آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
چند وقت پیش اموزش رو گذاشتم برای دانلود از سایت چینی و بسیار کاربردری pan.baidu.com متاسفانه اسکریپ های قبلی برای دانلود از این سایت حذف شده بود و دیگ اجازه دانلود نمیداد این اموزش جدید و لینک جدید اسکریپ و افزونه جدید برای دانلود هستش 1- https://tampermonkey.net 2- https://greasyfork.org/en/scripts/26638-ex-百度云盘 این هم فیلم اموزشی امیدوارم بدرد همکاران محترم بخوره https://youtu.be/aAT94Zsiquo
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 17 پاسخ
- 2k بازدید
سلام به همه اساتید و دوستان یدونه گوشی طرح اومده که بالا نمیومد با چند ورژن فایل مختلف فلش کردم و حالا مشکل تصویر سفید دارم گوشی کاملا روشنه اما تصویر خط خطی و سفیده مثله هواوی y600 و y520 میخواستم اساتید راهنماییم کنن چجوری براش فایل حل مشکل تصویر بسازم
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
سلام خدمت دوستان وهمکاران عزیز..دوستان تبلتASUS K01Nکه قفل پترن داره میخاستم ببینم راهی هست برای برداشتن قفلش؟؟؟
آخرین پاسخ توسط behzad taheri, -
سلام .یه گوشی Tecno V5 برام آوردن Frp داره آندروید 6 به فایل منیجر دسترسی دارم راهی هست برای برداشتن با برنامه ای که برای سامسونگ استفاده می شود که جیمیل خودت رو اضافه می شود نشد جا برای اضافه کردن Gmail نداشت
آخرین پاسخ توسط radical58, -
مشکل با فلش MT6580 1 2
توسط hamidooooo- 11 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان عزیز.یه گوشی HUAWEI CLONE ویروسی بود قبلش بک اپ گرفتم و فلش زدم خاموش شد بعد فلش به هیچ عنوان فلش نمیشه حتی با بک اپ خودش ..ارور 4032 میده فرمت هم نمیشه بطور کلی هیچ کاری نمیشه روش انجام دادبا CM2 اینفو میگیرم PreLoader : NOT Active [ Erased ] NAND Flash : NOT INSTALLED اینفو میزارم دوستان مشاهده کنید 1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back 2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey Wait for phone... Phone found! [ 4 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6580 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6580_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfg…
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 1 پاسخ
- 645 بازدید
سلام -تبلت فوق sg-695 با سی پی یو mt6582 مشکل بوت داره --روی ارمه هنگام فلش خط قرمز پر که میشه دیگه فلش نمیگیره با ارور تایم یا 4008 یا ..... با دانلود تنها یا فریمور اپگرید یا فرمت دانلود فرقی نکرد ... فقط یه نکته زمانی که تبلت رو وصل میکنم پورت شناسایی میشه وپایین برنامه فلش تولز مینویسه مثلا com 5 بعد از اینکه نوار قرمز فلش کامل پر شد یهو com سوییچ میشه میاد روی com 18 بعدش دیگه ارور ایسی تغذیه وهارد و سیپی یو رو هم هیت کشی کردم ولی فرقی نکرد
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
سریال نال 5260 smart
توسط vso- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان ی اسمارت دارم که مشکل سریال داره و null هست کسی راه حل داره؟
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 858 بازدید
خدمت دوستان عزیز قسمت اول قسمت دوم pass:artoor32.g.three
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
خدمت دوستان عزیز برای cpu a23 لینک دانلود pass:oilmobile
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود پرکاربردترین نرم افزار فلش cpu های mtk هستش که 99 درصد از نرم افزار کار های عزیز بهش نیاز پیدا کردن و میکنن. SP Flash Latest Change Logs [V5.1648.00.000] Flash custom ROM Android stock ROM flashing (Scatter based) Fixes bricked devices Advanced testing and verifying memory Reset, format and erase MTK device Write, read parameters etc.
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همکاران گرامی دوستان گوشی چینی جهت فلش مراجعه شد مدل حک شده روی برچسب j7 بود داخل منو a800 بود تو اینفو هم a5000 میزد بگذریم چینیه دیگه . گوشی فوق رو قبل از فلش با ولکانو بکاپ کامل گرفتم . طبق cpu که داشت 6580 فایلهای موجود رو روش رایت کردم با اولین فایل گوشی صفحه سرمه ای شد با دومین فایل که زدم و اشتباهم اینجا بود که حواسم به برداشتن تیک preloader نبود با زدن فایل دوم گوشی دیگه خاموش شد الانم با هیچ باکس و فلشری فلش نمیشه .
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 778 بازدید
d705_mb_v2.0 mt6571pass:easy-firmware.com team d705_mb_v2.0 mt8312da link 2
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان و اساتید سلام و خسته نباشید تبلت پرتسیژو مدل 10se هست با سی پی یو راکیچیپ Prime10SE با اینفینتی لود میشه و لاگ موفق میده که جیمیل برداشته شده اما بازم جیمیل داره فایل فلش گرفتم براش و فلش زدم ولی بازم با دانگل میزنم و علی زغم لاگ موفق بازم جیمیل داره با یه باگ از کیبورد به بعضی از برنامه ها از جمله gmail دست پیدا کردم و خاموشش کردم ولی بازم نتونستم جیمیل بهش بدم با سرچ گوگل میرم برای دانلود برنامه و فایل منیجر دانلو میشه ولی دسترسی بهش ندارم با بلوتوث براش میفرستم دریافت میکنه ولی اجازه نمیده به پوشه ی دانلود دسترسی پیدا کنم دو روزه درگیرشم کسی میتونه راهنمایی کنه فقط منوی ریکاوری داره که وقتی adb رو میزنم سایدلود فعال میشه ولی بازم نمیت…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 12 پاسخ
- 6.3k بازدید
سلام وقتی تبلت رو روشن میکنم روی آرم ایسوس میمونه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته دکمه پاور و ولوم + هم باهم نگه میدارم هیچ اتفاقی نمیفته و به منوی droidboot نمیره چه کاری باید انجام بدم؟ لطفا راهنمایی کنید img_20150712_062848.jpg
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام سریال گوشی نول شده میشه در خصوص چگونگی ترمیم سریال این مدل توضیح بفرمایید؟ با droid میشه؟
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام باکس میراکل کار کرده خریدم بدون دانگل . انتی ویروس پاک کردم ، فایروال خاموش ، ویندوز هفت 64 بیتی و جدیدترین ورژن باکس و درایور باکس نصب . باکس وصل میکنم سیستم باکس میشناس ولی موقع اجرا چند ثانیه مینویسه Please Wait و اجرا نمیشه . چون دانگل ندارم ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 2 پاسخ
- 697 بازدید
سلام .تبلت چینی مدیاتک فلش کردم خوابید حالا با دامپی که داشتم از خودش زدم اومده بالا اما ارورencryption unsuccesful میده ....با cm2 هم اومده زدم ....دوستان ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
سلام نیازمند فایل فلش با مشخصه g-tab b86v_mb_1.5_2015 می باشم(p709m)
- 4 پاسخ
- 826 بازدید
سلام یه گوشی هست چینی هست و میخام ازش بکاپ بگیرم ولی هر چی میزنم که اینفو بگیرم نمیشه کسی راهی بلده از طریق adb اینفو بگیرم؟
آخرین پاسخ توسط arashmaleki, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
سلام رام رو از سایت firmware دانلود کردم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط alirembo, -
- 1 پاسخ
- 744 بازدید
درود مدلش psp7557 قفل امنیت داشت مجبور شدم فرمت بوتلودر بزنم الان هر کار میکنم روت نمیشه که سریال ترمیم بشه
- 17 پاسخ
- 10k بازدید
لینک دانلود : http://www.4shared.com/mobile/py6l8cXDba/RootZenFone-1468r.html? تست شده بر روی مدلهی زیل Fonepad 7 FE170CG (K012) MeMO Pad 7 ME170C (K017) MeMO Pad 7 ME70C (K01A) ZenFone 5 (T00F / T00J) ZenFone 6 (T00G / Z002) PadFone S (T00N) ZenFone 5 LTE (T00P) MeMO Pad 7 ME176C / ME176CX (K013) MeMO Pad 8 ME181C (K011) ) MeMO Pad ME572C (K007) MeMO Pad ME581CL (K013) Fonepad Note 6 ME560CG (K00G) v11.2.1.22 (factory reset before rooting) Fonepad 7 FE375CG (K019) Transformer Pad TF103C (K010) Transformer Pad TF303CL (K014) ZenFone 4 (T00I / T00Q)
آخرین پاسخ توسط alirezaidi, -
- 12 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام qcn برای استفاده در qpst وجود داره؟؟؟ مشخصات گوشی , cpu qualcom ,z00ed ,zenfone 2 laser ze500kl ممنون
آخرین پاسخ توسط ecsi, -
- 1 پاسخ
- 780 بازدید
دوستان یه تبلت ایسوس k012برام اومده بود فقط اینستاگرام رو باز نمیکرد.میزد متوقف شد.دوبارم فلش کردیم ولی بعد از دو روز دوباره به این روز میوفته.راهی بنظرتون میرسه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 821 بازدید
فایل فلش تست شده گوشی سامسونگ طرحGalaxy S8 Clone MT6580 ازgsm-developers.com با سلام خدمت دوستان این فایل تست شده هست وفقط بدونه تیک پرولیدر. [ATTACH=CONFIG]1452[/ATTACH] MEGA PASS:[email protected]
آخرین پاسخ توسط kia mobile,