mehdikot 10 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عرض سلام تبلت stc s703 اومد مشکل قفل پترن داشت ولوم بالا و پاور رو نگه داشتم صفحه ریکاوری اومد وایپ رو زدم اما رو عکس ادمک گیر کرده روشن هم نمیشه لطفا راهنماییم کنید با تشکر نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باید فلش استوک بزنید If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی فایل فلش این مدل رو داره؟ نقل قول لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ برد بازکن مشخصات بگو نقل قول لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز مشخصات تبلت رو اعلام کنید نوع cpu مدل تاچ یا مدل برد و ورژن که روی برد تبلت هک شده به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd نقل قول لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام چند تا عکس گرفتم اگر نامشخص بود بگید من شماره ها رو بنویسم محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ این رام رو امتحان کن محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مدل Cpu تون چیه ...لطفا بنویسید ic touch چی ؟ اگه مشخصات مثل زیر هست پس با فایل مارشال me-711 ّاید یکی باشه ... ME-711 mr6572=cpu Elink-mc706-d2-v3=برد 1680= تاچ رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ استاد این با مدل تبلت من کار میکنه؟ تبلت من stc s703 هست نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ استاد این با مدل تبلت من کار میکنه؟تبلت من stc s703 هست مدل های تبلت چینی الکی هستند.... فقطمن هر موقعه با مدل cpu فلش میزنم مشکلم حل میشه من خودم اون برنامه رو تست نکردم شما یک بار تست کنید.نگاه کن چه میشه/////// محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20"> If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .