آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 19 پاسخ
- 10.2k بازدید
آموزش ساخت فایل استوک (اسکاتر ) - این آموزش توسط رید گرفته شده به فرمت bin باکس ولکانو است . - در این اموزش نیازی به روت بودن دستگاه نمی باشد و تنها روشن بودن ADB گوشی نیاز است . - رید گرفته شده فرمت bin ولکانو توسط Volcano Tool یا Merapi Tool آموزش قدم به قدم زیر : 1- ابتدا یک رید از گوشی تون تهیه کنید . 2- تغییر اسم و فرمت فایل به ROM_0 مثلا اگه اسم فایلتون backup.bin باشه به ROM_0 تغییر بدید که ویندوز ازتون ارور می گیره و شما گزینه yes رو برای تایید بزنید . 3- حالا گوشی رو به MTK Droid Tool در حالت ADB وصل کنید و root,backup, recovery وارد بشید . (گوشی نیازی به روت بودن نداره و اگه قسمت سمت چپ پایین نرم ا…
آخرین پاسخ توسط panel123, -
- 5 پاسخ
- 5.9k بازدید
ابتدا از لینک زیر افزونه مورد نظر رو دانلود و رو گوگل کروم نصب کنید Tampermonkey - Chrome Web Store بعد از نصب افزونه به این لینک رفته و بر روی کادر سبز روی گزینه Install this script تا نصب شود BaiduPanDownloadHelper modify by ted423 - Source code کار تمام شده و با کلیک روی گزینه دانلود فایل رو میتونید با سرعت بالا دانلود کنید نکته:هنگام نصب افزونه ها حتما از فیلتر شکن استفاده کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
هر چه زودتر بریم سراغ آموزش برای فلش تبلت به چندتا نکته باید توجه کرد اول اینکه دلیلمون از فلش کردن چیه ؟ باید در همین اول بگم اگه برای رمز و پترون برداشتنه راه های دیگه هم هست که بعدن میگم اما فلش تبلت یه چند پیش نیاز لازم داره نصب درایور»»» در صورت روشن بودن تبلت و فعال بودن دیباگ(ک اکثرا هم روشنن) و داشتن اینرنت فقط کافیه به سیستم وصل کنید تا خودکار خودش شناسایی و نصب بشه در غیر این صورت با توجه به مدل و cpu باید درایور دانلود کنید داشتن برنامه برای رایت فلش »»» که من به شما PhoenixSuit رو از همه بیشتر ترجیح میدم برنامه های دیگه ای هم هست مثلLiveSuit.exe و SP_Flash_Tool (که برای تبلت های با cpu mtk استفاده میشه) و مهم تر از همه داشتن فایل فلش مناسب برای دانل…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
ترمیم سریال ساعت مچی آموزش ترمیم سریال ساعت های مچی طرح دار تست شده از جی اس ام دولوپرز شده
توسط sfri.arash- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
آموزش ترمیم سریال ساعت های مچی طرح دار تست شده از جی اس ام دولوپرز شده درود به همگی این سری ساعت های مچی ک با سی پی MTKهستن خیلی هاشون با باکس هایی نظیر سیگما راحت میزنه و یسری هاشون هم هیج ساپورتری ندارن کافیست کد زیر را وارد کنین و سریال دلخواه تایپ کنین موفق باشین
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 29 پاسخ
- 9k بازدید
با سلام یک تبلت Asus هست رو لگو مونده بالا نمیاد..به ریکاوری بردم وایپ کردم بازم درست نشد.. فلش هم زدن بازم همونطوره..میشه راهنمایی کنید
- 26 پاسخ
- 4.8k بازدید
درخواست فایل فلش تبلت چینی ZTCمدلG-Three تبلت چینی ztcبرام اومده سیستمش ارورمیده وهیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد.باچندتانرم افزار و ولکانو وایپ کردم ولی فایده نداره ...فایل فلششولازم دارم اگه ازهمکاران کسی داره بزاره ممنون میشم. روبردنوشته شده 7.3A6 MB V1.1
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 26 پاسخ
- 4.4k بازدید
عرض سلام تبلت stc s703 اومد مشکل قفل پترن داشت ولوم بالا و پاور رو نگه داشتم صفحه ریکاوری اومد وایپ رو زدم اما رو عکس ادمک گیر کرده روشن هم نمیشه لطفا راهنماییم کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 25 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز. یه تبلت g-tab با مشخصات t786-a23-mainbord-v2.0 فلش کرد بعد از فلش صفحه تبلت به هم ریخته و نصفه شده .لطفا یه فایل سالم در اختیارم بزارید سپاس
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 22 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام دوستان گوشی چینی zte v829 میخام فلش بزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.مشکل از کجاست؟؟ مدیا تک هست. با این نسخه فلش میزنم SP-Flash-Tool-v3.1332.0.187
- 20 پاسخ
- 2.3k بازدید
دوستان فلش کردم با این رام بعد وایپ حالا روشن نمیشه پاور میکنی علامت یو اس بی میاد ویبره میزنه و خاموش میشه به سیستم هم وصل کردم علامت یو اس بی امد و قرمز میشه بعد از چند دقیقه ریستارت و تکرار....UL-K012-WW-11.2.3.33-user
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 20 پاسخ
- 2.6k بازدید
دوستان اینو چطوری فلش کنم
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 19 پاسخ
- 2.7k بازدید
اگر از دوستان کسی داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط narsis5, -
- 18 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام این تبلت به اندورید 5 آپدیت شده بود مشکل داشت مثل wifi و ... من خواستم دانگرید کنم به 4.4.2 که تو 29 درصد ارور داد حالا روشن میشه بالا نمیاد و سط صفحه نوشته : BOOT ERROR EFI HARD DRIVE
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 18 پاسخ
- 7.2k بازدید
درود____ ترمیم سریال و بیس باند تبلت های ایسوس بخصوص k012 که با رایت رام هم مشکل حل نمیشه از انجمن تخصصی جی اس ام دولوپرز کاملا تست شده این اموزش برای مدلهای دیگر هم جواب میده اما شما باید ابتدا ریکاوری کاستوم مورد نظر رو نصب کنید این اموزش برای مدل Asus K012 FE170CG هست و کاملا تست شده توسط خودم آموزش: ابتدا فایل ریکاوری مربوطه رو دانلود کرده و اکسترکت کنید لـــینک دانــلود نصب ریکاوری: ابتدا تبلت رو به حالت DIROID BOOT ببرید در حالت فست بوت کابل را وصل کنید فایل ریکاوری رو اکسترکت کنید و بر روی launcher.bat کلیک کرده و در پنجره باز شده ACCEPT رو تایپ کرده و اینتر کنید در پنجره جدید عدد 3 رو تایپ کرده و اینتر کن…
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 17 پاسخ
- 10.1k بازدید
لینک دانلود : http://www.4shared.com/mobile/py6l8cXDba/RootZenFone-1468r.html? تست شده بر روی مدلهی زیل Fonepad 7 FE170CG (K012) MeMO Pad 7 ME170C (K017) MeMO Pad 7 ME70C (K01A) ZenFone 5 (T00F / T00J) ZenFone 6 (T00G / Z002) PadFone S (T00N) ZenFone 5 LTE (T00P) MeMO Pad 7 ME176C / ME176CX (K013) MeMO Pad 8 ME181C (K011) ) MeMO Pad ME572C (K007) MeMO Pad ME581CL (K013) Fonepad Note 6 ME560CG (K00G) v11.2.1.22 (factory reset before rooting) Fonepad 7 FE375CG (K019) Transformer Pad TF103C (K010) Transformer Pad TF303CL (K014) ZenFone 4 (T00I / T00Q)
آخرین پاسخ توسط alirezaidi, -
- 17 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام به همه اساتید و دوستان یدونه گوشی طرح اومده که بالا نمیومد با چند ورژن فایل مختلف فلش کردم و حالا مشکل تصویر سفید دارم گوشی کاملا روشنه اما تصویر خط خطی و سفیده مثله هواوی y600 و y520 میخواستم اساتید راهنماییم کنن چجوری براش فایل حل مشکل تصویر بسازم
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 17 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام ممنون میشم دوستان اگه کسی داره فایلشو بزاره multipad color 2 3g pmt777_3g
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 17 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام من هرچی تو نت بودو امتحان کردم فقط فایل ارجینالشو میخواد اگه کسی داره ممنون میشم t736-mainboard-v3.0 2014/07/30 کل اینترنتو تست کردم
آخرین پاسخ توسط mehrdad85, -
- 16 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام دوستان موقع فلش تبلت پیرگاردینبا برنامه فونیکس روی حالت عکس زیر میمونه و فلش نمیشه مشکل دستگاه پترم روش هست اگه فلشر یا باکسی معرفی کنید ممنون میشم با LiveSuit. زدم نشد
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 16 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام شدیدا نیازمند فایل فلش گوشی ccit z3 cpu 6820 هستم برای باکس ولکانو میخاستم همه جارو گشتم نبود که نبود چند تا هم بود ولی پولی بود نتونستم بگیرم ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 16 پاسخ
- 3.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان تبلت gtab با برد t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 رو بدون گذاشتن فلت lcd با فایل T739-MAINBOARD-V2.2 JTX_new2015-3-22_gsm mithun roy فلش کردم باز مشکل به هم ریختگی تصویر lcd داره با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
آموزش نحوه فلش کردن سیستم عامل های اندروید دارای پردازنده MTK که با فلشر خطای W/O Err 1 2
توسط M@HDi- 15 پاسخ
- 3.4k بازدید
دوستانی که در فلش کردن با فلشر به این خطا برخورد میکنند کافیه که مراحل زیر رو طی کنند تا مشکلشون حل بشه: مرحله اول برای SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX : -ابتدا سعی کنید که گوشی خود رو با ورژن "SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX" فلش کنید -سپس سعی کنید با استفاده از گزینه Firmware-> Upgrade اقدام به فلش کنید -اگر باز با خطا مواجه شدید سعی کنید با گزینه Downloa اقدام به فلش کنید -این هم دو گزینه ای که در موردش گفته شد اگر نتونستید گوشی رو با ورژن SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX فلش کنید سپس از ورژن SP_Flash_Tool_v5.XXXX.XX استفاده کنید/. مرحله دوم برای SP_Flash_Tool_v5.XXXX.XX : -ابتدا سعی کنید که گوشی رو با گزینه Download Only فلش کنید-اگر فلش نشد از گزینه Firmware Upgr…
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 15 پاسخ
- 4.8k بازدید
سلام دوستان تو انجمن های داخلی و خارجی این تبلت رو هر کس با رام های مختلف زده تاچش کار نمیده دوستان کمک کنن Gp707-GSM-V1R3-20130418 Need Tablet firmware Gp707-GSM-V1R3-20130418 tablet stuck , methods - Gsm Phones help tablet china samsung clone firmware img - Dhaka Mobile این رام ها هم تست شده GP707_A13_V1.4_mma7660_gc0308-M-pad_20120827 – Download – 4shared Gp707-GSM-V1R3-20130418 – Download – 4shared 701_sun5i_android_a13-gp707 – Download – 4shared 701_M-pad_mc3230_20120924_1422_sun5i_android_a13-gp707 – Download – 4shared 701_sun5i_android_a13-gp707 – Download – 4shared 701_M-pad_mc3230_20120924_1422_sun5i_android_a13-gp707 – Downloa…
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
مشکل تصویر تبلت gstar 1 2
توسط tifo02- 15 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان سلام تبلت آک بنده تاچش کار نمیکرد فلش زدم الان تاچ کار میکنه و تصویر به هم ریخته اس cpu:A23 ET)86V2G_A23_V1.8h 2015-01-29
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 15 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان خسته نباشید. یه مشکلی من دارم با تبلتها و یا گوشیهای اندروید البته بعضیاشون اونم اینه که یه سری گوشیها رو که به سیستم وصل میکنم با وجود فعال بودن تیک یو اس بی شناخته میشن ولی هیچ عملیاتی نمیشه روشون انجام داد و معمولا موقع شناخته شدن به این دو عنوان شناخته میشن بعضی موارد به عنوان امولاتور و گاهی هم به عنوان افلاین دیوایس.اگر دوستان کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ ..
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68,