آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت a23 برام اوردن با مشخصات مینبرد q8h-v1.3 2014 0930که قفل هستش و یو اس بی دیباگشم غیر فعال هستش ممنون میشم از اساتید فایل بدون مشکل این مدل رو برام بزارن که مشکل تصویر براش بوجود نیادش با تشکر
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام . خسته نباشید طبق ویدیوی موجود در http://www.gsm-developers.com/how-to-repair-imei-asus-intel-chipsets سعی کردم p01y ایسوس رو بعد تعویض هارد سریال بزنم اما نشد دلیلش هم فک میکنم درایوری باشه که در آموزش ارایه شده طبق پیام میراکل که در عکس ها موجود هست درایور به درستی شناسایی نشده با هوا اوکی میده اما چیزی رایت نمیشه با ufi هم ارور درایور مثه میراکل میده با نرم افزاری که در آموزش قرار داده شده نیز ارور میده که در عکس ها معلومه اساتید دریابید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 973 بازدید
با سلام البته شاید برای خیلی از دوستان این مطلب قدیمی و ناچیز به نظر بیاد ولی برای من به وفور پیش میاد موضوع اشتباه فلش کردن فایل در تبلت های ایسوس هستش!!!! بله برای من بسیاری از همکاران تبلت های ایسوس میارن که برای فارسی سازی یا فلش فایل اشتباهی زدن که با توجه به چند نکته به راحتی میشه از این مشکلات دوری کرد 1 . ابتدا خوب سیستم خودتون رو بشناسید. ( یعنی مدل دقیق تبلت رو بفهمید چی هستش ) معمولا تبلت هایی که برای من میاد WW یا TW بوده که بهتون میگم یعنی چی!!! شما تو تنظیمات و مشخصات نرم افزاری به راحتی میتونید بفهمید بیلد نامبر که تبلت داره کدوم یک از مدل های بالا و یا اصلا غیر از این هستش Settings->About-> software information->Build number 2 .…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید با سرچی که تو اینترنت زدم و تجربه ای که برام تا حالا پیش اومده در مورد vsun v3b اینه که تو همه سایتها که مییگردی فایل فلش این گوشی است اما یه مورد است که شاید هم خیلی از دوستان دقت نمیکنند اینه که تا جایی که من از این گوشیها رید گرفتم و رو گوشی رایت کردم v3bدو مدله و فایلهاش با هم فرق میکنه و زمانی که میخواهیم گوشی را فلش بزنیم اکه فایلهاشون جابجا بشه گوشی خاموش میشه حالا از کجا مدلها را تشخیص بدیم تا از گوشیهای سالم رید بگیریم اگر گوش هنگ روی ارم باشه یا مشکل دیگه گوشی را روشن میکنیم به ارم vsun که روی صفحه نوشته میشه دقت کنید نوشته ها به دو صورت میاد یکی اینکه جمله vsun رو صفحه میاد و عروسک اندروید دوروبرش میاد و دومی اینکه جمله vsun را بزرگ…
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
با عرض سلام شاید براتون تا حالا پیش اومده باشه گوشی اندروید چینی براتون بیارن که قفلی مانند قفلهای عددی وحروفی داشته باشه نمیدونم اسم این قفل را چی میزارن قفل شبکه یا یه چیزی دیگه این قفل اصلا با فرمت و وایپ کردن گوشی چه با باکس چه بدون باکس از بین نمیره که تنها راه حلش فلش کردن گوشیه که اونم انجام شدنی نیست به خاطر اینکه بیشتر فایلها موجود نیست و حالا یه راه حل دیگه هم هست که با دانگل best miracelانجام پذیره شاید این گزینه تو باکس ولکانو باشه اما در دانگل به صورت زیر انجام میشه
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 685 بازدید
سلام از دوستان کسی این فایل فلش رو داره لینک بده گوشی چینی طرح mt6572 4.4.4
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 826 بازدید
دوستان یه تبلت ایسوس k012برام اومده بود فقط اینستاگرام رو باز نمیکرد.میزد متوقف شد.دوبارم فلش کردیم ولی بعد از دو روز دوباره به این روز میوفته.راهی بنظرتون میرسه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 839 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده از عراق آنتن نمیده خواستم ببینم آیا این مدل چنج میشه 2روزه در گیرم هرچی کد چنج رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد با کرک میراکل هم تست کردم اصلا سریال عوض نمیشه گفتم اگه کسی از همکارا تجربه بیشتری دارن یا روش خاصی رو بلدن ممنون میشم راهنمایی کنن..........
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 777 بازدید
سلام این فایل رو میذارم امیدوارم به درد دوستان بخوره 100%OK فایل نایابه خودم تست کردم گوشی روی آرم بود بدونه هیچ مشگلی اومد بالا http://dl.markazrom.com/ztc%20phone/ZTC%20P7.rar
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 1 پاسخ
- 849 بازدید
بنده فایل تبلت چینی mq88-mb-v2.5 خریداری کردم ولی تاچش کار نمیکنه راهنمایی میکنید ای سی تاچ gsl1680
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 1 پاسخ
- 936 بازدید
سلام دوستان فایل فلش تبلت چینی [h=1]Crony CN-7004 | a13 بقیه مشخصات و روی برده ممنون میشم فایل شو برام اپلد کنید.[/h]۲۰۱۷۰۷۱۶_۱۲۳۷۰۱.jpg
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 1 پاسخ
- 603 بازدید
با سلام نیاز مبرم به درخواست فایل فلش گوشی Pierre Cardin P7 دارم لطفا کمک کنید البته این فایل زیرو پیدا کردم ولی این نمبشه اصلا !Files_to_FlashTool - Download - 4shared - anvar kargari
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 888 بازدید
سلام خدمت دوستان گرامی اقا این گوشی از این ویروس های جدید داشت( hot girl) با ولکانو اسکن کردم و فرمت الان رو ارم مونده هیچ جوره بالا نمیاد رامی کسی نداره شماره برد هم اینه A8172_6MB_P2 حالا مشتری هم میگه همونجوری کن بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 826 بازدید
با سلام یک گوشی g930fd اومده که موقع فلش همه چیز روی گوشی رایت میشه به جز فایل سیستم یعنی تا 240 مگابایت از فایل سیستم روش رایت میشهو بعد ارور می ده لطفا اگه کسی راه حلی براش داره بگه
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 1 پاسخ
- 834 بازدید
با این نرم افزار میتوانید گوشی رو به فست بوت برده و وایپ و ...... فایل دامپ بک اپ بگیرید سری A13 سریال رایت کنید مدل سی پیو گوشی رو شناسایی کنید گوشی رو روت کنید . و ..............خیلی کارهای دیگه . لینک دانلود برنامه: http://www.mediafire.com/download/b57c9d8z3d72csp/Jurassic+UniAndroid_Setup_5.0.2_2+GSM-INDIA.COM.rar
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 0 پاسخ
- 887 بازدید
For Android 4.x.x and Above: 2016-23-01 - 08:46:23 : 1- Turn-on the Phone Goto 'General > About' Tap 7 times on Build Number' 2016-23-01 - 08:46:23 : 2- Return to General Tab Tap on Developer Options 2016-23-01 - 08:46:23 : 3- And Check 'Usb Debugging' ON Then Connect Usb Cable To Phone 2016-23-01 - 08:46:23 : 2016-23-01 - 08:46:23 : IMPORTANT NOTE: DON'T CONNECT MULTIPLE ANDROID DEVICE IN USB DEBUGGING MODE AT SAME TIME! 2016-23-01 - 08:46:28 : Waiting For Device... OK[WinUSB] 2016-23-01 - 08:46:30 : Please Tap on 'OK' in 'Allow Usb Debugging;' Pop-up on Device Screen! 2016-23-01 - 08:46:34 : Device Status: [ON…
آخرین پاسخ توسط clinic.mobile, -
- 0 پاسخ
- 907 بازدید
---------------------------------------------------------------------------------------------- Turn-on the Phone Goto 'Settings > Application > Development' And Check 'Usb Debugging' Then Connect Usb Cable To Phone And Install Needed Driver. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Prepairing ...OK Device Found! Root Procedure Started! Prepairing ROOTFILE ... OK Rebooting To Recovery ... OK When Your Phone Enter in Recovery Mode Following This Steps: ------------------------------------------------------------------------------------------------ 1) Press The Volume Down until 'reinstall …
آخرین پاسخ توسط clinic.mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان امیدوارم اموزش ب کارتون بیاد و بیشتر برای اساتیدیه که تازه به جامعه بزرگ فلش تبلت وارد شدن.یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
سلام درخواست فایل فلش نبلت چینی با مشخصات زیر دارم . T732-SIM-V2.0 شماره مین A13 سی پی یو
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 0 پاسخ
- 964 بازدید
ابزاری مناسب برا ترمیم سریال گوشیهای سری spd دانلود =P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 726 بازدید
تبلت dell مدل To1C برام امده مشکل مکالمه دارد.. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام فلشر + درايور تغييرات ايجاد شده در اين نسخه: Tool has been updated to version 1.8 to handle new devices based on new Rockchip RK3288 CPU. This new version also contains update drivers for both X86 systems and 64 bits Windows systems. دانلود منبع:dhakagsm.com
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 0 پاسخ
- 633 بازدید
با سلام خدمت دوستان اینم یه سایت خوب برای دانلود تمامی فایلهای فلش این مدل cpu Rockchip ببخشید اگه اینجا پست گذاشتم لینک
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 704 بازدید
تمامی فایل های گوشی های wiko در این سایت موجوده https://androidmtk.com/download-wiko-stock-rom-models
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 644 بازدید
فایل فلش Smart S300 SPD 6531 Smart S300 SPD 6531 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm,