آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 835 بازدید
لینک دانلود All Android Hard Reset
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
با سلام و احترام یعه گوشی Qilive برام آوردن که برا کار تو ترکیه چنچ ای ام ای کنم بعد روت و چنچ توسط سیگما روی آرم موند و با ویپ دیتا هم بالا نیومد یه فایل فلش هم از سایتای خارجی دانلود کردم و زدم روش الان کلا روشن نمیشه فقط به کامپیوتر میزنم کامچیوتر میشناسه و به حالت فلش مود هم میره ممنون میشم راهنماییم کنین پشت گوشی هم این رو زده 862297/H60Q1
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 0 پاسخ
- 911 بازدید
اموزش فلش وآپدیت گوشی و تبلت پرستیژیو prestigio برای دریافت فریمورهای این مارک به آدرس زیر برید Index of /Service_Files/ بعد از دریافت فریمور مناسب برای گوشی یا تبلت خودفایل مورد نظرو از زیپ دربیارید.یه مموری کارت فرمت شده FAT32 بیارید. یه پوشه به اسمFirmware درست کنید. دستگاه راخاموش کرده ومموری راداخل ان قرارمیدهید.همزمان کلید پاور و ولوم مثبت را نگه دارید تا به حالت آپدیت برود. بعداز پایان این پروسه گوشی ریستارت میشود وتمام..
آخرین پاسخ توسط volhard, -
- 0 پاسخ
- 4.2k بازدید
Android flashing is just a flashy word in the Android world. Android flashing is the technical method used to install a different version of OS into your smartphone or changing the entire OS into another. But this may void to cause your device warranty. When considering Android Rooting, it is somewhat similar to jailbreaking and makes you a superuser of your own handset. SP flash tool is an Android flashing application specially designed for MediaTek smartphones and tablet devices. The tool is developed and distributed by MediaTek Inc and they made their great contribution towards the tool as the developers. SP Flash Tool Benefits Flash scatter based Stock/ Cust…
آخرین پاسخ توسط barbara, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
آموزش فرمت spd6531 با باکس وولکانو
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 984 بازدید
با سلام گوشی ASUS ZENFONE 3 (Z017D) ZE520KL دارای مشکل FRP هستش راه حل های موجود در آپارات و یوتویوپ رو امتحان کردم اما جواب نداد دوستان راه حل قطعی کسی سراغ داره
آخرین پاسخ توسط saied1516, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
سلام دوستان نیازمند فایل فلش گوشی hotwav venus x19 با برد جدید با پردازنده sp7731ceb هستم
آخرین پاسخ توسط mohammad563, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
از اونجایی که خیلی بد قلق هست این تبلت گفتم اموزش قرار بدم برای کاربران عزیز . در مرحله اول فلش یا ابدیت این تبلت ازطریق sdcard رام مورد نظر رو طبق بیلد نامبر تبلت دانلود میکنیم از طریق سایت رسمی https://www.asus.com/support/Downloa...6yI8WpA2D69/32 توجه داشته باشید رام مورد نظر باید حتما مختص به تبلت شما باشه مثلا (WW->WW, CN->CN, TW->TW.) که هر کدوم مخصوص سفارش کشوره خاصی هست بعد از دانلود رام بدون اینکه رام رو تغییر نام بدید داخل sdcard انتقال میدید و تبلت رو روشن یکبار به usb وصل میکنید وجدا میکنید بالای صفحه نشان ابدیت نمایان میشه با لمس کردن و زدن روی اوکی تبلت به مرحله ابدیت میره و خاموش میشه حدودا 2 دقیقه تا5 دقیقه زمان میبره…
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت بینندگان عزیز با ششمین قسمت از آموزش تعمیرات نرم افزاری گوشی های موبایل در خدمتتون هستم در این قسمت به آموزش فلش و موارد مرتبط با فلش رام های اسکاتر برای پردازنده های مدیاتک میپردازیم. موارد مطرح شده در ویدیو 3 روش برای بدست آورد اطلاعات پردازنده گوشی ها رام اسکاتر چیست رام اسکاتر باید بر چه اساسی دانلود وفلش شود؟ نکات مهم در فلش رام گوشی های چینی secure boot چیست؟ رام های secure boot پردازنده های مدیاتک تشخیص secure boot بودن گوشی نرم افزار مرتبط با فلش رام های اسکاتر نیازمندی های فلش رام اسکاتر و توضیحات قبل از فلش …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 873 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ s4 سری spd با دانگل bst از جی اس ام دولوپرز درود یه سری از این گوشیها با اینکه دیباگ هم فعاله ولی با هیچکدوم از باکسها و نرم افزار ها انلاک نمیشن حالت ریکاوری هم ندارن که وایپ بشن ما امروز به کمک BST تونستیم این مشکل را حل بکنیم ابتدا گوشی را روت کنید به سر برگ اندرویید رفته یه اسکن بگیرید گزینه انلاک را بزنید تمام اینم لاگ موفقیت آمیز انلاک=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
درود این نرم افزار بطور کلی برای لنوو و سی پی یو یاد شده کاربرد دارد ولی روی سری کوآلکوم های دیگه هم قابل استفاده هستش . Qualcomm_FRPTool_C_V1.01.001
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 632 بازدید
سلام ی تبلت چینی اومده رویه ارم هستش.رام این مدلو میخاستم. Cr7050bv2.0_keyb 2013-09-16 اینم مشخصه ی برد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
سلام می خواهم در سایت 注册百度帐号 اسم نویسی کنم اما کادر دوم و سوم مشکل دارم . کادر دوم شماره موبایل میخواد اما هر شماره تست میکنم خطا میزن . کادر سوم هم کد تاییدیه میخواد که کد ندارم . چطوری شماره بهش بدم ؟ کادر دوم و سوم که مشکل دارم قرمز رنگ زدم تو عکس. [ATTACH=CONFIG]1120[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
دانلود CF-Auto-Root nexus5 دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 970 بازدید
دوستان کل این مدلو آوردن رو آرمه ریسیتم میزنم بی فایده س کسی فایلشو داره بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 11.9k بازدید
با سلام اول یه فیلتر شکن توپ باید داشته باشید که به هیچ عنوان قطع نشه بعد میرید تو سایت zc.qq.com از اونجا یه ایمیل که از قبل دارید رو با پسورد و کشور و طبق معمول بقیه بهش بدید و کد هم وارد کنین و برید واس مرحله بعد اینجا باید شماره موبایل واسه اکتیو مسیج بدید . اول زیر باکس گزینه انتخواب کشور رو بزنین و بعد توی کادر ظاهر شده ایران رو بردارید . من نتونستم با شماره همراه اول کد بگیرم پس با ایرانسل گرفتم شما اگه گرفتین خب خوش بحالتون بعد لینک فعالسازی فرستاده میشه به ایمیل در مرحله اول.اگه نیومد گزینه resend داره . دوباره بزنین تا فرستاده بشه.بعد توی میلتون لینک رو بزنید و کد qq رو دریافت کنید در اخرم برید en.mail.qq.com و شماره qq رو با پس و کد رو …
آخرین پاسخ توسط mohsen456, -
- 0 پاسخ
- 969 بازدید
سلام دوستان یه تب چینی G Star بود که با چند فایل زدم و با هرکدوم یه مشکلی داشت تا این فایل را پیدا کردم دانلود GSM-DEVELOPERS رو یه مدل gphone هم کامل جواب گرفتم
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام یه تبلت جی تاچ اوردن ومشکل انت داره سیم انتن روهم کندم یکسره کردم ولی بازم حل نشد؟
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان بریم سراغ حرفه ای کردن بچه ها ) این نرم افزار داری زبان انگلیسی می باشد. و.......... دانلود آخرین ورژن 2.0.0.5 اطلاعات بیشنر ... (روسی تونم که ما شالله خوبه:-" )
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
به نام او نرم افزار PhoenixSuit+1.0.9 PhoenixSuit 1.0.9 حالا تبلت رو خاموش کنید و ولوم پایین رو بگیرید و کابل usb رو متصل کنید و پنج بار پاور کنید این تصویر ظاهر میشه بعد چند ثانیه این تصویر ظاهر میشه
آخرین پاسخ توسط mojtabavan, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
حل مشکل سریال invalid-null در سری تبلتهای cpu mediatek Download - گوشی را روت کنید. - فایل نصبی رادر گوشی نصب کنید ولی اجرا نکنید. - فایل mediatek imei repair.exe را اجرا کنید. - حرف Y را تایپ کرده و اینتر بزنید. - حالا اولین سریال را تایپ کرده و اینتر بزنید. - دومین سریال را نیز تایپ کرده و اینتر بزنید. - حالا یک فایل با نام IMEI.bak ایجاد میشود. - آن را در یک مموری کپی کرده و داخل گوشی بیاندازید. - حالا برنامه ای رو در گوشی نصب کردین(mobileuncle)باز کنید. - گزینه IMEI Backup Restore(MTK) رو بزنید. - بعد restore from sd card2 را بزنید و فایل IMEI.bak رو انتخاب ک…
آخرین پاسخ توسط Royalgsm, -
- 0 پاسخ
- 597 بازدید
سلام دوستان این مطلب بیشتر تجربه شخصی هست تا یک راه حل کلی یک تبلت رو همکار خاموش کرده بود و کلا سیستم دیگه شناسایی نمیکرد - حتی تو فایل منیجر هیچ تشخیصی داده نمیشد پس از سرچ و جستجو باتری رو برای مدتی خارج کردم ( کلا اتصال و لحیم رو از روی برد کندم ) و سپس بعد از چند ساعت سیستم به راحتی شناخت و سپس با دانگل انفینیتی از مدل مشابه بکاپ گرفتم و روی این گوشی رایت کردم و به راحتی گوشی اومد بالا ً@*&،641 خوش باشید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز واسه حل این مشکل کافیه این فایل رو بزنید روش با فلش تولز ورژن 4.2.2 فار سی هم نداره دانلود فایل فلش اگه بالا نیومد یه وایپ هم بکنید برای اینکه واسه سریالتونم مشکلی پیش نیاد کافیه تیک پریلودر رو بردارید و سپس فلش کنید این فایل برای cpu های mt6583/89 قابل استفاده ست امیدوارم بدرد بخور باشه یاعلی
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 888 بازدید
از دوستان اگه کسی فایل فلش رو داره ممنون میشم اینم عکس از گوشی [ATTACH=CONFIG]1134[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1135[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط mobile.baran, -
- 0 پاسخ
- 932 بازدید
درود دوستان و همکاران عزیز گوشی blackview crown رو لوگو بود متاسفانه قبل از فلش از رامش بکاپ نگرفتم و موقع فلش هم اشتباها فایل preloader رو همراه با بقیه فایلها فلش کردم . گوشی کلا خاموش شده. فایلای تو سایت هارو هم همه امتحان کردم preloader هیچ کدوم همخونی نداشت. کسی راهی داره براش ؟ cpu mt6592 اگه کسی این گوشی رو دم دست داره ممنون میشم از preloader ش بکاپ بگیره برام.
آخرین پاسخ توسط behnam0900,