آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی چینی برام اوردن که تو حالت ریکاوری مونده .صاحبش میگه خواستم ابدیت کنم اینطور شده وریبوتم میکنم بازم به حالت ریکاوری برمیگرده از اساتید محترم رام چنین مدل گوشی دارین برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 783 بازدید
حل مشکل خطای رایج system size هنگام بکاپ گیری در فایلهای pac از جی اس ام دولوپرز درود در این پست قصد داریم خطای رایج سیستم سایز هنگام بکاپ گیری از فایل های پک را خدمتتان آموزش بدیم روشی که قرار داده شده صد در صد جوابگوست 1.ابتدا گوشی فوق را روت نمایید 2.نرم افزار روت اکسپلور را نصب نمایید 3.پوشه سیستم را باز کنید 4.حال پوشه APP را خواهید دید 5.حال این پوشه را باز کرده و شما نرم افزار هایی نظیر whats app . talking cat . ninja fruit . angry birds. ... که سایزشان بالای 9MB هستش را خواهید دید حال تمام این فایل را پاک کنید حال براحتی میتوانید بکاپ گیری را بدون مشکل انجام دهید موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
سلام تبلت رو فرمت کردم با فلش تولز الان کلا خاموش شده به کامپیوترم وصل نمیشه یجا شنیده بودم رو برد یجارو اتصالی میدن اکی میشه حالا نمیدونم واسه این مدل cpu بود یا نه مدل microlab m-708s رامشو بکاپ گرفتم اولین باره اینجوری شده
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 10 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام خدمت اساتیدمحترم تبلتی رو برام اوردن که قفلشو باز کنم ولی usb فعال نبود بنده هم گوشی رو فلش کردم ولی الان صفحه گوشی دو تیکه شده ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
ب سلام خدمت اساتید محترم میخواستم ببینم روش کاملی که بشه از تبلتهای a23 بکاپبگیریم هستش؟؟اخه یه مدل جلو دستمه که اصلا رامش گیر نمیاد حالا یه تبلت هم مینبردش برام اومده که اگه بکاپ بتونم بگیرم میتونم رو تبلتی که هنگ ارم هستش رایت کنم ممنون میشم اگه به زبان ساده برام توضیح بدین ولکانو هم لازم به ذکر هستش که دارم؟؟
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 760 بازدید
سلام دوستان فایل اصلی کسی داره؟؟
- 0 پاسخ
- 827 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ s4 سری spd با دانگل bst از جی اس ام دولوپرز درود یه سری از این گوشیها با اینکه دیباگ هم فعاله ولی با هیچکدوم از باکسها و نرم افزار ها انلاک نمیشن حالت ریکاوری هم ندارن که وایپ بشن ما امروز به کمک BST تونستیم این مشکل را حل بکنیم ابتدا گوشی را روت کنید به سر برگ اندرویید رفته یه اسکن بگیرید گزینه انلاک را بزنید تمام اینم لاگ موفقیت آمیز انلاک=P~
- 10 پاسخ
- 1.8k بازدید
آموزش فلش تبلت و گوشی دیمو با برنامه Phoinex Usb Pro تست شده توسط خودم بر روی تبلت D700s new ابتدا برای انجام کار برنامه Phoinex Usb Pro رو از لینک دانلود کنید. دانلود برنامه Phoinex Usb Pro از لینک مستقیم حال به پوشه Usb Driver بروید و آن را به صورت زیر نصب کنید. "][/url] "][/url] سپس برنامه Phoinex Usb Pro رو اجرا کنید. از گوشه سمت چپ قسمت بالا گزینه Key File رو از مسیر پوشه مورد نظر انتخاب کنید مهمولا داخل فایل فلش موجود است. سپس گزینه دوم Img File رو انتخاب کنید و فایل فلشی که پسوند IMG داره رو انتخاب کنید. "][/url] "][/url] "][/url] پس از این گزینه ، گزینه چهارم Start رو بزنید تا عملیات فلش آغاز شود. (توجه کنید …
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
از دوستان راهی بجز فلش واسه تبلت a23 دارن؟
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
لطفا فایل فلش تبلت چینی میان بردet 86v2g a23 1.8H دوتا رام تست کردم هر دو مشکل تاج دارند
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان امیدوارم اموزش ب کارتون بیاد و بیشتر برای اساتیدیه که تازه به جامعه بزرگ فلش تبلت وارد شدن.یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 842 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه گوشی چینی با سی پی یو 6820برام اوردن که مخاطبین سیم کارت رو به هیچ عنوان بالا نمیاره گوشی رو هم فرمت کردم ولی بیفایده بودش از اساتید محترم خواهشمندم منو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
سلام زبان ساده انگلیسی بعد نگید چرا ترجمه نکردی گزاشتی .... کسی توی خوندنش مشکل داشت مطرح کنه =)) If All winner tablet after flash not detect to PC / Dead after flash . You can solve it easily with PhoenixCard mostly you shell success with PhoenixCard. In case you PhoenixCard not working on your tablet then you can follow below method !! DEAD Recover Done With PhoenixCard Restoring Unbrick Solution : Open the cover and get to the boardShort and hold pins (29 and 30)Press the button “POWER” ~ 10 sec. After 10 seconds. release the button, remove the jumper Connect to PC and tablet USB-cable then you will see In Device “USB Device (VID_1f3a_PID_…
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه فایل فلش تبلت angelnovo pc که شماره مین برد اون bcl-rk3026-78az-a1.2 هست رو برام بزارید ممنون تبلت راک چیپ هستش.
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با سی پی یو a10برام اوردن که قفل هستش و من هر کاری کردم نتونستم قفل شکنش کنم حالا میخوام گوشی رو فلش کنم ممنون میشم از اساتید محترم بنده رو راهنمایی کنن مینبرد گوشی هم a702_mb_v1.6 هستش ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
دانلود setup دانلود کرک
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام اگر در سری Spd با cpu 6820 دستگاهی داشتین که نیاز به فرمت داشت: ابتدا از گوشی اینفو بگیرید اگر در انتهای اینفو عبارت Analysis Flash intelnal data successfully را مشاهده کردید بدون دلواپسی و داشتن استرس می توانید اقذام به فرمت دستگاه بکنید و ریسک خاموشی صفر است. در این مورد فرمت کامل انجام شد و هیچ مشکلی پیش نیومد. اما اگر در انتهای ایفو پیام Analysis Flash intelnal data fail رو داشتید اقدام به فرمت ددستگاه نکنید چون مشکل هنگ روی لوگو و خاموشی دستگاه خواهید داشت. و اما آموزش وایپ کردن سری Spd با Cpu 6820/8810 فقط با فایل یوزر دیتا بدون ریسک ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید (حاوی درایور و فلشر و فایل وایپ فقط مخصوص Cpu 6820/8810)…
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و درود به دوستان عزیز گاهی اوقات تیک دیبایینگ فعال نیست برای همین به مشکل میخوریم من روی چندین تبلت تست کردم جواب داده شاید بدرد دوستان هم بخوره ابتده تبلت روشن یا وقتی که تا روی ارم با ولکانو وایپ کنید برای اینکا به قسمت اندروید ای دی مد و وایپ ال انتخاب کنید کلیر اوکی میده شما روشن کنید متوجه میشین که هنوز کد یا پترن موجود هست اینکار باعث میشه تیک دیبایینگ فعال بشه بعد با برنامه shuame توحالت ریکاوری انو وایپ کنید شما هم تست کنید یا علی
- 3 پاسخ
- 920 بازدید
سلام و درود به همه دوستان چند روز پیش یکی از دوستان مشکل فلش با این مدل رو داشتن که استاد شهرام گفتن سپیو a20 فونیکس کارت ساپورت نمیکنه من مجددن امتحان کردم هیچ مشکلی نیست . http://s6.uplod.ir/i/00627/tpywvdcb5lqd.jpg http://s6.uplod.ir/i/00627/gro8qax3xlzu.jpg دوستان تست کنن اعلام نتیجه یادشون نره یا علی التماس دعا
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
درخواست فایل فلش تبلت مدل crony cn-7004
- 11 پاسخ
- 1.8k بازدید
عرض سلام خدمت اساتید گوشی پرستیژیو مدل pap5500 اومده مشکل invalid imei داره باکس ولکانو دارم میشه با اون درستش کرد؟
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 3 پاسخ
- 932 بازدید
سلام عزیزان کسی این فایل رو داره،روی آرمه ،، با همه برنامه ها چک کردم وایپ نشد A706D-4-V1.0 15/8/2013 cpu : A20 camera : BCF-0835-086V V1 IC TOUCH : 1680 سپاسگزارم
آخرین پاسخ توسط ali_nano86, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
کمک فوری از اساتید محترم تبلت مارشال me-719 در حین فلش روی 5درصد گیر میکنه با ورژن های 1.8 و 1.9 و 1.10 هم تست شده با دو تا رام مختلف هم زدم نتیجه نداد. عکس
- 0 پاسخ
- 986 بازدید
لطفا فایل فلش تبلت چینی ztc x2 pcb:v2.1 v200
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به همگی دیروز دنبال این فایل بودم که تو یک سایت خارجی پیداش کردم که cpu rockchipولی نتونستم فلش بزنم با چه نرمفزاری میشه زد لینک دانلود فایل https://mega.co.nz/#!tBR3BJZT!LcwuWK63EyvLpxj3mtf5O2dPtG8kwtQ8dcUphrBk9i0 لینک دانلود نرمفزار http://uplod.ir/s1j9vctuw0sf/RKBatchTool_v1.6.zip.htm ولی با این نرمفزار نتونستم بزنم
آخرین پاسخ توسط ramin 68,