آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
اولین کار دکمه پاور رو نگه بدارید بد از این که آرم گوشی آمد دست خود رو از پاور جدا کره و سریعا دکمه های هوم کم و زیاد رو نگه دارید گوشی میاد روی ریکاوری . بعدش خودتون....
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان گوشی شیامی پسورد بهش وارد شده وایپ یا فلش نمیشه برای فلش میگه آنلاک کن و مراحل طی کرده ام ولی بایستی قبلا اکانت داخل گوشی وارد شده باشه نکته :دوستان فایل فست بوت Redmi Note 4x , Redmi Note 4 یکی هستند تصویر 21 مربوط به مرحله آخر آنلاک(کد آنلاک چند دقیقه ای در یافت کردم) تا گوشی آنلاک نشه داخل فست بود فلش نمیشه تصویر 2 گوشی پسورد داره تصویر 1 وقتی وارد محیط ریکاوری میشم گزینه وایپ نداره و فقط همین تصویر نشون میده یکی از سایت ها این راه حل نشان داده همکاران راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 7 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام رامی واسه این تبلت نیست فقط کلید هوم و پاور داره میدونم یه قلقی هم واسه وایپ کردن داره کسی تجربه هارد ریستشو داره بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان گوشی فوق روی ارم ریستارت میکنه اینم اینفو با میراکل Connected to Phone. CPU: MT6571 SW:0000 Ver: CA00 Downloading Boot8 ... EMMC Size: 0x00E9000000 Flash Type: EMMC INT/EXT RAM Size: 0x0+0x0 Reading infr(EMMC)... id:ALPS.KK1.MP7.V1 version:4.4.2 model:E3510 brand:SMART manufacturer:alps PRELOADER BaseAddr:0x0 Size:0x1400000 MBR BaseAddr:0x1400000 Size:0x80000 EBR1 BaseAddr:0x1480000 Size:0x80000 PRO_INFO BaseAddr:0x1500000 Size:0x300000 NVRAM BaseAddr:0x1800000 Size:0x500000 PROTECT_F BaseAddr:0x1D00000 Size:0xA00000 PROTECT_S BaseAddr:0x2700000 Size:0xA00000 SECCFG BaseAddr:0x3100000 S…
آخرین پاسخ توسط aez_best, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
در خواست آموزش فلش زدن تبلت t739-mainboard-v2.2 jtx دوستان این فایلی که من دانلود کردم کل مشخصات تبلت من هست ولی متاسفانه تبلت من p704 هسته واین فایل p700 آیا این فایل رو رایت کنم مشکلی تداره؟ در ضمن خواهشن آموزش فلش زدنشم برام بذارید با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 7 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام دوستان یه تبلت بلک بری play book وایپ کردم الان بالا نمیاد فکر کنم چون تو ایران تحریمه به خاطر اونه تا قسمت انتخاب کشور میاد از اون به بعد کشوری رو نمیاره که انتخاب کرد کسی راهی داره براش ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehrdad85, -
- 7 پاسخ
- 3.7k بازدید
سلام دوستان عزیز گوشی SMART L4901 ADVANCE روش روت این مدلو کسی بلده اینفو کامل با BST Scanning devices ...1 found dev[1] b350565c Mode: normal Hardware: qcom Manufactory: SMART Model: ADVANCE Checking environment ... System Info Display ID: MMB29M System Ver: 6.0.1 REL API Level: 23 Incremental: eng.android.1489390160 Model: advance Brand: SMART Device: advance Platform: msm8909 Product: advance Language: Rigion: SDCard Info SDCARD[1] DS1008 > CID: 45010044533130303801b350565c4300 > CSD: d00f00320f5…
آخرین پاسخ توسط saeedhack88, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید دوستان اکه متوجه شده باشن داخل گوشیهای سری mtkیه ویروس میاد که بیشتر نرم افزارها را ارور میده و خود گوشی نرم افزار دانلود میکنه از جمله نرم افزارهای مستعجن و به هیچ روشی قابل حل نیست نا با فرمت ولکانو نه وایپ گوشی تنها راه حل فلش زدن گوشی هست منتها خیلی از گوشیهای سری mtk فایلهاشون اصلا گیر نمیاد میخواستم از دوستان بفرسم راه حلی واسه این مشکل هست دوستان نظر بدن
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
Asus FlashTool-For Flashing, Root/UnRoot + Repair imei. دانلود فایل Download Asus Flash Tool kia mobile rar از آپلود آی آر pass:kia98
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام این گوشی اومده روی آرمه ممنون میشم لینک فایل تست شده بدید ZTC P7 MT 6582 http://uupload.ir/files/7dav_۲۰۱۲۰۱۰۳_۱۷۳۱۳۹.jpg
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز .مشگل این گوشی این بود که وای فای و دیتای گوشی خود به خود روشن میشد و با ریست هم مشگل با برجا بود منم رامی رو که تو انجمن بود روش رایت کردم و الان خاموش شده .ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 6 پاسخ
- 2.6k بازدید
این تبلت رو ارمه فرمت هم زدم جوابب نداده ممنون میشم اگه هست فایلش رو بزارین cpu :mtk
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 6 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام درخواست رام تبلت- tj-t706A-v4.1 -maxeeder mx-14 ممنون میشم اگه هست فایلش رو بزارین cpu :mtk
آخرین پاسخ توسط 1215m, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام... اولین باری که گوشی ایسوس به پستم خورده..ممنون میشم طریقه فلش کردنش رو هم بهم بگید..
آخرین پاسخ توسط ravani1234, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که قفل الگو داشتش بنده هم مجبور به فلش کردن شدم مینبرد تبلت t739-mainboard-v2.2 20150311 هستش.تبلت کامل بالا اومدش ولی الان مشکلی که هستش هیچ فایلی از طریق زاپیا نمیتونه دریافت کنه و همش پیغام نبود رم مییده .رم هم میزاریم بازم همون پیغام رو میده نرم افزارهای داخلی تبلت رو هم تا حد امکان حذف کردم ولی بازم بیفایده بودش ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام بزرگواران این گوشی روی آرم بود، رام براش گرفتم، بدون پرلودر زدم، ارور pmt داد، firmware upgrade زدم، ارور پایین رو داد، فقط پرلودر رایت میشه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام این گوشی دو ماه پیش اومد قبلا با همین فایل فلش زدم و هیچ مشگلی پیش نیومد و امروز اومد و گوشی روشن بود و امدم فلش زدم خاموش شد فلش کامل میشه ولی روشن نمیشه فرمت کردم و دوباره فلش زدم ولی بازم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید مشتری گیر داده میگه روشن تحویل بدهً@*&،11:(:(:( تو این بازار خراب یه گوشی هم باید خسارت بدم http://gsm-developers.ir/thread10254.html#post40666
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
سریال نال 5260 smart
توسط vso- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان ی اسمارت دارم که مشکل سریال داره و null هست کسی راه حل داره؟
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 6 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام خدمت همکاران محترم در این تجربه قصد دارم نحوی هارد ریست این مدل cpu رو با کمترین زمان قرار بدم با تشکر از همه عزیزان: برای هارد ریست این مدل cpu ها نیاز به یه شارژر c260 سامسونگ دارید مراحل کار: گوشی رو در حالت خاموش و نگه داشتن کلید ولوم بالا به شارژر وصل کنید بعد چند ثانیه ادمک معروف اندروید نمایان شده و با زدن کلید پایین و در بعضی از تبلت ها با زدن پاور منوی ریکاوری نمایان میشود این روش برای تمامی rockchip ها کاربرد دارد
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
با فایل a3300 فارسی فلش کنید a3300t ok farsi ramin.jpg SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 با این فلش تولز عکس هم قرار دادن طبق عکس فلش کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
نیاز مبرم به فایل فلش پرستژیو 5450 البته دوسیم کارته
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی قفل یوزر داره دیباگ فعال نیست و لاک بوت لودر هم هست سي پي يو هم كوالكامه دوستان نحوه ورود به ریکاوری منو این مدل به چه طریقی امکان داره>..؟ ممنون
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام دوستان این مدل گوشی روی آرم اول اومده، ولی ریست فکتوری که میزنم آرم دوم رو میاره ولی بالا نمیاد گوشی فایلی ازش دارین بهم بدین؟ یه فایل ازش دارم ولی با هر نسخه ای میزنم ارور 2005 میده ورژن پرلودرش اینه: preloader_gxq6580_weg_l
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه گوشی چینی gfive برام اوردن که قفل پترن داره مدل cpu 6820 spdهستش با ولکانو ودراگون هم فرمت میکنم عمل فرمت کردن رو کامل انجام میده ولی بازم قفلش باز نمیشه ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه وایپ کردم نشد ممنون میشم لینک دانلود بدید I9082 MT6575 با این فایل زدم نوار قرمز پر میشه بعد ارور میده http://forum.gsm-developers.com/thread2778.html
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei,