آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 986 بازدید
درود اساتید موقع فلش این تبلت فقط تبلت رو میشناسه و هیچ عملیاتی انجام نمیده et-86v2g-v1.8h 2015.01.29 فایلشم تو ساپورت موجوده دو تا فایلم خودم داشتم باز این شکلیه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 980 بازدید
با سلام البته شاید برای خیلی از دوستان این مطلب قدیمی و ناچیز به نظر بیاد ولی برای من به وفور پیش میاد موضوع اشتباه فلش کردن فایل در تبلت های ایسوس هستش!!!! بله برای من بسیاری از همکاران تبلت های ایسوس میارن که برای فارسی سازی یا فلش فایل اشتباهی زدن که با توجه به چند نکته به راحتی میشه از این مشکلات دوری کرد 1 . ابتدا خوب سیستم خودتون رو بشناسید. ( یعنی مدل دقیق تبلت رو بفهمید چی هستش ) معمولا تبلت هایی که برای من میاد WW یا TW بوده که بهتون میگم یعنی چی!!! شما تو تنظیمات و مشخصات نرم افزاری به راحتی میتونید بفهمید بیلد نامبر که تبلت داره کدوم یک از مدل های بالا و یا اصلا غیر از این هستش Settings->About-> software information->Build number 2 .…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 4 پاسخ
- 978 بازدید
سلام-از دوستان کسی فایل فلش این مدلو داره؟ smart s4700 گوشی تقریبا نو هست و خودبه خود خاموش شده
آخرین پاسخ توسط hesam021, -
- 0 پاسخ
- 975 بازدید
با این نرم افزار اکثر هارد های اسنپ دراگون رو میشه آنبریک کرد. تو اکثر سایتها و انجمنها بصورت پولی قرار داده شده. این نرم افزار نیازی به شناسایی پینوت و باکس نداره. ضمنا آموزشهاش هم براحتی آب خوردن پیدا میشه... Download Qualcomm Flash Image Loader (QFIL)
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 3 پاسخ
- 974 بازدید
سلام دوستان اگه دارید فایلشو بزارین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 972 بازدید
دوستان کل این مدلو آوردن رو آرمه ریسیتم میزنم بی فایده س کسی فایلشو داره بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 972 بازدید
سلام دوستان یه تب چینی G Star بود که با چند فایل زدم و با هرکدوم یه مشکلی داشت تا این فایل را پیدا کردم دانلود GSM-DEVELOPERS رو یه مدل gphone هم کامل جواب گرفتم
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 2 پاسخ
- 971 بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی gfive g6 با cpu mtk 6582 ویروس monkey test داشت که ابتدا از رامش بکاپ گرفتم و با رام بکاپ گرفته شده از mtk droid فلش زدم که ویروسش حذف نشد بعد با فایل تو سایت فلش زدم با این فایل http://gsm-developers.ir/thread5273.html که مشکل تصویر پیدا کرد بعد با فایل بکاپ گرفته شده زدم تصویرش درست شد ولی رو آرم مونده در ضمن در ابتدا با گرفتن ولوم منفی و پاور به ریکاوری میرفت که الان اون ریکاوری هم نداره
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 970 بازدید
ابزاری مناسب برا ترمیم سریال گوشیهای سری spd دانلود =P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 969 بازدید
سلام دوستان کسی فایل فلش تست شده تبلت چینی S108-7730-D2(162)-V1.0 رو داره چندتا فایل دانلود کردم ولی صحفه سیاه شد
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 966 بازدید
با سلام ابتدا این فایل رو دانلود کنید. ROM iPhone 6 MT6572 | [Official] add the 11/29/2015 on Needrom بعد با نرم افزار SP_Flash_Tool_v5.1352.01 با گرفتن ولوم پایین گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید موفق باشید=P~=P~=P~=P~
آخرین پاسخ توسط hamidjoon01, -
- 0 پاسخ
- 964 بازدید
حتما برای شما هم پیش اومده ک دنبال فایل و رام چینی خاصی باشید و در انتها ب سایت چینی pan.baidu برسید اما لینک فایل حذف شده باشد سایت زیر برای جستجو و یافتن فایل در این سایت هست http://www.xilinjie.com این هم اموزش دانلود از سایت ک بصورت تصویری قرار دادم براتون
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 961 بازدید
این روش فقط بر روی گوشی های سری mtk یا همون مدیاتک جواب می ده خب بریم سراغ آموزش یک فعال بودن گزینه USB debugging دو فعال بودن گزینه USB storage سه اجرا کردن نرم افزار و گوش رو با کابل به سیستم وصل کنید و زدن گزینه Turn on USB storage در گوشی خب حالا نرم افزار رو اجرا کنید و کافیه گزینه Start رو بزنید و شروع به ریکاوری گوشیتون بپردازید اینم نرم افزار http://uploadboy.me/38z8zse5woqp/Wondershare Data Recovery for Android.rar
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ابزار مطمئن جهت بکاپ گیری از چیپست spd SPdBackuptool پیش نیاز: روت بودن... ابزار spd backup too.... نحوه کار با این ابزار گوشی رو روت کنید سپس ابزار رو اجرا کنید ... بقیه کارها با خودتون DOWNLOAD موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 960 بازدید
با سلام خدمت اساتید cpu a20 هست.روی android مونده و بالا نمیلد.فایل فلشش رو هم ندارم اگه لطف کنین
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 5 پاسخ
- 959 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم چندین بار برام پیش اومده که از این کیفهای تبلت که صفحه کلید باهاشونه برام اوردن که برای اس ام اس نوشتن فارسی کنم ولی هر چی باهاشون سروکله زدم نشد که نشده ممنون میشم راهنماییم کنید که برای فارسی نوشتن با این صفحه کلیدها چکار بایستی بکنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 5 پاسخ
- 958 بازدید
لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 8 پاسخ
- 957 بازدید
لطفا فایل فارسی گوشی چینی gionee l800 Gionee L800 - Full phone specifications
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 4 پاسخ
- 944 بازدید
با سلام روی برد زده k733 b1.1 29.03.2014 mt6582
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 944 بازدید
نیاز به فایل فلش تبلت i-touch s709a با پردازنده MT6572
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 944 بازدید
سلام دوستان فایل فلش تبلت چینی [h=1]Crony CN-7004 | a13 بقیه مشخصات و روی برده ممنون میشم فایل شو برام اپلد کنید.[/h]۲۰۱۷۰۷۱۶_۱۲۳۷۰۱.jpg
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 0 پاسخ
- 942 بازدید
با سلام دوستان این نرم افزار یکی از کاربردی ترین نرم افزار های موجود برای اندروید هست: دانلود نسخه اصلی ورژن جدید 2015 http://www.mediafire.com/download/ck...dTools2015.exe کرک نرم افزار: http://www.4shared.com/rar/uFmndpWLb...n_By_Mark.html تصاویر محیط برنامه:
آخرین پاسخ توسط مرتضی هاشمی, -
- 4 پاسخ
- 942 بازدید
سلام می خواستم بدونم این حجم EMMC چطور بفهمم این حجم به گوشی مورد نظر من می خوره با ولکانو از گوشی I9060 چینی رید ایفو گرفتم سئوالم این که این عدد رو چطوری متوجه بشم که به مدل گوشی من میخوره آیا از روی رید اینفو مشخص میشه یا نه این رید اینفوی گوشی من Analysis of USB port,Please insert phone USB cable. Connecting... CPU TYPE:MT6572 Hardware version:CA01 Software version:0000 SecCfgVal :0x00000000 BromVersion :0xFF BLVersion :0x01 Boot downloading complete! FlashID:00EC00BC00000055 Flash Type: NAND_K9K4G16Q0M FlashLen:20000000 Analysis of system files... PRELOADER: addr:0x000000 --length:0x080000 …
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
سلام دوستان وهمکاران گرامی.فایل فلش فارسی گوشی چینی XTOUCH -L1 SC6531رو میخواستم اگه لطف کنین لینکشو ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 939 بازدید
درود بوسیله نرم افزار زیر می توانید بروی برندهای چینی با چیپ MTK ریکاوری CWM نصب نمائید: پیش نیازها: - روت بودن دیوایس - فعال بودن USB DEBUGGING روش کار به این صورت هست که بعد از دانلود نرم افزار فایل را از حالت فشرده خارج نمائید و گوشی را به سیستم متصل نمائید و سپس روی CTRv2.4.exe کلیک کنید و منتظر بمانید تا نرم افزار کار خودش را انجام دهد و تمام. لینک نرم افزار : CTR22_UBIFS http://www.chinaphonearena.com GizBeat » Tech That Matters (share this file link!) یا این لینک: ROM Clockworkmod Carliv Touch Recovery auto installer for MTK phones | [Official] add the 06/24/2014 on Needrom پیروز باشید.
آخرین پاسخ توسط Gladiator,