آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان فایل فلش تبلت چینی [h=1]Crony CN-7004 | a13 بقیه مشخصات و روی برده ممنون میشم فایل شو برام اپلد کنید.[/h]۲۰۱۷۰۷۱۶_۱۲۳۷۰۱.jpg
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
تبلت قفل داشت فایل از فروشگاه گرفتم رایت کردم حالا خطای com.android.systemui میده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با درود خدمت همکاران عزیز فایل فلش فارسی این مدل را میخواستم و آموزش فلش کردن را . باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه تبلت telpad D7 هست با پردازنده ی rockchip روی آرم دوم ریست میشه، فایل فلشش رو گیر نیاوردم، راهی هست که بشه از یه تبلت سالم با همون مدل read گرفت و روی این تبلت رایت کرد؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام روی برد زده k733 b1.1 29.03.2014 mt6582
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام گوشی ASUS ZENFONE 3 (Z017D) ZE520KL دارای مشکل FRP هستش راه حل های موجود در آپارات و یوتویوپ رو امتحان کردم اما جواب نداد دوستان راه حل قطعی کسی سراغ داره
آخرین پاسخ توسط saied1516, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام البته شاید برای خیلی از دوستان این مطلب قدیمی و ناچیز به نظر بیاد ولی برای من به وفور پیش میاد موضوع اشتباه فلش کردن فایل در تبلت های ایسوس هستش!!!! بله برای من بسیاری از همکاران تبلت های ایسوس میارن که برای فارسی سازی یا فلش فایل اشتباهی زدن که با توجه به چند نکته به راحتی میشه از این مشکلات دوری کرد 1 . ابتدا خوب سیستم خودتون رو بشناسید. ( یعنی مدل دقیق تبلت رو بفهمید چی هستش ) معمولا تبلت هایی که برای من میاد WW یا TW بوده که بهتون میگم یعنی چی!!! شما تو تنظیمات و مشخصات نرم افزاری به راحتی میتونید بفهمید بیلد نامبر که تبلت داره کدوم یک از مدل های بالا و یا اصلا غیر از این هستش Settings->About-> software information->Build number 2 .…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام-از دوستان کسی فایل فلش این مدلو داره؟ smart s4700 گوشی تقریبا نو هست و خودبه خود خاموش شده
آخرین پاسخ توسط hesam021, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام از اساتید محترم راهنمایی در مورد فول بکاپ واسه تبلت های سری rockchip میخواستم ممنون
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه تب چینی G Star بود که با چند فایل زدم و با هرکدوم یه مشکلی داشت تا این فایل را پیدا کردم دانلود GSM-DEVELOPERS رو یه مدل gphone هم کامل جواب گرفتم
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
حتما برای شما هم پیش اومده ک دنبال فایل و رام چینی خاصی باشید و در انتها ب سایت چینی pan.baidu برسید اما لینک فایل حذف شده باشد سایت زیر برای جستجو و یافتن فایل در این سایت هست http://www.xilinjie.com این هم اموزش دانلود از سایت ک بصورت تصویری قرار دادم براتون
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام دوستان نیاز شدید به فایل گوشی چینی ccit z20 با cpu spd6820 دارم.
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان اگه دارید فایلشو بزارین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش طبق تصاویر کرک باکس miracle DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم چندین بار برام پیش اومده که از این کیفهای تبلت که صفحه کلید باهاشونه برام اوردن که برای اس ام اس نوشتن فارسی کنم ولی هر چی باهاشون سروکله زدم نشد که نشده ممنون میشم راهنماییم کنید که برای فارسی نوشتن با این صفحه کلیدها چکار بایستی بکنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و عرض ادب مدل : TE7822116B smartTouch cpu : Mediatak mt8389wmk ممنونم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با سی پی یو a13برام اوردن که رو مینبردشh978_v1.10 2013.10.25این مشخصه نوشته شده که هنگ ارم هستشو ریستارت میشه ممنون میشم از دوستان رام این مدل رو برام بزارن
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان کل این مدلو آوردن رو آرمه ریسیتم میزنم بی فایده س کسی فایلشو داره بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی gfive g6 با cpu mtk 6582 ویروس monkey test داشت که ابتدا از رامش بکاپ گرفتم و با رام بکاپ گرفته شده از mtk droid فلش زدم که ویروسش حذف نشد بعد با فایل تو سایت فلش زدم با این فایل http://gsm-developers.ir/thread5273.html که مشکل تصویر پیدا کرد بعد با فایل بکاپ گرفته شده زدم تصویرش درست شد ولی رو آرم مونده در ضمن در ابتدا با گرفتن ولوم منفی و پاور به ریکاوری میرفت که الان اون ریکاوری هم نداره
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
rock.jpg rockchip_cpu_hard_reset_format copy Rockchip tablet hang on logo done How to hard reset tablet Rockchip chip Factory hard reset Rockchip tablet pc 1.connect to PC with USB data cable 2.some android tablet or handset need charger 3.connect with charger and USB data cable 4.press and hold volume UP + Power key or Volume Down + power key 5.now found new hardware option show 6.install driver Downlod tool and drivers 7.open rockchip android tool 8.you see “rockchip device connected” 9.now select misc.img file 10.untick all file 11.tick only misc file 12.click on “run” 13.misc file flash and your device restart 14.format or hard reset done
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
SPD Driver installer 32 bit - 64 bit Window 7 / 8/ 10 دانلود فایل
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام این مدل گوشی تو چ حالتی سریال میخوره؟؟؟ advanceimei هم دانلود کردم
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
این روش فقط بر روی گوشی های سری mtk یا همون مدیاتک جواب می ده خب بریم سراغ آموزش یک فعال بودن گزینه USB debugging دو فعال بودن گزینه USB storage سه اجرا کردن نرم افزار و گوش رو با کابل به سیستم وصل کنید و زدن گزینه Turn on USB storage در گوشی خب حالا نرم افزار رو اجرا کنید و کافیه گزینه Start رو بزنید و شروع به ریکاوری گوشیتون بپردازید اینم نرم افزار http://uploadboy.me/38z8zse5woqp/Wondershare Data Recovery for Android.rar
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
مشخصه فایلE4011_MP_KK_SMA_IR_17_06 خدمت دوستان شاتÙ� Ù�Ù�د | داÙ�Ù�Ù�د Ù�اÛ�Ù�
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza,