آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه وایپ کردم نشد ممنون میشم لینک بدید note 3 n9006 CPU TYPE:MT6572
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان ورژن مینبرد هم اینه t736-....-v 3.0
آخرین پاسخ توسط mobnaser, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام گوشی روی آرم مونده با وایپ و فول ریست راه نیافتاد. cpu: mtk 6572+Emmc scatter این رام ها رو هم تست کردم ولی جواب نداد. Sony Clone V3+ MT6572 1000% ok bakar telecom - Download - 4shared - Bakar Telecom siddeik AdF.ly - shrink your URLs and get paid! SONY X-BO V3+ 4.2.2 2ND VERSION FIRMWARE - Download - 4shared - Foysal Telecom
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 808 بازدید
دوستان وقت بخیر تمامی رام های سرچ گوگل رو دانلود کردم و روی گوشی فلش میکنم گوشی یا رو لوگو گیر میکنه یا با بعضی از رام ها تک ویبره میشه کسی رام تست شده برای این مدل داره ؟ g7108 mt6582
آخرین پاسخ توسط masterjuint, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید سایت گوشی رو مشتری آورده ویروسی بود یه فول بکاپ با دانگل cm2mtk گرفتم و رام زیر رو رایت کردم الان دوربین از کار افتاده لینک رام لاک مشخصات گوشی Created by Infinity-Box © Chinese Miracle II © 2016 Device Brand : NOMI Device Model : X1 Device CPU : MT6735 Device IntName : NOMI3 mini Device Version : 5.1 Device Compile : 04/09/2016 11:56:01 �.� Device Project : ALPS.L1.MP3.V2.95_DROI6735.66T.V.L1_P10 Device ExtInfo : NOMI3 mini
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام دوستان این مدل گوشی روی آرم اول اومده، ولی ریست فکتوری که میزنم آرم دوم رو میاره ولی بالا نمیاد گوشی فایلی ازش دارین بهم بدین؟ یه فایل ازش دارم ولی با هر نسخه ای میزنم ارور 2005 میده ورژن پرلودرش اینه: preloader_gxq6580_weg_l
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 2 پاسخ
- 845 بازدید
سلام گوشی ویرورسیه ممنون میشم لینک رام این مدل رو بدید pad5500 duo
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 718 بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه ممنون میشم رام این مدل رو لینک بدید cpu type:mt6572
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 3 پاسخ
- 963 بازدید
سلام دوستان اگه دارید فایلشو بزارین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
رام گوشی viwa A7 با چیپست mtk 6582 به شدت مورد نیاز هست. دوستان اگه فایلی دارند کمک کنند. چند تا عکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 825 بازدید
سلام مشتری گوشی اورده که هواوی است ولی چینی روی ارم گیر کرده کسی رام این گوشی رو داره
- 2 پاسخ
- 831 بازدید
سلام تو سایت گشتم بود ولی دانلود نمی شد یه گوشی s-color s-v1 هست با پردازنده mt6572 ممنون میشم رام این مدل رو برام بذارید :-P
- 0 پاسخ
- 907 بازدید
دوستان من دنبال فایل vitu mars5 میگردم، کسی این فایل رو داره؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام این گوشی اومد ویروسی بود با فایل این پست فلش زدم گوشی خاموش شده ممنون میشم لینک فایل تست شده قرار بدید MT 6572 http://gsm-developers.ir/thread2797.html
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه وایپ کردم نشد ممنون میشم لینک دانلود بدید I9082 MT6575 با این فایل زدم نوار قرمز پر میشه بعد ارور میده http://forum.gsm-developers.com/thread2778.html
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 1 پاسخ
- 888 بازدید
سلام خدمت دوستان گرامی اقا این گوشی از این ویروس های جدید داشت( hot girl) با ولکانو اسکن کردم و فرمت الان رو ارم مونده هیچ جوره بالا نمیاد رامی کسی نداره شماره برد هم اینه A8172_6MB_P2 حالا مشتری هم میگه همونجوری کن بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان میشه فایل فلش گوشی چینی v8 رو بزارید گوشی v8 چینی سی پی یو mtk6580
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام این گوشی اومده روی آرمه ممنون میشم لینک فایل تست شده بدید ZTC P7 MT 6582 http://uupload.ir/files/7dav_۲۰۱۲۰۱۰۳_۱۷۳۱۳۹.jpg
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 823 بازدید
سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه توی ریکاوری هم نمیره گوشی طرح ascend mate 7 رام این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید البته متوجه شدم که cpu spd است میشه با ولکانو اینو فلش کرد ممنون میشم توضیح بدید
- 4 پاسخ
- 964 بازدید
سلام-از دوستان کسی فایل فلش این مدلو داره؟ smart s4700 گوشی تقریبا نو هست و خودبه خود خاموش شده
آخرین پاسخ توسط hesam021, -
- 4 پاسخ
- 880 بازدید
سلام دوستان میخوام فلش کنم بدون یو اس بی باشه چون یه رام زدم قسمت یو اس بی کامل قطع شده .....(تو گروه تلگرام هم اگه یادتون باشه مطرح کردم)
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام در صورت امکان فایل فلش s7582 cpu mtk6272 مدل بورد cs 869-m-v6.1 سپاس گزارم
آخرین پاسخ توسط h_6767, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام این گوشی دو ماه پیش اومد قبلا با همین فایل فلش زدم و هیچ مشگلی پیش نیومد و امروز اومد و گوشی روشن بود و امدم فلش زدم خاموش شد فلش کامل میشه ولی روشن نمیشه فرمت کردم و دوباره فلش زدم ولی بازم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید مشتری گیر داده میگه روشن تحویل بدهً@*&،11:(:(:( تو این بازار خراب یه گوشی هم باید خسارت بدم http://gsm-developers.ir/thread10254.html#post40666
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان گوشی A70 چینی بالا نمیومد با یه فایل فلش کردم همه چی درسته فقط تصویرش برعکس شده، مشخصات رام قبلی هم تصویر زیره
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود بهترین راه برای بک اپ کامل و فایل پک چی باکس ویا دانگلی هست و اینکه من دانگل اینفینیتی دارم نحوه بک اپ اسپریداتروم به چه صورت هست با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z,