آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
حذف قفل پترن،پین و اکانت gmail گوشیهای اندروید spd با باکس ولکانو تست شده توسط خودم آموزش برای حذفقفل پترن , پین و اکانت gmail گوشیهای اندروید Spd بدون فعال بودن دیباگ به ترتیب تصاویر و بدون مشکل میتونید گوشی رو انلاک کنید ... (از اخرین ورژن باکس استفاده کنید تا ریسک کار کمتر باشد!) برنامه ولکانو رو باز کنید گوشی رو با کابل p-05b به باکس وصل کنید و پروبهای مثبت و منفی رو به گوشی وصل کنید. از تب spd بوت فایل رو روی 6820/8810 قرار دهید و گزینه run رو فشار دهید. در صورت مشاهده پیام Analysis flash internal data successfully می توانید با خیال راحت به ادامه کار بپردازید...! تیک فرمت رو زده و Run رو انتخاب می کنیم. گوشی با موفقیت فرمت شد…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام ممنون میشم این فایل برام بذارید درخواست فایل فلش تبلت s6-bb-v2.2 ای سی تاچ 1680
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 1 پاسخ
- 878 بازدید
آموزش حل مشکل خاموشی گوشی چینی Spd 6531 - r5830 به هنگام اینفو و فرمت با باکس ولکانو 100 درصد تست شده توسط خودم "][/url] با تشکر : محسن مهدوی
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش روت گوشیهای اندروید Spd-6820-8810 با باکس ولکانو "][/url] با تشکر : محسن مهدوی
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام ورژن های مختلفی از PhoenixSuit جهت استفاده دوستان ورژن 1.0.6 PhoenixSuitPacket_v1.0.6 - Download - 4shared - adabe buro PhoenixSuitPacket_v1.0.6 - Download - 4shared - ravi hinduja ورژن 1.0.8 Phoenix Suit 1.0.8 - Download - 4shared - rp_yonex yonex ورژن 1.9 PhoenixSuit V1.09 Share By AzimBahar - Download - 4shared - azim bahar ورژن 1.10 PhoenixSuit_1.10 By AzimBaharParvezAhmed - Download - 4shared - azim bahar …
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 10 پاسخ
- 3.5k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مینبرد tj-a23-p850-v4.1 برام اوردن که مشکل در خواندن کارت حافظه داره ولی در تنظیمات قسمت ذخیره سازی رم رو شناسایی میکنه ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین باتشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
عرض سلام گوشی چینی bml one mini با سی پی یو SC6820 اومد با ولکانو فرمت کردم الان تا ارم بالا میاد سرچ کردم فایل فلشش رو پیدا کردم ROM BML One Mini SC6820 | [Official]-[updated] add the 04/07/2014 on Needrom اما وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ویندوز من 7 هست در ضمن قبلش بک اپ گرفته بودم اما دوباره که فلشش کردم فلش شد اما اخرش این ارور داد > Internal version: SPRD3 Boot downloaded. Start boot please wait a moment.... Spreadtrum Boot Block version 1.1 Boot downloaded. Boot downloaded. Flash ID: 00AD00BC9055 Flash Type:[Hyundai] NAND_HY27UT088G2A FLASH LEN:0x20000000 Erase flash complete. Writing completed. Flash file D:\02-volcano\file …
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 872 بازدید
SP Flash Tool 3.1352.01 (5.1352.01)
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
وقتی usb گوشی مشکل داره کافیه مثل شکل اتصال رو انجام بدید و به راحتی فلش بزنید.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 859 بازدید
لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 0 پاسخ
- 2.6k بازدید
Vsun Hexa Hard Reset دستگاه رو خاموش کنید کلید پایین و پاور نگه داشته تا وارد صفحه زیر شود سپس گزینه eMMC رو انتخاب کنید
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 3 پاسخ
- 786 بازدید
سلام دوستان a23 t780 v2-.0.0
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام اینم ی ابزار توپ برای ترمیم سریال cpu spd امیدوارم به کارتون بیاد . یاعلی دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 5.5k بازدید
گوشی چینی قفل الگو هست با کلید های ولوم بالا و پایین تست کردم جواب نداد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 5 پاسخ
- 867 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم چندین بار برام پیش اومده که از این کیفهای تبلت که صفحه کلید باهاشونه برام اوردن که برای اس ام اس نوشتن فارسی کنم ولی هر چی باهاشون سروکله زدم نشد که نشده ممنون میشم راهنماییم کنید که برای فارسی نوشتن با این صفحه کلیدها چکار بایستی بکنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 805 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با سی پی یو a13برام اوردن که رو مینبردشh978_v1.10 2013.10.25این مشخصه نوشته شده که هنگ ارم هستشو ریستارت میشه ممنون میشم از دوستان رام این مدل رو برام بزارن
- 1 پاسخ
- 933 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با سی پی یو a13برام اوردن که رو مینبردشh978_v1.10 2013.10.25این مشخصه نوشته شده که هنگ ارم هستشو ریستارت میشه ممنون میشم از دوستان رام این مدل رو برام بزارن
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 957 بازدید
نیاز مبرم به فایل فلش پرستژیو 5450 البته دوسیم کارته
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی: آقا کسی بکاپ یا فایلی چیزی نداره tradeno model:GT-I9105 شماره برد: S138-MB-V1.1 فرمت هم نمیشه با هیچی CPU:MT6571
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 13 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت ccit a764gبا مینبرد hx-m706p-mb-v2.0.0 واسم اوردن که همش اخطار متاسفانه پردازش com android systemuiمتوقف شده است رو میده وتو قسمت برنامه ها هم هرچی گشتم چنین گزینه ای برای دیزیبل کردن ندیدم وگوشی رو هم ویپ وبا ولکانو هم فرمت کردم ولی بازم بیفایده بودش ممنون میشم از اساتید محترم بنده رو در این مورد راهنمایی بفرمایید.و یا رام این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط mostafa.mobile, -
آموزش نحوه فلش کردن سیستم عامل های اندروید دارای پردازنده MTK که با فلشر خطای W/O Err 1 2
توسط M@HDi- 15 پاسخ
- 3.2k بازدید
دوستانی که در فلش کردن با فلشر به این خطا برخورد میکنند کافیه که مراحل زیر رو طی کنند تا مشکلشون حل بشه: مرحله اول برای SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX : -ابتدا سعی کنید که گوشی خود رو با ورژن "SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX" فلش کنید -سپس سعی کنید با استفاده از گزینه Firmware-> Upgrade اقدام به فلش کنید -اگر باز با خطا مواجه شدید سعی کنید با گزینه Downloa اقدام به فلش کنید -این هم دو گزینه ای که در موردش گفته شد اگر نتونستید گوشی رو با ورژن SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX فلش کنید سپس از ورژن SP_Flash_Tool_v5.XXXX.XX استفاده کنید/. مرحله دوم برای SP_Flash_Tool_v5.XXXX.XX : -ابتدا سعی کنید که گوشی رو با گزینه Download Only فلش کنید-اگر فلش نشد از گزینه Firmware Upgr…
- 3 پاسخ
- 8.4k بازدید
سلام.شما با این نسخه از فلش تولز میتونید این مشکل (ارور 4032) رو که خیلی از همکار ها به خاطر این مشکل مجبور به تعویض هارد یا سی پی یو شدن رو حل کنید.فقط حتما از فایل فلش درست و کامل ( یعنی تمام تیک ها روشن باشه) استفاده کنید و از گزینه فرمت و فلش استفاده کنید.من روی چند تا تبلت چینی با چیپست MTK تست کردم و جواب گرفتم.یه عکس هم از برنامه میزارم.در ضمن با این برنامه میتونید مشکل PMT change for the ROM... رو هم حل کنید. SP_Flash_Tool_v5.1352.01 by gsm-developers.ir - Download - 4shared - atrin hunterhunterpars.jpg
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
سلام این برنامه بسیار امده ب خصوص برای cpu :A10&A13که سوکتشون خراب یا قدیمی هستش و یا سیستم شناسایی نمی کنه تبلت رو با این برنامه راحت فایل روی رم رایت میکنی تبلت رو خاموش و روشن میکنید و شروع ب فلش میشه.یاعلی PhoenixCard_V309
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام من رام فارسی آیفون 5س چینی میخواستم لطفا این مشخصات گوشی از طریق mtk droid tools Hardware : MT6572 Model : A6 Build number : A6E_AX_YOUSHI_S002_A6_Universal_V1.06_29-12-2014 Build date UTC : 20141229-033353 Android v : 4.4.3 Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V36.P2, 2014/10/15 13:06 Kernel v : 3.4.67 (user@lpengfei) (gcc version 4.7 (GCC) ) #1 SMP Mon Dec 29 11:30:33 CST 2014
- 0 پاسخ
- 644 بازدید
دانلود CF-Auto-Root nexus5 دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851,