آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 13 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مارک gphone g1000 برام اوردن که هنگ ارم هستش رو مینبردش فقط نوشته s6-bb-v2.2از اساتید ممنون میشم اگه رامشو دارین برام بزارین
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 10 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام خدمت اساتیدمحترم تبلتی رو برام اوردن که قفلشو باز کنم ولی usb فعال نبود بنده هم گوشی رو فلش کردم ولی الان صفحه گوشی دو تیکه شده ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 6 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام خدمت همکاران محترم در این تجربه قصد دارم نحوی هارد ریست این مدل cpu رو با کمترین زمان قرار بدم با تشکر از همه عزیزان: برای هارد ریست این مدل cpu ها نیاز به یه شارژر c260 سامسونگ دارید مراحل کار: گوشی رو در حالت خاموش و نگه داشتن کلید ولوم بالا به شارژر وصل کنید بعد چند ثانیه ادمک معروف اندروید نمایان شده و با زدن کلید پایین و در بعضی از تبلت ها با زدن پاور منوی ریکاوری نمایان میشود این روش برای تمامی rockchip ها کاربرد دارد
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 22 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام دوستان گوشی چینی zte v829 میخام فلش بزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.مشکل از کجاست؟؟ مدیا تک هست. با این نسخه فلش میزنم SP-Flash-Tool-v3.1332.0.187
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 19 پاسخ
- 2.7k بازدید
اگر از دوستان کسی داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط narsis5, -
- 0 پاسخ
- 2.7k بازدید
Vsun Hexa Hard Reset دستگاه رو خاموش کنید کلید پایین و پاور نگه داشته تا وارد صفحه زیر شود سپس گزینه eMMC رو انتخاب کنید
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 16 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام شدیدا نیازمند فایل فلش گوشی ccit z3 cpu 6820 هستم برای باکس ولکانو میخاستم همه جارو گشتم نبود که نبود چند تا هم بود ولی پولی بود نتونستم بگیرم ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 2.7k بازدید
Advance Tablet Imei tools_A20,a13,a10,Mtk cpus supported دانلود Advance Tablet imei repair tools V1.0 supported allwinner A20 cpu supported allwinner a10 cpu supported allwinner a13 cpu supported Mtk 6572,65xx cpu suppotred allwinner 2g modem imei writing supported allwinner 3g modem imei writing Different imei writing tools for different modem version
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 7 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام دوستان یه تبلت بلک بری play book وایپ کردم الان بالا نمیاد فکر کنم چون تو ایران تحریمه به خاطر اونه تا قسمت انتخاب کشور میاد از اون به بعد کشوری رو نمیاره که انتخاب کرد کسی راهی داره براش ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehrdad85, -
- 13 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت ccit a764gبا مینبرد hx-m706p-mb-v2.0.0 واسم اوردن که همش اخطار متاسفانه پردازش com android systemuiمتوقف شده است رو میده وتو قسمت برنامه ها هم هرچی گشتم چنین گزینه ای برای دیزیبل کردن ندیدم وگوشی رو هم ویپ وبا ولکانو هم فرمت کردم ولی بازم بیفایده بودش ممنون میشم از اساتید محترم بنده رو در این مورد راهنمایی بفرمایید.و یا رام این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط mostafa.mobile, -
- 8 پاسخ
- 2.6k بازدید
مشخصه برد : K7-mb-v0.1-1105 تبلت رو ارم ریستارت میشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 6 پاسخ
- 2.6k بازدید
این تبلت رو ارمه فرمت هم زدم جوابب نداده ممنون میشم اگه هست فایلش رو بزارین cpu :mtk
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 20 پاسخ
- 2.6k بازدید
دوستان اینو چطوری فلش کنم
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 17 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام من هرچی تو نت بودو امتحان کردم فقط فایل ارجینالشو میخواد اگه کسی داره ممنون میشم t736-mainboard-v3.0 2014/07/30 کل اینترنتو تست کردم
آخرین پاسخ توسط mehrdad85, -
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
نحوه هارد ریست تبلت و گوشی های چینی ابتدا گوشی را خاموش میکنید . کلید ولوم بالا و کلید power را همزمان با هم نگه دارید ( به مدت ۷ ثانیه) و وارد منوی ریکاوری می شوید سپس از منوی نمایش داده شده با فشردن کلید ولوم روی گزینه wipe data /factory reset رفته و با فشردن کلید پاور OK میکنیم و از گزینه های نمایش داده شده گزینه YES – delete all user data را می زنیم و حدود ۲ دقیقه طول می کشد که گوشی کاملا فرمت و ریست شود . و زمانی که پیغام data wipe complete داد این دفعه از منوی تنظیمات نمایش داده شده گزینه reboot system now را می زنیم و وارد محیط گوشی می شویم و از گوشی لذت می بریم! اموزش ورود به ریکاوری و هارد ریست کردن تبلت پیر کاردین ولوم مثبت و منفی را به همراه پاور نگه م…
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian, -
- 2 پاسخ
- 2.5k بازدید
تبلت رو خاموش کنید بعد کابل usb رو وصل می کنید. برنامه Rockchip Batch Tool v1.7 را اجرا می کنید. و فایل فلش مورد نظر را انتخاب می کنید. بعد با نگه داشتن دکمه ولوم بالا یا پایین شارژر رو هم وصل می کنید. درایور رو نصب می کنید و یک گزینه سبز رنگ در برنامه ایجاد میشه.. و دکمه Upgrade رو میزنید... به همین راحتی وخوشمزگی... لینک برنامه Rockchip Batch Tool v1.7 اینم اسکرین شات از برنامه
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 6 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام چند وقتیه گوشی های کلون زیاد واسم میاد با پلتفرم mtk که ویروس های ذکر شده رو دارن برنامه هایی که تست کردم , جواب نگرفتم کرک میراکل قسمت AV کرک جی اس ام علایدین تب virus Easy Team Virus Remover1.0 EASY-TEAM-TOOL-V1.0-fix TELECom Android Anti-Malware.exe MPPG All Android Virus Remover New Tools kia mobile PanterAndroidTools.exe روت اکسپلورر و کینگ روت
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 8 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام خدمت همگی لینک دانلود ورژن جدید باکس قدرتمند miracle_box خدمت عزیزان(تست شده توسط خودم)@-)@-) Miracle Box Crack v.2.14
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 3 پاسخ
- 2.5k بازدید
فایلهای این مدل از سی پی یو با پسوند fw می باشند که که میتوان به سریه atm7031a اشاره کرد باید از برنامه ی PAD Product Tool برای فلش استفاده کنید برنامه رو میتونید از لینکی که پایین گذاشتم دانلود کنید بعد از دانلود کردن و اکسترکت کردن فایل setup.exe را نصب کنید و برنامه رو اجرا کنید و تبلت و طبق مراحل زیر فلش کنید ابتدا فایلو انتخاب میکنیم تبلتو روشن به کامپیوتر وصل میکنیم اگرام خاموش بود با گرفتن ولوم پایین و بالا وصل کنیم به سیستم بعد طبق عکس زیر down انتخاب میکنیم و منتظر میشیم عملیات فلش به پایان برسه دانلود برنامه سوالی بود تو همین تاپیک مطرح کنید
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 6 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام درخواست رام تبلت- tj-t706A-v4.1 -maxeeder mx-14 ممنون میشم اگه هست فایلش رو بزارین cpu :mtk
آخرین پاسخ توسط 1215m, -
- 4 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام به همه دوستان و همکاران گرامی . یه تبلت asuz k012 برام اوردن فکتوری ریست کردم روی ارم موند . با تمام کد های adb هم فرمت . میکنم اما باز بالا نمیاد از دوستان و اساتید هر ** با این مشکل برخورد راهنمایی دقیق کنه و فایلی باهاش بشه بیاریش بالا ممنون میشم. یه دنیا سپاس
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 14 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام این تبلت اومد مدل P1008 روی آرمه مشخصه برد C1000-MB-V1.0 MT6572 ممنون میشم لینک بدید http://uupload.ir/files/r03a_img_20090118_044614.jpg http://uupload.ir/files/haqr_img_20090118_044630.jpg http://uupload.ir/files/pysl_img_20090118_044639.jpg
آخرین پاسخ توسط Mehransa, -
- 8 پاسخ
- 2.4k بازدید
با درود لطفا اگر کسی رام این تبلت چینی با سی پی یو ام تی کا (مدیاتک) رو داره ممنون میشم قرار بدین elink-mv706z-v2
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 4 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با cpu a33 برام اوردن که قفل الگو داره و یو اس بی دیباگش هم غیر فعال هستش و مینبردشم q87-a33-v1.4هستش ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین
آخرین پاسخ توسط eyvaltavahom, -
- 0 پاسخ
- 2.4k بازدید
تبلت رو خاموش میکنیم و بعد 30 ثانیه دکمه ولوم + رو نگه دارید و تو همین حالت با کابل به سیستم وصل کنید حالا میبینید بعد چند ثانیه محیط ریکاوری فست بوت و بوتلودر که از ریکاوری وارد محیط وایپ میشید و بقیه ماجرا
آخرین پاسخ توسط narsis5,