز حل نشد اگه اساتید ومدیر محترم لطف کنن ممنون میشم فایل مخصوص این مشکل رو بزارن برام
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام خدمت دوستان این تبلت بدون سیم هستش ومحیط ریکاوری نداره فقط یه آدمک اندروید میاد بدون هیچ گزینه ای....من اومدم ببرم ریکاوری ریست کنم که متاسفانه ریست نشد و حالا هریار روشنش میکنم میره همونجا وتبلت بالا نمیاد...حتی باتریم کشیدم دوباره وصل کردم بازم درست نشد...با یکم جستجو یه فایل پیدا کردم که میشد باهش گوشی رو فکتوری ریست کرد...ولی موقه فکتوری ریست با این ارورمواجه شدم...Please remove installation media! از دوستان ممنون میشم فایل فلش یا راهی واسه حل این مشکل بدن...باتشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان کسی کد تغییر سریال گوشی سه سیم کارته H-Mobile < ساده > رو داره ؟
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
دانلود کرک باکس فوقع العاده Miracle_Box_v2.02.exe با لینک مستقیم با سلام فکر نکنم احتیاج ب اموزش خاصی داشته باشه هر دو فایل را دانلود کنید ستاپ را انجام داده و کرک مربوط را در پوشه نصب باکس کپی و اجرا کنید .. با سپاس DOWNLOAD DOWNLOAD CRACK
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
تبلت درحین فلش کابل جدا شده الان رو ارم مونده هرکاری میکنم فلش نمیشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 6 پاسخ
- 4.4k بازدید
تبلت روی آرم هست و روی فست بوت میمونه اصلا وایپ هم نمیشه ارور میده فایل آخرین بیلد و چند تا فایل دیگه هم گرفتم از سایت ایسوس میده واسه آپدیت بعد ارور میده و ریست میشه از قسمت فست بوت دستورات زیر رو وارد کردم رایت شد ولی باز هم تو آپدیت ارور میده fastboot flash fastboot fastboot.img fastboot flash boot boot.img fastboot flash splashscreen splashscreen.img با K012_SDUPDATE و K012_UPDATE و فایل bundel هم نتیجه نداد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با درود مشخصات خاصی نداره فقط s8ممنون میشم کسی اگر داره رامشو بزاره
آخرین پاسخ توسط sa33d, -
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
لینک دانلود DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط خانم سانیا صالحی, -
- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام تبلت چینی wolf w800 با مشخصه برد S760C-7731-D2(216)V1.C و با چیپست SPD بعد از فلش به مشکل تصویر خورده.(صفحه سیاه) مشکل اولیه هم هنگ بوده. تست شده بافایلای S706c-7731-d2_(216)_v1.c s706c-7731-d2(216)v1.0 S706_5.1_YK160229068_XHP_M72EG-706X_XDDDR_20160801_V1.7.pac CSTool_spd_7731_EMMC_SE2_Axiom_Four T200_Android5.1_Four T200_user_20160321_20160929_163826 ممنون میشم دوستان کسی تجربه ای داره در میان بزاره
آخرین پاسخ توسط parsiland, -
- 6 پاسخ
- 2k بازدید
سلام فکر کنم 99 درصد کاربران جهت دانلود در سایت فوقhttp://pan.baidu.comمشکل دارن و نمیتونند ازش دانلود کنند اموزش رو به صورت اسکرین تو فایل فشرده گزاشتم با این روش بنده بیش از 20 تا اکانت اوکی کردم پس دوستان این قدر عرق جلوی سیستم نریزید برای ثبت نام خودتون رو خسته نکنید دانلود فایل Download ثبت نام rar از آپلود آی آر امیدوارم مفید باشه یا علی
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 6 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام به اساتید محترم یه تبلت ایسوس اومده برام رام 4.2.2 روش بوده بعد ارتقاش دادن به 4.3 الان imei 00490001456 شده بعد من میخوام برگردونم به رام قبلی خودش ارور e:mount not partion sdcard میده با چندتا رم هم امتحان کردم فلش نمیگیره میشه راهنماییم کنید؟ ایا فلشر دارند با فلشر فلش کنم؟
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بنا به درخواست و نبود اموزش در سایت تصمیم گرفتم اموزش رایت رام بر روی این مدل براتون قرار بدم اول از همه شما باید فریمور های این برند را از سایت رسمی دانلود کنید... >/http//www.asus.com/ برای فلش این نوع برند دو حالت وجود دارد 1-فلش در حالت bundl 2-فلش با نام اورجینال... این نوع برند دارای دو نوع بیلدنامبر هست ww و یا tw که باید هنگام دانلود فایل دقت کنید.... نحوه فلش به صورت bundle همون update sd : برای فلش در این حالت فایل دانلود شده را به نام ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر دهید... گوشی را خاموش ولوم بالا و پایین را گرفته و پاور را نگه دارید... بلافاصله از اینکه ارم asus اومد پاور را ول کنید... ممور ی کارت …
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 5 پاسخ
- 980 بازدید
با سلام یک گوشی طرح هست.. چینی هواوی پی 9 لایت هست..برنامه پیامکش حذف شده..چه جوری و از کدوم قسمت بیارمش ؟؟بازیابی تنظیمات نمیخام بزنم..
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام وقت بخیر گوشی asus k00e me372cg برام آوردن در حالت دروید بوت نمی رود هنگام ورود به حالت دروید بوت تصویری با نماد پورت usb می آید
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز من این تبلت رو که قفل داشت فلش کردم و تصویرش بهم ریخت با چند تا فایلم تست کردم ولی متاسفانه تصویرش بر نمیگرده .تو یکی از تاپیکا دوستان گفته بودن قبل فلش ال سی دی رو از برد جدا کنین این کارم همون اول انجام دادم ولی نشد.از دوستانی که رو این مدل تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط reza_zare, -
- 5 پاسخ
- 3.7k بازدید
امروز قصد دارم روش پشتیبان گیری و بازگردانی سریال از گوشی های سری MTK را به شما دوستان عزیز آموزش بدم سریال این سری گوشی ها بر روی فایل nvram می باشد. نکته : وقتی با این روش سریال ترمیم کنید دیگه با وایپ کردن گوشی سریال دوباره به سریال قبلی بر نمیگرده روش های بسیاری برای پشتیبان گیری از قسمت nvram وجود دارد. که عمومی ترین روش آن با برنامه MTK Droid Tool می باشد. که شما ابتدا باید گوشی را روت کرده و پشتیبان گرفته. پس گوشی را روت کرده و با برنامه MTK Droid Tool از گوشی پشتیبان میگیریم. فایل های nvram.bin و MTxxxx_Android_scatter.txt را بر روی دسکتاپ کپی می کنیم. برای این که فایل nvram را با برنامه Sp flash Tool بر روی گوشی رایت کنیم باید فایل MTxxxx_Android…
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید یه گوشی zte grand memo lite برام آوردن میخوام فلش کنم (غیر از فلش دستی به قول معروف) اما رامشو تو هیچ سایتی پیدا نکردم یه گوشی از همین مدل دارم میخواستم ببینم میشه از رام این گوشی بکاب بگیرم و روی گوشی دیگه رایت کنم ؟ با MtkDroidTools v2.5.3 بکاب میگیرم اما کامل نیست موقع فلش بعضی از گزینه ها خاموشه البته روی همون گوشی که بکاب گرفتم میزنم مشکلی نداره حالا میخوام بدونم میتونم این بکاب رو میتونم روی گوشی دیگه بزنم؟ لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام ابتدا کرک برنامه اجرا کرده اگه ارور قرمز داد تاریخ طبق گفته باکس تغییر دهید گزید رید فعال کنید و سپسگزینه سیو اسکاتر انتخاب کنید ولوم کم نگه دارید مسیر پوشه اتخاب کنید تا پایان کار منتظر بمانید امیدوارم مفید باشه اینم عکس کرک میراکل ببخشید تصحیح کنید
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام همکاران محترم. این مدل تبلت a764g مشتری اورده همش خطای پردازش متوقف شد میزنه.ناگفته نماند منو گوشی رو فارسی میکنم ایجور میشه با لاتین مشکل نداره. هارد ریست کردم رفع نشد. کسی دلیل مشکل رو میدونه ؟ اگه نیاز به فلش داره کسی فایل بدون مشکل داره ؟
آخرین پاسخ توسط بهمن آبسته, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان تبلتو فلش کردم اندرویدش 5 بود آوردم 4.2.2 سریال 0049 شده دوباره به 4.4.2 و 5 اپدیت کردم ردیف نشده از این روش هم جواب نداد : 1. برای اطمینان اول تبلت را فکتوری ریست کرده و خاموش کنید (قبلش از هر چیز که لازم دارید بکاپ بگیرید) 2. ME372CG_all_TW_eng_T3.0.10 را روی مموری کارت تبلت کپی کرده و با نگه داشتن دکمه های Volume+, Power وارد دروید بوت شوید و رام را فلش کنید 3. وقتی ریست کرد و وارد محیط اندروید جدید شد فقط وصلش کنید به کامپیوتر و هیچ کاری به تبلت نداشته باشد 4. فایلهای Only_ME372CG_Rewrite_IMEI_E0924 و USB driver را unzip کرده و فولدرها را جایی کپی کنید که دم دست باشند. مثلا روی دسکتاپ ویندوز 5. Device Manager وی…
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza,