آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 814 بازدید
سلام من تبلتی دارم به اسم crony مدل CN-7029 که موقع روشن کردن آن روی لوگو قفل می کند لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم با خاموش کردن تبلت آن را ریست کنم . باتشکر
آخرین پاسخ توسط moh, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
باسلام خدمت دوستان محترم تبلت فوق رو هر کار کردم هارد ریست نشد حتی با دراگون فلشر خاصی برای این مدل هست ممنون
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 4 پاسخ
- 873 بازدید
با سلام روی برد زده k733 b1.1 29.03.2014 mt6582
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود آموزش unlock privacy protection password در گوشی های طرح با cpu mtk 100% شاید براتون پیش بیاد که یه گوشی طرح اصل با cpu mtk رو بخواید بنا به هر دلیلی فلش بزنید. بعد از کلی گشتن و جست و جو کردن واسه فایل بعد از فلش میبینید که گوشی بالا میاد اما پیامی با این عنوان رو صفحه ظاهر میشه(please enter the privacy protection password to unlock) که به شما اجازه هیچ کاری رو نمیده (تقریبا مثل امنیت frp هستش).[/size] خب شما هرچی فلش بزنید و یا وایپ کنید به هیچ نتیجه ای نمیرسید.اینجا یه راه آسون هست که شما میتونید به راحتی قفل گوشیتون رو بردارید. خب بریم سراغ آموزش فلشتولز 5 رو باز کنید و فایلتون رو لود کنید بع…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام مشکلprivacy protection passwordدر گوشی هایه آندروید که کد آنلاک میخاد حتی با فلش و فرمت هم درست نمیشه که خیلی راحت با این روش جواب میده تست شده توسط خودم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 1 پاسخ
- 693 بازدید
سلام و خسته نباشید دوستان برای این مدل تبلت ها با چه روشی میشه بکاپ گرفتم ؟ تا جایی که میدونم دانگل باران فقط این قابلیت رو داره ایا روشه دیگه ای هست ؟
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 834 بازدید
سلام دوستان تبلت ویروسی شده با دانگل اینفنتی ویروس کشی کردم نشد اگه فایل بذارید ممنون میشم دوسیم کارته Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 7001005631303030380634351A1C42F1 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Pr…
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 1 پاسخ
- 634 بازدید
اول از همه تبلت را باز میکنیم و نوع CPU را مشخص میکنیم مثلا A23 قدم بعدی پیدا کردن مدل و ورژن برد تبلت هست ک اکثرا زیر سوکت ال سی دی هس ویا اطراف برد مثلا A23 Q88 V3.1 خب حالا ما نیاز ب یک فایل مخصوص این تبلت داریم نکته ایسی تاچ ودوربین مهم هست ایسی تاچ زیر فلت تاچ یا اطرافه مثلا ایسی تاچ GSL1680 اول توی GOOGLE ورژن برد و CPU را وارد میکنیم اینگونه A23 Q88 V3.1 بعد سرچ میزنیم از توی سرچ بهترین سایتهایی ک سرچ میشن HOT GSM هس بعد وارد این سایتا میشیم و فریمور را دان میکنیم اونایی ک نمیخان سرچ کنن مستقیم برن توی این سایتا و بدنبال فریمر تبلتشون بگردن فایل را که پیدا کردیم احتیاج ب یک فلش داریم ک بهترین CPU A10 A13 برای این سی پی یو ها تاز LIVE SUEIT داریم برای CPU A2…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 26 پاسخ
- 4.2k بازدید
عرض سلام تبلت stc s703 اومد مشکل قفل پترن داشت ولوم بالا و پاور رو نگه داشتم صفحه ریکاوری اومد وایپ رو زدم اما رو عکس ادمک گیر کرده روشن هم نمیشه لطفا راهنماییم کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 766 بازدید
سلام اینم خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 3 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام از دوستان کسی درایور یواس بی این سری رو دارن ممنون
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام cpu mtk میباشد لطفا اگر لینک بدون پسورد و یا با پسورد درست دارین بزارین ممنون
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
قول داده بودم رامی با ورژن پایینتر روی تبلت چینی رایت کنم و اطلاع رسانی کنم یه تبلت امروز برام اومد که مشکل وایفای داشت با مین بورد Tj-A23-p860-v4.1 که فایلی با مشخصه Tj-A23-p860-4.0 روش رایت کردم و مشکل وایفاشم حل شد البته تا و ال سی دی رو دراوردم 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
فلش تبلت های چینی بر اساس مینبورد که بنده تبلت هایی که ورژن آنها بالاتر میباشد را با ورژن های پایینتر هم فلش کردم و هیچ گونه مشکلی پیش نیومده بدین صورت که تنها تاچ و ال سی دی رو از تبلت جدا نموده که پس از فلش شدن دچار بهم ریختگی صفحه و کار نکردن تاچ نشوم.
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام این گوشی اومده روی آرمه ممنون میشم لینک فایل تست شده بدید ZTC P7 MT 6582 http://uupload.ir/files/7dav_۲۰۱۲۰۱۰۳_۱۷۳۱۳۹.jpg
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
با سلام گوشي g900f كلون هست با چيپ ناند 6571 و با فايل اشتباه خاموش شده فايل زياد واسش گرفتم از اينترنت همچنين فول دامپ bin كه هيچكدوم رايت نميشدن و ارور 4032 رو ميداد چند روز پيش بود يه فايل اسكاتر گرفتم حالا بعضي پارتيشن ها رايت ميشه مثل preloader , uboot ,boot ولي پارتيشن سيستم رايت نميشه و ارور 4017 رو ميده حالا گوشي بوت ميشه و روي آرم سامسونگ مونده فلشر هاي زيادي رو تست كردم ولي اكثرا همين ارور رو ميارن ضمنا گوشي فرمت ميشه اينفو و ميموري تست هم ميده
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 6 پاسخ
- 4.3k بازدید
تبلت روی آرم هست و روی فست بوت میمونه اصلا وایپ هم نمیشه ارور میده فایل آخرین بیلد و چند تا فایل دیگه هم گرفتم از سایت ایسوس میده واسه آپدیت بعد ارور میده و ریست میشه از قسمت فست بوت دستورات زیر رو وارد کردم رایت شد ولی باز هم تو آپدیت ارور میده fastboot flash fastboot fastboot.img fastboot flash boot boot.img fastboot flash splashscreen splashscreen.img با K012_SDUPDATE و K012_UPDATE و فایل bundel هم نتیجه نداد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام این گوشی اومد ویروسی بود با فایل این پست فلش زدم گوشی خاموش شده ممنون میشم لینک فایل تست شده قرار بدید MT 6572 http://gsm-developers.ir/thread2797.html
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 791 بازدید
سلام گوشی ویرورسیه ممنون میشم لینک رام این مدل رو بدید pad5500 duo
مشکل رایت فایل
توسط رامین ملکی- 5 پاسخ
- 907 بازدید
با سلام.. از لینک دانلود رام تست شده تبلت چینی MTK6572 A6_MB_V1.2 با لینک مستقیم فایل تبلت رو دانلود کردم..حجمش خیلی زیاده...با فرمت bin... با کرک میراکل و پیرانها اصلا لود نمیشه..با چه لودری رایت میشه؟؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام...ممنون میشم اگه فایل رو محبت کنید..
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 726 بازدید
گوشی الگو داره ریکاوری و فاکتوری مود هم نمیره ولکانو هم ساپورت نمیکنه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 802 بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست رام q709b mb v 1.1
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
با سلام خدمت دوستان آخرین نسخه کرک شده همراه با لودر لینک مستقیم: https://www.4shared.com/web/directDownload/QtZ9H-gcce/npgav.b9456fdd18a4631d016048a379fafed2 استفاده از دکمه تشکر یادتون نره
آخرین پاسخ توسط simorgh, -
- 2 پاسخ
- 718 بازدید
سلام این تبلت اومد روی آرمه ممنون میشم لیک بدید مشخصه برد elink-mc706-d2_v3 20140313
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا,