آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 866 بازدید
اساتید....فایل گوشی ccit مدل z2 با cpu6820 لازم دارم. ممنون میشم آپ کنید.
آخرین پاسخ توسط m-gsm, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
این در صورتی یو اس بی دیباگ فعال باشد روی تبلت ها جواب میده.. فایل در حال آپلود هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 683 بازدید
سلام -تبلت فوق sg-695 با سی پی یو mt6582 مشکل بوت داره --روی ارمه هنگام فلش خط قرمز پر که میشه دیگه فلش نمیگیره با ارور تایم یا 4008 یا ..... با دانلود تنها یا فریمور اپگرید یا فرمت دانلود فرقی نکرد ... فقط یه نکته زمانی که تبلت رو وصل میکنم پورت شناسایی میشه وپایین برنامه فلش تولز مینویسه مثلا com 5 بعد از اینکه نوار قرمز فلش کامل پر شد یهو com سوییچ میشه میاد روی com 18 بعدش دیگه ارور ایسی تغذیه وهارد و سیپی یو رو هم هیت کشی کردم ولی فرقی نکرد
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
دوستان وقتی فایلو میچینم این ارورو میده؟کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط skkhossein, -
- 1 پاسخ
- 814 بازدید
با سلام شاید واسه بعضی همگارا پیش اومده باشه زمانی گوشیهای چینی را فلش یا فرمت میزنن مثل سامسونک i9500لوگوی روشن شدنشون تغییر میکنه که اکه مشتری گیر بده و دوباره همون لوگوی سامسونگ را بخواهد این کد را وارد کنید ستاره مربع 0066مربع گوشی ریستارت میشه وارمش دوباره سامسونگ میشه امیدوارم تکراری نباشه
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام گوشی روی آرم مونده با وایپ و فول ریست راه نیافتاد. cpu: mtk 6572+Emmc scatter این رام ها رو هم تست کردم ولی جواب نداد. Sony Clone V3+ MT6572 1000% ok bakar telecom - Download - 4shared - Bakar Telecom siddeik AdF.ly - shrink your URLs and get paid! SONY X-BO V3+ 4.2.2 2ND VERSION FIRMWARE - Download - 4shared - Foysal Telecom
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 875 بازدید
https://unlock4modem.in/?wpfb_dl=638
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 1 پاسخ
- 803 بازدید
سلام دوستان فایل تبلت چینی a33 q7-v1.1 چنتا فایل زدم جواب نداد بعضی هام تصویر ندارد این ورژن هم روش جواب نداد a33 q7-v1.0 لطفا از روی عکس برد راهنمایی کنید یا لینک فایل رو محبت کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان سریال گوشی oppo رو چطور تغییر بدم مدل A37F یا A37FW و با چی روتش کنم؟
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 1 پاسخ
- 703 بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست رام f761s-mainbord-v2.0.0
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت همگی بسیاری از دوستان با دانلود از این سایت مشکل دارن مشکلی اصلی دانلود از این سایت نداشتن رزیوم فایل یا همان ادامه دانلود بعد از قطع شدن اینترنت میباشد با این روش میتونید این مشکل رو حل کنید با کلیک راست روی فایل در حال دانلود لینک دانلود رو کپی میکنیم . به صفحه دانلود منیجر باز میگردیم و با دابل کلبک روی فایل دانلود به صفحه زیر میرسیم . لینک مشخص شده را با لینک جدیدی که در مرحله قبل کپی برداشتیم جایگزین میکنیم . و ok میکنیم . و دکمه ریزوم رو میزنیم پیام داده شده زیر رو تایید میکنیم تمام دانلود ادامه داده میشه به همین راحتی.موفق باشین 1.jpg 2.jpg 3.jpg
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 1 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام ....با این نرم افزار قادر به ترمیم سریال تبلت با سی پی یو های allwinner و مدیاتکmt6572و mt 65xxخواهید بود ... advanceimei
آخرین پاسخ توسط dehganiamin, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
اول که با توجه به بیلد نامبر تبلتتون از سایت رسمی asus برید و اخرین نسخه فارسی رو دانلود کنید نشانه فارسی بودن وجود کلمه wwe در اسم فایل هستش اینم ادرس سایت:ASUS Service | North America بعد این فیلم رو دانلود کنید و با توجه به دستورات فیلم عمل کنید (یه ابزار هم مورد نیاز هست )لینک دانلود ابزار مورد نیاز و فیلم اموزشی 1-فیلمDownload 417941 mp4 :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x=P~=P~=P~=P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 824 بازدید
سلام اینم خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 1 پاسخ
- 912 بازدید
سلام تبلت چینی قفل میخوام ریست کنم چند روش تست کردم جواب نداد . این مدل مینبرد و سی پی یو ریست دستی داره یا باید حتما فلش کنم ؟ CPU = ATM7031A Mainboard = ATM7031_Q88_V1.3
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود پرکاربردترین نرم افزار فلش cpu های mtk هستش که 99 درصد از نرم افزار کار های عزیز بهش نیاز پیدا کردن و میکنن. SP Flash Latest Change Logs [V5.1648.00.000] Flash custom ROM Android stock ROM flashing (Scatter based) Fixes bricked devices Advanced testing and verifying memory Reset, format and erase MTK device Write, read parameters etc.
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 731 بازدید
سلام تعداد زیادی ازکاربران بیان میگکنندکه تبلت ما فاقد منوریکاوری می باشدوباگرفتن کلیدولووم وپاورمنوی ریکاوری برای ماظاهرنمیگردد خوب امروز میخام اموزشی رودراین پست قراربدم که بتونیدباگرفتن کلیدولوم وپاوربتونیدریکاوری استوک را روی تبلت خود مشاهده کنید بدون اینکه نیاز به روت باشد ابتدا درایورهای تبلت خودتون رونصب کنید سپس adbروهم روی کامپیوترخودنصب کنیدوبادانلودکردن برنامه Android Multi Tools v1.02bبعدازدانلوداین برنامه دوفایل adb وfastbootرواجراکنیدپس ازتکمیل شدن برنامه رابازکرده که دارای منوی سبزرنگی میباشد همان طورکه مشاهده میکنید بازدن اعدادوسپس اینترمیتوانیدبابرنامه کارکنید خوب درمرحله اول عدد 1واینتررازده تا ازاتصال دستگاه وشناختن ان توسط پی سی مطمعن شوید پس از ظاهرش…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 755 بازدید
با سلام دوستان یک تبلت ایسوس k00eهست تاچش کار نمیکنه..گوشی ن ضربه خورده ن چیزی نا گفته نمونه تبلت 3ماه بیشتر بود رو ارم بود با هر فایل فلشی میزدم قبول نکرد بیش از 7هشت تا فایل زدم ولی قبول نمیکرد.. تا بلاخره یک فایل فیکس 200مگابایتی زدم اومد بالا ولی تاچ کار نمیکنه .با فلش درست میشه یا ن مدل دقیق اینه Asus k00e me372cG
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 2.1k بازدید
اول این فایل رو دانلود و اکسترکت کنید :Download Android Multi Tools rar بعد از اکسترکت تبلت یا گوشی رو به pc وصل کنید یو اس بی را به تبلت یا گوشی وصل کنید و از داخل پوشه فایل Android Multi Tools v1.02b را باز کنید بعداول chek device و بعد گزینه8 را فشار دهید تبریک میگم موفق شدید :D:D:D:Dباشد که رستگار شوید:D:D:D:D:D
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 1 پاسخ
- 922 بازدید
آموزش حل مشکل خاموشی گوشی چینی Spd 6531 - r5830 به هنگام اینفو و فرمت با باکس ولکانو 100 درصد تست شده توسط خودم "][/url] با تشکر : محسن مهدوی
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 974 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با سی پی یو a13برام اوردن که رو مینبردشh978_v1.10 2013.10.25این مشخصه نوشته شده که هنگ ارم هستشو ریستارت میشه ممنون میشم از دوستان رام این مدل رو برام بزارن
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 733 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز این مدلو ریسیت کردم متاسفانه رو آرم ریسیت میشه ومیره تو ریکاوری مدل گوشیn910u هست که اکثرسایتا فقطn9100 گذاشتن که اونو میزنم مشکل تاچ داره راستش تازه چینی شروع کردم بزنم قبلا فقط اصلی زدم اگه اطلاعات ناقصه یاهرچی راهنمایی کنید ممنون میشم اساتید عزیز اینم مدل کاملشه عکس گرفتم
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام خدمت دوستان این تبلت و با فایل s706c-7731-d2(216)v1.0 فلش خورد ولی خاموش شد الان هم با هر چندتا فایل دیگه زدم تویه این قسمت گیر میکنه با هر فایلی هم که گرفتم جواب نداد با فایل اولی هم دیگه فلش نمیخوره تویه همین قسمت گیر میکنه cpu spd model:SC7731G دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم راهنمای کنن فایل های گرفتم ورایت نشده sc7731_emmc.pac T200_Android5.1_Four T200_user_20160321_20160929_163826
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
ET-86v2g-a23-v1.8
توسط gebal- 1 پاسخ
- 865 بازدید
تبلت فقل هست gstar g755 cpu:a33 میان برد et-86v2g-a23-v1.8h یه چیز عجیب رو سی پو تبلت نوشته آ33 اما رو برد نوشته آ23 et-86v2g-a23-v1.8h لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
سلام از دوستان کسی این فایل رو داره محبت کنه ممنون میشم [ATTACH=CONFIG]1079[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,