آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 985 بازدید
با سلام... دوستان کرک باکسی هست که بشه باهاش سی پی وی های کوالکام چنج سریال کرد یا ن؟؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 2 پاسخ
- 667 بازدید
سلام یه تبلت ایسوز ASUS ZenPad 3S 10 (Z500KLهست که سیم کارت و کامل میخونه ولی فقط از اینترنتش میشه استفاده کرد نمیشه باهاش تماس گرفت ایا این مدل تبلت قابلیت تماس رو دارن یا باید براشون اضافه بشه
آخرین پاسخ توسط saed-2001, -
- 2 پاسخ
- 785 بازدید
سلام فایل j110h mt6575 رو میخواستم ممنون میشم لینک دانلود رو قرار بدین
آخرین پاسخ توسط mobile.baran, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان من این رامو مخوام t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 لازم ب ذکر است که کل رام های اینترنتو دارمو تست کردم اگه رام خاصی هست معرفی کنید اسم تبلت cccit a727g
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 2 پاسخ
- 824 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یه n82 مدل nec قدیمیا برای من اوردن که هنگ بودش بنده هم فرمت کردم جواب ندادش چند تا فایل از اینترنت پیدا کردم و رو گوشی زدم ولی متاسفانه فایلها با گوشی همخوان نیستش ممنوئن میشم از دوستان اگه کسی فایل این مدل رو داره برام قرار بده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 858 بازدید
درود در این ورزن تغییرات متعددی انجام شده که با وصل شدن به اینترنت امیدوارم بتونین بهره لازم را ازش برده باشین دانلود SAMSUNG GT-S 5830 READ INFO DONE SAMSUNG GT-S 5830 READ GMAIL ID DONE SONY ERICSSON WT19 I LIVE WITH WALKMAN WIPE DATA DONE Samsung Galaxy GTI8262 Root Success with Uni-Android Version-6.0 2s7hyxz.jpg ng9jjd.jpg rhvdsp.jpg 2m2getk.jpg ofu98j.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
نرم افزاری همه کاره وعالی برای وایپ وتغیرسریال وفلش وبرداشتن الگو ودانلودفایل فلش
توسط mobiledaneshjoo- 2 پاسخ
- 884 بازدید
نرم افزاری همه کاره وعالی برای وایپ وتغیرسریال وفلش وبرداشتن الگو ودانلودفایل فلش وایپ وفلش وتغییرسریال سی پی یوهای MTK-SPD-Alwinner دانلود فایل Download Tools rabi3 android rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط reza-m-sar, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه فایل s3mini china cpu mt6515a رو برام بزارید شماره مین برد هم x6_mb_v3.0_131226 گوشی قفل پترن داره usb debugging هم فعال نیست با نرم افزار بزنم کسی راه حلی نداره؟
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 820 بازدید
سلام من تبلتی دارم به اسم crony مدل CN-7029 که موقع روشن کردن آن روی لوگو قفل می کند لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم با خاموش کردن تبلت آن را ریست کنم مشخصات برد تبلتم این است پردازنده a23 t710-v2.0-20141230
آخرین پاسخ توسط moh, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
all driver کامل برای انواع برند ها بنده که خیلی بدردم خورد خدمت دوستان DRIVERS | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 2 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان یه تب چینی دارم با مشخصه برد k0721_V1.3 خیلی گشتم ولی فایلشو پیدا نکردم ممنون میشم اگر کسی داره لینک کنه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام ممنون میشم این فایل برام بذارید درخواست فایل فلش تبلت s6-bb-v2.2 ای سی تاچ 1680
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 2 پاسخ
- 743 بازدید
سلام .تبلت چینی مدیاتک فلش کردم خوابید حالا با دامپی که داشتم از خودش زدم اومده بالا اما ارورencryption unsuccesful میده ....با cm2 هم اومده زدم ....دوستان ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام من رام فارسی آیفون 5س چینی میخواستم لطفا این مشخصات گوشی از طریق mtk droid tools Hardware : MT6572 Model : A6 Build number : A6E_AX_YOUSHI_S002_A6_Universal_V1.06_29-12-2014 Build date UTC : 20141229-033353 Android v : 4.4.3 Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V36.P2, 2014/10/15 13:06 Kernel v : 3.4.67 (user@lpengfei) (gcc version 4.7 (GCC) ) #1 SMP Mon Dec 29 11:30:33 CST 2014
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
با درود دوستان کسی راهکاری برای ویروسهایی که خود بخود تبلیغات را روی صفحه ظاهر میکنند و موارد از همین قبیل ندارن؟ ریست از منو هم تاثیر نداشت قبل از ریست حافظه فرمت شد باز هم به محض بالا اومدن... این مشکل از مشکلات حاد اندروید هست اگر راهکاری دارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 2 پاسخ
- 810 بازدید
سلام دوستان کسی فایل فلش تبلت چینی مدل bm750_v3.1_A23 رو داره واسم اپلد کنه
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 858 بازدید
دانلود از لینک زیر CPU.MTK.MT6735M.MT6572.MT6735M.MT6580.MT6592.MT6535M.frp.remove.all.set - Download - 4shared - Srinivas Cheerala لیست فایلها LAVA_550_MT6735M LAVA_600_MT6572 LAVA_A1 MT6580 MT6592 MT6735M MTK 6572 MTK_6572 بعد از دانلود فایل مورد نظر را انزیپ کنید. نرم افزار SP FlashTool را اجرا کنید. فایل اسکاتر مورد نظر را انتخاب کنید و استارت کنید. تمام.
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام باکس میراکل کار کرده خریدم بدون دانگل . انتی ویروس پاک کردم ، فایروال خاموش ، ویندوز هفت 64 بیتی و جدیدترین ورژن باکس و درایور باکس نصب . باکس وصل میکنم سیستم باکس میشناس ولی موقع اجرا چند ثانیه مینویسه Please Wait و اجرا نمیشه . چون دانگل ندارم ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه های زیر رو دانلود کنید.. http://www.mediafire.com/file/zy0c6kjxvdejqz0/MT67xx+USB+VCOM+DRIVERS.rar http://www.mediafire.com/file/g30krmhk8lsrrge/MT6737M_Android_scatter.txt https://mega.nz/#!kJlm1RAQ!wiK_6AY5uNsykLIBAAPpHXtDN41UZtpPqvZnAkS2Z_Y درایورها رو نصب کنید. فایل MT6737M_Android_scatter رو باز کنید..(با wordpad بهتره ) تو قسمت FIND تایپ کنید FRP قسمت هایی که مشخص کردم رو باید در فلش تول کپی شود که در پایین تر میگم فلش تول رو باز کنید.. از قسمت مربوطه مسیر فایل اسکاتر رو بهش بدین.دقت کنید مثل عکس زیر باشه دوستان قسمت format فلش تول برین و طبق عکس که بالا براتون گذاشتم ر…
آخرین پاسخ توسط mamadjavad, -
- 2 پاسخ
- 823 بازدید
سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه توی ریکاوری هم نمیره گوشی طرح ascend mate 7 رام این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید البته متوجه شدم که cpu spd است میشه با ولکانو اینو فلش کرد ممنون میشم توضیح بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 830 بازدید
یک روش ساده برای فلش تبلت های چینی نه خطر اینکه فایلی که میخوای فلش کنی به ممبورد این تبلت میخوره یا نمیخورده در حقیقت شاید این اموزش ابتدایی باشه ولی من جایی ندیدم در این مورد بنویسن خودم به شخصه این روش خیلی وقتا کار راه انداخته بریم سراغ آموزش گوشی که روی اروم مونده رو به کامپوتر وصل کرده بعد برنامه PhoenixSuit فلشر تبلت های چینی اجرا میکنیم http://uupload.ir/files/c8v3_1.jpg منتظر میشیم تا برنامه گوشی یا تبلت بشناسه مدل گوشی ظاهر شد نمونه اش عکس بالا تب سوم بالا گزینه apk رفته و گزینه recvery رو کلیک کنید گوشی به قسمت ریکاوری رفته با یک ریست از قسمت ریکاوری کار تمام منتظر بشید گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید ۲.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت…
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت همه یه تبلت با CPU SPD اوردن که پترن داره بنده این فایل و از فروشگاه گرفتم S108-SC7730-d2-(216)-V2 اما نه با فلشر نه با میراکل نه با INFINITY فلش نمیشه با این که درایور نصبه و فلشر هم تبلت و میشناسه فقط با این فلشر موقعی که تبلت و وصل میکنم شروع به شمارش میکنه http://s9.picofile.com/file/8299718092/55.png
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 884 بازدید
سلام این برنامه بسیار امده ب خصوص برای cpu :A10&A13که سوکتشون خراب یا قدیمی هستش و یا سیستم شناسایی نمی کنه تبلت رو با این برنامه راحت فایل روی رم رایت میکنی تبلت رو خاموش و روشن میکنید و شروع ب فلش میشه.یاعلی PhoenixCard_V309
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 2 پاسخ
- 785 بازدید
سلام مدلs-v1 باتشکر
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به همگی دیروز دنبال این فایل بودم که تو یک سایت خارجی پیداش کردم که cpu rockchipولی نتونستم فلش بزنم با چه نرمفزاری میشه زد لینک دانلود فایل https://mega.co.nz/#!tBR3BJZT!LcwuWK63EyvLpxj3mtf5O2dPtG8kwtQ8dcUphrBk9i0 لینک دانلود نرمفزار http://uplod.ir/s1j9vctuw0sf/RKBatchTool_v1.6.zip.htm ولی با این نرمفزار نتونستم بزنم
آخرین پاسخ توسط ramin 68,