آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 990 بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت بینندگان عزیز با ششمین قسمت از آموزش تعمیرات نرم افزاری گوشی های موبایل در خدمتتون هستم در این قسمت به آموزش فلش و موارد مرتبط با فلش رام های اسکاتر برای پردازنده های مدیاتک میپردازیم. موارد مطرح شده در ویدیو 3 روش برای بدست آورد اطلاعات پردازنده گوشی ها رام اسکاتر چیست رام اسکاتر باید بر چه اساسی دانلود وفلش شود؟ نکات مهم در فلش رام گوشی های چینی secure boot چیست؟ رام های secure boot پردازنده های مدیاتک تشخیص secure boot بودن گوشی نرم افزار مرتبط با فلش رام های اسکاتر نیازمندی های فلش رام اسکاتر و توضیحات قبل از فلش …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
آموزش نحوه فلش کردن سیستم عامل های اندروید دارای پردازنده MTK که با فلشر خطای W/O Err 1 2
توسط M@HDi- 15 پاسخ
- 3.4k بازدید
دوستانی که در فلش کردن با فلشر به این خطا برخورد میکنند کافیه که مراحل زیر رو طی کنند تا مشکلشون حل بشه: مرحله اول برای SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX : -ابتدا سعی کنید که گوشی خود رو با ورژن "SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX" فلش کنید -سپس سعی کنید با استفاده از گزینه Firmware-> Upgrade اقدام به فلش کنید -اگر باز با خطا مواجه شدید سعی کنید با گزینه Downloa اقدام به فلش کنید -این هم دو گزینه ای که در موردش گفته شد اگر نتونستید گوشی رو با ورژن SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX فلش کنید سپس از ورژن SP_Flash_Tool_v5.XXXX.XX استفاده کنید/. مرحله دوم برای SP_Flash_Tool_v5.XXXX.XX : -ابتدا سعی کنید که گوشی رو با گزینه Download Only فلش کنید-اگر فلش نشد از گزینه Firmware Upgr…
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
گوشی تست شده note 3 گوشی رو خاموش کرده و به حالت دانلود مد برده برای رفتن به این حالت Power +Volom Up موقعه که ارم گوشی میاد پشت سرهم ولوم بالا رو بزنید برنامه MiAccountUnlock-Tool رو از لینک روبرو دانلود کنید دانلود انتی ویروس غیر فعال کنید حتما محیط برنامه infomation بگیرید مدل گوشی که معرفی شد bypass mi account و disable mi account بزنید تمام منتظر باشید که گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 2.4k بازدید
تبلت رو خاموش میکنیم و بعد 30 ثانیه دکمه ولوم + رو نگه دارید و تو همین حالت با کابل به سیستم وصل کنید حالا میبینید بعد چند ثانیه محیط ریکاوری فست بوت و بوتلودر که از ریکاوری وارد محیط وایپ میشید و بقیه ماجرا
آخرین پاسخ توسط narsis5, -
- 1 پاسخ
- 756 بازدید
سلام توضیح فارسی و صاف و روشن از این ویدیو وجود نداره ؟ این چی میگه با این لهجه که داره ..... ویندوزش هم جنگ جهانی هست یا کودکستان . اصلا ادم هنگ میکنه . من kitchen ورژن 2.2 رو دانلود کردم وطبق آموزش میگه برو داخل cygwin و فولدر home و اونجا یه فولدر دیگه وجود داره که داخلش 3 تا فایل وجود داره البته برا من نمیدونم چرا 4 تا فایل وجود داره ! خب آخرش میگه همون جا kitchen رو اکسترکت کن منم این کار رو انجام دادم ولی طبق فیلم باید دو تا فایل یکی بوت و یکی کیچن اکسترکت بشه ولی کیچن من فقط همون فایل کیچن رو داره و همون اکسترکت میشه خبری از فایل بوت نیست ؟ اینم عکس فایل های اموزش :
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 11.8k بازدید
با سلام اول یه فیلتر شکن توپ باید داشته باشید که به هیچ عنوان قطع نشه بعد میرید تو سایت zc.qq.com از اونجا یه ایمیل که از قبل دارید رو با پسورد و کشور و طبق معمول بقیه بهش بدید و کد هم وارد کنین و برید واس مرحله بعد اینجا باید شماره موبایل واسه اکتیو مسیج بدید . اول زیر باکس گزینه انتخواب کشور رو بزنین و بعد توی کادر ظاهر شده ایران رو بردارید . من نتونستم با شماره همراه اول کد بگیرم پس با ایرانسل گرفتم شما اگه گرفتین خب خوش بحالتون بعد لینک فعالسازی فرستاده میشه به ایمیل در مرحله اول.اگه نیومد گزینه resend داره . دوباره بزنین تا فرستاده بشه.بعد توی میلتون لینک رو بزنید و کد qq رو دریافت کنید در اخرم برید en.mail.qq.com و شماره qq رو با پس و کد رو …
آخرین پاسخ توسط mohsen456, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
آنلاک موفقیت آمیز تبلت آیمت مدل G TWO با باکس میراکل درود تصویر زیر گویای همه چیزست....
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 870 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ s4 سری spd با دانگل bst از جی اس ام دولوپرز درود یه سری از این گوشیها با اینکه دیباگ هم فعاله ولی با هیچکدوم از باکسها و نرم افزار ها انلاک نمیشن حالت ریکاوری هم ندارن که وایپ بشن ما امروز به کمک BST تونستیم این مشکل را حل بکنیم ابتدا گوشی را روت کنید به سر برگ اندرویید رفته یه اسکن بگیرید گزینه انلاک را بزنید تمام اینم لاگ موفقیت آمیز انلاک=P~
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
ابزار بسیار کاربردی Sell Loader برای گوشیها و تبلتهای MTK امکانات فلشر زیر فلش گوشیهای نوکیا سریx flatform فلش گوشیها و تبلتهای سری MTK قابلیت نصب برنامه و امکاناتی دیگر... D O W N L O A D
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام =)) Manual : https://drive.google.com/file/d/0B9a...ew?usp=sharing Tool : https://drive.google.com/file/d/0B9a...ew?usp=sharing usb driver : https://drive.google.com/file/d/0B9a...ew?usp=sharing
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
درود دوستان کافیه گوشی رو ببرید ریکاوری از ریکاوری ببرید به bootloader و توی نرم افزار گزینه 2 رو انتخاب کنید دانلود:spd frp by 9jaROM_gsm-developers.com شات:
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 950 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ابزار مطمئن جهت بکاپ گیری از چیپست spd SPdBackuptool پیش نیاز: روت بودن... ابزار spd backup too.... نحوه کار با این ابزار گوشی رو روت کنید سپس ابزار رو اجرا کنید ... بقیه کارها با خودتون DOWNLOAD موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 3.2k بازدید
Android Tool No BOX V2.0 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
دانلود
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
ابزاری جدید برای دانلود فایلهای فلش تبلت های چینی باساپورت سی پی یو های MTK ALLWINNER ROCKCHIP لینک دانلود
- 0 پاسخ
- 969 بازدید
با این نرم افزار اکثر هارد های اسنپ دراگون رو میشه آنبریک کرد. تو اکثر سایتها و انجمنها بصورت پولی قرار داده شده. این نرم افزار نیازی به شناسایی پینوت و باکس نداره. ضمنا آموزشهاش هم براحتی آب خوردن پیدا میشه... Download Qualcomm Flash Image Loader (QFIL)
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 2 پاسخ
- 2.7k بازدید
Advance Tablet Imei tools_A20,a13,a10,Mtk cpus supported دانلود Advance Tablet imei repair tools V1.0 supported allwinner A20 cpu supported allwinner a10 cpu supported allwinner a13 cpu supported Mtk 6572,65xx cpu suppotred allwinner 2g modem imei writing supported allwinner 3g modem imei writing Different imei writing tools for different modem version
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 964 بازدید
ابزاری مناسب برا ترمیم سریال گوشیهای سری spd دانلود =P~
- 2 پاسخ
- 758 بازدید
سلام دانگل CM2 ورژن جدید نصب می کنم این خطا میزن . فقط ورژن 1.58 نصب میشه . باید اکتیو بشه ؟ از همکارم شنیدم اکتیو فقط برا SPD هست و MTK نیاز به اکتیو نیست . دلیلش چی ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
احتیاج به فایل تبلت مدل nexiss nx7s با مشخصه برد xls_m06_v1.3 CPU : MT6572
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
قول داده بودم رامی با ورژن پایینتر روی تبلت چینی رایت کنم و اطلاع رسانی کنم یه تبلت امروز برام اومد که مشکل وایفای داشت با مین بورد Tj-A23-p860-v4.1 که فایلی با مشخصه Tj-A23-p860-4.0 روش رایت کردم و مشکل وایفاشم حل شد البته تا و ال سی دی رو دراوردم 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام qcn برای استفاده در qpst وجود داره؟؟؟ مشخصات گوشی , cpu qualcom ,z00ed ,zenfone 2 laser ze500kl ممنون
آخرین پاسخ توسط ecsi, -
- 0 پاسخ
- 678 بازدید
سلام می خواهم در سایت 注册百度帐号 اسم نویسی کنم اما کادر دوم و سوم مشکل دارم . کادر دوم شماره موبایل میخواد اما هر شماره تست میکنم خطا میزن . کادر سوم هم کد تاییدیه میخواد که کد ندارم . چطوری شماره بهش بدم ؟ کادر دوم و سوم که مشکل دارم قرمز رنگ زدم تو عکس. [ATTACH=CONFIG]1120[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 6 پاسخ
- 2k بازدید
سلام فکر کنم 99 درصد کاربران جهت دانلود در سایت فوقhttp://pan.baidu.comمشکل دارن و نمیتونند ازش دانلود کنند اموزش رو به صورت اسکرین تو فایل فشرده گزاشتم با این روش بنده بیش از 20 تا اکانت اوکی کردم پس دوستان این قدر عرق جلوی سیستم نریزید برای ثبت نام خودتون رو خسته نکنید دانلود فایل Download ثبت نام rar از آپلود آی آر امیدوارم مفید باشه یا علی
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 4 پاسخ
- 4k بازدید
سلام دوستان گلم ببخشید من فکر می کردم همه میدونن که اموزش قرار ندادم هر چند ماهی از اب بگیری تازه بریم سراغ اموزش اول از همه دانلود برنامه: دانلود (زیاد نگران ورژنش نباشین چون خودش تا باز بشه شروع ابدیت میشه و بعد باز و بسته شدن نسخش به روز شده ) درایور هاتون نصب کنید که اکثرا نصب هستن از اینجا به بعد رو به روایت تصویر براتون میگم که مشکلی پیش نیاد اول اینکه اگه مشتری براش اطلاعاتش مهم نیست و دیباگشم فعال نیست به سراغ ای برنامه نیاین و خودتون خسته نکنید ی راست سراغ وایپ و فلش برین. دوم اگه با این تصویر روبه رو شدین به ای معنی که دیباگ شما فعال نیست و یا تیک تایید سیستم نخورده حالا فرض بر اینکه دیباگ شما فعال باشه با وصل کرد…
آخرین پاسخ توسط e30-851,