آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی مدلRedmi Pro اومد برام اکانت شیائمی داره با باکس میرکال میزنم اکانت ریست میشه اما موقع بالا اومدن باز اکانت همچنان پا برجا هست
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
اول که با توجه به بیلد نامبر تبلتتون از سایت رسمی asus برید و اخرین نسخه فارسی رو دانلود کنید نشانه فارسی بودن وجود کلمه wwe در اسم فایل هستش اینم ادرس سایت:ASUS Service | North America بعد این فیلم رو دانلود کنید و با توجه به دستورات فیلم عمل کنید (یه ابزار هم مورد نیاز هست )لینک دانلود ابزار مورد نیاز و فیلم اموزشی 1-فیلمDownload 417941 mp4 :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x=P~=P~=P~=P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
ممنون میشم اگه از دوستان رام تست شده ارائه بدن مشخصه بردtzx 733 q1 A33
آخرین پاسخ توسط محمد محمدیان, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان گاها بعد از فلش کردن گوشی و تبلت های MTK میبنید که با چرخش صفحه و معکوس کار کردن تاچ مواجه می شید . آموزش حل مشکل : 1- گوشی رو روت کنید و به پوشه system رو پیدا کنید و سپس فایل build.prop رو با گوشی و یا به کامپیوتر انتقال بدید و باز کنید. 2 - دنبال خط ro.sf.hwrotation=X بگردید که مقدار X یا 0 یا 180 می باشد . 3 - اگر مقدار 180 بود به 0 و برعکس اگر 0 بود به 180 تغییر بدید . 4- فایل رو ذخیره کنید و تمام!!! خوش باشید :-?
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود گوشی ارور متوقف شد برنامه های سیستمی رو میزد خاموش شد روی لوگو گیر کرد باطری رو دراوردم اصلا روشن نمیشد با منبع هم تا 5 و 6 میومد درحین فلش زدن هم بعد اینکه خط قرمز پر میشه این ارور رو میاره و فلشش روشن میشه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام باکس میراکل کار کرده خریدم بدون دانگل . انتی ویروس پاک کردم ، فایروال خاموش ، ویندوز هفت 64 بیتی و جدیدترین ورژن باکس و درایور باکس نصب . باکس وصل میکنم سیستم باکس میشناس ولی موقع اجرا چند ثانیه مینویسه Please Wait و اجرا نمیشه . چون دانگل ندارم ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
کمک فوری از اساتید محترم تبلت مارشال me-719 در حین فلش روی 5درصد گیر میکنه با ورژن های 1.8 و 1.9 و 1.10 هم تست شده با دو تا رام مختلف هم زدم نتیجه نداد. عکس
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید دوستان اکه متوجه شده باشن داخل گوشیهای سری mtkیه ویروس میاد که بیشتر نرم افزارها را ارور میده و خود گوشی نرم افزار دانلود میکنه از جمله نرم افزارهای مستعجن و به هیچ روشی قابل حل نیست نا با فرمت ولکانو نه وایپ گوشی تنها راه حل فلش زدن گوشی هست منتها خیلی از گوشیهای سری mtk فایلهاشون اصلا گیر نمیاد میخواستم از دوستان بفرسم راه حلی واسه این مشکل هست دوستان نظر بدن
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان این روزها زیاد دیده شده که عزیزان میان میگن من فلان رام زدم ولی تصویر شطرنجی نشون میده یا تیکه تیکه توجه داشته باشین این مشکل از ورژن برد و ورژن فایل فلش شماست حالا شاید دوستان بگن که ورژن ها یکی اما توجه کنید تاریخ برد و فایل شما یکی نیست به طور مثال برد شما 2015 تولید شده در حالی که فایل شما 2013 یا 2014 و با رایت روی این برد ها دچار اختلال میشه و بیشتر من ای مشکل داخل تبلت های ccit دیدم کلا من این مشکل تا الان با چند روش حل کردم و هنوز به روش واحدی نرسیدم اگه کسی از اساتید رسیده لطفا بگه؛ یکی از بهترین روش ها تعویض LCD و از اونجایی که اساتید اصلا دوست ندارن ضرر کنن می توند بعد فلش lcd با lcd ی تبلت سالم تعویض کنن و از روشن شدن هر دو لذت ببرن:-" …
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با cpu a23 وایسی تاچ 1680 با مشخصه مینبرد a23-ka706r v1.2 2014-09-13برام اوردن که قفل الگوریتم داره و یو اس بی دیباگشم فعال نیست ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی ویروسی شده خودبخود برنامه نصب میکنه وایپ هم کردم فایده نداشته فایلشو میخاستم بیزحمت
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
از همکاران تقاضا می شود کدهای گوشی های ساده چینی رو در این بیج قرار بدن
آخرین پاسخ توسط azimi, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
این یه روش متفاوت برای ترمیم سریال سریه Qualcomm می باشد پس آموزشو تا آخر ادامه بدید این روش برای حل مشکلات شبکه ام کاربرد داره مراحل رو به ترتیب انجام بدید 1- روت برای روت این مدل باید از طریق کاستوم ریکاوری اقدام به فلش فایل SuperSu کنید برای نصب کاستوم ریکاوری هم به فست بوت برید بعد از دانلود فایل کاستوم ریکاوری با تایپ دستور زیر فایلرو رایت کنید fastboot flash recovery filename.img 2-حالت دیاگ مد حالت دیباگ گوشیو فعال کنید و دستورات زیر رو به ترتیب در adb وارد کنید adb shell su setprop sys.usb.config diag,adb 3-رایت سریال حالا نرم افزاریو که پایین لینک کردمو دانلود کنید بعد تو کادر سمت راست برنامه میتونید از اطلاعات گوشی رید بگیرید و …
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام اساتید بزرگ من یه مدته با گوشیهای اسمارت خصوصا پریم بدجور مشکل دارم فضای داخلی این گوشی ۱۶ گیگه ولی حافظه داخلی یک گیگ برش خورده اصطلاحا درایو سی وبا ریختن ۶تا نرم افزار پیام فضا پرشده میده نتونستم روت کنم که البته با روت کردن فقط میشه نرم افزارای غیر گوگلی رو به پارتیشن بعدی منتقل کرد این یکی از مهمترین مشکلات کاربرانه اگه راه کاری میتونید ارائه بدین مطمئنم بازخورد عمومی زیادی بین اعضا خواهد داشت ممنونم و منتظر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام این گوشی وقتی روشن میشه روی آرم میمونه.cpu : sc6825c فایل فلشش رو اگه کسی از دوستان و اساتید داره ممنون میشم در اختیار منم قرار بده. اگه روشی برای فرمت کردنش وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید. ممنون از همه دوستان.
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
سلام .یه گوشی Tecno V5 برام آوردن Frp داره آندروید 6 به فایل منیجر دسترسی دارم راهی هست برای برداشتن با برنامه ای که برای سامسونگ استفاده می شود که جیمیل خودت رو اضافه می شود نشد جا برای اضافه کردن Gmail نداشت
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید سایت گوشی رو مشتری آورده ویروسی بود یه فول بکاپ با دانگل cm2mtk گرفتم و رام زیر رو رایت کردم الان دوربین از کار افتاده لینک رام لاک مشخصات گوشی Created by Infinity-Box © Chinese Miracle II © 2016 Device Brand : NOMI Device Model : X1 Device CPU : MT6735 Device IntName : NOMI3 mini Device Version : 5.1 Device Compile : 04/09/2016 11:56:01 �.� Device Project : ALPS.L1.MP3.V2.95_DROI6735.66T.V.L1_P10 Device ExtInfo : NOMI3 mini
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
از دوستان راهی بجز فلش واسه تبلت a23 دارن؟
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
در خواست فایل فلش فارسی i8190 چینی دوستان اگه کسی داره زحمتشو بکشه با تشکر فقط فارسی بودن برام مهمه؟
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان فایل تبلت چینی wolf w800 با مشخصه برد S760C-7731-D2(216)V1.0 با چیپست SPD sc7731g رو کسی داره؟ ضروریه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
این مدل برام اومده پترن داره یو اس بی فعال نی کسی رامش رو داره ممنون میشم برام بزاره
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام گوشی روی آرم مونده با وایپ و فول ریست راه نیافتاد. cpu: mtk 6572+Emmc scatter این رام ها رو هم تست کردم ولی جواب نداد. Sony Clone V3+ MT6572 1000% ok bakar telecom - Download - 4shared - Bakar Telecom siddeik AdF.ly - shrink your URLs and get paid! SONY X-BO V3+ 4.2.2 2ND VERSION FIRMWARE - Download - 4shared - Foysal Telecom
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان این آموزش مربوط به سی پی یو ALLWINER هست و بسیار ساده هست البته روی این سی پی یو تست شده و جواب گرفته شده اگر برروی مدل دیگه ای تست کردید و جواب گرفتید ممنون میشم اعلام کنید . همونطور که اطلاع دارید گاهی وقتا رام تبلت های چینی بسیار سخت گیر میاد و منوی ریکاوری باز نمیشه شما میتونید با این اموزش کمتر از یک دقیقه پترن و کد این مدل تبلت هارو بردارید . 1-برنامه پیوست شده رو دانلود کنید و نصب کنید. 2-گوشی یا تبلت رو روشن وصل کنید و به تب چهارم رفته . 3. مانند تضویر برروی پترن کلیک کنید . 4. و سپس برروی کلید های آبی رنگ کلیک کنید و میبینید که براحتی و کمتر از 2دقیقه قفل صفحه حذف شده . 5.موفق باشید . Shuame Setup_1.3.4.zip
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
دروود بر شما دوستان این نسخه به راحتی قابل نصب بوده و بدون ایراد میباشد downloa dMiracle_Box_2.26 cerac زمان دانلود 10 روز موفق باشید
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام این گوشی رو میخام فلش کنم نمیشه خاموش است به سیستم وصل میکن صدای وصل شدن به سیستم میاد به منبع هم وصل میکنم زمانی که پاور رو نگه میدارم 5 صدم تا 7صدم میره و به محض رها کردن پاور صفر میشه فلش هم که میزنم این ارور رو میده فایل فلش رو از تو سرور دانلود کردم اما فلش نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید زمان فلش خط قرمز و بنفش پر میشه بعد ارور میده دانلود رام رسمی وفارسی کمیاب تست شده Vsun v3&v3b با لینک مستقیم
آخرین پاسخ توسط sadra.z,